Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Έχουμε απαντήσεις. (Λαδόπιττα η ενορατική. Μη γελάτε ρε).



Ο άνω θρώσκων άτριχος χιμπατζής, ο άνθρωψ ο ονομαστός, από την στιγμή που κατάφερε να χορτάσει την πείνα του και την δίψα του
και πέταξε ή εδέχθη πεντ -εξι φυστίκια αναλόγως φύλου, να φύγουν τα χοντράδια, άρχισε να αναρωτιέται για πολλά και διάφορα που έβλεπε γύρω του.

Ποιος είμαι, που βρίσκομαι, που πάω, τι είναι αυτή η πορτοκαλί μπάλα στον ουρανό, τι είναι αυτά χυσίδια που βλέπω στην μέση του ουρανού το βράδυ (τελικά ήταν ο γαλαξίας), γιατί να μην έχω πέος σαν αυτό ενός μαμούθ, τέτοια πράματα.

Και από ότι φαίνεται ο Homo Karakaigamoton Sapiens Sapiens έψαχνε εξηγήσεις "ότι να' ναι", για να βρει τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. 'Οτι να ‘ναι, αρκεί μην ομολογούμε ότι πολύ απλά δεν γνωρίζουμε το τάδε ή το δείνα. Φαίνεται ότι η ανάγκη να γνωρίζεις, ή να "γνωρίζεις" τα πάντα είναι πάρα πολύ ισχυρή. Μέχρι του σημείου να ρωτάς σήμερα τον "Χ" χλαπάτσουρα "Που είναι η οδός Τάδε;" και να σου λέει μπούρδες διότι του στοιχίζει πάρα πολύ να παραδεχτεί ότι δεν ξέρει που στον Ήφαιστο είναι η οδός Τάδε.

Οι θρησκείες ανέλαβαν τον ρόλο να δώσουν εξηγήσεις, καθ' ότι η πραγματική γνώση προχωρούσε με πολύ αργούς ρυθμούς. Έτσι έχουμε κάτι αριστουργήματα του στυλ μια χελώνα που στηρίζει τον κόσμο κατά τον Ινδουισμό, ή διάφορα άλλα κουλά με 6ημερη εβδομάδα εργασίας και μία αργία.

Ρωμιοί Ελληνοχριστιανοί είστε, έχετε κατηχηθεί καταλλήλως στην Εβραϊκή μυθολογία από την Α' Δημοτικού ανελλιπώς μέχρι την Γ' Λυκείου τα ξέρετε αυτά. Στην Ελληνική μυθολογία εντρυφήσατε για πολύ μικρότερο από αυτό χρονικό διάστημα.

Ακόμα και σήμερα, στην χώρα με το απαλότερο κωλόχαρτο σε αυτό και σε 12 γειτονικά παράλληλα σύμπαντα, στις υπό μασόνων ιδρυθείσες ΗΠΑ, οι λεγόμενοι "δημιουργιστές" δεν γουστάρουν την επιστήμη διότι δεν μπορεί να τα εξηγήσει όλα.

Ενώ η κακομεταφρασμένη από τα Ελληνικά αγγλόφωνη βίβλος εκδόσεως του βασιλέως Τζέημς τα έχει πιάσει όλα. Έχει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Όπως την ηλικία της γης και του σύμπαντος. 6.000 χρόνια και κάτι ψιλά. Ωχ αμάν. Υπάρχουν ΚΤΉΡΙΑ παλαιότερα από 6.000 χρόνια μα τον Ήφαιστο τον Κούτσαβλο. Ξανά αμάν.

Τελικά όλοι οι ασχολούμενοι με την επιστήμη και την έρευνα πρέπει να έχουν τεράστια ΑΡΧΙΔΙΑ (Ή ΩΟΘΗΚΕΣ).

Έχουν τα άντερα να δηλώνουν ότι υπάρχουν πράγματα που ΔΕΝ γνωρίζουν, πράγματα για τα οποία έχουν ενδείξεις, και κάποια για τα οποία έχουν αποδείξεις. Βρες μου εσύ έναν ιερωμένο οποιασδήποτε θρησκείας στον κόσμο που δεν το παίζει φωτεινός παντογνώστης με όπλο τις δεισιδαιμονίες ανθρώπων που ζούσαν πριν χιλιάδες χρόνια.

Δε βαριέστε.

Στην εποχή του ΔΝΤ και ενώ το τριπλό αγγούριον έχει φθάσει στον λαιμό πολλών συμπολιτών μας, κάποιοι μοναχοί στον Άθω δηλώνουν ότι είδαν το φάντασμα του γέροντα Παΐσιου να τους λέει ότι θα πέσει πείνα και ότι σε τρεις μήνες θα γίνει πόλεμος. Πάρτε λοιπόν μια και δυο και αγοράστε όσο αλεύρι και λάδι μπορείτε.

Το πολύ - πολύ αν σας μείνουν, να φτιάξετε ΛΑΔΟΠΙΤTΑ (ενορατική) που λέει και ο γίγας Περίκαλλος.

Όχι τίποτα άλλο, αυτή η ειδησάρα έπαιξε για κάμποσες μέρες στο ελεύθερα να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους κανάλια.

Καλά, ποιος ηλίθιος δεν έχει πάρει πρέφα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεχρεώσει ΠΟΤΕ τους διεθνείς τοκογλύφους και ότι θα πέσει πείνα; Χρειάζεται κάποιο φάντασμα να μας το πει αυτό;

Για πόλεμο σε τρεις μήνες δεν ξέρω, μπορεί σε τρεις μήνες να σκάσουν τρία Ευρωτσερνομπιλ και να τρέχουμε για γάλατα. Σε τρεις μήνες που θα βρίσκονται αυτοί οι γενειοφόροι που διαδίδουν αυτές τις μπούρδες; Α, ξέχασα, σε τρεις μήνες ποιος θα θυμάται...

Όπως και το 2013 ο πλανήτης θα είναι μια χαρά.

Έγραφε ένας βλαξ σε μία επιστολή στον "Φίλαθλο" ότι το 2012 θα έρθουν φωτόνια (από αυτά που βγάζει το πορτατίφ σας) από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ (απόσταση 25-27 χιλιάδες έτη φωτός από την γη, ήτοι τα καραγκαγκάν φωτόνια θα κάνουν 25-27 χιλιάδες χρόνια να έρθουν εδώ) και θα τα κάνουν όλο μούτι ή τζιτζι δε θυμάμαι. Αφήστε τα φωτόνια από το κέντρο του γαλαξία. Τα φωτόνια από το πορτατίφ σας να προσέχετε. Είναι ΚΑΠΩΣ ΕΓΓΥΤΕΡΑ.

Τι να πω πια. Ένας βλαξ πεθαίνει ΔΕΚΑ γεννιούνται. Που δεν έχουν και τα άντερα να παραδεχθούν ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουν. Τελικά όσο πιο βλάξ ή λαμόγιο είναι κάποιος, τόσο πιο αλαζών "φωτεινός παντογνώστης" το παίζει.

Μήπως πρέπει να μοιράζουμε λαδόπιττες στο ποίμνιο μπας και αποκτήσει ολίγον ορθολογισμό;

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πάει το μοβ πειρατικό, το βούλιαξε ο Ντόναλντ Ντακ!


Την πάλεψαν οι μοβ πειρατές στις χθεσινές εκλογές στην Σουηδία, αλλά όπως προείπαμε, άλλο Ευρωεκλογές και άλλο εκλογές όπου παίζεται η Ιερά +Κουτάλα+, ω συντρόφισσες, σύντροφοι και συντροφόπουλα.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές με επισημοποιημένα τα αποτελέσματα στα 1066 από τα 6063 εκλογικά τμήματα οι
Πειρατές παίρνουν 0,72% μένοντας στα ίδια επίπεδα με τις εθνικές εκλογές του 2006.

Προφανώς ο λαουντζίκος δεν έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα του τα θέματα της προσωπικής αξιοπρέπειας και της αντίστασης στην αυθαιρεσία της εκάστοτε εξουσίας.

Λογικόν.

Άλλωστε αν μία δικτατορία μπορεί να εξασφαλίσει φαΐ, στέγη, μπάλα, θεάματα και τσόντες, θα μείνει στην εξουσία μέχρι ο ήλιος μας να κάνει τσικαμπούμ γινόμενος ερυθρός γίγαντας, καταπίνοντας τον Ερμή, την Αφροδίτη και την Γη. Πρωταρχικές ανάγκες. Μάσα, σεξουαλική εκτόνωση, χέσιμο, αποχαύνωση, μπίρα και μπάλα.


(Πηγή: Σουηδική τηλεόραση svt.se)

Δε βαριέστε. Όπως φαίνεται στην πάνω καρτέλα η συμμαχία των αστικών κομμάτων (Μετριοπαθείς, Φιλελεύθεροι, Κέντρο, Χριστιανοδημοκράτες) κέρδισε τον ερυθροπράσινο συνασπισμό (Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι, Αριστερα) χωρίς όμως να αποκτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία που είχε αποκτήσει το 2006.

Να δούμε τώρα τι θα γίνει αφού οι ακροδεξιοί Sverigedemokraterna με τις 20 έδρες τους απέκτησαν ρυθμιστικό ρόλο μεν, τους αποφεύγουν όλοι σαν λεπρους δε.

Πιθανολογώ ότι ο Fredrik Reinfeldt θα δοκιμάσει να κυβερνήσει όντας μειοψηφών. Οι Πράσινοι στους οποίους έκανε πρόταση δύσκολα θα επισημοποιήσουν συνεργασία μαζί του.

(Σημ. Η αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Mona Sahlin προφέρεται "Σαλίν" και όχι "Σαχλίν" όπως λέει ο ΣΚΑΕΙ, αν και δεν το βρίσκω τόσο εκτός θέματος. Το "Mona" το προφέρετε "Μούνα" χωρίς παρεξήγηση αν θέλετε. Όχι, δεν είναι κανονική "μούνα").

Τώρα η ακροδεξιά κάποια στιγμή θα έμπαινε στο κοινοβούλιο, δεν υπήρχε περίπτωση η Σουηδία να μείνει εκτός του Πανευρωπαϊκού ρεύματος που ευνοεί την ύπαρξη σχετικά ισχυρών λαϊκιστικών ακροδεξιών κομμάτων.

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και οι μετανάστες που παίρνουν πολλά και διάφορα επιδόματα από το κράτος αποτελούν στόχο. Αυτό μάλιστα σε συνδυασμό με την δραματική αύξηση ορισμένων τύπων εγκλημάτων στη Σουηδία, (ομαδικοί βιασμοί, ληστείες στον δρόμο και ληστείες χρηματαποστολών) δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να φτάσει ακροδεξιά από το 0,3% το 2002, στο 6% το 2010.

Δέστε από κάτω το χειροποίητο ημών βίδεο, όπου ξένος υπήκοος στην Landskrona δηλώνει ότι ψηφίζει Sverigedemokraterna στις δημοτικές (έχει το δικαίωμα) γιατί "υπάρχουν πολλοί μετανάστες στην Landskrona". (Παλιοί μετανάστες εναντίων νέων).



Από κάτω ακολουθεί η προβοκατόρικη διαφήμιση των Sverigedemokraterna όπου θέτουν το δίλημμα "Συντάξεις ή επιδόματα στους μωαμεθανούς μετανάστες"


Βγάλτε συμπέρασμα λοιπόν.

Πάντως, ένα από τα ωραία των Σουηδικών εκλογών είναι ότι γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ κάθε 4 χρόνια (κάθε 3 μέχρι το 1994) βουλευτικές, νομαρχιακές και δημοτικές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. (Σκέτη ξενέρα. Τρεις κάλπες, Μπλε, κίτρινη και λευκή. Που τα δικά μας γούστα, που βουλευτικές γίνονται όποτε κλάσει η κερά Μαριώ για να έχουν δουλειά τα τωκ σόου).

Ένα άλλο, είναι ότι στα επίσημα αποτελέσματα καταγράφεται ότι κόμμα ή "κόμμα"γράψει με το χέρι κάθε πικραμένος πάνω στο παρεχόμενο λευκό ψηφοδέλτιο. Έτσι είναι παράδοση χρόνια τώρα, το κόμμα του Ντόναλντ Ντακ (Kalle Anka στα Σουηδικά) να παίρνει κάμποσες χειρόγραφες ψήφους. Μέχρι στιγμής βλέπω να έχει πάρει 15 ψηφαλάκια. Το κόμμα του αλκοόλ έχει πάρει 6 ψηφαλάκια. Άλλοι 75 ψηφισαν δικά τους φανταστικά κόμματα, ανάμεσα στα οποία ξεχώρισα το "Κόμμα των κόκκινων παντελονιών του Λέναρτ" (Lennarts rödbyxorparti) και τους Αχριστιανοδημοκράτες.

Άραγε δεν κάνουμε το ίδιο και στο Χέλλας; Πιστεύω ότι θα προκύψουν μερικά πολύ ευρηματικά κόμματα!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κάντε βουντού για να μπουν οι μοβ πειρατές στο Riksdagen την Κυριακή 19/9.

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι επισκέπτες του ιστολογίου έχετε υπ' όψη σας την ύπαρξη του Σουηδικού Πειρατικού Κόμματος (Piratpartiet).

Βέβαια πέρα από τα ελεύθερη διαμοίραση αρχείων, που πιθανόν να θεωρείτε οι περισσότεροι ότι αποκλειστικά πρεσβεύει, έχει θέσεις για όλο το πλέγμα της ολοένα αυξανόμενης παρακολούθησης των απλών πολιτών από την τρέχουσα εξουσία σε διάφορες χώρες.

Παραδείγματα τέτοιων προσπαθειών είναι ο νόμος FRA στην Σουηδία (παρακολούθηση όλων των επικοινωνιών που διασχίζουν τα σύνορα της χώρας) ή η Ευρωπαϊκή πρόταση για την καταχώρηση και αποθήκευση όλων των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων (κληθέντες αριθμοί, αποστολές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) όλων των πολιτών.

Φυσικά, αυτές οι πρωτοβουλίες γίνονται στο όνομα της καταπολέμησης της εγκληματικότητας ή της τρομοκρατίας.

Όμως στόχος είναι η χειραγώγηση του ποιμνίου, όπως ήταν και ο στόχος κάθε εξουσίας διαχρονικά. Απλά, τώρα υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία για να φτάσουμε στην πραγματοποίηση των προβλέψεων διαφόρων δυστοπικών μυθιστορημάτων, όπως του Όργουελ ή του Φίλιπ Κ. Ντικ. (Αν ήμουν Αμερικάνος και με έλεγαν DICK στο επίθετο, θα το άλλαζα σε GARCIA ή θα έκανα χαρακίρι).

Όσο για τις ουτοπίες ξεχάστε τις. Υπάρχει λόγος που ονομάζονται ΟΥ-τοπίες. Life is a bitch, then you get married and then you die. (Τσάμικο δημώδες Απάτσικο από το Μιζούρι).

Αν γουστάρει κανείς και λίγο συνωμοσιολογία, θα μπορούσε να πει ότι σε ένα βαθμό το έγκλημα και η "τρομοκρατία" αφήνονται ανεξέλεγκτες για να γίνουν ευκολότερα αποδεκτά από τους αμνούς τα εξελιγμένα μέσα πλήρους παρακολούθησής τους.

Βέβαια το να μπει το Piratpartiet στην Σουηδική βουλή (Riksdag) στις εκλογές της Κυριακής 19/9 είναι πολύ δύσκολο ένεκα του ορίου εισόδου του 4%.

Το 7,1% των Ευρωεκλογών και ο ένας Ευρωβουλευτής δεν πρέπει να ξεγελούν, εδώ παίζεται Η ΚΟΥΤΑΛΑ. (Όπως στο Χέλλας γέα).

Αυτή την στιγμή ο συνασπισμός των 4 αστικών κομμάτων που κυβερνούν από το 2006 (Μετριοπαθείς, Λαϊκό Κόμμα - Φιλελεύθεροι, Κέντρο, Χριστιανοδημοκράτες) έχει ελαφρό προβάδισμα έναντι του ερυθροπράσινου συνασπισμού (Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι, Αριστερά).

Ρόλο ρυθμιστή αναμένεται να παίξουν τα κυριλέ και λιγότερο κιτς αδέλφια του Λάος οι Sverigedemokraterna που μπαίνουν στην βουλή για πρώτη φορά όντας στο 4,4%. Η φτώχεια και η αυξημένη εγκληματικότητα (πρωτίστως) και οι πολλές εισαγόμενες μαντίλες (δευτερευόντως) φέρνουν γκρίνια στους γηγενείς που νιώθουν ανασφάλεια. Πανευρωπαϊκό το φαινόμενο.

Δέστε το προεκλογικό βίντεο του κόμματος (Με Ελληνικούς υπότιτλους, διάρκεια 8:14) και κάντε βουντού να μπουν οι ιώδεις (ίσως και υπεριώδεις) πειρατές στην Σουηδική βουλή, να γίνει της κολάσεως! Και να μείνουν και οι Sverigedemokraterna με το καυλί στο χέρι, χωρίς ρυθμιστικό ρόλο και απομονωμένοι.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Το 'πε ο Ιερεύc: Ο Κολοκοτρώνης φταίει για την Άλωση!

Και πάνω που λες ότι έχεις φάει επί της μάπης αρκετό Γιανναρά που θλίβεται, συνθλίβεται, αλείβεται και καταθλίβεται με το νεοελληνικό κρατίδιο, (διότι πώς να το κάνουμε άλλη φάση να είσαι Φαναριώτης αξιωματούχος σε πόστο - κομπόστα σε μία Νεο-Οθωμανική αυτοκρατορία) βλέπεις το παρακάτω ανοσιούργημα από συγκέντρωση Γιαχβεδόπληκτων:.

Σημείωση: Ο Οθωμανολάγνος ρασοφόρος είναι καθηγητής(!) στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο (αυτό με σήμα τον Μητσάρα που ζέχνει Άκουα Βέλβα, ή Όλντ Σπάις δε θυμάμαι τώρα. Ο Αρίστος πήγε μπαξίς στους Σλαβομακεδόνες της ΦΥΡΟΜ άδοντας εις κοινήν Αιγυπτιακήν του 4αι. π.Χ.. την Μαντουβάλα).

Δέστε και φρίξτε με τον μασόνο Κολοκοτρώνη που παρέδωσε την Πόλη στους Τούρκους το 1821. Είμαι σίγουρος ότι οι ΗΠΑ με κάτι μασονάρες τύπου Ουάσιγκτον, Τζέφερσον και Φρανκλίνου έβαλαν τον δάκτυλον τους για να χάσουν οι Οθωμανόδουλοι δεσποτάδες τα προνόμιά τους. Αχ, τι καλά περνούσαμε με τον πολυχρονεμένο Σουλτάνο... είχαμε ακέραιη την πίστη μας και τον Μπίστη μας.

Απολαύστε υπεύθυνα:


Τα λόγια του σοφού γέροντος ανανέωσαν την πίστη μου στον αόρατο ροζ φτερωτό δράκο που ξερνά φωτιές και κατοικοεδρεύει στην πιλοτή.

Πλακώστε τον θρησκόληπτο στρατηγό που αμφισβητεί την εκ του Θεού εκπορευόμενη εξουσία του Σουλτάνου και αναφωνήστε μεθ' ημών:

Τι γκάβλα είναι να είσαι Τούρκος!

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Βατραχοκλής Τηγανόλαδος PhD MD, Κβαντικός Ψυχολόγος - Η μακροοικονομία του βερνικωμένου κέρατου



Μπορεί να φαίνεται πραγματικά απίστευτο, πιο απίστευτο και από το παγκόσμιο ληστροοικονομικό ξεφτιλίκι που διαδραματίζεται με επίκεντρο τον ομφαλό του σύμπαντος την ΕΛ-λάδα, αλλά πριν γίνω διεθνώς διάσημος ιστολόγος με γυμνασμένους κοιλιακούς, τετράγωνο πηγούνι και Γκολφάκι γκομενιάρικο, ήμουν ένας γλίσχρα αμειβόμενος άνθρωψ, πτυχιούχος μεν, υπαλληλίσκος δε.

Αυτός που με βοήθησε να αλλάξω πορεία, ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμων και δίποδος πίθηξ, ο Βατραχοκλής Τηγανόλαδος με το όνομα, PhD MD Κβαντικός Ψυχολόγος. Η κβαντική πτυχή της πρακτικής του έγκειται στα τρία κουτιά που βρίσκονται πάνω στο γραφείο του. Μέσα σε κάθε ένα από αυτά, υπάρχει κατά δήλωσή του μία γάτα που μπορεί να είναι νεκρή ή ζωντανή, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι ακριβώς συμβαίνει. Το ανωτέρω είναι αρκούντως ψαρωτικό δι όσους νομίζουν ότι κβάντα είναι μάρκα μπουζί. (το 95% του γενικού πληθυσμού).

Ο Βατραχοκλής με οδήγησε στον ορθό δρόμο του Λιακό που είναι η έκδοση ποιοτικών βιβλίων εκλαϊκευμένου μπαζοπολτού. (Δείγμα εδώ). Έτσι παράτησα την γλίσχρα αμειβόμενη εργασία μου και έγινα επιχειρηματίας με τετράγωνο πηγούνι, τετράγωνες πλάτες και τετράγωνους όρχεις.

Παρενθετικά, για τον Λιακό και τις σαχλαμάρες που πουλάει μπορεί να πει κανείς πολλά πράγματα, αλλά το μόνο που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι είναι χαζός. Διότι πόσα λεφτά να βγάλει κανείς κάνοντας μαθήματα φυσικής σε ΕΜΟ σπυριάρικα βλαμμένα; Συγκρίνονται με το χρυσωρυχείο της ανθρώπινης βλακείας και αμορφωσιάς; Όχι. Αν ο άλλος είναι ηλίθιος και χάφτει ηλιθιότητες που τις πληρώνει κιόλας, ας τις χάφτει εις βάρος της τσέπης του. Εγώ δεν συγχύζομαι πλέον. Ας αναλάβει η φυσική επιλογή τα ρέστα. (Και τα ρέστα πακοτίνια ναούμ).

Θέλοντας λοιπόν να τιμήσω τον γίγαντα Βατραχοκλή, σας παρουσιάζω εδώ το τελευταίο του βιβλίο, στο οποίο έχω μάλιστα και συμμετοχή, με πραγματικό περιστατικό από την καραexciting ζωή μου. Περιστατικό αληθινό, διδακτικό και αδυσώπητο.

Ως γνωστόν ο άνθρωψ είναι ζώον μάλλον πολυγαμικόν και μόνον κατά σύμβασιν μονογαμικό. Και μην ακούω βλακείες από διάφορους ευτυχισμένως κρεμασμένους – κρεμασμένες. Αν είχατε 50 λεπτά του Ευρώ για κάθε φορά που κερατώσατε, ή θα θέλατε να κερατώσετε το στεφάαααανι σας, θα είχατε 12 μεζονέτες έκαστος. Είδη ζώων μονογαμικά ή πολυγαμικά υπάρχουν στην φύση αρκετά και δεν χρειάζονται ούτε παπάδες, ούτε μουλάδες για να παρουσιάζουν την συμπεριφορά που παρουσιάζουν. Η αδυσώπητη διαδικασία προσαρμογής στο τρέχον περιβάλλον με την διαδικασία δοκιμής και λάθους (trial and error) που συνεπάγεται θάνατο άνευ απογόνων των απροσάρμοστων και ονομάζεται φυσική επιλογή, καθαρίζει.

Έτσι παρ’ όλο που μια γιγαντιαία παρτούζα θα ήταν πιο φυσική κατάσταση από την τρέχουσα στον Δυτικό κόσμο, (μην λησμονούμε κάτι Ισλάμ και κάτι Μογγόλικες φυλές που έχουν πολυγυναικία ή πολυανδρία αντίστοιχα) έχουμε αυτό που έχουμε, με τις ευλογίες του εξουσιαστικού μηχανισμού των θρησκειών.

Μία παρενέργεια αυτού του είδους κοινωνικής οργάνωσης είναι ο αέναος φόβος του κερατώματος (που συνήθως επαληθεύεται, εκτός εάν το στεφάνι είναι μπουχέσας –ω).

Φυσικά η εν λόγω δραστηριότητα χρειάζεται πόρους, περισσότερους από την πρώτη σχέση, διότι υπάρχει η απαίτηση της μυστικότητας. Έτσι στον πόλεμο του κέρατου επιστρατεύονται ξενοδοχεία ημιδιαμονής, χαρτορίχτρες, μέντιουμ, το άθεο ίδερνετ και ιδιωτικοί δεδέκτιβς που θα βρουν τον / την ξενοπηδήκουλα –ούκλω. Όλα αυτά συμβάλουν στην αύξηση του ΑΕΠ και μαζί με την πορνεία αποτελούν σύμφωνα με τον Αλογοσκούφια και το Αγκρίνιον σκουλ οβ εκονόμικζ το 25% του Ελληνικού ΑΕΠ.

Τι γίνεται όμως σε περιπτώσεις χρεοκοπίας της χώρας (καλά ακόμα δεν το πήρατε πρέφα;) όπως η τωρινή, κακή ώρα; Ας δούμε τι μου εκμυστηρεύτηκε η Βησιγοτθία – Βεατρίκη (ψευδώνυμο για ξεκάρφωμα) στον χώρο εργασίας μου όταν ήμουν γλίσχρα αμειβόμενος υπαλληλίσκος πριν από χρόνια. Το περιστατικό περιλαμβάνεται στο βιβλίο του Βατραχοκλή.

Βησιγοτθία – Βεατρίκη: Κάααρολε!!!

Κ. Ναι;

ΒΒ: Ξέρεις κάτι;

Κ: Τι;

ΒΒ: Εγώ θέλω ο άντρας μου να μην έχει φράγκο. Να μην έχει ούτε κινητό!

Κ: !!!Γιατί;;;!!!

ΒΒ: Γιατί αν έχει λεφτά, θα νοικιάζει γκαρσονιέρα και θα με κερατώωωωωνει!!!! (Ουίιιννν!!!!)

Κ: !!!!! ... (Βοήθεια γείτονες)

Άρα ποιο το συμπέρασμα; Εφ’ όσον δεν υπάρχει χρήμα σε περιόδους κρίσης, νιξ γκαρσονιέραι, νιξ ημιδιαμονή, νιξ βιζιτούδαι δια τους οικογενειάρχας.

Άρα; Μπορεί η Ελλάς να χρεοκόπησε και το ΔΝΤ να εξασφαλίζει την εσαεί υπερχρέωση της χώρας, αλλά χάρη στα οικονομικά εμπόδια στο κεράτωμα, η χώρα φτάνει σε νέα πρωτόγνωρα επίπεδα ηθικής.

Η Ελλάς είναι πλέον ΠΤΩΧΗ, ΤΙΜΙΑ και ΜΙΚΡΗ. (Άντε να δούμε ποιο κομμάτι εθνικής περιουσίας θα δώσουμε για ένα κομμάτι πανάκριβο δανεικό ψωμί).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...