Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007

ΥΠΕΡΣΥΝΟΨΙΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΔΙΑΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα φαξ (Τηλεομοιότυπο μην μας πουν και αγράμματους) από μία ένδοξη ελληνική δημόσια υπηρεσία συγκεκριμένα την ΔΕΗ.
Πέρα από το περιεχόμενο του μηνύματος που ήταν μάλλον βαρετό και ενέχει τον κίνδυνο να οδηγήσει στην αυτοκτονία από βαρεμάρα την μοναδική αναγνώστριά μου, ένα μου πράγμα έκανε εντύπωση:
Πάνω στο χαρτί σαν τίτλος στεκόταν περήφανα σε Greek Times Italic η υπερκαινοφανής λέξις «ΠΑΝ-ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ».

Σε αυτό το σημείο τρώω φλασιά και ξυπνά μέσα μου το γονίδιο Έψιλον® που βρίσκεται εν υπνώσει σε όλους τους γνήσιους ΕΛ-ληνες από τότε που αφήσαμε τους ερυθροϊώδεις σιτοβολώνες του Σειρίου για να εγκατασταθούμε σε αυτή την βραχώδη χερσόνησο.

Τι σκ@τα@ δηλαδή; Γιατί να προσθέσουμε μόνο τις προθέσεις ΠΑΝ- και ΤΗΛΕ- στην λέξη ομοιότυπο ε; Ένα φαξ δεν είναι έγγραφο που μπορεί να διακινηθεί διεθνώς; Χώστου εκεί και ένα ΔΙΑ- σε δουλειά να βρισκόμαστε…

Και όχι μόνο αυτό. Ένα φαξ δεν αποτελεί συνήθως ένα συνοπτικό έγγραφο;
Πόσες φορές δεν έχουν ακουστεί τα μπινελίκια τις αρκούδας σε γραφεία όπου ελήφθησαν φαξ μεγέθους άνω των 10 σελίδων; Και μάλιστα δεν θα μπορούσαμε να ισχυρισθούμε ότι περιέχει συνήθως ζωτικές πληροφορίες επικοινωνίας σε υπερσυμπυκνωμένη μορφή;

Συνεπώς η πρότασή μου προς τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας είναι αντικατασταθεί η λέξις «φαξ» ή «Τηλεομοιότυπο» ή «ΠΑΝΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ» στα έγγραφά τους με την υπέρκομψη και πολυδιαχρηστική έκφραση :
«ΥΠΕΡΣΥΝΟΨΙΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΔΙΑΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ» 

Κατόπιν των ανωτέρω διαϋπερσυλλογισμών και αφού κάψαμε φλάντζα για τα καλά βλέποντας το κόστος ενός σετ ελαστικών για το «Matsatsutsu 1.6 Gli Bushido Edition” χρώματος κεραμιδί μεταλλικό του οποίου είμαστε περήφανοι κάτοχοι, φάγαμε απανωτές φλασιές με εξόχως τριμιουργικά αποτελέσματα, όπως φαίνεται εις τους τίτλους της πλαϊνης μπάρας.

(Η λίστα των υπερτεδιακεκριμένων πτυελοδοχείων είναι από την συλλογή του πάντα ευλαβούς Ροϊδη.)

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007

Αμάν τα βάλιουμ!

Αγαπητή μου αναγνώστρια,

Έλαβα το παρακάτω ελαφρώς άσχετο σχόλιο στο πόστ περι Εθνοκαθάρσεως του φιλοκενταυρικού ιστοτόπου από τον Αλέξανδρο τον Έλληνα το οποίο παραθέτω:

"Καλή η κριτική και δημοκρατικά αποδεκτή, αλλά εσείς προχράτε σε ειρωνία κατα την ορθόδοξης πίστης μας. Αυτό δεν μας αρέσει. Η δική σας αθεΐα συνυφάζεται σε μια δήθεν προσωπική αρα παραπλανητικήκριτική"

Φαντάζομαι αναφέρεται στον funEL αλλά και στη συμπάθεια που του τρέφουμε εγώ και μερικοί ακόμα φιλοκένταυροι κουλτουριαρέοι. Επισκέφθηκα το ιστολόγιο του Αλέξανδρου,http://alexandergreek.blogspot.com
όπoυ δημοσιεύεται το παρακάτω πόστ:


"Λιακόπουλος και funel
Το γνωστό πιά blog του funel, ειδικεύεται στή σάτιρα κατα του Δ.Λιακόπουλου, ο οποίος αποτελεί πασίγνωστη τηλε-περσόνα των τελευταίων χρόνων. Ξεκίνησε απο Φυσικός, για να καταλήξει εκδότης και τηλε-πωλητής εσχατολογικών, εθνοκεντρικών και βιβλίων με εναλλακτικής επιστημονικές θεωρίες...
Πέρα απο το αυταπόδεικτο της μεγάλης ανεργίας στον κλάδο των Φυσικών (έχει και 5 παιδιά ο άνθρωπος, ας είμαστε επιεικείς...) η "πέραση" του Λιακόπουλου αποδεικνύει:
1) Την ανάγκη του κόσμου για εθνική ανάταση. Ας μήν ξεχνάμε ότι έχουμε πίσω μας μεγάλες ιστορικές δόξες, Βυζάντιο κ.α., και ότι τους τελευταίους αιώνες νιώθαμε κάπως κομπλεξικά... (λόγω τουρκοκρατίας που μας κράτησε πίσω στις εξελίξεις). Αυτό το κόμπλεξ φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει να το τινάξει απο πάνω του.
2) Την ανάγκη για εθνικό αυτοπροσδιορισμό. Σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης, οι έλληνες θέλουν να επαναπροσδιοριστούν ιστορικά, για να μη χάσουν την ταυτότητά τους και τη μνήμη τους. Αν πάς μια βόλτα στην Ομόνοια, ή πίσω απο το Δημαρχείο, θα αναρωτηθείς σε ποιά χώρα της άπω Ανατολής κατοικείς... Είναι εύλογη η ανάγκη του Έλληνα να θέλει να αυτοπροσδιοριστεί. Αν κάποιος είναι άπατρις, δικαίωμά του, όπως είναι κα ιδικαίωμα του Έλληνα να θέλει να επαναφέρει την ιστορική του μνήμη.
3) Τις εσχατολογικές ανησυχίες των πολιτών. Ζούμε σε καιρούς εσχατολογικούς; (δηλαδή στους χρόνους της Αποκάλυψης;) Ο Γέρων Παΐσιος είπε ότι "άνοιξε η πρώτη σελίδα", δηλαδή "ναι". Φυσικό είναι, όσοι πιστεύουν, να το ψάχνουν το θέμα. Φυσικά όσοι δεν πιστεύουν, δικαίωμά τους.
4) Τη δυσπιστία απέναντι στην επίσημη πληροφόρηση και επιστήμη. Έπεσαν μόνοι τους οι δίδυμοι πύργοι ή τους έριξαν; Η τηλεόραση μας σερβίρει αντικειμενικές ειδήσεις ή είναι κατευθυνόμενη; Υπάρχουν μυστικά που κάποιοι μας κρύβουν; Ο Έλληνας είναι υποψιασμένος λαός. Δε θέλει να τρώει κουτόχορτο... είναι τόσο κακό αυτό;

Ο Λιακόπουλος ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες. Αποτελεί μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης, αμφισβητήσιμη κατα πολλούς. Όμως ο funel δεν κριτικάρει μόνο το Λιακόπουλο, αλλά και τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Η κριτική του δεν είναι σάτιρα, είναι άποψη. Είναι ξεκάθαρη αντι-ορθοδοξία και διεθνισμός. Συνυφάζει την αντι-ορθοδοξία (την άποψή του) με την κριτική στο Λιακόπουλο, και τελικά προπαγανδίζει την αντι-ορθοδοξία . Απο τις σελίδες του υβρίζεται η ορθοδοξία. Και αυτό μάς ενοχλεί."


Διαβάζοντας και το ανωτέρω ποστ αγαπητή μου αναγνώστρια, εγώ σαν φιλοκενταυρικός ανήρ απάντησα ως εξής:

Αγαπητέ Αλέξανδρε,

Ήρθα στο ιστολόγιό σου μέσω του συνδέσμου που υπάρχει στο σχόλιο που άφησες στο δικό μου φιλοκενταυρικό ® ιστολόγιο.

Απαντώντας αρχικά στο σχόλιο σου περί προσβολής της ορθόδοξης πίστης την οποία έχεις, θα ήθελα να ήξερα τι σχέση μπορεί να έχει με την ορθοδοξία αυτός ο απίστευτος αχταρμάς μπουρδολογίας που εκτοξεύεται από τον Λ. καθημερινά από πολλά μικρά κανάλια.

Μπορεί στα σοβαρά ένας ορθόδοξος χριστιανός να αποδεχθεί αρλούμπες περί ΕΛ και κενταύρων από το Σείριο, το ότι ο Αλέξανδρος βούλωσε στην Κίνα τις τρύπες από τις οποίες έβγαιναν οι υποχθόνιοι καλικαντζαραίοι, άσε που ήταν λέει και ορθόδοξος χριστιανός 300 χρόνια π.Χ. και μύρια άλλα που αν μη τι άλλο μάλλον θα προσέβαλλαν την νοημοσύνη ενός λογικού ανθρώπου. Ο Λ. ανακατεύει ορθοδοξία, θεωρίες συνωμοσίας παντός είδους, θρησκοληψία, παραϊστορία, και μαγειρεμένη ιστορία με ψήγματα αλήθειας έτσι για αληθοφάνεια, για να έχει όσο το δυνατόν ευρύτερη πελατειακή βάση.
Ένας ορθόδοξος μάλλον θα πρέπει να κατακρίνει τύπους σαν τον Λ. παρά να τον υποστηρίζει.

Αναφορικά τώρα για τους λόγους που ο Λ. "πουλάει", γενικά συμφωνώ.

Πλήν όμως:

1) Εάν οι σημερινοί Έλληνες θέλουν εθνική ανάταση, ας κοιτάξουν να ισχυροποιήσουν την πατρίδα σε όλους τους τομείς. Δηλαδή να την παραδώσουν ενδοξότερη και ισχυρότερη απ΄ ότι την παρέλαβαν, στην επόμενη γενιά.

Αυτή ήταν η νοοτροπία και η πρακτική των αρχαίων προγόνων μας και όχι οι μαγκιές του φραπόγαλου στο στυλ "Προσκυνήστε με γιατί έχω ένδοξους προγόνους".

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, όπως είπε και ο Κάλβος, και αν κ.κ. Φραπογαλοέλληνες δεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των προγόνων σας, πρόβλημά σας. Κανένας, ούτε οι Ουζουμπούρου δεν πρόκειται να δώσουν δεκάρα τσακιστή για εσάς εάν είσθε μία μπάμιες γι’ αχνί παρά την ένδοξη κληρονομιά σας.

2) Τι **** περισσότερο θέλει ο φραπεδόμαγκας για να αυτοπροσδιοριστεί **** την τρέλα μου με όλη την κληρονομιά που έχει;;; Ποιος άλλος έχει τόσα μνημεία πολιτισμού στην πατρίδα του;;;

Όοοοχι του φραπεδόμαγκα δεν του αρκεί η κληρονομιά της Ελλάδας διότι δεν την εκτιμά. Δες μόνο τα χάλια των αρχαιολογικών μας χώρων. Ο φραπόγαλος θέλει κάτι πιο χολιγουντιανό, κάτι πιο πιασάρικο, κάτι σε Σείριο κάτι σε Σταρ Τρεκ κάτι σε Τζωρτζ Λούκας ρε παιδί μου…

Αλλά άμα ο άλλος αισθάνεται τίποτας θέλει ψέματα και μάλιστα μεγάλα για να αισθανθεί καλά….

3) Όποιος ψάχνει τον Θεό ή έχει γενικότερα θεολογικές ανησυχίες πάει εκεί που πρέπει και όχι στο Λ-shop.
Θες ορθοδοξία; Πήγαινε να μιλήσεις με κάνα γέροντα στο Άγιο Όρος.
Θές Ισλάμ; Τράβα στην Μέκκα.
Θές Βούδα; Τράβα στο Θιβέτ, στον Δαλάι Λάμα.
Θες Σαηεντολογία; (αμάν τα βάλιουμ) Τράβα στον Τομ Κρουζ.

Αλλά είπαμε οι σωστές λύσεις είναι οι πιο δύσκολες.

4) Η γνώση είναι δύναμη. Σωστότερα η μόρφωση είναι δύναμη. Και είναι η μόνη άμυνα απέναντι στο κάθε περίεργο που θέλει να σου πουλήσει την πραμάτεια του. (Είτε λέγεται κυβέρνηση των ΗΠΑ, είτε Fox News, είτε Λιακόπουλος).
Πάντως δυσπιστία στην επιστημονική μέθοδο και απροκάλυπτη πίστη σε μαντζούνια μάλλον σε ηλίθιους ταιριάζει παρά ε σκεπτόμενους ανθρώπους.
Το γεγονός είναι ότι όλα όσα σερβίρει ο Λιακό μπορεί να βρεθεί εύκολα και τζάμπα σε διάφορα συνομοσιολογικά σάητ του διαδικτύου.

Τώρα η 11/9 είναι αλήθεια, μυρίζει λίγο περίεργα, αφού αποτέλεσε την αφορμή για την εισβολή στο Αφγανιστάν και το άσχετο με την Αλ Κάιντα Ιράκ του Σαντάμ που όμως έχει ωραιότατα πετρέλαια yeah!!!

Η 11/9 μάλλον θα αποδειχθεί και επισήμως μετά από πολλά χρόνια εξ’ ίσου βρώμικη με την αδράνεια των ΗΠΑ στην εν γνώσει τους σχεδιαζόμενη επίθεση των Ιαπώνων στο Πέρλ Χάρμπορ, που έδωσε την αφορμή για την είσοδό τους στον Β’ Π.Π.

Τώρα εάν θεωρείς ότι ο funnel λοιδορεί την ορθοδοξία και την Ελλάδα, τότε ο Λ. τι κάνει με τον βλάσφημο αχταρμά που παρουσιάζει; Ορθόδοξη κατήχηση;

Εθνοκάθαρσις!

Από σήμερα ο ΕΛ-ληνικός φιλοκενταυρικός ιστότοπος pølsemannen, εθνοκαθάρεται πάραυτα ίνα αρθεί εις το ύψος της εθνικής του αποστολής.

Δεν πρόκειται να ξαναποσταρισθούν ποστάκια εις την τρισβάρβαρον Σουηδικήν που έκαναν το παρόν ιστοσανιδολόγιο να μοιάζει με σχολείο της Ρόδου τίγκα στα ελληνοσουηδεζάκια και ελληνοσκανδιναβάκια εν γένει.

(Μπορώ να φανταστώ την έκπληξιν και απορίαν που θα εκπεπέφραζε (κενταυρικός ιδιωματισμός) εις ΕΛ-λην εκ Γαλατσίου βλέποντας τον πρωθυπουργό της Σουηδίας Rheinfeldt καβάλα στ' άλογο να εκστομίζει αρλούμπες εις την βαρβαρικήν.
-Ρεσέ ποιός είναι αυτός ο φλώρος;;;)

Από εδώ και πέρα όποιος γουστέρνει πολσεμανιώτικη αρλούμπα στα Σουηδικά πάει στον μεταπόλσεμαννεν εδώ! (http://meta-polsemannen.blogspot.com/)

Σχετικά λήγκ (τσάμπιονς) και 'ξήγα υπάρχει και στο προφίλ και την πλαϊνή μπάρα.

Άλλωστε μην λησμονούμε: Την ράτσα μας την καθαρή την τρέμουν όλοι οι οχτροί!
(Ξέρετε τώρα κουλτουριαραίοι, φωταδισταί, βαλανιδοφάγοι κλπ.)

Ζήτω το εθνοκαθαρμένο φιλοκενταυρικό σάηντ! Ζήτω ο πατρογονικός Σείριος!

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2007

H αποτρεπτική ικανότης των καμερών (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;)

Τελευταία με αφορμή την τζούφια* ρουκέτα που έσκασε σε μία από τις τουαλέτες της πρεσβείας των ΗΠΑ από άγνώστους** γίνεται λόγος για την πλήρη επαναλειτουργία όλων των καμερών του συστήματος που προοριζόταν για την ολυμπιάδα του ‘04, αλλά και την προσθήκη νέων.

Αναρωτιέται κανείς σε αυτό το σημείο:

Μα εάν υπάρχουν κάμερες προλαμβάνονται οι εγκληματικές ενέργειες;

Εάν ήταν έτσι στις οι ληστείες στις τράπεζες θα είχαν σταματήσει προ πολλού.

Η αλήθεια είναι ότι οι κάμερες δεν μπορούν να σταματήσουν ούτε τους πορτοφολάδες. Όποιος θέλει να κάνει κάποια παρανομία παίρνει τα μέτρα του (κουκούλες, αλλαγή τρόπου βαδίσματος για τα εξελιγμένα συστήματα που αναλύουν αυτό το χαρακτηριστικό κλπ.) και προχωράει σε αυτήν.

Η μόνη χρησιμότητά τους είναι κατόπιν εορτής για την ανάλυση των αιτίων της παρανομίας του ατυχήματος κλπ.

(Χαρακτηριστικά ο πάντα γάτος Μαύρος Γάτος παραθέτει κάποια σοκαριστικά βίντεο με ατυχήματα δικυκλιστών από την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων, παρμένα από τις κάμερες της τροχαίας).

Γιατί λοιπόν τόση λύσσα για την παρακολούθηση των πολιτών και γιατί αυτή η τρομοϋστερία με μπαμπούλες τύπου Μπιν Λάντεν, κουκουλοφόρων εκ Σεξαρχείων ελευθέρως αλωνιζόντων (λες και εάν ήθελε η αστυνομία δεν μπορούσε να μπουζουριάσει τους 30 κουραδόμαγκες σε χρόνο dt);

Μα φυσικά για να απεμπολήσουν οικειοθελώς οι πολίτες ορισμένα δικαιώματά τους προς όφελος ορισμένων εξουσιαστών της πλάκας, οι οποίοι θα μας σώζουν από την Ισλαμική Τζιχάντ, τους ρουκετοβόλους, ή ακόμα και τον Μητσοτάκη (που δεν είναι απαραίτητα κακό – περαστικά σας).

Για να μπορεί μία ομάδα εξουσιαστών να παραμένει στην εξουσία θεωρητικά επ’ άπειρον, πρέπει να μπορεί να αποβλακώνει τους ψηφοφόρους. (Δώσε trash tv, γραβαταρισμένους τρομολάγνους άνκορμεν, ριάλιτι και σήριαλ με στριγγλίζουσες υστερικές και κάντους το κεφάλι χωματερή).

Επίσης πρέπει να ελέγχει κάθε κίνησή τους κάθε μορφής και σε αυτό εντάσσεται η de facto παρακολούθηση των πάντων από οικονομικές συναλλαγές μέχρι η αφόδευση σε δημόσιες τουαλέτες (Σε λίγο και στο σπίτι σας).

Ως γνωστόν, ένα άτομο ή κράτος οικονομικά εξαρτημένο δεν μπορεί να είναι πραγματικά ελεύθερο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και αφόρητη πίεση για την σύναψη ασύμφορων καταναλωτικών δανείων από όλους ει δυνατόν.

Το όραμα είναι μία μικρή πάμπλουτη και παντοδύναμη ελίτ που θα κυβερνά εσαεί μία ομογενοποιημένη, απληροφόρητη, απαίδευτη, χρεωμένη, υδαροπολτώδη μάζα που θα αποκαλείται «κυρίαρχος λαός» και θα ψηφίζει ότι του υποδεικνύει η ελεγχόμενη τηλεόραση.

Φυσικά ότι περιουσιακό στοιχείο έχει στην κατοχή της αυτή μάζα, (σπιτάκι, οικοπεδάκια στο χωριό, Μatsatsutsu Banzai 1,6 GLX - Bushido Edition) θα έχει υποθηκευτεί ή κατασχεθεί από τις παντοδύναμες τράπεζες.

Αγαπητή μου αναγνώστρια, όπως καταλαβαίνεις για να σε κυβερνήσει ένας τύπος σαν τον G Dubya Bush, πρέπει να έχεις πέσει διανοητικά στο επίπεδο της μολόχας, να γουστάρεις να σε παίρνουν μάτι στην τουαλέτα και να χρεώνεσαι με Χριστουγεννοδάνειο για να κάνεις joulu (Χριστούγεννα στα φινλανδικά) στο χωριό του Jultomten (Άγιος Μπιλ στα Σουηδικά) στο Ροβανιέμι, ενώ δεν έχεις ακόμα ξεχρεώσει το προηγούμενο επιπλοδάνειο π.χ.

Κάνε τα κουμάντα σου.

Ή δες πως θα μπεις στην φιλοδοξούσα να κυβερνήσει τον κόσμο ελίτ, ή αντιστάσου. (Εναλλακτικά μπορείς να πας στο Θιβέτ στον Δαλάι Λάμα).


(Παρένθεση για θεωρίες συνωμοσίας:
τζούφια*
Η ρουκέτα ως Κινεζικό προϊόν ήταν ψιλομπάζο οπότε αναμενόμενο το πενιχρό αποτέλεσμα της επίθεσης.

αγνώστους**
Οι κάμερες της πρεσβείας είναι της πλάκας κινεζικής κατασκευής και προελεύσεως -κακούργα παγκοσμιοποίηση- και δεν μπόρεσαν να δουν τίποτις παρά μόνον το εάν οι εν λόγω είχαν πυρετό η όχι)
 

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2007

Αρλούμπες Indigo γι' αχνί

Φαίνεται ο κόσμος είναι τόσο λαλημένος από την καθημερινότητά του που θέλει δράκους, εξωγήινους, λυκανθρώπους, φαντάσματα, Orcs, Undead και Night Elfs(χμμμ...) για να ξεφύγει λίγο...

Βέβαια αυτό ανοίγει πεδίον δόξης λαμπρόν για διάφορους που θέλουν να βγάλουν τα μπικικίνια της Άρκτου στην πλάτη των αφελών... ΕΛ, Σείριος, Αλντεμπαράν, Έψιλον, Τεριρέμ Κοσμογκαζές, κουφάλα γή και υποχθόνοιοι βρυλ (από τα Βριλήσια), Ξανθόν γένος και 6η κοσμοκρατορία των ΕΛ-λήνων σερβιρισμένη στα πόδια της ανώτερης φυλής μαζί με ΕΛ-ληνικόν φραπόγαλον...

Την περασμένη εβδομάδα όπως γράφει ο μονίμως εντός ζουρλομανδύα και τρέλα πωλών Θανάσης
έσκασε η φάση με τα indigo children...
Η ανεκδιήγητη εκπομπή του Χαρδαβέλλα "Οι πύλες του ανεξήγητου" αυτή την φορά αναφερόταν στα "indigo children" που υποτίθεται ότι έχουν σκάσει μύτη τελευταία και πρόκειται να σώσουν τον κόσμο όταν πάρουν τα ηνία της διακυβέρνησης του πλανήτη. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των παιδιών υποτίθεται ότι είναι η λουλακί (indigo) χρώματος αύρα που έχουν, καθώς και ορισμένα ειδικά χαρίσματα, επιπλέον αισθήσεις, θεάσεις οραμάτων (βλέπουν τον δεσπότη Παναγιώτη και τον Χριστό φαντάρο).

Πέρα από τα περίεργα που μπορούν να δημιουργηθούν από αφελείς, βλαμμένους γονείς που μπορεί να φορτωθούν στα παιδιά τους "Γιατί τα μούλικα δεν βγήκαν ίντιγκο αφού εγώ είμαι μπλε μαρέν"(Από τόσο δα παιδάκι στη τοπική της ΝΔ), υπάρχουν και άλλα:

Εάν κάποιος είναι φαν των θεωριών συνωμοσίας, μπορεί να δει πίσω από αυτές τις μπούρδες παιχνίδια εξουσιαστικά δηλ. την δικαιολόγηση κάποιας αυταρχικής διακυβέρνησης διότι οι κυβερνήτες θα είναι και πολύ indigo και δια το καλόν της κορωνίδος της δημιουργίας του άνθρωπος, πρέπει να κάνουν ότι γουστάρουν ναούμε.


Στη δεκαετία του ‘30 έπαιζε η θεωρία του “ισχυρού ανδρός” π.χ. Χίτλερ, Μουσολίνι, Μεταξάς(!), που θα έσωζαν την πατρίδα και θα οδηγούσαν την φυλή, ή το έθνος, ή την ράτσα, στον ήλιο, στην κόκκινη μηλιά, τη Βαλχαάλα, ή στο διάολο.

Φαίνεται τώρα ότι η New age βερσιόν για να δικαιολογηθούν διάφορες εξουσιαστικές κινήσεις είναι τα παιδιά “λουλάκι ντεστρέ” (indigo).

ΜάΝγκες ακόύστε: Εγώ και το υπουργικό μου συμβούλιο είμαστε ingigo ic öglan, και συνεπώς απαιτούμε έναν νόμο “Περί εξουσιοδοτήσεως” που θα μας δίνει εν λευκώ ελευθερία κινήσεων διότι εμείς θα σας οδηγήσουμε στον Νιρβάνα της εποχής του Υδροχόου.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι εγώ και το υπουργικό μου συμβούλιο είμαστε όμορφοι και ξανθοί (αλλά βάφουμε τα μαλλιά μας κομοδινί), κατεβήκαμε στις κοιλιές των μανάδων μας μέσα σε φυσαλίδες από το διάστημα, ενώ όταν ήμασταν μικροί είχαμε δει τον Χριστό φαντάρο αφού κάναμε την μ@λ@κία να καταπιούμε ένα κιλό λουλάκι ντεστρέ (και τη σκαπουλάραμε παρ’ όλα αυτά).

Συμπεπυκνωμένη μπάμια γι’ αχνί περί λουλακί πιτσιρικάδων υπάρχει εδώ: http://www.indigochild.com/ (Καλέ αλήθεια σας λέω ήρθε ο Kryon από το υπερπέραν και τα ‘ξήγησε όλα σε μένα και στην μάη ντήαρ γουάηφ).

Μέσα στα άλλα ο χρήζων ομάδας ψυχιάτρων - ψυχαναλυτών Φουράκης (βλ. φωτό) δήλωσε ότι τσογλάνια Ίντιγκο είναι η Μαρία Χούκλη, η Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ και η υπουργάρα κονόμας Αλογοσκούφης! (Γρήγορα τα βάλιουμ!) Αμάν Βαγγελίστρα'μ αδέσποτα πυρότουβλα εκτοξεύονται...

Τώρα για την Διαμαντοπούλου έχω την υποψία ότι μάλλον είναι ψιλοίντιγκο…
Από το μέγεθος του μετώπου της μπορεί κανείς να υποθέσει ότι έχει ΔΙΟΡΟΦΟ εγκέφαλο…Τυχαίο ότι πρότεινε την ανάδειξη της Αγγλικής ως ισότιμης με την Ελληνική επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα;

Αφερμ τζάνε 'μ

+Αποβλάκωσον+

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007

Äntligen! Gratis Toblerone åt alla Svenskar!

Är det möjligt? Kan det vara sant? Bör sossarna söka vård?

Mona Sahlin ny partiledare?

Tja, åtminstone OM sossarna kommer till makten NÅN gång förre 2022 med henne som partiledare, blir det gratis Toblerone åt alla Svenskar! (Förhoppningsvis).

Jag måste nog kasta bort min glaskula. Margot Wallström kommer inte att bli Landsmorsa.
Inte förre 2014 i alla fall.


Så kan sossarnas affischer se ut i 2010 :DDD


Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2007

Σώστε τον πλανήτη μας από το μεθάνιο!

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ αγαπητή αναγνώστρια, το μεθάνιο μαζί με τα υπόλοιπα αέρια του θερμοκηπίου όπως το διοξείδιο του άνθρακα, αποτελούν τον βασικό παράγοντα σταδιακής αύξησης της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας, μία διαδικασία που μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. (Λιώσιμο των πολικών πάγων, άνοδο της στάθμης της θάλασσας και μετατροπή των Τουρκοβουνίων σε παραθαλάσσιο θέρετρο).

Μεγάλες ποσότητες του δύσοσμου αυτού αερίου μπορούν να εκλυθούν πέρα από τα μεγαλόσωμα θηλαστικά όπως οι αγελάδες, ελέφαντες κλπ, και από τους ανθρώπους (περδόμενους), ιδιαίτερα τους παχύσαρκους.

Συγκλονιστικά βίδεα όμως αποκαλύπτουν και την συμβολή στην υπερθέρμανση της γης και μιάς κοινωνικής ομάδας που δεν φανταζόμασταν. Πρόκειται για τους Αμερικάνους τηλέ-ευαγγελιστές! Τι πρέπει να πράξει η μυωδώς χριστιανιστική κυβέρνησις των ΗΠΑ επί του θέματος;
Αφού δεν μπορεί να μειώσει τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου που προέρχονται από καύση υδρογονανθράκων ας πράξει τούτο:
Να φροντίσει ώστε η EPA (Environmental Protection Agency) να τοποθετήσει τριοδικούς καταλύτες σε κυρίους σαν τον παρακάτω!

Γνώση της αγγλικής διαλέκτου που ομιλείται στις βαθειές ΗΠΑ (Bible Zone) βοηθά σημαντικά στην παρακολούθησιν του ιερού βιδέου.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2007

Πνευματικά δικαιώματα στην βλογόσφαιραν

Τελευτάια ακούγεται όλο και περισσότερες φωνές αναφορικά με τα 'Πνευματικά δικαιώματα" όσων δημοσιεύονται στα διάφορα ιστολόγια.

Κατα την γνώμη μου το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων σε αυτή την περίπτωση έχει να κάνει με τα παρακάτω: (Η σειρά είναι ενδεικτική)

α.Την πληρωμή του δημιουργού.

β. Την καραψωνάρα που έχει ο καθένας που μπορεί πανεύκολα να φτιάξει ένα ιστολόγιο και να αμολήσει επί των κεφαλών των κυβερνοναυτών τα "πολιτιστικά του προϊόντα"
(Όποιος ανάγωγος δεν θεωρεί ότι τα ποστ μου αποτελούν πολιτιστικά του προϊόντα
είναι εγκάθετος του εκδοτικού κατεστημένου).

Λοιπόν:

Εάν κάποιος θέλει να βγάλει χρήματα από τα γραπτά του υπάρχουν ένα σωρό άλλα μέσα για να γίνει αυτό. Εάν θέλει αναγνώριση ας βάλει φόρα παρτίδα την ονοματάρα του και μία φωτογραφία (ει δυνατόν γυμνή) στο προφίλ. Εάν δεν γουστάρει αγκρηγκέητορς
ας κουνήσει τον πισινόν του για να κλείσει το RSS.

Πάντως εάν θέλει ντε και σώνει να βγάλει χρήματα μέσα από ένα μπλόγκ, τότε ας κάνει δύο πράγματα:

α. Να γεμίσει το μπλογκ του με διαφημίσεις (Έχω δει μερικά ξένα μπλογκ πραγματικούς καρνάβαλους).

β. Να κάνει το μπλογκ του συνδρομητικό με κωδικούς πρόσβασης κλπ. (Βολεύει και παρασκευαστές πολιτιστικών προϊόντων).

Το να μιλάμε για πνευματικά δικαιώματα σε έναν χώρο που οι περισσότεροι είναι μέσα για την πλάκα τους είναι φαιδρό. Βέβαια μία τέτοια συζήτηση είναι πιθανότατα ο προάγγελος μίας οργανωμένης προσπάθειας χειραγώγησης του διαδικτύου. Τόση πολλή "αναρχία" ενοχλεί όλους όσους έχουν σαν φιλοδοξία να μας κάτσουν στον σβέρκο (Ή να μας βάλουν την μπότα τους πάνω στην μάπαν μας - εάν είναι της Οργουελικής σχολής).

Πάντως εγώ ως άνθρωψ και ως pølsemannen, δηλώνω ευθαρσώς ότι έχω χεσθεί
κυριολεκτικώς εις το χρήμα χάρη στο ιστολόγιο μου, ένεκα του σπόνσορά μου εκ Σειρίου "Σκατά με φράουλες" τον οποίο θερμά ευχαριστώ.

Η Μοσάντ στην υπηρεσία του έρωτα…

Η δημοφιλής πλατφόρμα τηλεφωνίας μέσω ίντερνετ Skype πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ισρηλινή εταιρία Nemesysco που κατασκευάζει προγράμματα ανίχνευσης ψεύδους και συναισθηματικής ανίχνευσης μέσω ανάλυσης της φωνής. (Αμάν μας έπιασε η Μοσάντ).
Έτσι πλέον πέρα από την εξαιρετικά χαμηλή χρέωση στις διεθνείς κλήσεις μέσω του Skype
μπορεί κανείς μέσω του προγράμματος Love-Detector να ανακαλύψει τα αισθήματα του συνομιλητή του σε πραγματικό χρόνο. Τώρα πλέον μπορεί κανείς να τηλεφωνεί σχεδόν τζάμπα στο Ροβανιέμι στην Φινλανδία για να κλείσει δωμάτιο στο χωριό του Αη Μπίλη (Jultomten) ενώ παράλληλα μπορεί να ανακαλύψει εάν ο / η ρεσεψιονίστ τρέφει ερωτικά αισθήματα για το άτομο του. Εννοείται φυσικά ότι η υπηρεσία δεν είναι τζάμπα και για θα πρέπει κανείς να στάξει τα ευρώπουλα του για να έχει την πολύτιμη γνώση εάν ο εφοριακός π.χ. τρέφει ερωτικά αισθήματα για έναν φορολογούμενο πολίτη.
Έτσι περιγράφεται εις την βαρβαρικήν η υπηρεσία στο σάηντ της Skype:
 "Nothing can be simpler than using Love Detector. Once you begin your voice conversation over Skype (from one Skype account to another, or from your Skype account to any regular phone), just click the "Start Test" button and Love Detector will do the rest., The tool analyzes the voice of the person on the other end and provides you with immediate results on your computer screen. These include levels of excitement, concentration, embarrassment and of course… Love." Περισσότερες πληροφορίες ηδου πέρα.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2007

Ρουκέτες...

"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin

"Αυτοί που θα παραχωρούσαν βασικές ελευθερίες για λίγη προσωρινή ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε την ελευθερία, ούτε την ασφάλεια." Βενιαμίν Φρανκλίνος

Ο καλύτερος τρόπος να κάνει κανείς τους πολίτες να απαρνηθούν οικειοθελώς βασικές ελευθερίες τους είναι μέσω της παρουσίασης ενός μπαμπούλα, από τον οποίο θα μας σώσει
ο Μεγάλος Αδελφός, ο Μεγάλος Τιμονιέρης, ο Μπούς, η Κοντολίζα, ο Αρχιεπίσκωψ,
ή ακόμα ο Πολύδωρ, (ναι αυτός).

Οι εχθροί μπορούν να είναι οι κομμουνιστές, οι τρομοκράτες, οι Ταλιμπάν, ο Σαντάμ, οι πούστηδες, ο Εξαποδώ, οι κουκολοφόροι καταληψίες ή ακόμα και ο Ανδρουλάκης.

Πολλές φορές μάλιστα οι διάφοροι "εχθροί" μπορούν να είναι στο ίδιο κόλπο με τους εξουσιαστές, είτε συνειδητά είτε λόγω βλακείας ως "χρήσιμοι ηλίθιοι", ή απλά να αφήνονται από την εξουσία να αλωνίζουν ελεύθερα μέχρι να αγανακτήσει ο κόσμος.

Η τακτική είναι να φτάσουν οι πολίτες στο σημείο να αγανακτήσουν και να πουν:
"Αμάν φτάνει πια, φέρτε αστυνομία, στρατό, βάλτε κάμερες ακόμα και στις
χέστρες μας, αρκεί να γλιτώσουμε από τους, Ταλιμπάν, τους κουκουλοφόρους των Σεξαρχείων, τους πούστηδες ή ακόμα τους Κινέζους έμπορους.

Η δήλωση του Βενιαμίν Φρανκλίνου που ανέφερα παραπάνω ταιριάζει γάντι σε κάτι εξουσιαστές της συμφοράς τύπου Μπους, Ράμσφελντ, Κοντολίζας κλπ, που η μόνη σχέση που
έχουν με τον Φρανκλίνο, είναι ότι βλέπουν την μορφή του στο χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων.

Ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ - ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ κείμενο - επιστολή προς τον G Dubya Bush
αναφορικά με το θέμα της ρουκέτας που έσκασε στον θυρεό της πρεσβείας
των ΗΠΑ έχει γράψει ο αθεόφοβος! Enjoy!

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007

Ποιοτικό traficing επισκεπτών

Έχοντας γράψει πέρυσι ένα ποστ με τίτλο "Μα τι να κάνω ο καψερός; ΤΣΟΝΤΕΣ να πουλάω;"
αναφορικά με ένα ρητορικό ερώτημα που είχε θέσει ο γνωστός +Λιακό+ σε μία
εκπομπή του,διαπίστωσα μια σημαντική αύξηση, ποιοτική τε και ποσοτική στην
κυκλοφορία επισκεπτών στο παρόν φιλοκενταυρικό σάηντ (© Σάκης Φώλιος).

Αναξιοπαθούντες τεθλιμένοι και τεκαβλωμένοι Καλαμαράδες και Κύπριοι
πληκτρολογούσαν "ΤΣΟΝΤΕΣ" εις το Google, και αντί να δούν καμμιά βυζαρού
ξεβράκωτη με τρείς νέγρους της Αφρικής σε γυμναστικές επιδείξεις, επέφταν
ωσάν λέμινγκς πάνω στον Λιάκουρα +ευλόγησον+.

Κατόπιν τούτου και ένεκα του γεγονότος ότι η Διαπλανητική, Κενταυρική (Εκ Σειρίου)
ΕΛ-βιομηχανία επιδορπίων "Σκατά με φράουλες" αποτελεί OFFICIAL SPONSOR -
PARTNAIRE OFFICIELLE
της παρούσης ιστοσανίδας, η ακολουθητέα οδός είναι
προφανής:
Για να πήξομεν εις τα Κενταυρικά τάλαντα εκ Σειρίου πρέπει να φέρουμε ποιοτικούς
επισκέπτες στο σάηντ. Αρχίζω λοιπόν:

Κώλος, μουνί, βυζιά, πούτσα, βούρτσα, αίμα, σπέρμα, ΣΕΞ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ, τυρόπιτες,
σουντζουκάκια σμυρναίικα, καρεκλάτο, 69 κατασκευαστές πλυντηρίων, βαρκάρης,
Γκουζγκούνης, καπότες με γεύση μουσακά, βιάγκρα, βαζελίνη, +γέροντας+, πάτος,
Τραχώνι Λεμεσού, αυνανισμός, σάμαλι, φτερά, κουλτουριαραίοι, παλαμάρι, γκέι,
Άγιον Όρος, λοστάρι, Μητροπολίτης Αττικής Παντέλος, αρχίδια, μύδια, καμπανέλια,
κοκόβια, μπαλάκια, αυγά, αβγά(εις την βαρβαρικήν), πάρτυ με ούζα, πισωκολλητό,
πίπες, τσιμπούκια, άλλα είδη καπνιστού, πούρα, Κλίντον, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ
(Το τελευταίο ήταν για να πιάσουμε κανέναν φιλόμουσο).

Τώρα το μόνο που μένει είναι η κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων του Κενταυρικού
επιδορπίου "Σκατά με φράουλες" για να πήξω στα ΕΛ - τάλαντα.

Stay tuned, όπως λένε και εις την βαρβαρικήν.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007

Είσαι οικολόγος; Σφάξε μία αγελάδα!

Όλοι μας γνωρίζουμε το πρόβλημα που προκαλείται από την
εκπομπή στην ατμόσφαιρατων λεγόμενων αερίων του θερμοκηπίου
(Διοξείδιο του άνθρακα, CO2,
μεθάνιο CH4 κλπ.) στην ατμόσφαιρα. Τα αέρια αυτά δρουν όπως
οι υαλοπίνακες ενός θερμοκηπίου αυξάνοντας την θερμοκρασία του
περιβάλλοντος. Πέρα από το γνωστό διοξείδιο του άνθρακα που
εκπέμπεται από την καύση πετρελαίου,
άνθρακα και άλλων καυσίμων, υπάρχει και το μεθάνιο το οποίο έχει
24 φορές μεγαλύτερη επίδραση από το διοξείδιο στην κατακράτηση
της θερμότητας στην γή.

Γνωρίζεις ω βαλανιδοφάγε αναγνώστη μου πώς μπορεί να παραχθεί
το μεθάνιο αυτό το αέριο του εξαποδώ; Ε;

Ε, λοιπόν αυτό μπορεί να γίνει με τις κλανιές!!! Ναι με αυτές!
Και ξέρετε κάποιο ζώο που βρίσκεται σε αφθονία και μπορεί να
παράγει κλανιές απερίγραπτου βεληνεκούς;
Μα φυσικά οι αγελάδες! (Βλ. σχετική αποδεικτική φωτογραφία κάτω).



Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν 1,3 δις αγελάδες στον γαλάζιο μας
πλανήτη.
Με πιάνει σύγκρυο και φαγούρα στην δεξιά μου φτέρνα στην σκέψη
να κάνω τον πολλαπλασιασμό 90 κιλά μεθάνιο ανά έτος επί 1,3 δις
αγελάδες....

Αντίθετα τα αδίκως συκοφαντούμενα μυωδώς χριστιανιστικά (muscularly christian) SUV's σαν τον Κο G Dubya Bush, μπορεί να
εκπέμπουν οξείδια του άνθρακα, του θείου, αρωματικούς
υδρογονάνθρακες κλπ. αλλά ελάχιστο μεθάνιο όπως αποδεικνύει
η παρακάτω φωτό:



Καθ' ότι το μεθάνιο λοιπόν έχει μεγαλύτερη επίδραση στο φαινόμενο
του θερμοκηπίου από το διοξείδιο του άνθρακα το συμπέρασμα
προκύπτει αβίαστα:

Σφάξτε αγελάδες λοιπόν, για να μπορεί ο λαουντζίκος να οδηγεί το
Τσερόκι ή καλύτερα το Χάμερ στους δρόμους της Κυψέλης χωρίς
οικολογικές τύψεις! Yeah!

Η έμπνευση για το ανωτέρω ποστ μου ήρθε από άρθρο της Telegraph εδώ.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2007

Άλλος ένας εναλλακτικός τόπος συνάντησης Ελλήνων ιστολόγων (και τέλος)

Άλλος ένας εναλλακτικός τόπος συνάντησης για ελληνόφωνους ιστολόγους
είναι και το mindblog με σήμα το τηγανιτό αυγό. (Αβγό δεν το γράφω
διότι είμαι ΕΛ-λην πεταλωτής κενταύρων εκ Σειρίου).

MindBlog Network

Για την εγγραφή απαιτείται μέηλ με αίτηση εγγραφής σε μία από τις
διαθέσιμες 17 κατηγορίες.
(Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να μπει στην 18η κατηγορία featured
blogs, δηλώνοντας "Είμαι αμέμπτου ηθικής, εκπάγλου καλλονής
και ποιοτικόςωσάν τον Βέλτσον και επιθυμώ διακαώς τη είσοδον
εις τα featured blogs".

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το ισχυρισθεί μόνο ο πάντα έγκυρος
Σάκης Φώλιος, που δυστυχώς είναι εδώ και καιρό σε αδράνεια :-(

Μετά από αυτό το ποστ ο πάντα χορτάτος και κουλτουριαρίζων
διαλογιστής pølsemannen σταματά να προτείνει εναλλακτικούς
τόπους συνάντησης ιστολόγων (μετά το κλείσιμο του monitor)
διότι κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί "μεταμοντέρνος χειρωνάκτης
μεταμονιτοράς".

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2007

Μία πρόταση για δημοσίευση άρθρων κατά κατηγορίες

Ενδιαφέρουσα πρόταση για δημοσίευση ξεχωριστών άρθρων είναι και η παρακάτω:



http://www.cull.gr/

Υπάρχουν 10 διαφορετικές κατηγορίες που μπορεί κανείς να εντάξει το άρθρο του.
Απαιτείται εγγραφή και login για κατάθεση άρθρου.
Ιδανικό για δημοσιογράφους , ή επιδοξους δημοσιογράφους που δεν θέλουν να μπλέξουν με την πλέμπα και στοχεύουν στο βραβείο Πούλιτζερ (Ή Βούρλιτζερ ;-) άναλογα με το περιεχόμενο)

Ελληνικοί blog aggregators

Μετά το κλείσιμο του monitor ακολουθούν δύο εναλλακτικές λύσεις 
για RSS blog feed 


http://blogz.gr/index.php



http://www.greekbloggers.com/

Προσοχή δεν συνιστώνται για καβαλημένους τριμοσιογράφους που θέλουν να κατακτήσουν το βραβείο Βούρλιτζερ! (Εεεε... Πούλιτζερ). Τα άρθρα μπορούν να διαβαστούν ολόκληρα μέσα από το RSS feed. (Όχι μόνο ο τίτλος και δυό αράδες).

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007

Κρατήστε τα διαβατήρια σας μακρυά από τύπους που φορούν καμπαρντίνες!

Όλο και συχνότερα βασικά ατομικά έγγραφα όπως διαβατήρια, πιστωτικές κάρτες, κάρτες εισόδου και κάρτες πελατών / προσωπικού χρησιμοποιούν το σύστημα RFID (Radio Frequency Identification ) για την εκπομπή/ ανάγνωση δεδομένων.

Η Ελλάδα υπερηφάνως από την 1-1-07 αποκτά και αυτή τα «τσιπσάτα» της διαβατήρια που θα περιέχουν τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου (Ονοματεπώνυμο, ύψος , χρώμα οφθαλμών, πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, ποδοσφαιρικές προτιμήσεις κλπ. – καλά λέμε τώρα).

Άραγε τώρα οι ΗΠΑ θα επιτρέπουν τώρα στους Έλληνες υπηκόους κατόχους των «τσιπσάτων» διαβατηρίων είσοδο στις ΗΠΑ χωρίς βίζα όπως π.χ. στους κατόχους Σουηδικών διαβατηρίων; Όχι; Καλά μωρέ φέρε την ξανθιά πλατινέ βαφή μαλλιών και βλέπουμε…
Επισήμως τώρα ανακοινώνεται ότι τα δεδομένα τέτοιων τσιπ δεν μπορούν να διαβαστούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 5-10 εκατοστών, κάτι που πολλοί τεχνικοί έχουν θέσει σε αμφισβήτηση. Τώρα δύο Ισραηλινοί ερευνητές απέδειξαν ότι ένα άτομο χωρίς εξειδικευμένες ικανότητες αλλά που «πιάνουν τα χέρια του» μπορεί να κατασκευάσει έναν αναγνώστη RFID αρκετά ισχυρό ώστε να διαβάζει τα δεδομένα των τσιπ από απόσταση 25 εκατοστών (με το συμπάθειο), απόσταση υπέραρκετη για χρήση σε χώρους με συνωστισμό. (βλ. εικόνα κάτω)



Όπως φαίνεται στην εικόνα το εν λόγω «σπιτικό αριστούργημα» μπορεί άνετα να κρυφτεί κάτω από μία καμπαρντίνα κατά προτίμηση μαύρη. (Καβουράκι και μαύρα γυαλιά δίνουν μία επιπλέον νότα ρεαλισμού).

Η συσκευή λειτουργεί με μπαταρία και κατασκευάζεται από τεμάχια που εύκολα βρίσκονται στην ελεύθερη αγορά με κόστος γύρω στα 80 €.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι μία καλοφτιαγμένη συσκευή μπορεί να έχει ακτίνα δράσης και μεγαλύτερη από 25 εκατοστά (με το συμπάθιο). Θεωρούν ότι τέτοια συσκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε απάτες με κλοπή δεδομένων κυρίως από πιστωτικές κάρτες με σύστημα RFID. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι έχουν φτάσει μέχρι μία ημιτελή τέτοια επίθεση για σκοπούς επίδειξης. (Τώρα τι ακριβώς υπαινίσσονται θα σας γελάσω).

Όταν μία κάρτα RFID επικοινωνεί με έναν νόμιμο αναγνώστη RFID τότε η επικοινωνία μπορεί να υποκλαπεί σε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τις ανωτέρω αναφερόμενες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σήμα ενισχύεται από το ηλ. ρεύμα που χρησιμοποιεί η συσκευή ανάγνωσης.
Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς η απόσταση υποκλοπής μπορεί να φτάσει τα μερικά μέτρα σε αυτή την περίπτωση.

Πηγή: Pär Ström (stoppa-storebror.se) (Τώρα βέβαια ο φίλτατος Pär έχει και σύνδεση για τον τρόπο κατασκευής της συσκευής. Εγώ όμως σαν σαλονάτος αριστερός διαλογιστής και καταναλωτής λουκάνικων με καρκινογόνα νιτρικά, δεν σας την δίνω, δεν σας την δίνω, δεν σας την δίνω!)

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2007

Jag är den gröna lyktan!

Ποιός υπερ-ήρως είσθε;

Εγω πάντως είμαι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ!

Κάντε το τέστ εδώ!

Your results:
You are Green Lantern




Green Lantern

90%
Spider-Man

90%
Superman

90%
Catwoman

70
Batman

55%
Supergirl

55%
Robin

45%
The Flash

40%
Iron Man

40%
Wonder Woman

25%
Hulk
20%
Hot-headed. You have strong
will power and a good imagination.


Τώρα το μόνο που μένει είναι να με φωνάξει ο Γιωργάκης Παπανδρέου να κάνω την μασκώτ του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!   

Σώστε τα πέη του Δυτικού κόσμου!

Διαβασα στο μπλογκ του πάντα πολύ καλού Γκαζμέντ Καπλάνι το παρακάτω απόσπασμα από το πόστ με τίτλο "Οικολογία και σεξουαλική τρομοκρατία"

"Το ιταλικό περιοδικό «L'Espresso», στην τελευταία του έκδοση του 2006, ζήτησε από τον γνωστό μας Ουμπέρτο Έκο, να βρει ένα θέμα ικανό να ταρακουνήσει τις συνειδήσεις των αναγνωστών. Και αυτός επέλεξε την κατανάλωση και την οικολογία. Όταν καταναλώνεις με τους ρυθμούς που καταναλώνουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί, λέει ο Έκο, τότε ισχύει το: «Καταναλώνω άρα καταστρέφω τον κόσμο».
Και, σας παρακαλώ, μη νομίζετε πως μια τέτοια διαπίστωση αποτελεί ρομαντική ανοησία. Στηρίζεται σε εγκυρότατες επιστημονικές έρευνες. Για να μη χάσουμε χρόνο, σκεφτείτε μόνο το εξής: εάν οι Κινέζοι κατανάλωναν χαρτί υγείας όπως εμείς, στην Ευρώπη και την Αμερική, τότε θα έπρεπε να καταστραφεί όλος ο Αμαζόνιος. Σας αρέσει αυτή η προοπτική; Και τι θα κάνουμε για να τους εμποδίσουμε να το κάνουν; Εμπάργκο στα φθηνά κινέζικα προϊόντα; Ή θα τους πείσουμε να σκουπιστούν με φύλλα σκανδαλοθηρικών εφημερίδων που διαφημίζουν τη ζωή πλουσίων και νεόπλουτων;...
...Τι μπορεί να γίνει; Ο Έκο είναι απαισιόδοξος. Για να γίνει κάτι, πρέπει να θυσιάσουμε γερά κομμάτια της ευημερίας μας. Κανείς όμως δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το shopping therapy, το τελευταίο μοντέλο του Ι.Χ., το SUV, το DVD, το Big Mac του. Ξαφνικά ο καθηγητής διαβλέπει μια λύση. Κάπου άκουσε, λέει, ότι σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες,
η ατμοσφαιρική ρύπανση «υπονομεύει» το μέγεθος... του πέους. Εκτός του μεγέθους όμως, που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την ανδρική αξιοπρέπεια, το φαινόμενο αφορά άμεσα την υγεία και την αναπαραγωγή του είδους, αφού η ρύπανση ευνοεί την ανάπτυξη καρκινογόνων νοσημάτων, εκεί στην σφόδρα ευαίσθητη ζώνη του κορμιού μας. Ο Έκο λοιπόν προτείνει να διαδοθούν όσο γίνεται περισσότερο τα ευρήματα αυτής της έρευνας. Ακόμα και ο Μπους (σημ .pølsemannen γνωστός "μυώδης χριστιανιστής" - "muscular christian") ίσως ξανασκεφτεί το Πρωτόκολλο του Κιότο, εάν μάθει ότι κινδυνεύει ο ανδρισμός του."

Πάνω στην πρόταση του Ουμπέρτο Έκο, ο υψιπετής διαλογιστής,, σαλονάτος αριστερός και μεγαλύτερος καταναλωτής λουκάνικων βορείως του Keflavik,  pølsemannen με τ' όνομα, έχει να δηλώσει τα παρακάτω μυωδώς χριστινιστικά, yeah!

H λύση στο πρόβλημα της μείωσης του μεγέθους του ανθρώπινου πέους λόγω της ρύπανσης είναι απλή, καθαρή και αμερικάνικη:

Θα εκτραφούν γενετικά τροποποιημένα, κλωνοποιημένα βοοειδή με μεταλλαγμένη σόγια και τα γενετήσια μέλη αυτών θα τεμαχισθούν σε ισομήκη μέρη και θα πωλούνται σαν προσθετικά επιμήκυνσης πέους από τα
Wall Mart (και από τα Lidl στις χώρες όπου η εν λόγω αλυσίδα δεν έχει παρουσία).

Θα υπάρχει και πακέτο
Golden Superdooperstud όπου στην τιμή θα περιλαμβάνεται η μόνιμη εγκατάσταση του προσθετικού από εγκεκριμένο από την αλυσίδα πλαστικό χειρούργο.

Αυτό που απομένει είναι να σταλούν όλες οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες Ευρώπης και Βορείου Αμερικής σε Κίνα και Ινδία για χρήση στις δημόσιες τουαλέτες. Επίσης θα ληφθεί μέριμνα ώστε η απαιτούμενη μεταλλαγμένη σόγια να καλλιεργείται στην Ινδία και τα βοοειδή να εκτρέφονται στην Κίνα.(Εκεί δεν έχουν αναστολές με τις σφαγές βοοειδών).

Έτσι σώζεται το τροπικό δάσος του Αμαζόνιου, που αλλιώς θα γινόταν στο εγγύς μέλλον χαρτί τουαλέτας για τους νεόπλουτους Ινδούς και Κινέζους. Παράλληλα το κόστος των επιμηκυντικών πρόσθετων πέους θα διατηρείται χαμηλό σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αλυσίδων τύπου Wall Mart.

Καλή χρονιά σε όλους!

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2007

Η αριθμοσοφική προβλεπτικότης της ελληνικής γλώσσης ΙΙI

Ο Κάιν (Κίνα)  θα ξαντεριάσει τον Άβελ (ΗΠΑ) καθ' ότι Κίνα=ΗΠΑ σύμφωνα με τον
Ελληναρά αριθμολόγο στο ιερόν βίδεον που ακολουθεί. Τώρα που κολλάει η ελληνική γλώσσα με τα εβραϊκά ονόματα, μα τον Γιαχβέ αδυνατώ να το καταλάβω.

Φάτε όμως πρώτα εις την μάπαν το παρακάτω:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ =ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ =  ΔΑΚΡΥΒΡΕΚΤΟΝ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ =ΠΡΟΒΙΒΑΖΩ=ΤΑΡΤΑΡΟΣ= 1072

Συμπέρασμα: Η αστυνομία για να προωθήσει την παγκοσμιοποίηση θα προβιβάσει τους Τάρταρους (Κατοίκους των Ταρτάρων δηλ. της κουφάλας γης) στην επιφάνεια προξενώντας
δακρύβρεκτον αφανισμόν. Τώρα αν ο +Λιακό+ δεν μου προτείνει να γίνω ΕΛ-ληνοκεντρικός
ξυγγραφέφς θα σκάσω από το κακό μου (Τρώγοντας λουκάνικα και μπύρες μέχρι να σκάσω).



 

Η αριθμοσοφική προβλεπτικότης της ελληνικής γλώσσης ΙΙ

Ευτυχώς που υπάρχει και το ΤΗΛΕΦΩΣ (ωχ αμάν στραβώθηκα) 
και μαθαίνουμε τα πάντα για τον μαθηματικόν δακτύλιον που αποτελεί
η ελληνική γλώσσα σε όλες τις μορφές της δια μέσου των αιώνων.

ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ=ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ =1555 

Τί κάνει η ΕΛ.ΑΣ ? Γιατί δεν μαγκώνει αυτούς τους πλαστογράφους μαραθωνοδρόμους στο Παναθηναϊκό στάδιο? Ε?

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2007

Η αριθμοσοφική προβλεπτικότης της Ελληνικής γλώσσης.

Ιδου ελεεινοί βαλανιδοφάγοι ιλουμινάτι: Ιδού ο σοφός μαθηματικός δακτύλιος της ελληνικής γλώσσης:

ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΣ=ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΗ=ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ=ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ= 1231

Συμπέρασμα: Η αφιλότιμη σύγκλητος δια μέσου της κρασοκατνύξεως μετατρέπεται σε λουκουμά. (Άρα γυρίστε τα μάτια τού άρθρου 16 του συντάγματος ανάποδα).

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ= ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ= ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ= ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ= 1235

Συμπέρασμα: Κάθε πρόχειρος χειρισμός απαιτεί συνδικαλιστή υδραυλικό.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ= ΧΑΛΥΒΕΣ =ΨΥΓΕΙΟΝ=1238

Συμπέρασμα: Η πιστοποίηση των χαλύβων, απαιτεί την τοποθέτηση τους στο ψυγείο.

ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΘΕΙΣ= ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ=ΨΑΛΤΗΣ= 1239

Συμπέρασμα: Ο απαγχονισθείς δικτάτωρ ήτο Ναζωραίος ψάλτης
(Ο Σαντάμ ήταν ψάλτης; Ουάου!)
 
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ= ΣΤΡΟΦΙΓΞ= ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ= 1243

Συμπέρασμα: Ο Καρατζαφέρης είναι μία υπεροπτική στρόφιγγα.

ΚΑΧΕΚΤΙΚΟΣ= ΡΩΜΑΛΕΟΣ= 1246

Συμπέρασμα: Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα πόδια.

ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ =ΟΞΥΝΟΥΣ =ΤΟΙΧΟΣ= ΥΠΟΥΛΟΣ =1250

Συμπέρασμα: Ένας ασφαλίτης είναι ένας οξύνους ύπουλος τοίχος (και οι τοίχοι έχουν αυτιά).

ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ= ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ =ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΙΣ =ΜΕΤΕΩΡΑ= 1251

Συμπέρασμα: Ένας ανύποπτος θαυματοποιός θα κατεδαφίσει τα Μετέωρα!

ΛΕΧΡΙΤΗΣ=ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ =ΤΡΑΧΑΝΑΣ= ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ 1253

Συμπέρασμα: Ένας λεχρίτης που συλλογίζεται τραχανά μετατρέπεται σε τσαρλατάνο.

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ=ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ= ΑΦΕΨΗΜΑ= ΔΙΚΑΙΩΣΙΣ =ΛΕΚΤΩΡ=1255 

Συμπέρασμα: Οι αποκρατικοποιήσεις των λεκτόρων των πανεπιστημίων αποτελεί δικαίωση των αρχαιοπρεπών αφεψημάτων (Του Βυζαντινού καφέ π.χ.).

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ =ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ =ΠΕΣΤΡΟΦΑ= 1256

Συμπέρασμα: Οι πέστροφες είναι νυσταγμένοι κρατούμενοι!

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να διπιστώσετε στο σουπερ υπερελληνικό αριθμολεξικό ακριβώς εδώ.

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2007

Äkta Carro prylar till salu!

Pga. ekonomiska svårigheter är den heroiska pølsemannen tvungen att sälja nåra äkta Carro prylar från sin personliga samling. Det borde ju vara självklart, min käre och ende läsare att det är djävligt svårt att sälja pølsar utanför megamosken i Hedermora.

Igår blev jag faktiskt trakaserad av ett gäng muslimska New York Yankees fans som hotade att dom skulle köra en "Baby Ruth" basebollträ upp min röv om jag inte slutade att sälja Harram pølsar på extrapris och på det sättet tvinga troende burqa klädda kvinnor käka svinkött(griskött) och svinnkött (kött som har försvunnit).

Självklart har min omsättning kraftigt påverkats pga sånna incidenter.

Illustrerad prislista följer nedan. Hjälp pølsemannen behålla Hedermora grisköttsvänlig!

Artikel 1.
Reebok sportbehå som må eller må inte har tillhört Carros garderob. Pris 12.000 - spänn.

Artikel 2.
Reebok stringkalsong som må eller må inte har tillhört Carros garderob. Pris 32.000 - spänn.

Artikel 3.
Äkta svensk gurka som Carro må eller må inte har haft lust att käka. Pris 1.500 - spänn.


Artikel 4.

Äkta svensk bajskorv från Växjö som må eller må inte har kommit ur Carros sexiga rumpa. Pris 49.999 - spänn.


Som standard policy, godkänner pølsemannen alla internationella kreditkort som Americano Espresso, Visite, Mastrogianni Card och Carte Bolibompa.
Missa inte det! Köp dessa äkta Carroprylar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...