Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Για να κερδίσει ο Ομπάμα (Para ganar Obama)

Τώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα έχει και τυπικά το χρίσμα του υποψήφιου του δημοκρατικού κόμματος, ο θολοκουλτούρ Κάρολος Πολσεμάνογλου ψάρεψε για εσάς το μυστικό της επιτυχίας του. Ένα μυστικό που μπορεί να τον οδηγήσει και στην τελική επικράτηση επί του πατατοφάγου Μακ Κέην.

Το βίδεο στο τέλος του ποστ κατασκεύασε ο Mo Rocca και περισσότερα αναλόγου αισθητικής βίδεα μπορείτε να βρείτε στο κανάλι του στο You Tube : http://it.youtube.com/user/MoRocca180

Άλλωστε μη λησμονούμε ότι οι παντός είδους Ισπανόφωνοι στις ΗΠΑ υπερβαίνουν πλέον τον αριθμό των αφροαμερικανών.

ΔΙΣΚΛΕΗΜΕΡ:

Ακόμα και αν εκλεγεί ο Ομπάμα, τίποτα δεν εγγυάται ότι η εξωτερική του πολιτική δεν θα είναι εντελώς υποταγμένη στο οικονομικοστρατιωτικό πλέγμα των ΗΠΑ.
Ήτοι τίποτε δεν εγγυάται ότι θα έχουμε λιγότερες φουρτούνες από όσες είχαμε επί του θρυλικού πλέον Dubya. Μολαταύτα η εκλογή ενός μιγά στην προεδρία θα είναι εξωφρενική πρόοδος αφού σε όλη την ιστορία μόνο 3 φορές δεν έχει εκλεγεί πρόεδρος WASP (Λευκός Αγγλοσάξων Προτεστάντης). Ο καθολικός Ιρλανδός Κένεντυ και οι δύο Ρούζεβελτ (Θεόδωρος και Φρανκλίνος) προτεστάντες μεν, αλλά με Ολλανδικές ρίζες, ήταν οι εξαιρέσεις.

Καλή θέαση!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι (Μ3, ξερό ψωμί, μπύρα και σάπιο καρχαρία)


Μετά από ένα μήνα απουσίας από την ΕΛ-ληνική βλογόσφαιρα, ο πάντα ψυχοπονιάρης, πολυδιαδραστικός και πολιτικώς ημιορθός Κάρολος Πολσεμάνογλου επιστρέφει, αποδεικνύοντας ότι το βλόγκινγκ είναι εθιστικότερο και αυτών των σουντζουκακίων Σμύρνης. (Ναι, μα τον Ήφαιστον τον κούτσαβλον).

Μέσα σε αυτόν τον Αύγουστο, παρά τον αφορισμό του Ουμβέρτου Έκου, αυτού του ΕΛ-ληνος εκ μεγάλης Ελλάδος, περί έλλειψης ειδήσεων τον Αυγούστη, υπήρξαν ορισμένα ειδησάρια που θεωρώ ότι είναι άξια σχολιασμού.

Δεδομένου ότι αυτά είναι μεταξύ τους ψιλοάσχετα, τόσο όσο πατεί ο Αφρικανικός ελέφας, δικαιολογεί και τον εκτός παρενθέσεως σκωπτικόν τίτλον.


--> Ολυμπιακοί αγώνες λοιπόν και η εθνική μας ξεφτίλα και τα εθνικά μας κόμπλεξ σε όλο τους το μεγαλείο. Η χώρα που γέννησε τους αγώνες και τιμάται με ανάκρουση του εθνικού της ύμνου στην έναρξη και την λήξη, κατάφερε να γίνει διεθνές πτυελοδοχείο σαν την μακαρίτισσα DDR που διέπρεψε στην ντόπα, το Οράλ Τουριναμπόλ και τους τέως αθλητές με σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω ντόπας.

Από το υπέροχο θέαμα των μικρών Κινεζακίων που τραγουδούσαν σε άπταιστα ελληνικά τον Ολυμπιακό ύμνο, στους στόκους που φυσουναρίζονταν με την σκοτώστρα μεθυλτριενολόνη, δίνοντας δικαίωμα στην ΔΟΕ και τον Ιάκωβο Γόγκ (Κωστάλειος προφορά) να μας κάνουν ρόμπες αφού μας είχαν στο στόχαστρο από το –04 με τους Τζεκοθανουκεντέρηδες και τις μοτοσικλέτες τους.

Γιατί μας είχαν στο στόχαστρο;

1. Διότι είμεθα εύκολος στόχος.
2. Διότι δώσαμε δικαιώματα, αφού τόσο ασούμπαλο και προκλητικό ντοπάρισμα αλά Τζέκος, ουδείς έχει ξανατολμήσει στα χρονικά.
3. Διότι κάποιος πρέπει να φάει μάπες για να δείξουμε ότι τάχα μου το προϊόν «Ολυμπιακά παίγνια (games)» είναι καθαρό, για να μην φάνε μάπες οι προφανώς ντοπαρισμένοι κάργα, τύπου Φέλπς και Μπολτ με τις εξωγήινες επιδόσεις.

Βέβαια, αν κανείς δεν ντοπάρονταν, πάλι πάνω κάτω οι ίδιοι θα κέρδιζαν τα μετάλλια, απλά δεν θα γίνονταν τα εξωγήινα ρεκόρ που βλέπουμε τώρα.
Ίσως θα έπρεπε για να γλιτώσουμε την υποκρισία, να αφεθούν ελεύθερες οι ντόπες να φχαριστιέται ο κοσμάκης θέαμα αλά Ρωμαϊκή αρένα. Άλλωστε, ούτως ή άλλως όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι δεν ντοπάρονται με τις καφεΐνες, τις νικοτίνες, τα βάλιουμ, τα βιάγκρα και δε συμαζεύεται; Δεν υπάρχει σωτηρία. Ας αναλάβει κάθε ένας την ευθύνη για το τι βάζει στο σώμα του. Τι θα γίνει δλδ; Το κράτος θα κάνει την νταντά στον καθένα;

Πάντως σκέφτομαι αναφορικά με την Φανή Χαλκιά δύο πράγματα:
1. Τι νίλα πάθανε αυτοί με τα κουφώματα DORAL που την επέλεξαν να τους διαφημίσει.
2. Δηλώσεις τύπου «Εμείς οι Έλληνες έχουμε DNA νικητών» δεν τις κάνεις εάν δεν έχεις εξασφαλίσει τον εαυτό σου από 15 μπάντες ότι δεν θα γελοιοποιηθείς αργότερα. Για την ακρίβεια τέτοιες παπαριές περί «ανώτερου» DNA μιας γενετικά πολυποίκιλης ομάδας όπως οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος, δεν τις αμολάς καθόλου. Την ανωτερότητά σου στο οτιδήποτε την αποδεικνύεις συνεχώς με έργα και όχι με μπαλαφάρες.

Σε αυτό το σημείο έρχεται στο μυαλό μου το τεράστιο κόμπλεξ των νεοελλήνων που φτάνει μέχρι τον Σείριο. Επειδή η σύγχρονη Ελλάδα είναι σαν χώρα κατηγορίας πτερού στους περισσότερους τομείς, ψάχνουν παρηγοριά στην ένδοξη αρχαία κληρονομιά. Όμως εάν απλά μελετούσαν και έκαναν κτήμα τους την αρχαία κληρονομιά αυτό θα ήταν όχι μόνο μη κατακριτέο αλλά και επιθυμητό. Αυτό που γίνεται είναι η έξαρση διαφόρων Λιακοπουλοειδών (νεολογισμός) τερατολογιών με κεντρική ιδέα: «Επειδή είχαμε ένδοξοι πρόγονοι ναούμε, πρέπει να καθόμαστε με το ένα πόδι πάνω στο άλλο πίνοντας φραπόγαλο, ενώ οι κουτόφραγκοι θα μας κάνουν αέρα στα αχαμνά μας».

Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εάν είσαι μάΝγκας, θα ξεπεράσεις τους ένδοξους προγόνους σου με τα δικά σου έργα. Τότε μάλιστα θα είσαι άξιος σεβασμού. Τόσο απλό είναι. Μόνο που αυτή η επιλογή δεν περιλαμβάνει τόσους πολλούς φράπους…


--> Στο μεταξύ οι Φυροματζήδες έχουν ξεσαλώσει (Με αμερικάνικο σπρώξιμο προφανώς) και αμολάνε την μια παπαριά μετά την άλλη, όπως αυτή με την ονομασία του Αεροδρομίου «Μακεδονία» στην Θεσσαλονίκη που τους προκαλεί υπαρξιακά ερωτήματα, ρέψιμο και πιτυρίδα.

Ποιοι έχουν άραγε τα πιο ξεσαλωμένα εθνίκια; Εμείς ή οι Φυροματζήδες; Αναρωτιέμαι.

Εγώ έχω πει: Ναι, οι Φυροματζήδες είναι Σλάβοι κάτοικοι της Μακεδονίας από το 600 μ.Χ. και μετά και θα μπορούσαν να έχουν μια σύνθετη ονομασία με το Μακεδονία για το κράτος τους όπως «Βοθρομακεδονία» ή «Μακεδονική Σλιμποβίτσα». Αλλά αυτή η εμμονή με τον Μεγαλέξαντρα και τον Βουκεφάλα (Προσοχή! Όχι τον Αριστοτέλη) δείχνει τη λύσσα τους για επέκταση προς το Αιγαίο…

Άντε τώρα, μη φέρω την θεία μου την Γκουνίλα από την Σουηδία που είναι ακροδεξιά και ψηφίζει Sverigedemokraterna, να τους πει τι γνώμη έχει για τις Σλάβοι και ειδικά για τις πρώην Γιούγκοι, που πορτοφολάδες τους ανεβάζει, πορτοφολάδες τους κατεβάζει.


--> Σύσσωμη η κυβέρνηση της Καραμανλάρας της μεγάλης μεταρρυθμιστρώνας συγκλονίζεται από την υπόθεση με τον κύριο Παυλίδη, αλλά εγώ δεν ανησυχώ καθόλου για την πρωτιά της ΝΔ στις επόμενες Ευρωεκλογές. Διότι ο ΕΛ-ληνας κατά κανόνα (το 80%-90% χαλαρά) έχει σχέση με το «κόμμα» του, ίδια με αυτή που έχει με την ποδοσφαιρική του ομάδα. Δεν την αλλάζει ότι και να γίνει, διότι είναι η «ομάδα» του και το «κόμμα» του.

Μόνη ου ελπίδα για να φάνεί ότι κάτι αλλάζει στην νοοτροπία αυτής της χώρας θα είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να πάρουν ΚΑΤΩ από 60% για να κάνουμε πάρτι εμείς οι περίεργοι.



--> Ο Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς και τα Ολυμπιακά ιδεώδη όπως εκφράζονται υπό του κ.κ. Τσουκαλά, αντιμετωπίζει το φάσμα του αποκλεισμού από την Ανόρθωσιν της μαρτυρικής Αμμοχώστου και τους φραγκοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκεως, κατόπιν της ήττας του με τρία τέρματα έναντι μηδενός εις το χρυσοπράσινον φύλλον ριγμένον στο πέλαγος. Καραγουστάρω! Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι και η ΑΕΚ να ήταν στην ίδια θέση, πάλι Ανόρθωση θα υποστήριζα. Να γράφει στους ομίλους του Τσου Λου “Anorthosis Famagusta”, έτσι να σκάσουν ο Ερντογάν και τα Τουρκικά εθνίκια!


--> Παρατήρησα στην μαρτυρική πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στην παραλιακή ζώνη με τας καφετερίας, να κυκλοφορούν ένα σωρό άνθρωποι με αναπηρικά καροτσάκια, καθώς και αρκετά ποδήλατα και σκέφτηκα την κωλοΑθήνα που δεν μπορεί να σταθεί πεζός ακόμα και χωρίς κινητικά προβλήματα, ή ένας ποδηλάτης.
Βόλος, παιδί μου. Αυστρία. Αυστριάρα. Άλλο επίπεδο.

Αρκετοί λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι για σήμερα.

Στο επόμενο, κοτρόνες από γρανίτη από την Γεωργία των ΗΠΑ (Georgia Guidestones). Όχι την άλλη Γεωργία του Καυκάσου που πήγε με αμερικανικές προτροπές σίγουρα, να κάνει τσαμπουκάδες στους Ρώσους…
Αυτός ο Μιχαήλ Αποτετοιοσβίλι τι μυαλά κουβαλάει άραγε; Πα, πα, πα…

(Α! Μην ξεχάσω, δικαιώθηκε και ο Λιακό που έχει την αντιπροσωπεία του Πούτιν στην Ελλάδα :-Ρ )

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...