Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Häng med oss ner till Lund (Καλό Σεπτέμβρη)

Έσφιξαν οι ζέστες πλέον άσχημα και η σαιζόν των πυρκαγιών βρίσκεται στο φόρτε της.
Ο Κάρολος Πολσεμάνογλου χρειάζεται πλέον διακοπές, τόσο από την πραγματική ζωή για όσο διάστημα επιτρέπουν τα οικονομικά του, όσο και από τη βλογόσφαιρα, διότι εάν είναι να καθόμαστε Αυγουστιάτικα να φτιάχνουμε βίδεα για τα Georgia Guidestones και τον κάθε παπάρα που θέλει να μας κάτσει στον σβέρκο, δε θα μας μείνει πλέον σβέρκος διότι θα έχει λιώσει από την καυτή φαιά ουσία που θα έχει ξεχειλίσει από την ανατιναγμένη κρανιακή μας κοιλότητα.

Κλείνοντας λοιπόν για το καλοκαίρι, σας βάζω ένα τραγουδάκι που αναφέρεται σε ένα δροσερότερο μέρος (Έστω και αν χτυπάει τώρα 30αρια) την Lund στην νότια Σουηδία, έτσι για να δικαιολογήσω και τον τίτλο του ποστ. (Ελάτε μαζί μας κάτω στη Lund. Κάτω; Πώς κάτω; Για ποιους; Για τους Στοκχολμιώτες; Τεσπα...)

Η πόλη είναι γνωστή για το πανεπιστήμιό της, και ένεκα του ότι ανήκει στην περιοχή της Skåne οι ξηγημένοι κάτοικοι ομιλούν την τοπική διάλεκτο που πολύ συμπαθώ. (Σε αντίθεση με τους πρωτευουσιάνους Στοκχολμιώτες τους οποίους θεωρώ - και είναι- ψηλομύτηδες).

Οι τραγουδιστές δεν τραγουδούν με πολύ "βαριά" προφορά δυστυχώς, αλλά εις εκ τον δύο θυμίζει το Κάρολο στα φοιτητικά του χρόνια!

Ποιος είναι;

Όποιος το βρει κερδίζει ένα κομμάτι από τις κοτρόνες της Γεωργίας (Georgia Guidestones) που ακολουθούν το βίδεο.

Καλό Καλοκαίρι!



Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Αχ, και νά 'ξερε του Τσίπρα η δόλια μάνα το μέγεθος της προδοσίας της φυλής μας και του γονιδίου Αίπσηλων®



Polsesoft Doors NT load successful...
Enter blogpost mode:\> Montypythonist extreme satire [ENTER]
Irony mode="ON"
Enable politically correctness filter:\> Y/N N [ENTER]
Montypythonist extreme satire politically incorrect mode selected.
Serious brain damage may occur.. Wish to proceed? Y/N Y [ENTER]

ΣυνΕΛληνίδες, ΣυνΕΛληνες και ΣυνΕΛηνόπουλα,
Η εθνοπροδοτική παράταξις των Συριζαραίων επανεκτύπησε εψές την 24η του μηνός Ιουλίου, αποφράδα επέτειο της καταλύσεως της εθνοσωτήριου επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967.

Ο θολοκουλτουρέ αντιΕΛληνορθόδοξος Αλέξιος Τσίπρας, εμόλυνε την περιοχήν του προεδρικού μεγάρου, αφού επαρουσιάσθη φορών βλου τζίνιον!

Αλλά αυτό ήτο ένα μικρόν πταίσμα μπροστά στο έγκλημα καθοσιώσεως να κουβαλήσει μια ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ κορασίδα από την Σιέρα Λεόνε ωσάν να ήτο γκόμενά του!

Τι θα δούμε στην συνέχειαν ω αδελφοι; Σκουροόχρωμα Τσιπράκια;

Τι θα κάνει η δόλια μάνα του Τσίπρεως που θα βρεθεί με νύφη ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ; Α;

Και όπως λέει και ο επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γουαδαλαχάρης (Guadalajara) στο Μεξικό (Τέως ΕΛληνική αποικία), Κωσταδίνος Πλεύρης: «Θα συγκινούνται οι αραπάδες από τον Εθνικόν Ύμνον;»

Ελα μου ντε. Θα συγκινούνται; (Θα του πρότεινα να ρωτήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που εμφανέστατα δεν είναι καθαρός ΕΛ, αλλά έχω μια σκοτεινή υπόνοια ότι μάλλον φοβείται να το πράξει, ίνα μη φάει κανέναν φούσκον).

Πάρτε το χαμπάρι. Οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα χρησιμεύουν για δύο πράγματα:

1. Φτηνό ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό για αγροτικές εργασίες, ή σαν τεχνίτες αν είναι από ανατολική Ευρώπη που έχουν και κάποια παράδοση. Και αυτό διότι όλοι οι ΕΛ θέλουν (και πρέπει) να γίνουν μάνατζερ, ή μαρκετίστες, ή διαιτολόγοι, ή τραγουδιστές, ή κομπιουτεράδες, ή δικηγόροι ή γιατροί.
Τεχνίτες και αγρότες γιοκ.
Καλύτερα πτυχιούχος με 700 Ευρά το μήνα παρά εξειδικευμένος τεχνίτης με 1500. Όχι παίζουμε.
(Και συγκινούμεθα όταν κερδάει η εθνική από πάνω).

2. Για να στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες διαφόρων αθλημάτων, όπως η 100% Αλβανίδα Μιρέλα Μανιάνι που κράτησε κάμποσες φορές την Ελληνική σημαία ψηλά στους στίβους. Όμως την σημαία δεν πρέπει να την κρατάνε αλλοδαποί μαθητές προς Θεού! Το έχει πει και ο μέγιστος Πανίκας ο Υπερπόντιος και Υπερβόρειος Νομαρχεύς, η επιτομή του μέσου ΕΛληναρά: «Μιρέλα ΟΚ, Οδυσσέας Τσενάι γιόκ. Ε, όσο να' ναι η Μιρέλλα είναι πιο ελκυστική από τον Οδυσσέα».

Τα καλά και συμφέροντα.

Όπως πάντοτε επράτουσι οι ΕΛ εδώ και 50.000 χρόνια. (Εσχάτως αυτό το 50.000, πέρα από τον Λιακό έχει αρχίσει να το υιοθετεί σιγά σιγά και ο κ. Πλεύρης. Γιέεεεεςςς!!!!)

Irony mode="OFF"
Enable politically correctness filter:\> Y/N N [ENTER]
(Πολιτικά ορθός; Μη χέσω).

Σοβαρά μιλόντας τώρα καλά έκανε ο Συριζαραίος Τσίπρας και εμφανίστηκε με την κυρία από την Σιέρα Λεόνε, η οποία ακόμα και αν έχει γεννηθεί εδώ, θα της ζητάνε πιστοποιητικό γεννήσεως απότην Σιέρα Λεόνε για να πάρει άδεια παραμονής...

Είναι απιστευτη (σοβαρά;) η παντελής έλλειψη πολιτικής της Ελλάδας στο θέμα των ξένων που μένουν στην χώρα.
Οι ξένοι χρησιμοποιούνται σαν ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό (ενίοτε και εξειδικευμένο), ή για να πηδήσουσι οι ΕΛ-ληναράδαι κοιλαράδαι ξανθόν Σλαβικόν αιδίον, που αλλιώς έτσι στραβοχυμένοι που είναι δεν θα το εβλέπουσι ούτε με κυάλια, η για να φοράνε την φανέλα της εθνικής σε διάφορα αθλήματα..
Από κει και πέρα, ας πάνε να πνιγούν ναούμε. Σκοτώνουμε και δεν πληρώνουμε.

Τουλάχιστον αναφορικά με το θέμα των ξένων που έχουν γεννηθει στην Ελλάδα, η παραχώρηση άδειας παραμονής αορίστου χρόνου με την ενηλικίωση, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει εάν δια λόγους «εθνικούς» η πλειονότητα των Ελλήνων δεν επιθυμεί να τους αποδοθεί υπηκοότητα.

Αμάν δηλαδή με την χοντροπετσοσύνη ανθρώπων που ανήκουν σε έναν λαό που μέχρι πριν 20-30 χρόνια ήταν μεγάλος εξαγωγέας μεταναστών.

Αλλά όπως φαίνεται η μνήμη χρυσόψαρου ευδοκιμεί σε αυτό τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα...

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Επιτέλους ο Έρικ ο Ερυθρός μπορεί να κηδευτεί εν δόξη στο φλεγόμενο καράβι του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.


Επιτέλους ήρθε και στο παπαδοκρατούμενο Ελλαδιστάν η δυνατότητα της καύσης των νεκρών.

Τέρμα πια η κτηνωδία της εκταφής και το φρικάρισμα να βλέπεις τα μισολιωμένα πτώματα των αγαπημένων σου προσώπων, ένεκα του υπερκορεσμένου χώματος των ελληνικών νεκροταφείων, στην βάρβαρη διαδικασία της εκταφής. (Σπλάτερ δρακουλιάρικο όχι μαλακίες).

Μιλάμε τα ελληνικά νεκροταφεία έχουν γίνει πιο πυκνοκατοικημένα και από την Κυψέλη.

Ασταδιάλα πια με τα κοράκια και όλο το κύκλωμα που λυμαίνεται την διαδικασία της νεκροδιαχείρισης.
Η είδηση στο in.gr εδώ.

Για μένα γνήσιο τέκνο των υπερβόρειων Βάραγγων (Βίκινγκς) ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα διασποράς της τέφρας στην θάλασσα:

"...γ) εγκαταλείπεται ελευθέρως στη θάλασσα και σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 ναυτικού μιλίου από την ακτή, υπό την προϋπόθεση ότι το σκεύος είναι διαλυτό στο νερό και δεν περιέχει ρυπογόνα στοιχεία."

Επιτέλους σαν νόμιμος κληρονόμος του Έρικ του Ερυθρού, θα ημπορέσω να αποτεφρωθώ μαζί με το καράβι μου όταν έρθει η ώρα, 1,5 ναυτικό μίλι από την ακτή.

Ω χαρά, ω Νιρβάνα, μα τον Ήφαιστο τον Κούτσαβλο και την Φρέγια την βυζαρού.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Μην βαριέστε να χρησιμοποιείτε τον εγκέφαλό σας και την κριτική σας ικανότητα όποιο και αν είναι το επίπεδό τους. Είναι η μόνη σας άμυνα!

Πραγματικά απελπίζομαι βλέποντας όλο και περισσότερο την λαίλαπα του ανορθολογισμού να παίρνει παραμάζωμα την κοινή λογική, αντικαθιστώντας την με παραμυθάκια και ρετσέτες για ηλίθιους. Ρετσέτες και παραμυθάκια που πέρα από την αποβλάκωση που διασπείρουν, παχαίνουν μέχρι σκασμού με 500ευρα τα πορτοφόλια, ενίοτε και τις μαύρες σακούλες σκουπιδιώνε, διάφορων θρησκευτικών και παραθρησκευτικών γκουρού και άλλων παραμυθάδων επί πληρωμή. (Οι γιαγιάδες συνήθως λένε παραμυθάκια με δράκους και πριγκιποπούλες τζάμπα, ενίοτε και μετά χαρτζιλικιού).

Είναι γνωστό ότι ο μέσος άνθρωπος βαριέται να σκέφτεται, για την ακρίβεια βαριέται να κάνει το οτιδήποτε απαιτεί την παραμικρή προσπάθεια, εκτός ίσως εάν στο τέλος αυτής προβλέπεται ένας καλός οργασμός. (Βέβαια και η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι μέσα σε λογικά πλαίσια).

Έτσι αφήνεται να πέσει θύμα διαφόρων παραμυθακίων από πολλούς και διαφόρους, που δίνουν δύο οφέλη:

1. Παρηγοριά στο αναπόφευκτο γεγονός του θανάτου και του τέλους της ζωής.

2. Έναν ψευδοδηγό συμπεριφοράς, έναν ψευδομπούσουλα που εξηγεί, συνήθως με τερατολογίες, τον απίστευτα πολύπλοκο κόσμο που ζούμε. Τόσο τον ασήμαντο πλανήτη μας και την κοινωνία των άτριχων πιθηκοειδών της οποίας είμαστε μέλη, όσο και το "παραέξω". Τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα, που έλεγε και ο Douglas Adams. (Η απάντηση σε όλα αυτά είναι "42", αλλά αυτό είναι μόνο για τους μυημένους).

Βέβαια το μειονέκτημα είναι ότι πέφτει μετά θύμα εκμετάλλευσης από διάφορα ιερατεία, ή αετονύχηδες παραμυθάδες, με σημαντικές συνέπειες για την τσέπη του, ή την ψυχική του υγεία. Π.χ. ομοφυλόφιλος αρχιμανδρίτης ή παπαδοπαίδι σε καθολική εκκλησία. Βέβαια το παπαδοπαίδι στην καθολική εκκλησία θα έχει και αρκετές συνέπειες σωματικής υφής, τις οποίες δεν θα περιγράψω διότι θέλω να κρατήσω κάποιο επίπεδο. (Λέμε τώρα).

Είναι δυνατόν η πλειονότητα των ανθρώπων να είναι τόσο αφελής, ώστε π.χ. να πιστεύει κανείς δοξασίες όπως ότι το σύμπαν στηρίζεται πάνω σε μια γιγαντιαία χελώνα εάν είναι Ινδουιστής;

Ή ότι θα πηδήσει 72 παρθένας εις τον παράδεισο εάν είναι Μωαμεθανός;

Ή ότι θα ψηθεί στο γκριλ αιωνίως εάν δεν τηρήσει τας Ιεράς νηστείας εάν είναι Χ.Ο.;

Ή ότι τον ηλεκτρισμό ή την δυνατότητα κατασκευής των στολών των αστροναυτών του προγράμματος Απόλλων (1961-1975) τις έδωσαν οι Νεφελίμ που ζουν στην κουφάλα γη, εάν είναι Λιακοφυλόφιλος; (Σοβαρότατη ψυχοσωματική διαταραχή).

Ναι είναι.

Διότι κατά πρώτον είναι η αδράνεια και η φιλοσοφία της ήσσονος προσπάθειας που λέγαμε παραπάνω, που είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης, αλλά και η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στους ανθρώπους από μικρή ηλικία από τα διάφορα θρησκευτικά ιερατεία. Εάν έχεις μάθει από μικρός να ζεις με "ρετσέτες" και να μην ερευνάς, όσο ζεις θα ψάχνεις να βρεις τον "ψαγμένο", σε στυλ γκουρού τάδε, ή γέροντα Δείνα, ή Λιακοβελό να σου πει τι "παίζεται" και το πόσο γίγας είσαι απλά και μόνο επειδή είσαι μέλος της τάδε θρησκείας ή του δείνα έθνους.

Διότι αγαπητή αναγνώστρια, εάν κάποιος επιθυμεί να διακορεύσει 72 παρθένας, καλόν είναι να αρχίσει να το πράττει από τώρα, διότι όταν γίνει σκουλικοτροφή ή στάχτες θα είναι πλέον αργά. Τολμώ να πω μάλιστα παραφράζοντας τον Μάρκ Τουέϊν, ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση μετά θάνατον, με αυτή που ήταν το 1843, ή το 1512, ή το 267.156 π.Χ.

Επίσης εάν χλαπακιάζει το απίστευτο που είδα σε εκπομπή του Λιακό, δλδ κάτι σαν :"Μα κοιτάξτε αυτή την πολύπλοκη στολή του αστροναύτη του Απόλλων! Είναι δυνατόν να τη φτιάξαμε μόνοι μας; Σίγουρα κάποιος μας έδωσε την τεχνολογία!", ας κοιτάξει τι έκανε ο Ερατοσθένης. Ένας τιτάνας του πνεύματος, με δύο παλούκια και το μυαλό του, μέτρησε την περιφέρεια της γης τον 3o αι. π.Χ! Το αποτέλεσμα της εργασίας πολλών ανθρώπων σαν τον Ερατοσθένη είναι οι διαστημικές στολές των αστροναυτών, ω Λιακόπληκτοι μπουζουκοκέφαλοι.

Βίντεο σχετικά με το θέμα από την εκπομπή COSMOS του αείμνηστου Carl Sagan ακολουθεί από κάτω.
Δεν έκατσα να το υποτιτλίσω γιατί:
α)Βαριέμαι καλοκαιριάτικα και
β) Άπαντες οι αναγνώστες του παρόντος βλογ έχουν Λόουερ Στρατηγάκη.



Έτσι που λέτε. Ιδού τι μπορεί να κάνει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος σε μια εποχή που ο κόσμος νομίζει ότι τους κεραυνούς τους ρίχνει ο Δίας και ότι ο Όλυμπος είναι η κατοικία των θεών. Σίγουρα, εάν βάλει κανείς το μυαλό του να σκεφτεί, δεν θα φτάσει απαραίτητα σε τέτοια επιτεύγματα, αλλά χρησιμοποιώντας την κοινή λογική και το πολύ απλό ερώτημα "Ποιος ωφελείται από το Α ή το Β;" μπορεί να είναι σίγουρος ότι δύσκολα θα τον πιάσει κανείς κορόιδο.


Προς αυτή την κατεύθυνση, σας προτείνω τα παρακάτω λινκς του You Tube, το κανάλι του Pat Condell που πραγματεύεται θεολογικά ζητήματα με καυστικά κριτικό πνεύμα, καθώς και τα βίντεο του αείμνηστου αμερικάνου κωμικού George Carlin.

Τέλος, μπορεί να ρωτήσει κανείς:
Κάρολε, τι στάση ζωής προτείνεις αφού θεωρείς γενικά τις θρησκευτικές δοξασίες αναξιόπιστες και το γεγονός της ύπαρξης ζωής μετά θάνατον μάλλον απίθανο;

Συνελληνίδες, Συνέλληνες και Συνελληνόπουλα. Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει πολύς πόνος και πολλή δυστυχία. Στο σύντομο πέρασμα μας από εδώ, αυτό που μπορεί να θεωρηθεί σωστή και ηθική συμπεριφορά, είναι να κάνουμε ότι μπορούμε να μειώσουμε την δυστυχία που υπάρχει ενώ παράλληλα να κάνουμε το παν ώστε να μην παράγεται και άλλη. Τίποτε άλλο.

Οι αρρώστιες και τα εκ γενετής ελαττώματα δεν υπάρχουν επειδή κάποια ανώτερη δύναμη μας καταράστηκε ή διότι θέλει να μας "δοκιμάσει" βάζοντας στοίχημα με τις αντοχές μας. Υπάρχουν διότι είμαστε προϊόντα μιας διαδικασίας "trial and error" και τυχηματικών δράσεων, όπου τα πολύ αποτυχημένα πειράματα απλά δεν αναπαράγονται, δλδ δεν διαιωνίζουν τα γονίδιά τους.

Από κει και πέρα μετά θάνατον δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι γνωρίζω τι συμβαίνει, αλλά κατά 99.9999% θα βρεθείτε στην ίδια κατάσταση που ήσαστε ΠΡΙΝ γεννηθείτε. Δεν νομίζω ότι προβλέπεται μπάρμπεκιου, ή 72 παρθένες, ή Νιρβάνα (όχι το παγωτό, ή άλλη η κανονική). Τόσο απλά.

Πριν το παρών ιστολόγιο κλείσει για θερινές διακοπές, μάλλον θα ακολουθήσει ένα ποστ-συνομωσία με θέμα τις κοτρόνες της Γεωργίας, ήτοι "The Georgia Guidestones". Εκεί θα σας δείξει ο Μπάρμπα Κάρολος συνωμοσία! (χι χι χι).

Ευτυχείτε και υγιαίνετε!

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Carulus Pølsemanoglou for president '08!

Επιτέλους οι αγώνες του Κάρολου Πολσεμάνογλου από όλα τα μετερίζια δικαιώνονται!

Ο δικός σας Κάρολος θα γίνει ο νέος πλανητάρχης!

Και δια του λόγου το αληθές δέστε το παρακάτω Ιερόν +Βίδεον+


ΥΓ.

Μην δίνετε σημασία σε πλαστά βίδεα ανταγωνιστών μου που προσπαθούν να καπηλευθούν την φωτογένεια μου!

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Εγίναμεν διαδικτυακόν μέσον μαζικής ενημέρωσης ω Χριστόφορε και δεν το επήραμεν χαμπάριν ίνα βάλομεν διαφημίσεις;

Τις τελευταίες μέρες η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας του παρόντος ιστολογίου έλαβε ορισμένες επιστολές σε μορφή Word, που σχετίζονται με ενέργειες και εκτιμήσεις του βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κάρχιμάκη (και άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ), αναφορικά με το θέμα της Siemens.

Είχα δει παλαιότερα ποστ στου Πρέζα (και δεδομένου ότι ο Πρέζας ποστάρει 5-6 φορές τη μέρα πρέπει να σκάψεις βαθιά και εγώ βαριέμαι καλοκαιριάτικα, αλλά να, έγινα για σας θυσία, δέστε εδώ), ποστ "κράξιμο" του τύπου "Ο Καρχιμάκης με έχει τρελάνει στο σπαμ". Ειλικρινά δεν πίστευα ότι και η παρούσα σελίς θα γνώριζε τέτοια μεγαλεία, ώστε να αποτελέσει παραλήπτη μαζικής αλληλογραφίας βουλευτού.

Πραγματικά δεν κατανοώ το σκεπτικό πίσω από την μαζική αποστολή επιστολών σε ιστολόγους. Πιθανολογώ ότι λανθασμένα πολλοί πολιτικοί έχουν μπερδέψει τα ιστολόγια με ηλεκτρονικές εφημερίδες, αν και η συντριπτική πλειονότητα των ιστολόγων ΔΕΝ είναι δημοσιογράφοι και έχουν το ιστολογείν ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ για πολλούς και διάφορους λόγους. Τα παραδημοσιογραφικά βλογ όπου δημοσιογράφοι εν κρυπτώ γράφουν διάφορα, με διάφορες σκοπιμότητες είναι ελάχιστα. Μα τον Ήφαιστο τον Κούτσαβλο τον προστάτη του παρόντος ιστολογίου, θεωρώ όλο αυτό το σπαμάρισμα άχρηστο και εκτιμώ ότι αυτές οι επιστολές θα έπρεπε να είναι στοχευμένες διαφορετικά.

Δεν θα αναφερθώ στο περιεχόμενο των επιστολών,(φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα τις έχετε λάβει ούτως ή άλλως) αλλά θα αναφέρω απλά ότι εις τας μπανανίας (και στην Ελλάδα που είναι μια μπανανία που δεν παράγει μπανάνες) έτσι γίνονται οι δουλειές βρε αδελφέ και όλες οι εταιρίες για να κάνουν την δουλειά τους λαδώνουν την κρατική μηχανή.



Πόσο μάλλον η θρυλική Siemens που έχει πιάσει το ελληνικό δημόσιο γκόμενα από το 1900. (Λίγο ακόμα και θα προλάβαινε να μιζώσει τον Τρικούπη).

Ποστ ογκόλιθος που βγάζει την τσίμπλα απ' το μάτι για το θέμα και ιστορική αναδρομή ταυτόχρονα βρίσκεται στου Κωνσταντίνου Τζανίδη εδώ

Αλλά για να μην κακοκαρδίσουμε τον κ. Καρχιμάκη με τας υποδείξεις μας, του αφιερώνουμε το τραγούδι του Χαράλαμπου Γαργανουράκη "Κρήτη μου όμορφο νησί".
Κλιξ εδώ για να το δείτε στο YouTube.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Η συμετοχή μας στην επίθεση κατά του Ιράν είναι εθνική επιταγή (ακάλυπτη)

Καθώς τα πράγματα δείχνουν όλο και περισσότερο, ότι οι ΗΠΑ έχουν μία αβάσταχτη φαγούρα να επιτεθούν στο Ιράν και μάλιστα με ενδεχόμενη εμπλοκή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, όπως δείχνει και η άσκηση Glorious Spartan (Ένδοξος Σπαρτιάτης), θεωρώ ότι πρέπει να σας ενημερώσω Συνέλληνες για το ιστορικό μας καθήκον.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν βγαίνουν και τέτοια εθνοπροδοτικά μπάνερζ, όπως αυτό παρακάτω, που μου έστειλε ο liondani:



Δλδ τι πα να πει γιατί θέλουμε να τους επιτεθούμε; (τρόπος του λέγειν βέβαια, εμείς τις Φιλιππινέζες θα κάνουμε, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ θα επωμισθούν το φορτίον της επιθέσεως).

Κύριες, Κύριοι, οι Πέρσες (51%) και ο λοιπός συφερτός (49%) που κατοικεί στο Ιράν, υπήρξε εξαπανέκαθεν εχθρός μας, όπως φάνηκε καθαρά και στην ταινία «300» όπου ανεπαραστήθη η μάχη των Χοτ Γκέητς.

Ή ακόμα ο Χάιλαντερ (με προφορά από το Ινβερνές) Αλεξάντερ δη Γκρέητ, ποιους επολέμησε όπως εφάνη εις την ομώνυμον Χολυγουδιανήν παραγωγήν;

Τους Πετσενέγκους; Τους Οστρογότθους; Τους Ουίγκ Τριαλαριλαρό;

Όχι. Τους Πέρσας επολέμησε, και μετά έκανε μια βόλτα να κλείσει κάτι τρύπες της κουφάλας γης στην Κίνα, αλλά αυτό η ταινία δεν το έδειξε, γιατί το Χόλυγουνδ ελέγχεται από τους Νεφελίμ, όπως διαλαλεί και πασίγνωστος ΕΛ-λην τηλεοπτικός Αστήρ.

Τζάμπα εγυρίσουσι οι Αμερικανοί σύμμαχοι ημών τας δύο ταινίας, ίνα ξεστραβωθεί ο κόσμος και να ανθιστεί ότι είμεθα στρατηλάται, ενώ οι Πέρσαι είναι μιαροί και λιγδιάριδαι ωσάν τον Αχμαντενιτζαντ;

Κυρίες , Κύριοι, εις αυτόν τον κόσμον όλα είναι δούναι και λαβείν. Εφόσον οι Αμερικανοί δόσουσι ημάς τας δύο ταινίας και ένεκα του γεγονότος ότι οι Πέρσαι είναι προαιώνιος εχθρός, οφείλομεν να συνδράμομεν την πολεμικήν προσπάθειαν.

Ας πάει το πετρέλαιον και στα $ 500 το βαρέλιον. Αδιαφορούμε.

Εμείς έχουμε αρχάς και δεν τας παραβιάζομεν.

Ζήτω το Έθνος.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Σουηδοί νεοναζί που γουστάρουν τους μετανάστες!(Τρελό γέλιο)

Από τότε που με υπόδειξη το θρυλικού Σπάει ανακάλυψα το Ulead Video Studio Pro, έχω πάθει μια ακατάσχετη βιδεομανία και με κάθε ευκαιρία θέλω να ποιώ Ιερά Βίδεα προς τέρψη της Ελληνοσουηδικής βλογόσφαιρας.

Κατά τον απόηχο των ανταλλαγών ευγενών γαμοσταυριδίων με Σουηδό Λαοτιανό (Οπαδό των Sverigedemokraterna, alter ego του Λάος στη Σουηδία) αναφορικά με το βίδεο του προηγούμενου ποστ, έπεσα πάνω σε ένα σπάνιο μαργαριτάρι:

Ένα βίδεο που παρουσιάζει δύο Σουηδούς νεοναζί της συμφοράς να προσπαθούν να αποφασίσουν ποιους θα διώξουν από την Σουηδία γράφοντας το μανιφέστο τους… Τρελό γέλιο!!! Το πήρα λοιπόν και το υποτίτλισα προς τέρψη του περιούσιου λαού του σύμπαντος.

Υπεύθυνος της παραγωγής είναι ο είναι ο Αugust Βering. http://www.youtube.com/user/augustberingh

Απολαύστε!

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Ακροδεξιά άνοδος και αποβιομηχάνιση.

Σύμφωνα με την διδασκαλία του Ιησού, αλλά και κατόπιν πολλών παρατηρήσεων της συνήθους ανθρώπινης συμπεριφοράς, είναι φανερό ότι βλέπει κανείς την αγκίδα στο μάτι του άλλου και όχι το δοκάρι στο δικό του μάτι. Έτσι με δεδομένη την άνοδο της ακροδεξιάς τόσο στην υπόλοιπη Ευρώπη, όσο και στον Ελληνικό χώρο, ίσως θα ήταν χρήσιμο να δούμε πως η φτώχεια φέρνει γκρίνια στην Σουηδία, όπου οι Sverigedemokraterna σταθερά βρίσκονται πάνω από το 4% στις δημοσκοπήσεις, κάνοντας σίγουρη την παρουσία τους στην επόμενη βουλή το 2010. (όριο εισόδου κόμματος στη Σουηδική βουλή 4%).

Αιτία γι αυτό δεν είναι ο ξαφνικός έρως για καθαρότητες της φυλής και άλλα τέτοια φαιδρά. Αποβιομηχάνιση και αποδόμηση του κράτους πρόνοιας μετατρέπουν τους Σουηδούς σιγά - σιγά σε ξενόφοβους. Είπαμε η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Όμως υπάρχουν δημοκρατικές λύσεις για την έξοδο από το τούνελ. Λίγη κοινή λογική χρειάζεται.

Αυτό φυσικά ισχύει και στον Ελληνικό χώρο. Αποβιομηχάνιση λόγω κλεισίματος ή μεταφοράς επιχειρήσεων σε άλλες χώρες, ανεργία, ακρίβεια, απαξίωση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και αύξηση της εγκληματικότητας.

Δυσαρεστημένοι από τα μεγάλα κόμματα εξουσίας, εύκολα πέφτουν στην παγίδα της εθνολαϊκιστικής ρητορικής και έτσι άνθρωποι που δεν θα ψήφιζαν κανονικά ένα κόμμα με νοσταλγούς της χούντας κλπ. βρίσκονται να ψηφίζουν… Λάος.

Ίσως τα ανωτέρω να γίνουν καθαρότερα εάν δούμε το παρακάτω βίδεο που περιλαμβάνει και συνέντευξη ενός ξένου υπηκόου που ψήφισε ακροδεξιά(!) στις δημοτικές εκλογές της Landskrona γιατί… έγιναν πολλοί οι … μετανάστες!

Να σημειώσω εδώ, ότι αλλοδαποί μόνιμοι κάτοικοι στη Σουηδία μπορούν να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές και ότι στην Landskrona οι Sverigedemokraterna πήραν 25%!

Κατόπιν ακολουθεί παρελθοντολάγνο χαζοβίδεο ακροδεξιάς οπαδού των Sverigedemokraterna από το Malmö μακελευμένο και ενδελεχώς σχολιασμένο από την υμετέραν μακαρονιώτηταν.



Ημιάσχετον Εθνεγερτικόν Επιμύθιον:

Πέρα από αυτά, βλέποντας το ραγδαίο ξεβράκωμα του ντόπιου πολιτικού συστήματος με το σκάνδαλο των μιζών της Siemens, την επέλαση του μεγάλου αδελφού τόσο στη Σουηδία (1,2) όσο και σύντομα στην υπόλοιπη ΕΕ και την τάση η δύναμη να συγκεντρώνεται σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ, φαντάζομαι ότι στο τέλος θα αποκτήσουμε ένα υπερκράτος σαν την «Ωκεανία» του «1984» του Όργουελ.

Ως γνωστόν η ιδεολογία του κόμματος ήταν o INGSOC (ΑΓΓ.ΣΟΣ. Αγγλικός Σοσιαλισμός) ο οποίος κάθε άλλο προς σοσιαλισμό έφερνε.
Δεδομένου ότι η Ελλάδα ήταν και είναι η μόνη «Λαϊκη Δημοκρατία» στο άρμα του καπιταλιστικού κόσμου, πιστεύω ότι η ιδεολογία της νέας «Ωκεανίας» θα ονομάζεται Ελληνικός Σοσιαλισμός, ΕΛΛ.ΣΟΣ. ή διεθνώς HELSOC.
Σημαία της Ελληνοκρατούμενης (ιδεολογικά) «Ωκεανίας», εμπνευσμένη απ΄ την κινηματογραφική μεταφορά του έργου ακολουθεί από κάτω.
Η νέα ελληνική κοσμοκρατορία είναι εδώ. (Ε, ρε έσφιξαν οι ζέστες).

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Βλογοπαίγνιον # 3.127

Και εν μέσω σημαντικών εξελίξεων (Euro 2008, μίζες, Προφητείες Λιακό κλπ.)που επηρεάζουν άμεσα και καθοριστικά το είδος των ημιάτριχων δίποδων πιθηκοειδών που κατοικεί σε έναν ασήμαντο πλανήτη ενός ασήμαντου άστρου από τα δισεκατομμύρια άστρα ενός ασήμαντου γαλαξία, μέσα στα δισεκατομμύρια των γαλαξιών του σύμπαντος, έσκασε η βομβίς:

O λόγος ύπαρξης κάθε βλόγερ, ο λόγος για τον οποίο η γη ΔΕΝ είναι κουφάλα σαν λάμπα χριστουγεννιάτικου δένδρου, ο λόγος που η Ελλάδα θα επιτεθεί μαζί με τις ΗΠΑ στο άπιστο Ιράν είναι ένας:

Η ΕΥ-λογερ Αθηνά μας κάλεσε εις βλογοπαίγνιον με κασέτας!

Μα κασέτες;

Μα που ζούμεν κύριοι; Εδώ τα Σινδία είναι δια τον πολτόν πλέον στην εποχή των mp3 players και του Υou Tube... (Και ο Λιακό σε mp3 book? Αμέ, καθίστε στην παραλία και μάθετε γιατί οι Νεφο-χιμ από την κουφάλα γη είναι μεγάλες κουφάλες και φταίνε που δεν σταυρώνετε γκόμενα!)

Τεσπα, σε αντίθεση με την Αθηνά που πήρε φόρα και φωτογράφισε ότι κασέτας είχε και δεν είχε, εγώ θα αναφερθώ απλά στους Dire Straits και τις κασέτες τους που έχω εις την κατοχήν μου και που πολύ αγαπώσι να τις βλέπωσι, ακούγοντας την μουσικήν των εις mp3. (Μην τρελαθώσι κιόλας με τις
ελεειναί κασέται που όλο κόβουσι και μασήσωσι και άλλα τέτοια).

Ιδού και το "private investigations" από κατ'.

(Μη σας ψαρώσουσι το εισαγωγικόν σήμα).



Όποιος ΕΥ-λόγερ δεν έχει καλύτερη δουλειά να κάνει καλοκαιριάτικα, π.χ. ο Apos Argentino, ας συνεχίσει την αέναη κασετοαλυσίδα μέχρι εξαντλήσεως του ΕΛ-ληνικού βλογοπληθυσμού...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...