Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Η Ιερά Σινδόνη του Τουρίνου εις νέας Περιπέτειας!

Η ΕΛ-ληνική ΕΥ-λογόσφαιρα διαθέτει πλέον ένα νέο επίλεκτο μέλος ταγμένο εις την σωτηρίαν των ορθοδόξων ψυχών ημών, με όχημα και σημαία την Ιεράν σινδόνην του Τουρίνου.

Παρ' όλο που το εν λόγω κατασκεύασμα της αιρετικής καθολικής εκκλησίας έχει αμφισβητηθεί πολλάκις και πλειστάκις από άθεους κομμουνιστάς τάχαμουκαικαλά επιστήμονας, φαίνεται ότι είναι εν τέλει θαυματουργός, αφού δύναται να φέρει πλείστα ορθόδοξα αδέλφια μας στον ίσο δρόμο, όπως γίνεται φανερό στα σχόλια του εν λόγω ΕΥ-λογ.

Κλιξ στην Ιεραν +Εικόναν+ κάτοθι δια άμεσην πνευματικήν μετάβασιν!



Φυσικά το εν λόγω ΕΥ-κογ κέρδισε επάξια μία θέση εις τα τάρταρα του παρόντος φιλοκενταυρικού ιστοτόπου υπό την κατηγορίαν "Σαμπουάν Φαλάκρας".

Συμπληρωματικά και εις το πνεύμα ευλαβείας που διακατέχει το παρόν ποστ, εν όψει της Αγιοποίησης του υπουργού Εθνικής Παιδείας τε και Θρησκευμάτων (Ορίστε;) Ευριπίδου Στυλιανίδεως, ένεκα της ολοκληρωτικής αποσύρσεως του βιβλίου της Ιστορίας της Στου Δημοτικού, αντί της διορθώσεως ορισμένων πυρότουβλων τύπου "Συνωστισμός εις το γήπεδο της Πανιωνιάρας εν Νέα Σμύρνει", συγχαρητήρια -ευχαριστήριος επιστολή υπάρχει εδώ.
(Νέο ρεκόρ μακροσκελούς προτάσεως υπό του σοδομιστού της ΕΛ-ληνικής γλώσσης Καρόλου Πολσεμάνογλου).

Συντάκτης της εν λόγω επιστολής είναι ο νεοτάξ ιλλουμινάτι θολοκουλτουριαραίος Ιατρός Dimitris - Ragnar Patsinosson

ΑΠΔΕΪΤ:

Δυστυχώς συνδυασμένη επίθεσις Υποχθονίων Εβραιοκομμουνιστικών και Υλιστικών Ιλουμινάτι δυνάμεων, συνεπικουρούμενων υπό Ελοχίμ και Βρυλ γκρέμισαν το κάστρο της Ορθοδοξίας μας.

Σύμπασα η ΕΛ-ληνική ΕΥ-λογόσφαιρα θρηνεί τον χαμό του υπερσπαστή των τειχών του κάστρου και φαν του Σπανουδάκεως εκ Βελγίου ορμώμενου ΕΥ-λόγερ (Τρολ κατα ορισμένυς άπιστους ιλουμινάτι). Το λάβαρο της Ιεράς σινδόνης του Τουρίνου εξακολουθεί να ανεμίζει περήφανα στον αέρα χάρη στον μέχρις εσχάτων αγώνα του.

Μοναδική όασις και τελευταίο προπύργιο της ορθοδοξίας στο άθεο Ίδερνετ μένει τώρα ο ευγενής Ναΐτης Ιππότης. (Ρεσε μάστορα, οι Ναΐτες ήταν ορθόδοξοι; Όχι;;; Μα τότε... Καλά σκάω για να μην κόψει η μαγιονέζα...).

Αναλυτικό ρεπορτάζ δια τα συμβάντα στο ΕΥ-λογ του Ενωσίτου αρχηγού των εκστρατευόντων παρά το Ι5 ψυχολογικό, αγελάδων, του Χάρεως με τ' όνομα.

ΑΠΔΕΪΤ 2:

To EY-λογ του αγωνιστού του λαβάρου της Ιεράς Σινδόνης του Τουρίνου ανεστήθη! Ζήτω!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Νέα αρχηγάντζα στο ΠΑΣΟΚ! (Ναι! Μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο και την Φρέγια την βυζαρού!)

Μετά την ταπεινωτική ήττα που υπέστη το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές την προπερασμένη Κυριακή, - φαντάζομαι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χάνει ψήφους μετά από μία αποτυχημένη κυβερνητική θητεία του αντίπαλου κόμματος- , έγινε πλέον φανερή η ανεπάρκεια του Γιωργάκη, τουλάχιστον όσο αφορά την ικανότητα ηγεσίας ενός ελληνικού πολιτικού σχηματισμού.

Είναι φανερό πλέον ότι τουλάχιστον το 75% του εκλογικού σώματος αποτελείται από μόνιμους οπαδούς των δύο μεγάλων πολιτικών σχηματισμών, αλλά με όρους ποδοσφαιρικής ομάδας.

Με αυτό εννοώ ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν την ψήφο τους από το κόμμα "τους", (Βλ. την ομαδάρα τους, Ολυμπιακάρα, Παθηναϊκάρα, ΑΕΚαρα, ΜΠΑΟΚάρα, Αρειανάρα κλπ.) είναι να κάνουν παρέλαση οι Τούρκοι στο βλαχοχώρι τους εξ' αιτίας της ομαδάρας τους εεε... σόρρυ της κομματάρας τους.

Επίσης ο ΕΛ-λην ψηφοφόρος επιθυμεί πολιτικό με καλή "Σκηνική παρουσία" και ας λέει αρλούμπες κενές περιεχομένου. Το καλύτερο είναι να μιλά με στόμφο και έντονες χειρονομίες. Το αν αυτά που λέει βγάζουν νόημα δεν έχει σημασία.
"Μιλάμε δεν κατάλαβα Χριστό, αλλά η αρχηγάντζα το κατέχει το θέμα!" ( © Ανέστης Μπαϊλαμπαλάνης).

Ένας ιδανικός μπούσουλας για να γίνετε επιτυχημένος πολιτικός στην Ελλαδεζία υπάρχει εδώ στο Perikallos Project. Μετά προσθέστε μπόλικο στόμφο και έντονες χειρονομίες αλά Κωστάκη και καθαρίσατε!

Συνεπώς, γίνεται φανερό ότι ο μειλίχιος, χαμηλών τόνων και κακός ρήτωρ Γιωργάκης δεν έχει τύχη απέναντι στον φωνακλά Κωστάκη, άσχετα με την ποιότητα των ιδεών του και μάλιστα μετά από δύο ήττες. Η μόνη περίπτωση να κερδίσει ο Γιωργάκης τον Κωστάκη σε επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, θα είναι αν οι Τούρκοι κάνουν παρέλαση στην Καβάλα, ή αν σταματήσουν οι πληρωμές των μισθών του Δημοσίου και των συντάξεων για ένα εξάμηνο, γιατί ο Αλογοσκούφης θα έχει παίξει τον προϋπολογισμό σε μπαρμπουτιέρα της Μπανγκόκ.

Παρ' όλο που ο Γιωργάκης μου είναι συμπαθής, δύσκολα θα νικήσει τον Κωστάκη το 2010 και θεωρώ ότι οι ΠΑΣΟκοι θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά την αλλαγή ηγεσίας.
Ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος εξαιρετικός ρήτωρ, με περισσότερα κιλά(Από κάθε άποψη) από τον Κωστάκη, θα τον κάνει αλοιφή με κάτω τα χέρια το 2010, εκτός εάν ο Αλογό καταφέρει να ανεβάσει το κατά κεφαλήν εισόδημα στα 50.000 $, ή αν ξαναπάρουμε την Πόλη με αρχιστράτηγο τον Καρατζαφέρη.

Πλην όμως ειλικρινά, παρ όλο που κάνει συχνές εμφανίσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα δεν έχω ακόμα εισπράξει κάποιο συγκεκριμένο ιδεολογικό στίγμα από αυτόν όπως γράφει και ο συναγωνιστής ΕΥ-λογερ bidibis.

Συνεπώς αφού ούτως η άλλως θα μας κυβερνά κάποιος τύπος με "Έντονη και καλή σκηνική παρουσία", θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δοκιμάσει μία γυναίκα αρχηγό, αφού ακόμα και να χάσει άλλη μία τετραετία, δεν τρέχει και τίποτα... Θα μπορεί να κοπανάει στην ΝΔ
το ότι κυβερνάτε τα τελευταία 12 χρόνια και μπλα, μπλα, μπλά... Μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο και την Freja την βυζαρού, η Άννα Διαμαντοπούλου αξίζει να δοκιμαστεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Δεδομένου του μεγέθους του μετώπου της μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι διαθέτει ΔΙΟΡΟΦΟ εγκέφαλο και άρα γεμάτο παραγωγικές και πρωτοποριακές ιδέες!

Βέβαια είχε πετάξει παλαιότερα και αυτή την μπούρδα περί υιοθέτησης της Αγγλικής σαν δεύτερης ΕΠΙΣΗΜΗΣ γλώσσας στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ ότι κάθε άνθρωψ δικαιούται έναν μεγάλο αυνανισμό στην ζωή του.

Ούτως ή άλλως για μένα που δεν είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ, θα ήταν σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον να υπάρχει η επιλογή Κωστάκης - Αννούλα από την επιλογή Κωστάκης - Βαγγέλας, τουλάχιστον αναφορικά με τις επιλογές που έχουν να προσφέρουν τα δύο κόμματα "εξουσίας".

Την Επιλογή Κωστάκης - Γιωργάκης την αγνόησα ήδη προτιμώντας τον Νάνο Βαλαωρίτη.

Ναι, μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο και την Freja* την βυζαρού.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

Παραπληροφόρησις

Διατί τα υπό σκοτεινών κύκλων ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης αποκρύπτουν τους αληθείς νικητάς των εκλογών;

Διατί παρεμποδίζεται ο Δρ Φλάντζας να φτάσει εις την Κάντζαν, ίνα απευθύνει διάγγελμα προς τον λαόν;



Διατί ο ΕΛ-ληνικός λαουντζίκος αδυνατεί να αποσυμπλεχθεί από τον δικομματισμόν με τον ίδιον τρόπον που αδυνατεί να αποσυμπλεχθεί από το δίδυμο της συμφοράς ΟΣΦΠ - ΠΑΟ;

Διατί απεκρύβησαν αι αληθείς δημοσκοπήσεις;



Διατί δώσαμεν μεγαλύτερον ποσοστόν εις την ακροδεξιάν από αυτό που έλαβε η όμορος του ΛΑΟΣ παράταξις εις Σουηδίαν, οι Sverigedemokraterna; (Που τέλος πάντων το ξένο στοιχείο στην Σουηδία είναι πολύ πιο έντονο, άσε που βγάζει μάτι εμφανισιακώς σε σύγκριση με τους ανοικτόχρωμους Σουηδούς).

ΔΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΜΠΟΥΚ;

Πάω τώρα να διαβάσω τα απομνημονεύματα του Γεωργίου Κάνιγγος και θα επανέλθω Δημήτριος.

Α, ρε Νάνο Βαλαωρίτη τους πήραμε τα σπλάχνα ναούμε. (Ρεάλπολιτικ όχι αηδίες).

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Συμπλογκερούδες και συμπλογκεράδες! Βραχυκυκλώστε τα exit polls!

Συμπλογκερούδες και συμπλογκεράδες!

Τις τελευταίες μέρες διάβασα σε διάφορα ΕΥ-λογ εγκρίτων μπολγκεροαγωνιστών μία πρόταση για το βραχυκύκλωμα των exit polls με δήλωση άλλα αντί άλλων μετά την έξοδό μας από την κάλπη.

Επειδή ως Κάρολος και ως Πολσεμάνογλου έχω πλέον σιχαθεί τις αρλούμπες που μας σερβίρονται από τα μεγάλα κανάλια με μουσική υπόκρουση τις Βαλκυρίες του Βάγκνερ (Τουλάχιστον) αναφορικά με την σπέκουλα για τα αποτελέσματα των εκλογών, θεωρώ ότι η πρότασις αξίζει την υποστήριξη της μπλογκεροπληκτρολογοακτιβίστικης κοινότητας.

Πιστός λοιπόν στις αρχές του Μπλογκσποτισμού - Ουορντπρεσσισμού, αλλά και με ανοχή στην φράξια του Παθφαϊντερισμού, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ:

Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι σε θέση να επηρεάσει σημαντικά το εκτυλισόμενο ιστορικό προτσές!

Αναδημοσίευσις κειμένου (Γιατί βαριέμαι θανάσιμα την πληκτρολόγηση) από Αθηνά, και Zaphod:

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ :
"ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!"

(ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΦΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ;-)


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


Αν θέλετε ....σφαιρική ενημέρωση τότε διαβάστε και αυτό , αυτό
και αυτό

Κατά τα άλλα δεν αλλάζει τίποτε στα γνωστά:



Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Υπερβόρεια ημιάκυρη - ημιέγκυρη ψήφος

Το παρών ΕΥ-λογ έχει δηλώσει ότι στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής καλό είναι να δοθεί μία καλή σφαλιάρα στο δικομματικό σύστημα όπως έχει διαμορφωθεί μετά την μεταπολίτευση. Άλλωστε όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων κινδυνεύουμε να γίνουμε πλέον σαν τις Η.Π.Α. όπου τα δύο κόμματα δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές και η αποχή αγγίζει το 50%.

Είναι μάλλον καιρός να δοκιμαστούν και κυβερνήσεις συνεργασίας, (Όχι σαν την μαϊμού του 1989 όμως), όπως γίνεται σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και στην Σουηδία όπου υπάρχουν 7 κόμματα στη βουλή και από τον Σεπτέμβριο του 2006 κυβερνά η συμμαχία Μετριοπαθών, Κέντρου, Φιλελεύθερων και Χριστιανοδημοκρατών.
Σημειωτέων ότι το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας (με 35%), οι Σοσιαλδημοκράτες βρίσκονται στην αντιπολίτευση, μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με Αριστερά και Πράσινους.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο στις Σουηδικές εκλογικές αναμετρήσεις είναι τα χειρόγραφα ψηφοδέλτια, όπου διάφοροι χαβαλετζήδες ή πυροβολημένοι, ή καλαμοκαβαλημένοι βγάζουν τα απωθημένα τους ή την μούρλα τους.
Το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ είναι ότι αυτά τα χειρόγραφα ψηφοδέλτια προσμετρώνται στο συνολικό ποσοστό των έγκυρων ψηφοδελτίων!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παραδοσιακό πλέον "Κόμμα του Ντόναλντ Ντακ" (Kalle Anka partiet). Το κόμμα είναι επίσημα κατοχυρωμένο από τον Bosse Persson (Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα)

Η κομματάρα έλαβε 230 κουκιά (Με διάφορες ορθογραφικές εκδοχές) το 2006 με κύρια συνθήματα τζάμπα αλκοόλ στον λαό και πλατύτερα πεζοδρόμια. (Προφανώς για να μην πέφτουν στον δρόμο οι πολίτες όταν κάνουν "οκταράκια" από την σούρα).

Για να μπείτε στο πνεύμα δείτε τι άλλο ψήφισαν οι υπερβόρειοι εν Ευρωπαϊκεί Ενώσει συμπολίτες μας. (Γουστάρω να σοδομίζω την δημοτικιά γράφοντας με ντεμέκ Δοτική πτώση).

Αόρατο κόμμα 6, Φαντομάς 3, Μίκυ Μάους 3, Ρομπέν των Δασών 3, Κόμμα Άη Βασίλη 3, Διανοούμενοι Σκληροροκάδες 2, Ιησούς 4, Άδειες Καρέκλες 2, Κόμμα Βρυκολάκων 2, AC/DC 2, Σκατά 1, Κόμμα φθηνότερης μπύρας 1, Δαλάι Λάμα 1, Κόμμα Ντίσκο 1, Djurgårdens IF (Ποδοσφαιρική ομάδα) 1, Έλβις 1, Φασιστοδημοκράτες 1, Αει στο διάλο με τους υψηλόμισθους πολιτικούς 1, Θεός 1, Hells Angels 1, Υψηλόμισθοι σκατοκέφαλοι 1, GAIS (Ποδοσφαιρική ομάδα) 1, Iggy Pop 1, Ινδιάνοι 1, Iron Maiden 1, Ισλαμοδημοκράτες, James Bond 007 1 (Ούτε καν 7), JAS 59 GRIPEN (Σουηδικό μαχητικό αεροσκάφος) 1, John Lennon 1, Σκοτώστε όλους τους χίπυς 1, Κόμμα του Βραστού Βατράχου 1, Έρωτας! 1, Κόμμα της Μαμάς 1, Κόμμα Ναρκωτικών 1, Κόμμα Κάποιος που με ακούει 1, Κόμμα Καμακιών(όχι αυτά για τις φάλαινες, τα άλλα) 1, Γερμανία(!) 1, Λαϊκό κόμμα Δανίας(!) (Αυτός μπέρδεψε τις χώρες) 1, Κόμμα Σοδόμων 1, Σατανοδημοκράτες 1, Νεομολδαβικό κόμμα εποχής παγετόνων 1 και άλλα κουλά πρόσθέτοντας συνολικά 1.133 ψηφοδέλτια στο σύνολο των εγκύρων. Για τους Σουηδομαθείς ή Σουηδικής καταγωγής αναγνώστες του βλογ, όλη η κουλή λίστα βρίσκεται εδώ

Εδώ να προσθέσουμε το "Κόμμα Βίκινγκς - Σούπερ Μάρκετ κομμάτων 53 κόμματα" που έλαβε 1(!) ψήφο ούτε καν 53 δηλαδή και μάλιστα σε τυπωμένο ψηφοδέλτιο.

Βέβαια με αφορμή ποστ της Penguin Witch δεν θα μπορούσα παρά να ανφερθώ και στο Piratpartiet (Πειρατικό κόμμα) που έλαβε 34.918 κουκιά και 0,63%! Ναι στο ελεύθερο λογισμικό!

Βέβαια ο Κάρολος Πολσεμάνογλου σε περίπτωση που έριχνε χειρόγραφο ψηφοδέλτιο στας Σουηδικάς εκλογές θα έριχνε δαγκωτό "Volvo Amazon", το πιό πηδιώ Βόλβο από καταβολής σύμπαντος. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν έχω αποκτήσει ένα παλιό Βόλβο Αμαζόν σαν αυτό του θείου μου του Harry. (Κλαψ).

Ιερό +βίδεον+ με Βλαχοτράγουδο αφιερωμένο σε αυτή την αμαξάρα (1956 - 1970 αιωνία η μνήμη Της) ακολουθεί, καθώς επίσης και οι εμπνευΖμένοι στίχοι σε ΣΟΥ-ηδικά και ΕΛ-ληνικά.




Jag har aldrig varit nån entusiast
Vad det gäller låtar som handlar om bilar
Det vill jag slå fast
Men så fick jag höra, en dag på radion
Det var nån som spela
En komposition som handlade om

Ποτέ δεν υπήρξα οπαδός
Τραγουδιών που αναφέρονται σε αμάξια
Αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω.
Αλλά έτσι άκουσα μία μέρα στο ράδιο
Ήταν κάποιος που έπαιζε
Μία σύνθεση που αφορούσε…

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

Ένα παλιό Amazon
Με ξυλεπένδυση και χρώμιο
Τιμόνι από βακελίτη
Λευκό California
Αληθινή πλαστικούρα
Σε απομίμηση δέρματος
Ένα παλιό Amazon
Ένα παλιό Amazon

Jag skruvade upp volymen på max
Det var nåt som hände, det var som jag kände
Att nu var det dags
Så jag ringde till Helge som säljer bilar och sa
- Nu har jag bestämt mej
Nu vet jag precis vad det är jag vill ha

Έβαλα την ένταση στο φουλ
Ήταν κάτι που συνέβη, ήταν κάτι που αισθάνθηκα
Ότι τώρα ήταν η ώρα
Έτσι τηλεφώνησα τον Helge που πουλάει αμάξια και είπα
Τώρα έχω αποφασίσει
Τώρα ξέρω ακριβώς τι θέλω.

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

Ένα παλιό Amazon
Με ξυλεπένδυση και χρώμιο
Τιμόνι από βακελίτη
Λευκό California
Αληθινή πλαστικούρα
Σε απομίμηση δέρματος
Ένα παλιό Amazon
Ένα παλιό Amazon

Jag cyklade ner till Helges affär
Säkert fanns det gott om Amazoner där
Först såg det ut, som alla var slut
Men sen fann jag utanför, bakom en knut

Πήρα το ποδήλατο για το μαγαζί του Helge
Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά Amazon εκεί
Στην αρχή είδα ότι δεν είχαν μείνει άλλα
Αλλά βρήκα ένα έξω, πίσω από μία γωνιά.

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

Ένα παλιό Amazon
Με ξυλοεπένδυση και χρώμιο
Τιμόνι από βακελίτη
Λευκό California
Αληθινή πλαστικούρα
Σε απομίμηση δέρματος
Ένα παλιό Amazon
Ένα παλιό Amazon

En gammal Amazon
Med lister och krom
Ratt i bakelit
Californiavit
Äkta galon
I skinnimitation
En gammal Amazon
En gammal Amazon

Ένα παλιό Amazon
Με ξυλεπένδυση και χρώμιο
Τιμόνι από βακελίτη
Λευκό California
Αληθινή πλαστικούρα
Σε απομίμηση δέρματος
Ένα παλιό Amazon
Ένα παλιό Amazon

ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΝΔ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Ψηφοδέλτιον ΝΙΚΗΣ!

Τυπώσθε το παρακάτω ψηφοδέτιον είς τον εκτυπωτήν
σας κε ρίξτε το είς την κάλπην!


Διά το σωστόν μέγεθος του ψηφοδελτίου σας, πιέσθε είς διπλούν τ
ο
αριστερόν κομβίον του μυός σας επάνω στην εικόναν.
.
Ευχαρισθώ δια την ψήφο σας,
Dr.Φλάντζας

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Αναστολή κυνηγετικών δραστηριοτήτων επί 5ετία (Συλλογή υπογραφών)

Μία ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική αίτηση έχει αναρτηθεί αναφορικά με την 5ετή αναστολή των κυνηγετικών δραστηριοτήτων ώστε να μπορέσει να ανακάμψει ο πληθυσμός των άγριων ζώων ιδιαίτερα μάλιστα μετά τις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές.

Παρενθετικά εδώ θα αναφέρω ότι ο Κάρολος Πολσεμάνογλου θεωρεί ότι οι κυνηγοί που έχουν για σπορ να σκοτώνουν για την πλάκα τους μπεκάτσες με μυδραλιοβόλα, έχουν μπερδέψει το πέος τους με την κάννη του όπλου τους, όπως οι διάφοροι κουραδόμαγκες της ασφάλτου έχουν μπερδέψει τον μοχλό ταχυτήτων του πειραγμένου κουβά τους με το τσουτσουνάκι τους.

Το κυνήγι δικαιολογείται σαν δραστηριότητα μόνο για την εύρεση τροφής ελλείψει άλλων μέσων. Μη βγει κανένας τώρα να πει ότι είναι κυνηγός γιατί ο χασάπης έχει τσιμπημένες τιμές, γιατί θα του φέρω καμιά μοσχαρίσια μπριζόλα προέλευσης ΠΓΔΜ στην γκΛΛΛάβα (Παχύ Σλαβικό Λ).

Αν οι εν λόγω αιμοχαρείς αναίσθητοι θέλουν ένα σπορ "Για άνδρες" ας πάνε να παίξουν Αμερικάνικο ή Αυστραλιανό (ακόμα χειρότερα) ποδόσφαιρο, να φάνε τις μάπες τους να ηρεμήσουν και να μην ξεσπάνε τα απίστευτα κόμπλεξ τους σε ανυπεράσπεστα και απειλούμενα ζωικά είδη.


Αν βρίσκετε το κυλιόμενο μήνυμα πράσινου χρώματος στο πάνω μέρος του μπλογκ του γούστου σας, ακολουθεί κώδιξ στο τέλος του ποστ.

Το κείμενο της αίτησης ακολουθεί, ο δε ιστότοπος υπογραφών βρίσκεται εδώ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

Προς: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Υπουργείο Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Δεκάδες ζώα κινδυνεύουν λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που κατέκαψαν τα δάση της Ελλάδας. Σήμα κινδύνου κρούουν επιστήμονες και περιβαλλοντικές οργανώσεις για καφέ αρκούδες, λαγούς, τσακάλια, πέρδικες, αγριογούρουνα και τη σπάνια χελώνα του πευκοδάσους της Στροφυλιάς, στη λίμνη Καϊάφα.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι μετά τις μεγάλες πυρκαγιές στην Πάρνηθα, την Πεντέλη, την Αχαΐα, τον Γράμμο αλλά τις τελευταίες στον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα, τα ζώα τώρα απειλούνται εκ νέου από το ανεξέλεγκτο κυνήγι, το στρες, την έλλειψη καταφυγίων και τροφής και τη διατάραξη του οικοσυστήματος.

Ειδικά για το θέμα της σπάνιας χελώνας του πευκοδάσους της Στροφυλιάς, ο δασολόγος δρ Νίκος Γεωργιάδης από την περιβαλλοντική οργάνωση WWF αναφέρει ότι «λόγω της βραδύτητάς τους, η ονυχοχελώνα-εξαιρετικά σπάνια- και η γραμμωτή δεν θα πρόφτασαν να ξεφύγουν από τη φωτιά. Εκτιμούμε ότι πολλές θα έχουν αφανιστεί».

Προσθέτει, μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται να επηρεάστηκε και τμήμα του βιοτόπου της χελώνας careta careta που βρίσκεται στις αμμοθίνες, δηλαδή στην παραλία του Καϊάφα. Οι χελώνες είναι το πιο ευάλωτο ζώο σε περίπτωση φωτιάς, καθώς δεν μπορεί να ξεφύγει εύκολα από τις φλόγες.

Στα ζώα που μπορεί να κινδυνεύσουν συγκαταλέγεται η καφέ αρκούδα. Η φωτιά στο Γράμμο είχε επιπτώσεις στο «διάδρομο» επικοινωνίας του ελληνικού πληθυσμού της καφέ αρκούδας με τον υπόλοιπο βαλκανικό και υπάρχει ο φόβος μη ανανέωσης του πληθυσμού εάν δεν ληφθούν μέτρα.

Οι φωτιές στον Πάρνωνα και τον Ταΰγετο προκάλεσαν ζημιές στις περιοχές όπου φωλιάζει ο μικρός πληθυσμός τους και υπάρχει ο κίνδυνος να μειωθεί ο αριθμός τους και στις δύο περιοχές.

Πέρδικες, αγριόχοιροι, λαγοί και άλλα θηρεύσιμα είδη αναζητούν καταφύγιο σε γειτονικά δάση μετά τις φωτιές σε Αιγιαλεία, Πάρνηθα, Πεντέλη, Ταΰγετο και Πάρνωνα. Σε περίπτωση που κυνηγηθούν μπορεί να υπάρξει σημαντική μείωση του πληθυσμού τους. Ακόμη μεγαλύτερος για τη μείωση των πληθυσμών κάποιων ειδών είναι ο κίνδυνος στα δάση που έχουν ήδη καεί. Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι η θηλυκιά καφέ αρκούδα γεννάει κάθε 2-3 χρόνια, στα μέσα του χειμώνα (Ιανουάριο – Φεβρουάριο, ένα- δύο και σπάνια τρία μικρά. Ένα θηλυκό είναι ικανό να αναπαραχθεί από την ηλικία των 4-5 ετών και πάνω. Όσο αφορά τα θηλυκά αγριογούρουνα ωριμάζουν για αναπαραγωγή στην ηλικία των 12 μηνών, ενώ τα αρσενικά στους 18-24.


Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες οικολογικών οργανώσεων, εκατοντάδες κυνηγοί έχουν ήδη κατακλύσει τις περιοχές που έχουν βρει τα ζώα καταφύγιο και πυροβολούν ανεξέλεγκτα.


ΚΥΝΗΓΙ
Σημειωτέον ότι το κυνήγι είναι μία δραστηριότητα που δε συνδέεται, τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες χώρες, με τις άμεσες βιοτικές ανάγκες του ανθρώπου και φυσικά δεν είναι άθλημα, γιατί η έννοια του αθλήματος προϋποθέτει συμμετοχή και των δύο μελών.

Αντίθετα, είναι μία δραστηριότητα που διαιωνίζει την οικολογική ανθρωποκεντρική εικόνα του ανθρώπου - κυρίαρχου της φύσης, έχει επιπτώσεις στην ίδια την υγεία των δασών και των οικοσυστημάτων λόγω της κοπής της τροφικής αλυσίδας, βοηθάει στην αύξηση του πληθυσμού των τρωκτικών, εξαιτίας της επικήρυξης των φυσικών διωκτών τους ως «επιβλαβών», μολύνει τη φύση με το μόλυβδο και το πλαστικό που περιέχουν τα φυσίγγια και ευθύνεται για ένα ποσοστό πυρκαγιών που καταστρέφουν τα ελληνικά δάση.

Σημειωτέον τέλος, ότι πολλά πληγωμένα ζώα και πουλιά από τα σκάγια, αργοπεθαίνουν, για ώρες ή μέρες.

Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Η κυνηγετική περίοδος πρέπει να αρχίζει, αφού τελειώνει η εξάρτηση των νεογνών και πρέπει να τελειώνει πριν την αρχή της εαρινή μετανάστευση των πουλιών και την αρχή της περιόδου αναπαραγωγής.

ΕΑΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Τα μεταναστευτικά πουλιά που ξεχειμωνιάζουν στην Αφρική, για να επιτρέψουν στους τόπους που φωλιάζουν, πρέπει να διασχίσουν τα δύο μεγάλα φυσικά εμπόδια: την έρημο της Σαχάρας και τη Μεσόγειο. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους έχουν λίγες ευκαιρίες για ανεφοδιασμό και στους ενδιάμεσους σταθμούς της μετανάστευσης φτάνουν εξαντλημένα από την πτήση και έχουν άμεση ανάγκη από ξεκούραση και ανεφοδιασμό.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η προστασία των πουλιών στη διάρκεια της αναπαραγωγής είναι ανάγκη αυτονόητη. Ο φόνος ή ενόχληση πουλιών που φωλιάζουν έχουν άμεσες συνέπειες για τον πληθυσμό τους.

ΘΟΡΥΒΟΣ
Ο θόρυβος είναι σημαντικός για τις δύο παραπάνω περιόδους. Με το κυνήγι μειώνεται ο ζωτικός χρόνος και χώρος που χρειάζονται τα πουλιά να τραφούν και ξοδεύουν την ενέργειά τους άδικα με το συνεχές πέταγμα. Μπορούμε να πούμε ότι η ενόχληση από το θόρυβο του συνεχούς κυνηγιού είναι πιο καταστροφική από τον ίδιο τον σκοτωμό των ζώων.

ΓIA OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, για την ανακούφιση της φύσης.

Σε αυτό το διάστημα:
•Να προστατευθούν οι υπάρχοντες Εθνικοί Δρυμοί και υγροβιότοποι, κάποιοι να αυξηθούν και να ιδρυθούν νέοι.
•Να ψηφιστεί ένας νέος και σύγχρονος νόμος για το κυνήγι, που να δέχεται την οικολογική διάσταση του προβλήματος, να κατοχυρώνει το δικαίωμα όλων των πολιτών στη φύση και στην πανίδα της και να χαρακτηρίζει ως κακούργημα τη δολοφονία των σπάνιων ειδών και τη λαθροθηρία.
•Να δημιουργηθεί ένα νέο σώμα φύλαξης και προστασίας της ελληνικής πανίδας με στόχο την πάταξη του λαθροκυνηγιού, για όλες τις ημέρες τις εβδομάδας, ανεξάρτητο από κυνηγούς και ημετέρους δασοφύλακες και από κυνηγετικούς συλλόγους.

Μετά τα 5 χρόνια:
•Να απαγορευθούν οι γενικές άδειες που επιτρέπουν στους αστικούς κυνηγούς να εξοντώνουν μαζικά ζώα και πουλιά σε μεγάλες αποστάσεις από τα αστικά κέντρα και οι τοπικές άδειες να δίνονται μετά από αυστηρές εξετάσεις.
•Να επιτρέπεται το κυνήγι μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές
•Να απαγορευθεί αυστηρά το κυνήγι, για όλα τα είδη, από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 15 Οκτωβρίου, όπως επίσης και στις περιόδους μεγάλης κακοκαιρίας.


Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Στις 16 Σεπτέμβρη, σώστε το Μπουχεσιστάν!

Η συμφορά που έπληξε την τέως Ελλάδα και νυν Μπουχεσιστάν (Ένεκα της πυρπόλησης της Αρχαίας Ολυμπίας) κατέδειξε για τα καλά την ανικανότητα της κυβέρνησης, που το μόνο που κατάφερε να κάνει σωστά είναι η πρόσληψη γαλάζιων τέκνων σαν οικολογόμπατσους (κοινώς αγροφύλακες) και το πλασματικό φούσκωμα του ΑΕΠ κατά 25%, ώστε πλέον να τα "σκάμε" στον κοινοτικό προϋπολογισμό, κανονικά και με τον νόμο. (Το χρήμα φίλε δεν κρύβεται...).

Τα αριστούργημα για γέλια και για κλάματα της υπόθεσης, ήταν φυσικά η προσπάθεια να παρουσιαστεί το απίστευτο ξεφτιλίκι που εκτυλίχθηκε στην Πελοπόννησο και την Εύβοια σαν "ασύμμετρη επίθεση" και ο Κ.Κ. ο Β' σαν G Dubya κατά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. (Ρε παιδιά, πότε θα βρέξει για να σβήσουν επιτέλους οι φωτιές στην Αρκαδία; Αμάν πια).


Καλώς η κακώς (Μάλλον κάκιστα) οι ΕΛ-ληνες είναι μπλεγμένοι στα γρανάζια του δικομματισμού και αυτό όχι για λόγους ιδεολογικούς, αλλά κατά βάση για λόγους ρουσφετολογικούς με σύνθημα "Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας".

Συνεπώς η επιλογή φύλαρχου ανάμεσα στους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γίνεται με δύο κριτήρια:

1. Ποσότητα και ποιότητα υποσχεθέντων ρουσφετιών.

2. Σκηνική παρουσία.

Ναι αγαπητοί συνμπουχεσιστανιανοί, η σκηνική παρουσία. Συμπτωματικό ότι οι απόγονοι του Σωκράτους λιώνουν σαν παγωτά χωνάκι στον καύσωνα για την Ευρω-Βύζιων και τα διάφορα ρηάλιτυ ταλέντων;

Εδώ θα στεναχωρήσω τον φίλο μου τον Κρόγια λέγοντας ότι η σκηνική παρουσία του Γιωργάκη σε σχέση με αυτή του Κωστάκη είναι επιεικώς άθλια. Και αυτό διότι:

Ο Κωστάκης αμολάει αερολογίες με έντονες χειρονομίες, γκριμάτσες και τσαντισμένο ύφος σαν άρχων του καφενείου. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η πλειονότητα του λαού γουστάρει, ίσως γιατί σε αυτή την συμπεριφορά βλέπει τον εαυτό του.

Αντίθετα ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος ήπιων τόνων, πράγμα ανεπίτρεπτο για Έλληνα πολιτικό, αφού εδώ στο Μπουχεσιστάν αν είσαι ήπιων τόνων κινδυνεύεις να σε πουν και ΑΔΕΛΦΗ. Η άρθρωση του σε σχέση με του Κωστάκη είναι 3 σκάλες πιο κάτω, ενώ παρ' όλο που γυμνάζεται αδυνατεί να σταθεί ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ.

Ναι ακριβώς έτσι.

Μία ζωή θα γέρνει λίγο είτε αριστερά είτε δεξιά.

Μία προσεκτική παρατήρηση στον τηλεοπτικό δέκτη θα σας πείσει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σωματικό πρόβλημα αλλά αυτό οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους και τον κατά βάση ήπιο και υποχωρητικό χαρακτήρα του. Άσε που τον έχουν βάλει τώρα να κάνει και τον τσαντισμένο, που δεν του πάει καθόλου, διότι πώς να το κάνουμε, αν προσπαθείς να παραστήσεις κάτι που δεν είσαι γελοιoποιείσαι.

Ο Γιωργάκης κάνει για πολιτικός στην Σουηδία μια χαρά με το προφίλ του, αλλά όχι για την Ελλαδεζία.(Ίσως τον έχει επηρεάσει το γεγονός ότι έχει ζήσει αρκετά χρόνια εκεί).

Τι να κάμνομεν λοιπόν αφού ο ρουσφετολογικός και αερολογών δικομματισμός δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της πατρίδος μας;

Ο πάντα μεγάλος πατριώτης και κάτοχος του γονιδίου Αίπσηλων® Κάρολος Πολσεμάνογλου, έχει δύο καραγκαγκάν λύσεις:

α. Πρόσληψη αλλοδαπού πρωθυπουργού, κατά το πρότυπο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που στα χέρια του Όθωνος Ρεχαγγέλεως ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεδομένης της ελευθερίας διακίνησης των εργαζομένων εντός της ΕΕ δεν νομίζω να υπάρχει σχετικό κώλυμμα. Δική μου πρόταση θα ήτο ο τέως πρωθυπουργός της Σουηδίας, σοσιαλιστής Göran Persson (1996 - 2006).

Θετικά στοιχεία: Έχει τον σωματότυπο του Άγιου Βασίλη, μιλάει με πατρικό ύφος, λύνει σταυρόλεξα χωρίς την χρήση λεξικού (κατά δήλωση του) και είναι ένας από τους λίγους που τόλμησε να κάνει χαμογελώντας αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:


Αρνητικά στοιχεία: Δεν ξέρει Ελληνικά, ούτε από οικονομικά, ανεργίες και τέτοιες αηδίες με αποτέλεσμα να μαυριστεί το 2006.

Βέβαια, αγαπητοί μου συμπατριώτες καταλαβαίνω ότι ένας ξένος πρωθυπουργός μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα, οπότε υπάρχει και η παρακάτω λύση που προτείνει ο "Δε μασάμε ρε", για όσους θέλουν να τιμωρήσουν την ανικανότητα της ΝΔ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης τους την δώνει στα νεύρα:


Εννοείται φυσικά ότι δεν σας προτείνω να ψηφίσετε την χουντοβασιλοφωλιά το Λάος.
Μετά από 33 χρόνια αυτοδύναμων κυβερνήσεων (Πλην κάθαρσης οπερέτας το 1989) ίσως ήρθε ή ώρα για κυβερνήσεις συνεργασίας μς προοπτική 4ετίας.

Άλλωστε η τόσο καλόν ίματζ εν Ελλάδι έχουσα Σουηδία με κυβερνήσεις συνεργασίας πορεύεται εδώ και πολλές δεκαετίες. Τώρα π.χ. συγκυβερνούν 4 κόμματα του κεντρώου - φιλελεύθερου - συντηρητικού χώρου.

ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΛΕΥΚΟ Ή ΑΚΥΡΟ Ή ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ, ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕYΕΤΑΙ.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...