Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

1η Απριλίου, η ημέρα της καλύπτρας





Το ιστολόγιον των θεότρελων καλυπτροφόρων εδώ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ρομαντικά σκοτάδια στον καναπέν (Major League Bullshit)

Έχω την εντύπωση ότι ογκούται παγκοσμίως ένα νέο σπορ.
Αυτό του θεσμοθετημένου ξαπλαδόρικου ακτιβισμού.
Μιλάμε για μέγεθος μεγαλύτερο από το ΝΒΑ.
Μεγαλύτερο από το Μέητζορ Λίγκ Μπέηζμπολ (Βασόσφαιρο στις ΗΠΑ).
Μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο και την ΦΙΦΑ.
Ναι, μεγαλύτερο και από τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Στα πλαίσια της αμερικανοποίησης των πάντων θα μπορούσε να λέγεται Major League Bullshit. (Βλ. Προτεινόμενο λογότυπο κάτω).


Το Σάββατο οι και καλά συνειδητοποιημένοι κάτοχοι SUV, υπερκαταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας από σταθμούς που καίνε λιγνίτη (π.χ Μεγαλόπολη, Πτολεμαϊδα) ή πετρέλαιο, που γεμίζουν τα πάντα με μη ανακυκλώσιμο σκουπιδαριό, θα σβήσουν τα φώτα μεταξύ 20:30 και 21:30 σώζοντας τον πλανήτη από την καταστροφή.

Πω, πω, πω τι με λες ωρέ Λουδοβίκε…

Αυτό μοιάζει και είναι γελοιωδέστερο από την πινακίδα που είχα δει κάποτες που έγραφε «Βύρωνας αποπυρηνικοποιημένη περιοχή». Λες και υπήρχαν προτάσεις για αποθήκευση πυρηνικών όπλων, ή κατασκευή πυρηνικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Βύρωνα….

Ειλικρινά θα πρέπει να είναι κανείς κλινικά ηλίθιος για να θεωρεί ότι αν σβήσουν για μια ώρα τα φώτα το Σάββατο θα αλλάξουν οι συνήθειες πολιτών, κυβερνήσεων και κυρίως πολυεθνικών εταιριών τεράτων. Ας μην αναφερθώ και στους τραπεζίτες - αρπακτικά (Ρότσιλντ, Μόργκαν κλπ) που προκάλεσαν την παρούσα οικονομική κρίση τζογάροντας για την πλάκα τους με ηλεκτρονικές φούσκες ανύπαρκτου χρήματος. Μην πω και για τις γαλαζοαίματοι που μου προξενούν αναγούλα, που πολλοί από αυτούς ηγούνται κάτι τέτοιων οργανώσεων – οπερέτα σαν το WWF.

Το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος είναι υπαρκτό και φυσικά δεν περιορίζεται στα καυσαέρια από την καύση των μη ανανεώσιμων ορυκτών καυσίμων ή τις κλανιές (μεθάνιο) των βοοειδών που αυξάνουν τα αέρια του θερμοκηπίου. Ένα παράδειγμα είναι η μόλυνση της βιόσφαιρας με τις μεταλλαγμένες καλλιέργειες – Φρανκενστάιν, τις συνέπειες των οποίων τόσο στο οικοσύστημα όσο και τον οργανισμό μας δεν τις γνωρίζουμε ακόμα. Όταν αρχίσουν οι ανεξήγητοι καρκίνοι και δε συμμαζεύεται θα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, θα την έχεις λασπώσει την ταλιατέλα.

Από την εν λόγω εκδήλωση το πολύ - πολύ να πανηγυρίσουν κάποιοι επικοινωνιολόγοι που θα δείξουν τον πλανήτη με λιγότερο φωτισμό σε δορυφορικές φωτογραφίες του Σαββατόβραδου. Ίσως και τίποτε εξωγήινοι παραξενευτούν ολίγον, όπως λέει και ο Old Boy. Καταπληκτικά τα λέει και ο μερακλής κατασκευαστής απατηλών αφασιακών δικτυωμάτων Χρήστος Μόρφος εδώ και εδώ.

Αφού εγώ προτείνω το παρακάτω αλ’ αμερικέν λογότυπο για την πρωτοβουλία θα εξηγηθώ καταλλήλως από κάτω:


Ναι, είμαστε πολλοί, είμαστε κακομαθημένοι και αρχίζουμε να πιέζουμε επικίνδυνα τα όρια αντοχής του σπιτιού μας. Πέρα από τα όποια είδη δυσκολεύονται από την επέκταση των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, αυτοί που θα πληρώσουν τελικά τον λογαριασμό, είμαστε εμείς οι και καλά «κατ ‘εικόναν» αλαζόνες του κερατά. Είτε με πείνα και δίψα, ειδικά στις φτωχότερες περιοχές, είτε με αρρώστιες και γενετικές ανωμαλίες στους απόγονους μας οι πιο καλοφαγωμένοι. Οι μεγάλες μετακινήσεις πληθυσμών λόγω πείνας και δίψας, θα πλημμυρίσουν τις εν αφασία τελούσες χώρες του Πρώτου κόσμου. Πόλεμοι, εγκληματικότητα και πρόωρα χαμένοι θα μετριούνται πλέον σε εκατοντάδες εκατομμυρίων.

Η δράση πρέπει να είναι τόσο σε επίπεδο πολιτών όσο και σε επίπεδο κυβερνήσεων και μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων. Εάν δεν βοηθήσουν όλοι με αγαθές προθέσεις, ακόμα και οι ύαινες του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν θα έχουμε ευχάριστη συνέχεια.

Ζητάω πολλά; Ζητάω ομόλογα ΕΤΒΑ!

Δύσκολα θα γίνουν όλα αυτά ταυτόχρονα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάθεται κανείς με σταυρωμένα χέρια. Και μια στο εκατομμύριο να τη σκαπουλάρουμε αξίζει ο κόπος της προσπάθειας.

Κάτι ακόμα. Η κοινή λογική (δυστυχώς όχι τόσο κοινή όσο πιστεύεται) πολλές φορές δεν αρκεί. Χρειάζονται και εξειδικευμένες γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου. Αν ψάξει κανείς μπορεί να βρει πηγές εκλαϊκευμένης επιστήμης, ή πανεπιστημιακές διαλέξεις στο You Tube, όπως η παρακάτω από το κανάλι του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Μια ώρα διάλεξη για τα αέρια του θερμοκηπίου, χωρίς το διάλειμμα του «ακαδημαϊκού τετάρτου». Έτσι να πήξετε για να μάθετε να πέφτετε ανυπεράσπιστοι και ανυποψίαστοι στα νύχια της θολοκουλτούρας!

Παράδειγμα έλλειψης εκπαίδευσης και επιστημονικής σκέψης, είναι διάφοροι τύποι “αντι –νεοταξικοί” σαν τον Alex Jones που ενώ λένε κάποια σωστά πράγματα αναφορικά με το οικονομικό κατεστημένο, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν μεγαλύτερο ακροατήριο, λαϊκίζουν (ορθότερα Καρατζαφερίζουν) επικίνδυνα, ισχυριζόμενοι λίγο ως πολύ, ότι όλα με το κλίμα είναι τζιτζί και ότι η καύση ορυκτών καυσίμων έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επίδραση. Σιγά ρε φίλε, ούτε το χαζοκολέγιό σου δεν έβγαλες, σοβαρέψου.

Λοιπόν από κάτω η διάλεξη διάρκειας μίας ώρας. Το Σάββατο με τον κηδεμόνα σας και την εργασία σας βασισμένη στην διάλεξη!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Άμα κοιτάει ο καθένας την πάρτη του τότε θα μας πάρει ο διάoλας (ή ο Αντισουβλακέας)

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν μπορεί να είναι κανείς αισιόδοξος για το μέλλον των άτριχων δίποδων χιμπατζήδων, που προς το παρόν κυριαρχούν σε έναν πλανήτη ενός ασήμαντο άστρου, μέσα στα 200 δισεκατομμύρια άστρα του Γαλαξία, που είναι ένας από τα δισεκατομμύρια γαλαξίες του σύμπαντος. Το τραγικό είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών των χιμπατζήδων πιστεύει ότι κάποια ανώτερη οντότητα έχει φτιάξει το παρόν σύμπαν για... την πάρτη τους. Πεποίθηση που τους κάνει τόσο υπερόπτες έναντι του οικοσυστήματος που ζουν, όσο και έναντι χιμπατζήδων του είδους τους με ελαφρώς διαφορετικό χρωματισμό.

Διάβασα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία το παρακάτω απόσπασμα σε κάποιο άρθρο αναφορικά με την Μαδαγκασκάρη, μια από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Τόσο σε αυτήν όσο και σε άλλες χώρες όπως το Πακιστάν, η Ουκρανία ή η Αργεντινή, εταιρίες από πλούσιες χώρες μισθώνουν γόνιμη ή δασική γη, για να καλλιεργούν τρόφιμα για πάρτη τους!

Δεν φτάνει που ο πρώτος κόσμος έχει ρημάξει τις πρώτες ύλες του Τρίτου κόσμου, τώρα θα του πάρει και το φαΐ από τις ίδιες τις πατρίδες του! Να ψοφήσουν οι σκούροι ναούμε, αρκεί εμείς να έχουμε φτηνά χάμπουργκερ! Αλληλούια!

Διαβάστε, φρίξτε και συνεχίζουμε.

"...Οι «Finacial Times» πρώτοι έφεραν την υπόθεση στη δημοσιότητα, στις 19 Νοεμβρίου (2). Τον Μάιο, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία Daewoo Logistics (εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1999 μετά την πτώχευση του ομίλου Daewoo) συμφώνησε με τον Ραβαλομανάνα να «ενοικιάσει» 1,3 εκατομμύρια εκτάρια (τη μισή γόνιμη γη του νησιού) για 99 χρόνια ώστε να καλλιεργήσει φοινικέλαιο και καλαμπόκι (πέντε εκατομμύρια τόνους μέχρι το 2023, δηλαδή τη μισή ποσότητα που εισάγει η χώρα).

Σε αντάλλαγμα, η Daewoo θα κρατούσε ως εργάτες τους χωρικούς. Οπως δήλωσαν υπεύθυνοι της εταιρείας, «η γη δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα. Θα την κάνουμε καλλιεργήσιμη και θα δώσουμε δουλειά στον τοπικό πληθυσμό. Θα είναι καλό για το νησί»! (3)


Ο χαρακτηρισμός «νέες αποικίες», δεν ανήκει στους διεθνείς αναλυτές, που τον χρησιμοποιούν πλέον κατά κόρον, αλλά στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, που πρώτος τον χρησιμοποίησε...

...

...Πλούσιοι και φτωχοί

Οι πλούσιες αραβικές χώρες του Κόλπου, η Ν. Κορέα, η Ιαπωνία, η Κίνα αλλά και η Βρετανία, η Σουηδία, η Γαλλία και φυσικά οι ΗΠΑ είτε ως χώρες είτε ως έδρες πολυεθνικών οδηγούν το χορό.

Θύματά τους είναι κυρίως οι αφρικανικές χώρες, όπως Μαδαγασκάρη και Ουγκάντα, χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως Βραζιλία και Μεξικό, της Ασίας όπως Πακιστάν και της Ευρώπης όπως η Ουκρανία..."


Η γη αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να στηρίξει 6,5 δισεκατομμύρια πληθυσμό με επίπεδο ζωής (κατανάλωσης πόρων) σαν αυτό που υπάρχει στις ΗΠΑ ή ακόμα και την ΕΕ. Πόσο μάλλον τα 12 δισεκατομμύρια που είναι πιθανό να φτάσει ο παγκόσμιος πληθυσμός το 2050, που συν τοις άλλοις τα αποθέματα ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ πρώτων υλών (μέταλλα, ορυκτά καύσιμα) θα έχoυν μειωθεί κι άλλο.

Αντί να υπάρξει μια παγκόσμια κοινή πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος, την συγκράτηση των γεννήσεων π.χ. στα 2,1 παιδιά ανά γυναίκα (απλή αντικατάσταση γενεών), αποδέσμευση από τα ορυκτά καύσιμα και ορθολογικότερη κτηνοτροφία, αλιεία και γεωργία, ο κάθε ένας κοιτάει την πάρτη του!

Ότι αρπάξει η πατριδάρα μας και όλοι οι άλλοι και ειδικά οι σκούροι να πάνε να συνουσιαστούνε! Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να είναι «ανθρώπινη» δηλ. χαρακτηριστική του είδους μας, ανθρωπιστική όμως ΔΕΝ είναι. Στις επόμενες δεκαετίες δισεκατομμύρια θα πεθάνουν από πείνα, δίψα και αρρώστιες, ενώ ο Πρώτος κόσμος θα δεχθεί ορδές απελπισμένων που δεν θα μπορεί να εμποδίσει.

Περιττό να πω ότι τα σημερινά επίπεδα λαθρομετανάστευσης θα μοιάζουν παιδική χαρά.

Η ισορροπία στον πλανήτη θα έρθει τελικά χωρίς δικές μας ενέργειας αλλά με τρομακτικό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και ακόμα στο επίπεδο ζωής των ανθρώπων. Πιθανόν να δούμε και ένα πνευματικό πισωγύρισμα σε έναν νέο μεσαίωνα. Η έκρηξη του Ισλαμικού φονταμενταλισμού και η δημογραφική έκρηξη των Ισλαμικών χωρών μας δείχνει ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό.

Εν κατακλείδι ισχύει το «Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια». Να δούμε σε μερικές δεκαετίες ποιοί θα έχουν τα μακρύτερα.

Στις ΗΠΑ τώρα, την ηγέτιδα του ελεύθερου από τιράντες κόσμου. (Οι τιράντες είναι κομμουνιστικαί, δεν το ξέβρατε; ).

Στο Ορλάντο της Φλόριντα έχει ψηφιστεί νόμος που απαγορεύει την σίτιση περισσότερων από 25 αστέγων ταυτόχρονα σε δημόσιο χώρο! Ακτιβιστής που είχε μαζέψει κοντά 30 άστεγους για να τους ταΐσει, συνελήφθη από την αστυνομία για παράβαση του νόμου! Βοήθεια, ο εγκέφαλός μου θέλει να βγει από το κρανίο μου ουρλιάζοντας Ελ πουέμπλο ουνίδο χαμά σερά βενσίδο! (Ο συληφθείς ήτο ισπανόφωνος πολίτης των ΗΠΑ).

Δέστε το ρεπορτάζ και ξαναφρίξτε.



Εγώ θα αφήσω έναν Αμερικάνο Γιουτιούμπερ σαν αρμοδιότερο, να σχολιάσει.
Ακούστε τι λέει ο TJ (Amazing Atheist)



Εν κατακλείδι ας ρίψω και εγώ την αμερικανιά μου επ’ αυτού:

Ιf there is a God, maybe he should bless Botswana or the D.R. of Congo instead of America for a change. The last thing that clinically obese and morally corrupt country needs, is another blessing.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Κουκουλάκης – Ούρφουρσλααγκ: Οι… Ιδιώνυμοι!


Θέλει να αγιάσει κανείς, αφιερώνοντας την ζωή του στο μεγαλείο του Μεγάλου Σουβλακέα σαβουρώνοντας μπριζολίδια, μπιρόνια και διπλόπιτα με απ’ όλα και δεν ημπορεί Τζάνε μ’. Η μεγάλη μας πατρίς εκτοξεύει πλίνθους τε και κεράμους εκτάκτως τε και ατάκτως επί των ανυπεράσπιστων κεφαλών ημών. Ποιητική αδεία κάνω την παραδοχή ότι Πατρίς = Τρέχουσα και ουχί καθήμενη Ελλαδική κυβέρνησις, καθώς επίσης ότι η ταχύτης του φωτός c είναι χονδρικώς 300.000 km/sec.

Μετά τα θλιβερά «νεοδεκεμβριανά» που ήσαντε λέει και «ερωτικά» (Men va’ faaaan?) και το πρόσφατο μπαχαλοτέτοιο στο μαρτυρικό ορεινό Κολωνάκι της περήφανης Ελληνικής «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά, όλα τα SUV» Αγροτιάς, η Πατρίς (βλ. σύμβαση ανωτέρω), απεφάσισεν:

Ιδιώνυμον η κουκούλα, η μάσκα, η μπούρκα, το χιτζάμπ το κασκόλ και το νικάμπ, διότι οι Έλληνες δεν κρύπτουσι τα χαρακτηριστικά των, δεν είναι δε μουσουλμάνοι, Ουαχαμπισταί ή Ταλιμπάνιοι (καθαροί). Τοιουτοτρόπως ως δια μαγείας φαινόμενα κουκουλοφόρων που τα σπάνε δεν θα ξαναεμφανισθώσι, διότι τις πλιατσικολόγοι θα τρομάξουσι και δε θα φορώσι μβούρκαν και θα κραυγάζουσι «Χαστούκια, χοίροι, ανθρωποκτόνοι», ή ακόμη «Αλάχου Άκμπαρ».

Αχέμ ναι. Επίσης η περιύβρισης αρχής ιδιονυμωποιείται καταλλήλως και συνεπώς το σύνθημα «Μπ*****, γου******, δολ******» θα μετατραπεί στο ηπιότερο και ουμανιστικόν «Χαστούκια, χοίροι, ανθρωποκτόνοι».

Επίσης οι γνωστοί διαιτητές Κουκουλάκης, Κουκουλεκίδης κλπ. και όσοι έχουν το συνθετικό «Κουκούλα» στο επίθετό τους, καθώς και ο ιστολόγος και βίδεο – λόγκερ Ούρφουρσλααγκ θα πρέπει να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους άπαξ εβδομαδιαίως.

Προφανώς δύο τινά συμβαίνουν: Ή κάποιοι υπεύθυνοι έχουν κάψει φλάντζα (διόλου απίθανο) ή η εν λόγω σαχλαμάρα εντάσσεται σε ένα σχέδιο που εφαρμόζεται διεθνώς και έχει ως εξής σε αδρές γραμμές:

A! Πριν αρχίσετε να φωνάζετε ότι είμαι συνομωσιολόγος και αλλά τέτοια δηλώνω ευθαρσώς: Ναι γουστάρω συνομωσιολογία, με διασκεδάζει αφάνταστα, όπως και τα Οργουελιανού τύπου έργα φαντασίας όπως το “Brazil”.

Πάμε λοιπόν:

Ζητούμενο: Ο περιορισμός των ελευθεριών/ δικαιωμάτων των πολιτών ή αμνοεριφίων ή sheeple που λένε και στα Στέητς.

Προσφορότερη λύσις: Η οικειοθελής απεμπόληση αυτών από τους πολίτες => Άρα κάπως πρέπει να τους εξαναγκάσουμε => Άρα πρέπει να τους τρομοκρατήσουμε => Άρα πρέπει να γίνει μπάχαλο μεγάλο και ανεξέλεγκτο => Άρα σκηνοθετούμε ή ανεχόμαστε ή προκαλούμε ή αφήνουμε να συμβεί παρά το ότι μπορούσαμε να το αποτρέψουμε, τρομοκρατική ενέργεια, διασάλευση της δημόσιας τάξης, πλιάτσικο, ή αχαλίνωτη εγκληματικότητα, ή όλα μαζί => Ο «μέσος πολίτης» τα κάνει πάνω του και όχι στην τουαλέτα, βλέποντας τηλεόραση (δική μας και αυτή) και τρέμει ωσάν οψάριον που επιάσθη εις το αγκίστριον => Δεδομένου ότι οι αρχές κάνουν το παγώνι, τον Γότθο, ή τον Κορεάτη, η ανασφάλεια του μέσου πολίτου επιτείνεται όπως και το σπαρτάρισμα αυτού. => Ο πολίτης αναφωνεί «Βοήθεια βγάλτε τα τανκς στους δρόμους, βάλτε κάμερες στην χέστρα μου, αφήστε μόνο να είμαι ασφαλής στην τρώγλη μου τρώγοντας πίτσες και βλέποντας ποδόσφαιρο (ή μπέηζμπολ, ή κρίκετ, ανάλογα την χώρα) => Οι αρχές αρπάζουν την ευκαιρία και βγάζουν νόμους εκτρώματα όπως η Patriot Act στις ΗΠΑ ή τις ιδιώνυμες κουκούλες εδώ.=> Φυσικά από δω και πέρα οι αρχές δεν κάνουν το παγώνι, τον Βησιγότθο κλπ. αλλά ξεσπούν σε όποιον βρουν μπροστά τους και πάμε ένα βηματάκι κοντύτερα σε κάποιας μορφής Οργουελιανή κοινωνία.

Μπορεί να γίνομαι λίγο κουραστικός επαναλαμβάνοντας τέτοια πράγματα, αλλά γουστάρω συνωμοσιολόγία, ταινίες του Άλεξ Τζόουνς και άλλα τέτοια. Άλλοι γουστάρουν Αγγελόπουλο ξέρω ‘γω, γούστα είναι αυτά.

Δέστε εδώ ένα πολύ καλό ποστ του Αρκούδου εδώ που πάει το πράγμα λίγο παραπέρα.

Εγώ πάντως παιδιά, μόνο με το σομπρέρο της ΑΕΚ ή κράνος βίκινγκ θα κυκλοφορώ καλού κακού… :-Ρ

Επικαιροποίηση:

Ενδιαφέρουσες κουκουλωμένες απόψεις και στους Περίκαλλο, Ελληνάκι, Χασοδίκη και Ροΐδη.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Μέρα Μάνου Χατζιδάκι - Radiobubble

Μια ωραία πρωτοβουλία της Ροδιάς και του Radiobubble είναι η σημερινή μέρα τιμής στον μεγάλο δημιουργό Μάνο Χατζιδάκι. Δέστε εδώ (Radiobubble) και στην Ροδιά εδώ και εδώ όπου περιλαμβάνεται και η λίστα όλων των συμετεχόντων ιστολογίων.

Το παρόν ιστολόγιο στις επάλξεις της θολοκουλτούρας, δεν θα μπορούσε παρά να συμμετάσχει σε αυτή την μέρα τιμής με ένα "προβοκατόρικο" για ορισμένους χονδροέφαλους βίδεο.

Μια σπάνια ηχογράφηση της τέχνης του Χατζηδάκι στα... Εβραϊκά!

Ακούστε, απολαύστε τα ατελείωτα "χχχχχχχχ...." της Εβραϊκής έκδοσης και μην λησμονήστε να επισκεφθείτε το Radiobuuble και τα άλλα μετέχοντα ιστολόγια.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Πέντε πράγματα που βλάπτoυν πολλά την βελούδινη ημών επιδερμίδα (Well that's not cricket dear Charles, now is it?)

Πιθανώς να μην γίνεται αντιληπτό με μια πρώτη ματιά σε αυτό το θολοκουλτουρέ ιστολόγιο, αλλά είναι γεγονός ότι ο κάτοχός του είναι ον με επιδερμίδαν απαλή και βελούδινη ωσάν το συμπαθές ζαρζαβατικό της φράπας. Μολαταύτα, παρ’ όλο που από φυσικού μου είμαι προικισμένος με ένα χάρισμα για το οποίο άλλοι συνάνθρωπες ακουμπούν περιουσίες στο Χόνδος Σέντερ, η μεγαλειώδης ημών φραποσύνη δέχεται πλείστας απειλάς σε ένα περιβάλλον δύσκολον και αντιφραπικόν.

Η φρίκη που με πιάνει μπροστά σε αυτές τις απειλές μπορεί να συγκριθεί μόνο με την αποστροφή που νιώθει απόφοιτος του κολεγίου του Ήτονος (Eton) όταν βλέπει ασχημονίας και αναφωνεί: «Well that's not cricket dear Charles, now is it?»


Έτσι κατόπιν πρόσκλησης των παρακάτω εκλεκτών ιστολόγων, όπως ο Αιρετικός, ο Ομαδέωνας, και ο Προφήτης Εσταριανάκης, καλούμαι να αριθμήσω τους πέντε παράγοντας με την πλέον βαρύνουσα σημασία στην αποφραποποίηση της ημετέρας επιδερμίδος.

Βάμος κομπανιέρος υ κομπανιέρας λοιπόν:

1) Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Άδειος γκαζοντενεκές που θορυβεί διαλαλώντας την κενότητά του κραυγάζοντας «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα δημοκρατία». Τελευταίως γκαρίζει και «Μετρρυθμίσεις» με καλή σκηνική παρουσία από την Καραμανλάρα την μεγάλη μεταρρυθμιστρώνα. Βέβαια στην πραγματικότητα το σύνθημα είναι «Ελάτε να ξεσκίσουμε το δημόσιο χρήμα» και αυτό οι ψηφοφόροι της το γνωρίζουν. Διότι για να είσαι ψηφοφόρος της ΝΔ πρέπει ή να είσαι κονομημένος, ή να περιμένεις ρουσφέτι (συνήθως της πλάκας), ή να είσαι ηλίθιος που έχεις μπερδέψει την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Διότι πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί άνθρωψ των 700 € μηνιαίως που ψηφίζει ΝΔ δεν ημπορώ να διανοηθώ.
Πιθανώς να φταίει και το γεγονός ότι έχω ζήσει σε ελληνικό ΑΕΙ με 60% γλάρους τι να πω. Το μόνο θετικό που μπορώ να βρω στον συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό είναι το παρακάτω βίδεο με τον ύμνο της, δημιουργία του Ροβέρτου Ουίλιαμς.



2) Η αργή αλλά σταθερή πτώση της δεύτερης πατρίδας μου της Σουηδίας και ειδικότερα της ποιότητας του πολιτικού της κόσμου.

Πιθανώς το ανωτέρω να ξενίζει όσους δεν έχουν υπ’ όψη τους την Σουηδική πραγματικότητα και τι στούκας διανοητικά και αρπακτικά με νύχια γαμψά κυκλοφορούν στην σουηδική πολιτική ζωή. Μιλάμε κάτι άτομα σαν τον Τζέρυ «Μ.Ι.Τ. Πετραλώνων» Γιακουμάτο ή τον Γιώργο «Επί τον ημερών μας πήραμε την Γιουροβύζιον» Σιούφα άνετα θα το έπαιζαν στελεχάρες κει παν’. Το σουηδικό κοινοβούλιο ειρήσθω εν παρόδω, έχει το χαμηλότερο ποσοστό πτυχιούχων ΑΕΙ από όλα τα κοινοβούλια της Ευρώπης σύμφωνα mε την εφημερίδα Metro. Φαίνεται ότι το ζητούμενο από τα υπερβόρεια αμνοερίφια είναι οι πολιτικοί τους να είναι ίδιοι χλαπάτσουρες με αυτούς. Δεν θα ξεχάσω και τον σοσιαλιστή τέως πρωθυπουργό (1996-2006) Göran Persson που σε εκπομπή ονόματι “Carin 21:30” δήλωνε ότι δεν χρησιμοποιεί λεξικό για να λύσει σταυρόλεξα, διότι είναι … ζαβολιά! Ρε σταδιάλα από κει πέρα, που όταν το 2006 έδωσε την θέση του στην εξ ίσου ανίκανη κυβέρνηση του συντηρητικού Fredrik Reinfeldt (γραβάτα κυανόλευκος) με την γυναίκα του διευθύντρια του κρατικού μονοπωλίου οινοπνευματωδών, την έκανε στο αγροκτηματάκι του, με μέγεθος όσο μια επαρχία ελληνικού νομού μετά λίμνης.


Το τραγικό είναι ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 2010 οι σοσιαλδημοκράτες μάλλον θα ξανασχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας (τουλάχιστον κει ‘παν υπάρχουν συνεργασίες κομμάτων) υπό το αγελαδίσιο βλέμμα της επιπέδου Αγλαΐας Καραγκιόζη θείτσας Mona «Faster Måna» Sahlin. Βοήθεια!


3) Το λουκ μπάρμπι που ανεπιτυχώς προσπαθεί να υιοθετήσει το σύνολο των γλαστροειδών της ντελεόρασης των ΕΛ.

Πραγματικά πέρα από το γεγονός ότι εμένα τον εν λόγω λουκ μου είναι ψιλοαδιάφορο, ενώ μου προκαλεί δυσφορία όταν δεν είναι γνήσιο, είναι τόσο κραυγαλέα ψεύτικο σε Ελληνίδες που είναι αποκρουστικό. Βρε Μερόπη, όσους τόνους οξυζενέ να βάλεις στην γκλάβα και χρωματιστούς φακούς να φορέσεις στα μάτια και σιλικόνη να βάλεις στα βυζιά, Βαλκυρία ή έστω Μπάρμπι ΔΕΝ γίνεσαι. Δεν έχεις την κατάλληλη επιδερμίδα πώς να το κάνουμε. Και ειλικρινά αυτό το κόλλημα με τα ανοικτόχρωμα χαρακτηριστικά δεν το πολυκατάλαβα. Ίσως να φταίει το Χόλυγουντ ξέρω γω. Εδώ βλέπεις Ιάπωνες με κομοδινί μαλλί, τι να πώ… Εγώ πάντως σαν νούμερο ένα γκόμενα που έχω δει στην ζωή μου βάζω μια μαύρη, πίσσα κατράμι μιλάμε, Αμερικάνα που είχα συναντήσει στην Σουηδία. Ήταν και κατά 1/8 Τσερόκι Ινδιάνα ναούμ. Ίσως να φταίει το ότι όντας ανοικτόχρωμος τα ανοικτόχρωμα χαρακτηριστικά δεν μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση…

4) Οι πολιτικώς ορθές παπαριές γενικώς

Μπορεί να δηλώνω πολιτικώς ορθός μέχρι αναισθησίας διότι έχω κάποια ευαισθησία αναφορικά με μειονότητες και άλλα τέτοια, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι η εν λόγω Αμερικανική πατέντα έχει σαν στόχο τον έλεγχο της έκφρασης. Γενικά για να ελέγξεις κάποιον πρέπει να τον κάνεις να βρίσκεται υπό καθεστώς συνεχούς παρανομίας. Έτσι αν καταφέρεις να ποινικοποιείς λέξεις ώστε να μπορείς να κουνάς το δάκτυλο στον άλλον, αυτό είναι ότι καλύτερο για να τον εξουσιάζεις, διότι καταέρνεις και του δημιουργείς ενοχές. Έτσι λειτουργούν κατά βάση και οι θρησκείες με πρώτη και καλύτερη την Ισλαμική, όπου δώσ’ του «χαράαμ» (απαγορευμένο) το ένα, «χαράαμ» το άλλο και να ‘χάμε να λέγαμε. Έλάχιστα «χαλάαλ» ήτοι επιτρεπόμενα και ο έλεγχος απόλυτος.

5) Η κουλτούρα της κλειδαρότρυπας και η υποκρισία που την συνοδεύει.

Υπήρχε μια χαρκτηριστική σειρά σκίτσων του Reiser που εκφράζει ακριβώς αυτό. Ένα κακιασμένο γραιίδιο περπατά στον δρόμο και βλέπει ένα ζευγάρι που φιλιέται.
Αναφωνεί: «Τι ντροπή!»
Παρακάτω βλέπει ένα άλλο.
Αναφωνεί: «Τι ντροπή!»
Στο πάρκο βλέπει ένα άλλο ζευγάρι να «χαμουρεύεται».
Αναφωνεί: «Τι ντροπή!»
Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας, ακούει κάτι βογκητά σεξουαλικής υφής από ένα διαμέρισμα. Πλησιάζει την πόρτα, σκύβει κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα και αναφωνεί: «Τι ντροπή!»

Έτσι και χειρότερη είναι η νοοτροπία πολλών. Σταδιάλα δηλαδή, το τι πράττουν δύο η περισσότεροι ενήλικες μεταξύ τους είναι δικιά τους δουλειά και κανενός άλλου –ης κακογαμημένου -ης υποκρτή -ριας. Ουφ!

Αυτά τα ολίγα. Όποιος δει το παρόν πόστιον και γουστάρει να συνεχίσει πολύ ευχαρίστως. Αν ειδικά γουστάρει η ιστοσαλονίστ Κυρία Πασταφλώρα και δεν έχει παίξει, πολύ θα με ενδιέφερε να δω σχετική ανάρτηση.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Καμένη Μακεδονική Φλάντζα

Συννιστοναύτες, συνιστοναύτισες και συνιστοναυτόπουλα,

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα αναγκαζόμουν να παραδεχθώ ότι ο Λιακόπουλος, ο Ανέστης Κεραμύδας (Ζντόινγκ!), ο Βελόπουλος και άλλοι γραφικοί τηλεβιβλιοπώλες βιβλίων εθνοθρησκευτικής φαντασίας, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν "ψύχραιμοι", ή " μετριοπαθείς", ή "αξιόπιστοι μελετητές", έστω σε σύγκριση με κάποιον πιο πυροβολημένο από τους ίδιους.

Μέχρι που έπεσα στο You Tube στο παρακάτω βίδεο που τιτλοφορείται "Μаκедοнсκа Μοлиτва" (Μακεδονική προσευχή) όπου παρουσιάζεται ο Γιαχβέ αυτοπροσώπως στους Φυροματζήδες λέγοντάς τους ότι έχουν το Μακεδονικό γονίδιο, είναι οι γεννήτορες της λευκής (Μακεδονοειδούς) φυλής και άλλα χαζά. Ευτυχώς για τον Σείριο δεν λέει τίποτα. Ίσως αργότερα τον διεκδικήσουν οι κουφάλες οπότε μπορεί να δούμε και διαδηλώσεις Λιακόπληκτων να κραυγάζουν "Κάτω τα χέρια από τον ΕΛ-ληνικό Σείριο!". Δέστε το, νιώστε το IQ σας να υποχωρεί κατά 40 μονάδες και τα λέμε στην παρακάτω παράγραφο.

(Απδέιτ 30-3-09:Ο χλαπάτσουρας που ανέβασε το αρχικό βίδεο κώλωσε και το κατέβασε. Εγώ το είχα κατεβάσει και το ανέβασα καλού κακού στο vimeo του κώλου. Αφού ανέβηκε για πέντε λεπτά έπεσε ολόκληρος ο λογαριασμός μου μαζί με ένα Λιακοβίδεο.
Ούτε στημένη να την είχανε. Τελικά βρήκα ένα άλλο στο YouTube με με τον ορίτζιναλ κρυστάλλινο Σλαβομακεδονικό ήχο,  καθώς και έναν κλώνο του Λιακοβίδεου. Πφφφ...)




Πραγματικά αναρωτιέμαι εάν δεν έχουν βαλθεί κάποιοι περίεργοι που γουστάρουν θερμά επεισόδια και αποσταθεροποίηση, να βάζουν φιτιλιές και στις δύο πλευρές, σε μια προσπάθεια να σπρώξουν ακόμα και τους μετριοπαθείς σε κρίσεις εθνικιστικής υστερίας. Ελληναράδικη υστερία από εδώ και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν νομάρχες κάτι τραγουδιάρηδες με μοναδικά προσόντα το ότι είναι... Πόντιοι και αγαπάνε την... Παναγιά. Από κει παν' κάτι δύσμοιροι σλαβόφωνοι με προβλήματα επιβίωσης και φόβο για το 35% της Αλβανικής μειονότητας, να ονειρεύονται Μεγαλέξαντρους και... Κλεοπάτρες με "Μακεδονικές" σαν του Κίρο Γκλιγκόροφ μύτες!

Προσέξτε! Όχι Αριστοτέλη π.χ. Αλέξανδρο ναούμε που είναι τσαμπουκαλής και μοβόρος! Ο αμόρφωτος και απαίδευτος εντυπωσιάζεται από τον νταή, όχι από την ιδιοφυΐα που θα προσφέρει στην ανθρώπινη γνώση, θα ξεστραβώσει τον κόσμο από την άγνοιά του και θα βελτιώσει την ζωή του είδους μας. (Του ανθρώπινου είδους ρε, όχι της Ελληνικής "φυλής" ή της "φυλής" των Ουζουμπούρου το κέρατο μου).

Να πω και κάτι άλλο;

Ναι υπάρχουν και σλαβόφωνοι στην Μακεδονία και ένας από την Αριδαία που είχα συναντήσει στον στρατό ήταν από τους μεγαλύτερους στρατόκαβλους που έχω δει στην ζωή μου! Ο μεγάλος του αδελφός ήταν ανθυπολοχαγός στο κέντρο εκπαίδευσης και ο ίδιος είχε τον καημό που δεν πήγε στα... ΛΟΚ ή τους αλεξιπτωτιστές! " Την πουΛΛΛάδα σε λέω ναούμε, την πουΛΛΛάδα!", Μετά άρχιζε κάτι σλάβικα και έλεγε στο καπάκι "Αυτά είναι Μακεδόνικα σε ΛΛΛέω ναουμε, από την Αριδαία!".

Περιττό να πω ότι οι άλλοι φαντάροι γύρω του έκαναν σαν τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και του έλεγαν με τρόμο "Τι είναι αυτά που λες ρε;"

Το παραπάνω παράδειγμα νομίζω αποτελεί δείγμα αυτού που θα μπορούσε να οριστεί σαν "Η εθνική συνείδηση δεν συμπίπτει αναγκαστικά με την γλώσσα που μιλάει κάποιος". Εγώ για παράδειγμα αισθάνομαι και αυτοπροσδιορίζομαι σαν 102% Ινδιάνος Τσερόκι (Όρθιο Λουκάνικο), αλλά δεν είδα κανέναν ΟΗΕ της πλάκας να παλεύει για το δικαίωμά μου να επικοινωνώ μα σήματα καπνού. Τέλος πάντων.

Στην Ελλάδα από όσο ξέρω υπάρχουν δύο πολιτικοί σχηματισμοί που υποτίθεται ότι εκφράζουν τους Έλληνες πολίτες με Σλαβική συνείδηση, η ΟΑΚΚΕ (Οργάνωση για την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ) και το 'Ουράνιο Τόξο" του Βοσκόπουλου (όχι του Τόλη καλέ, αυτός είναι βασιλικός, του άλλου που πουλάει Σλαβομακεδονισμό). Η ΟΑΚΚΕ είναι γραφική οργάνωση με κάποια περίεργα αντιρωσικά κολλήματα και προβάλει δευτερευόντως την Σλαβομακεδονική της ατζέντα, ενώ ο Βοσκόπουλας έχει αναλάβει εργολαβικά την εκπροσώπηση των Σλαβόφωνων στην Ελλάδα.

Περιττό να πω ότι τα κουκιά που παίρνουν και οι δύο δεν γεμίζουν ταξί.

Γιατί; Μα γιατί ουσιαστικά και οι Σλαλβόφωνοι είναι απελπιστικά λίγοι σε σχέση με τους Έλληνες μουσουλμάνους υπηκόους π.χ. και διότι δεν έχουν καμία όρεξη να αποτελέσουν όργανο στα παιχνιδάκια κάποιων που οραματίζονται αλλαγές συνόρων. (Κατ' εμέ τα σύνορα σαν σύλληψη είναι γελοία και θα έπρεπε σε κάποια φάση εξέλιξης του είδους μας να καταργηθούν, αλλά αυτό είναι θέμα άλλων αναρτήσεων).

Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην υπάρξουν εκτροπές και θερμοκέφαλες αντιδράσεις. Κανέναν δεν συμφέρουν αυτά παρά μόνο τις κουράδες που χρηματοδοτούν σχέδια αποσταθεροποίησης στην περιοχή για τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ευκλεείς Ελληναράδες μάχονται για το δικαίωμα των βλασταριών τους στα Χάμπουργκερ, το Playstation και την Ξάπλα. Αλληλούια!

Στας Καλύβας της Χαλκιδικής της ηρωικής Μακεδονίας μας, ευκλεείς
απόγονοι (αναντάμ παπαντάμ) του Αριστοτέλους, του Καλλισθένους,
του Δημοκρίτου, του Ερατοσθένους και του Αρίσταρχου του Σάμιου,
απεφάσισαν ότι:

"Δεν είναι δυνατόν ναούμε, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ναούμε,
την σημαιάρα μας την γαλανόλευκη ναούμε, να την σηκώσει Αλβανό
ναούμε, ή άλλο αλλοδαπό μούλικο ναούμε, γιατί ναούμε,
αυτά τα κωλοπαίδια τα αλλοδαπά ναούμε, σκοράρουν από θέση οφσάϊδ ναούμε.
Αντί να λιώνουν στο πλέηστέησιον, στα χάμβουρκερν (πολύ θρεφτικά ναούμε) και να έχουν φτιάξει έναν πάτον σαν βαρέλι από την ξάπλα ναούμε... κάθονται και ΜΕΛΕΤΟΥΝ ναουμε!
Το διανοείσαι ω Επαμεινώνδα; Tσ, τσ, τσ...
Διαβάζουνε ναούμε γιατί δεν έχουν τα ανώτερα γονίδια Αίπσηλων® για να γίνουσι ρεντρούμηδες ναούμε και να καταδείξουσι στις κουτόφραγκοι πόσο πάει ο φραπές ναούμε.

Το Δου Σου του Δήμου ναούμε, προτείνει ευθαρσώς σε περίφτωση που οι καλυτερότεροι μαθηταί ησέντουνα αλλοδοπά ναούμε, να μη φέρουσι την ένδοξον γαλανόλευκη ναούμε αλλά το λάβαρον του ΜΠΑΟΚ. Την γαλανόλευκη θα τη φέρει ο κάτοχος του γονιδίου Αίπσηλων® με την ανώτερη βαθιμολογία ναούμε. Τοιοουτοτρόπωσι, εάν έχουμε στας 5 πρώτας θέσεις που οδηγούν στα Εβρο-παϊκά κύπελλα 5 άθεα Αλβανά (Θου Κύριε), αυτά τα 5 θα φέρουσι πέντε λάβαρα του ΜΠΑΟΚ και ο τζουτζούκος μου Θεοφραστίδας (1,70 117 κιλά παίζει μβάσκετ στο πλέηστέησον) την γαλανόλευκη. Αν κάποιος δεν γουστάρει το ανωτέρω αρέηντζμεντ ναούμε, εμείς καταργούμε την παρέλαση και δίνουμε το πρωτάθλημα στον λαοφιλή Ολυμπιακό. Ζητούμε την συμπαράσταση του Νομάρχου, του ΚΑΠΗ και της λέσχης αξιωματικώνε φρουράς Γαλατίστης Χαλκιδικής ναούμε.

Ευχαρισθώ.

Πετρίκας Τσιζμπουργκερίδης ανδιπρόεδρας Δου Σου, Δου Καλυβιωνίδωνε Χαλκιδικιάς".

Το ορίτζιναλ κείμενο ακολουθεί από κάτω, επάρθη από το Ρεσπέντζα, μέσω Ανέμου και Ροδιάς.

(Κλουξ στην εικόνα για μεγέθυνση)


Εγώ έχω να πω το εξής: Αν σας χαλάει τόσο πολύ πια το θέμα της σημαίας, γιατί δεν βάζετε τους χαμπουργκεροτζουτζούκους σας να διαβάσουν; Βάζω δύσκολα ε; Και στην τελική ας παρελάσουν
οι μαθητές χωρίς σημαίες αν το έθνος μας χαλιέται από το γεγονός ότι πολλά μεταναστόπουλα βάζουν τα γυαλιά στους τζουτζούκους μας...

Τι να πω, αντί να κοιτάξουμε να εντάξουμε στο δυναμικό της Ελλάδας τυχών χαρισματικά άτομα από την αλλοδαπή όπως κάνουν εις τας ΗΠΑ, κοιτάμε να τους κάνουμε ανούσιους τσαμπουκάδες,
ώστε να τους αποξενώσουμε όσο πάει...

Άντε να δούμε όταν τα μεταναστόπουλα θα κάνουν διδακτορικά και οι τζουτζουκοι σας θα κυνηγάνε τουρίστα με το ντουφέκι στην οικογενειακή ταβέρνα / καφετέρια / ρουμστουλέτ τι θα λέτε...

Ο Ρεσπέντζας το συνεχίζει πάρα πολύ ωραία το θέμα εδώ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Περισσότερη λογική παρακαλώ!

200 χρόνια μετά την γέννηση του Κάρολου Δαρβίνου και 150 από την δημοσίευση της "Καταγωγής των ειδών", είναι κοινός τόπος στον επιστημονικό κόσμο, ότι η εξέλιξη και η επιβίωση ή η εξαφάνιση των διαφόρων ζωντανών οργανισμών, είναι συνάρτηση της δυνατότητάς τους να προσαρμόζονται στο εκάστοτε περιβάλλον τους. Αυτό ΔΕΝ είναι "θεωρία", με την έννοια ότι είναι μια απλή υπόθεση χωρίς κάποια
απόδειξη, αλλά αναμφισβήτητο γεγονός που αποδεικνύεται από πλειάδα
παρατηρήσεων και ερευνητικών δεδομένων!

Ένα γεγονός που θέτει σε αμφισβήτηση την στάση ζωής που πρεσβεύουν τα "τρία δόγματα της ερήμου" κατά Πατ Κοντέλ (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός). Συγκεκριμένα, ότι το σύμπαν έχει φτιαχτεί για εμάς και μπορούμε να ξεπατώσουμε τα πάντα εάν έτσι μας γουστάρει, διότι στο κάτω - κάτω, μας τα έδωσε ο Μπαμπεύς μας, φωτιά τους βάζουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε.

Ο πολύ καλός συνιστολόγος Στέλιος Φραγκόπουλος, αναφέρει ότι στην Γερμανία υπάρχει μια κίνηση από τους brights, για την καθιέρωση μιας γιορτής, όχι αργίας κατ αρχήν, για την «Ημέρα της Εξέλιξης». Μια τιμή προς την επιστήμη που μας δείχνει την αληθή φύση του σύμπαντος μακριά από παραμυθάκια εποχών που άνθρωποι πίστευαν ότι ο ήλιος ήταν ιππήλατο άρμα, ή ότι η γη ήταν επίπεδη και κέντρο του σύμπαντος.

Βέβαια, ακόμα και σήμερα η "παραμύθα" των θρησκειών παραμένει πλειονοτικό ρεύμα στο σύνολο του κόσμου. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους:

1) Στην μορφή της εκπαίδευσης των παιδιών που ακόμα επηρεάζεται από σημαντικό έως απόλυτο βαθμό από την θρησκεία, ανάλογα με την χώρα αναφοράς.

2) Στον φόβο του θανάτου. Οι άνθρωποι εθελοτυφλούν και αδυνατούν να αποδεχθούν ότι ο θάνατος είναι τόσο φυσικός και αναπόφευκτος όσο η επόμενη αφόδευση. Έτσι οι φοβισμένοι άνθρωποι φροντίζουν να τα κάνουν πάνω τους προκαταβολικώς.

Συνεπώς η πρόταση των Γερμανών brights για ενδεχόμενη αντικατάσταση μιας δευτερεύουσας χριστιανικής εορτής όπως η Πεντηκοστή με την ημέρα της εξέλιξης, δύσκολα θα γίνει δεκτή κατά την γνώμη μου. Προς το παρόν μια απλή καθιέρωση μιας τέτοιας γιορτής άνευ αργίας (ή ημιαργίας, α ρε Ελλαδάαααααρα!!!) θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Δέστε και το παρακάτω βίντεο της εν λόγω πρωτοβουλίας και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, βάλτε περισσότερο ορθολογισμό και λογική στην ζωή σας. Είναι αποτελεσματικότερο από κάθε άλλη παραμύθα και σας κάνει πιο δυνατούς!

Λογική, ορθολογισμός και ανθρωπισμός, βοηθούν για να απαλλαγεί κανείς από τα πνευματικά δεκανίκια του παραλογισμού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...