Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα;

Αντίθετα με ότι ασπάζεται η συντριπτική πλειονότητα του καλαμοκαβαλημένου είδους μας, κανένα σημείο του σύμπαντος δεν έχει «σχεδιαστεί» για να εξυπηρετεί τις ανάγκες οποιοδήποτε ζωντανού οργανισμού.

Μια τέτοια άποψη, είναι αντίστοιχη της άποψης που θα μπορούσε να έχει μια λιμνούλα νερού που θα θεωρούσε ότι το βαθούλωμα της γης που την φιλοξενεί, σχεδιάστηκε αποκλειστικά γι αυτήν. Μετά μεσημέριασε και η ηλιακή θερμότητα εξάτμισε την λιμνούλα. © Douglas Adamas.

Απεναντίας, οι ζωντανοί οργανισμοί, από τους απλούστερους μέχρι τους πολυπλοκότερους, προσαρμόστηκαν στο περιβάλλον τους μέσω του σφαγείου της «φυσικής επιλογής» (επιβίωση και αναπαραγωγή των καλύτερα προσαρμοσμένων οργανισμών).

Παρενθετικά, γίνομαι πύραυλος ακούγοντας κάποιους, ευτυχώς λίγους, επιστήμονες που δηλώνουν ότι το σύμπαν δεν έχει λόγο ύπαρξης αν δεν υπάρχει κάποιος να το βλέπει, υπονοώντας ότι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν.

Μάλιστα.

200.000.000.000 ήλιοι στον γαλαξία μας και τουλάχιστον άλλοι 200.000.000.000 γνωστοί γαλαξίες με αντίστοιχο αριθμό ήλιων. Και έχεις το θράσος ρε πίθηκα να λες ότι είσαι μόνος σου στο σύμπαν; Πότε τα εξερεύνησες όλα; Κάτσε να μετρήσεις 40.000.000.000.000.000.000.000 κέρματα όσα και τα άστρα του σύμπαντος χονδρικά να δούμε πόσο χρόνο θα κάνεις.

Καλαμοκαβαλημένε. Αχ, τα είπα και ξεθύμανα.

Το ανθρώπινο είδος, όπως κάθε άλλο είδος, αλλά και ακόμα η γη, ο ήλιος και το σύμπαν έχει ημερομηνία λήξης. Το αν αυτή η ημερομηνία λήξης θα είναι κοντινή ή μακρινή, εξαρτάται από την προσαρμοστικότητα της ανθρωπότητας, την αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών της, την δυνατότητά της να συντηρήσει το περιβάλλον στο οποίο ζει, αλλά και το αν θα μπορέσει να αποικήσει άλλους κόσμους σε άλλα άστρα, κάποια στιγμή πριν σκάσει ο ήλιος και καταπιεί την γη σε 5 δις χρόνια.

Τα ανωτέρω όμως δείχνουν μη εφαρμόσιμα σε έναν κόσμο τίγκα στην απληστία, τον παρτακισμό, την αναλγησία και την κοντόφθαλμη οπτική του «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας». (Στο τελευταίο μάλιστα η Ελλάς διαπρέπει. Πάλι πρώτοι ρε πούστη μου, πάλι πρώτοι. Προσκυνάτε κουφάλες βαλανιδοφάγοι).

Άραγε υπάρχει ελπίδα;

Δέστε το παρακάτω βίντεο.

Οι ΗΠΑ δεν είναι τόσο μακριά. Τα ίδια μπάζα με τους υπόλοιπους είναι. Όλοι μαζί μια μπαζοποιημένη παρτακίστικη ατμόσφαιρα.



Υποτιτλισμός: Φαλακρός επαναστάτης.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Από την χούντα των γελοίων στην κατοχή του ΔΝΤ. Θα υπάρξει νέο Πολυτεχνείο;


Νοέμβριος 2010.

Το αντιπαραγωγικό Ελληνικό κράτος (failed state του κερατά δλδ) έχει εκχωρήσει την διαχείριση των οικονομικών του στους εκπροσώπους του διεθνούς καρτέλ των τοκογλύφων. Η κυβέρνηση έχει περίπου τις ίδιες εξουσίες που είχε η κυβέρνηση Τσολάκογλου το 1941 μετά την συνθηκολόγηση στους Γερμανούς.

Μέσα στην επόμενη τετραετία η Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει τις σάρκες της στους υπερεθνικούς Σάυλοκ, μην μπορώντας να ξεχρεώσει ΠΟΤΕ, διότι ουδείς σε αυτό το σύμπαν τουλάχιστον, ξεχρέωσε με δανεικά. Τα λογοδοτούντα στους Σάυλοκ Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης αναρωτιούνται εάν θα ληφθούν σκληρά μέτρα το 2011, την στιγμή που υπάρχει το σχετικό ΦΕΚ όπου αναφέρονται τα σχετικά τεμάχια σάρκας που πρέπει να αποχωριστεί η Ελλάς μέσω του μνημονίου. Η τηλεορασόπληκτη πλέμπα σοδομίζεται διατελούσα εν αφασία.

Το ιστορικό έθνος των γλωσσικών κληρονόμων της αρχαίας Ελλάδας μετά τις δημοτικές εκλογές που συγκλόνισαν την γκαρδιακή μου φίλη την Ανθιμάουα και κανέναν άλλον, άντε και τον Ψινάκη, χαίρεται που έκλασε τους τριχωτούς και άπλυτους όρχεις του συστήματος κάνοντας αποχή 65%. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και 90% να ήταν η αποχή πάλι οι πρασινοβένετοι θα ήταν στα πόστα κομπόστα. Αντί ο μάλαξ Ελληνικός Καζαντζιδόπληκτος λαουντζίκος να δώσει συνολικά 80% σε Δελαπατρίδηδες και μικρά κόμματα, για να δείξει ότι είναι απρόβλεπτος και καλά θα κάνει το σύστημα να προσέχει, έπεσε στα 4.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έπεσε σύρμα και οι μεγαλύτεροι ειδικοί προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα της αποχής.


Και έτσι φτάνουμε στην χιλιοταλαιπωρημένη επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Του αντιστασιακού άλλοθι του συμβιβασμένου Ελληνικού λαού απέναντι σε μια ομάδα γελοίων πρακτόρων και μασονίσκων της κακιάς ώρας (Βλ. Πατακός),αλλά και εφαλτήριο για πολλούς βολεμένους της σήμερον.

Τηρώντας τις παραδόσεις ρίχνω το παρακάτω παραδοσιακό βίδεο πριν την συνέχεια:


«Μαζί τα φάγαμε» δήλωσε ο ευφυής και κυνικός κατηγορίας μίνι μάρκετ προς μπάγκαλοου Θ. Παγκαλος. (Ο Βενιζέλος π.χ. είναι κατηγορίας περιπτέρου).

Έχει δίκιο;

Ναι, εν μέρει.

Η πλέμπα βέβαια δεν έφαγε αυτά που έφαγαν οι χίλιες οικογένειες και οι κολαούζοι τους που διαχειρίζονται την κληρονομική δημοκρατία μας. Ένα ξεροκόμματο, ένα κόκκαλο, έφαγαν πολλοί, που σαν τους πληβείους της αρχαίας Ρώμης πούλησαν τους ψήφους τους στους πρασινοβένετους έναντι διορισμού στο δημόσιο ή και ακόμα μικρότερου ρουσφετιδίου. Άσε που πάρα πολλοί ακόμα και μετά το 1981 έμειναν στην απέξω από την διανομή κοκάλων με δανεικά από το εξωτερικό.

Παράλληλα η παραγωγική βάση της χώρας, η πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή, ξεπατωνόταν συστηματικά, με αποτέλεσμα το όνειρο του δημοσίου να είναι η αξιοπιστότερη προοπτική αποκατάστασης.

Ας θυμηθούμε το εργοστάσιο της ΤΕΟΚΑΡ στον Βόλο που συναρμολογούσε τα Nissan Cherry και Sunny από το 1981 μέχρι το 1995. Τα κατάφεραν και το έκλεισαν, με αποτέλεσμα σήμερα να ακούμε μπούρδες στα ΜΜΕ περί «κρίσης στον χώρο του αυτοκινήτου», την στιγμή που ο χώρος είναι οι εισαγωγείς και επισκευαστές και μόνον. ΟΛΑ τα αυτοκίνητα εισαγόμενα την στιγμή που η ΤΟΥΡΚΙΑ έχει εργοστάσια της Opel, Renault, Ford, Fiat και... Tofas (Τουρκική μάρκα που κατασκευάζει παλαιά μοντέλα της Fiat κατόπιν αδείας).


Λοιπόν...

Υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να αντιδράσει σοβαρά στην σημερινή διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση, να κάνει ένα «Πολυτεχνείο» για την τιμή των όπλων έστω;

Όχι.

Με τίποτα.

Με καμιά χριστοπαναγία.

Τουλάχιστον το τίποτα είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Θα κλάψει, θα πεινάσει, θα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, αλλά αντίσταση ΔΕΝ θα κάνει.
Το παίζω στανταράκι.

Θα βλέπει νηστικός το «Τοπ Κεμπαπερί» στο χαζοκούτι και θα βρίζει ιδιωτεύοντας.

Από ότι φαίνεται η ανερχόμενη παγκόσμια νεοφεουδαρχία που θα ξεπατώσει οποιαδήποτε υποψία κοινωνικού κράτους, δεν έχει κλείσει την κύκλο της, για την ακρίβεια δεν τον έχει αρχίσει ακόμα.

Εύχομαι το στανταράκι μου να πάει άπατο και ας έχω παίξει 10 ολόκληρα Ευρά απάνω του... :-Ρ

Η οδός Καρλ Μαρξ είναι... μονόδρομος προς τα δεξιά. Την κάτσαμε την βάρκα πατριώτη!

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πληκτρολογιακός ακτιβισμός: Η ελπίδα του κόσμου. (Ίσως και του σύμπαντος).

Πληκτρολογίακός ακτιβισμός. Η ελπίδα του κόσμου. Ίσως και του σύμπαντος.
Ίσως και των 10^500 πιθανών παράλληλων συμπάντων. Εμπνευσμένο από εδώ.

Άνευ άλλων γραπτών σχολίων, άλλωστε οι ανερχόμενοι πλανητάρχες έχουν δηλώσει ότι μια εικών είναι χίλιες λέξεις.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Το αδούλωτο Χέλλας, πέρα από την Μνημονιογεννή Οσφυοκαμψία με Μετάταση από την οποία πάσχει, πάσχει και από αμετροέπεια, χαρακτηριστικό το οποίο εμφανιζόταν και στην Αρχαία Ελλάδα, σε σημαντικά μικρότερα βαθμό προφανώς.

Άλαλα τα χείλη των Φαλμεράιερ και των επιγόνων των, η υπερπενταχιλιετής πορεία του πολυσυλλεκτικού Ελληνικού Έθνους είναι αναμφισβήτητη.

Οι Πελασγοί, οι Λέλεγες, οι σκούροι κοντοπίθαροι Μινωίτες, οι ψηλοί τσαμπουκαλεμένοι ξανθομπάμπουρες Δωριείς, οι Ίωνες, οι Αιολείς, οι Αχαιοί, οι Θράκες και οι Μακεδόνες, οι Θετταλοί, οι Ρωμαίοι, οι Γότθοι, οι Γαλάτες, οι Γότθοι Βάραγγοι (Βίκινγκς) μισθοφόροι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, οι Σλάβοι, οι Ενετοί, οι Καταλανοί, οι Γενουάτες, οι Οθωμανοί, οι Αρβανίτες, οι Βλάχοι, οι Βορειοευρωπαίες σύζυγοι Νεοελλήνων και τούμπαλιν και τόσοι άλλοι, έβαλαν από λιθαράκι μέχρι τσιμεντόλιθους, στην δημιουργία του νοητικοψυχοσωματικού προφίλ σου, ω αγαπημένε αναγνώστη, ω αγαπημένη αναγνώστρια, ω αγαπημένο μου αναγνωστόπουλο, τράβα πάρε μου μια τυρόπιτα γιατί με έπιασε λιγούρα.

Δημιούργησαν τον αδούλωτο εξαρτημένο από την νικοτίνη Νεοελληνα, πράγμα όχι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην ντουμάνιαζε τους μη εξαρτημένους με το γεμάτο ζιζανιοκτόνο Roundup™ ντουμάνι εκ μεταλλαγμένου ταμπάκου εκπορευόμενον.

Όμως, όπως τα μη εντοπισθέντα ακόμη βαρυτόνια (σωματίδια μετάδοσης της βαρύτητας) αναμένεται να έχουν το alter ego τους τα άντιβαρυτόνια, έτσι και οι εξαρτημένοι ντουμανιάρηδες έχουν τους μη εντοπισθέντες ακόμα αντιντουμανιάρηδες.

Οι αντιντουμανιάρηδες δεν έχουν εντοπισθεί ακόμα σε ικανούς αριθμούς διότι έχουν βαλθεί να συντρίψουν το βίτσιο των ντουμανιάρηδων με ένα ακόμα μεγαλύτερο βίτσιο:

Παραθέτω απόσπασμα από το εξαιρετικό ιστολόγιο του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού:

«...Παρεμπιπτόντως, να τονίσω ότι διεκδικώ το δικαίωμα να κυκλοφορώ με ραδιενεργόν ράβδον ουρανίου εις τα μπαρ. Δεν φαντάζομαι να έχει κανείς αντίρρησιν και να θέλει να μου απαγορεύσει το αναφαίρετον ανθρώπινον δικαίωμα μου να φωσφορίζω εις το σκότος....»

Έξοχον.

Η Επαναστατική Οργάνωσις «Όμηρος Σίμπσον» ανέλαβε την διάδοσιν των ιδεών του αγώνος:


Κάντε τα κουμάντα σας. Έρχεται ο Όμηρος Σίμπσον.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κβαντική μετεκλογική ανάλυσις υπό Bατραχοκλέους Τηγανόλαδου, Κβαντικού Ψυχολόγου PhD MD.

Κανονικά θα έγραφα μια υπερβαθυστόχαστη ανάλυση για την πολλοστή νίκη της λαϊκής κυριαρχίας, που έλαβε χώρα την προηγούμενη Κυριακή, αλλά νιώθω μικρός, πολύ μικρός, μπροστά στο διανοητικό Έβερεστ που αποτελεί ο Βατραχοκλής Tηγανόλαδος, Κβαντικός Ψυχολόγος PhD MD, συγγραφέας του μπεστ σέλερ "Η Μακροοικονομία του Βερνικωμένου κέρατου".

Αποφάσισα λοιπόν να πράξω το δέον, ήτοι να τοποθετήσω δίπλα στο πληκτρολόγιο μου τα τρία κβαντικά κουτιά από αθλητικά παπούτσια που μπορεί να έχουν μέσα μια ζωντανή ή νεκρή γάτα . Κατόπιν άφησα το πεδίο ελεύθερο στον Βατραχοκλή να σας κάνει την δέουσα ανάλυση.


«Ένα πολύ διαδεδομένο χαρακτηριστικό στον γενικό πληθυσμό, αλλά και στους χώρους της πολιτικής και δημοσιογραφίας, είναι η λογικοφανής χρήση σειρών εσφαλμένων συλλογισμών που οδηγούν σε τερατώδη συμπεράσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλληλουχία «Ο αστυφύλαξ είναι όργανο => Το μπουζούκι είναι όργανο => Ο αστυφύλαξ είναι μπουζούκι», όπερ έδει δείξαι :-Ρ.

Πλην όμως άλλο το όργανο της τάξεως και άλλο το μουσικό όργανο.

Όμοια κοιτώντας την άνω φωτογραφία, κάποιοι μικρόνοες (ρεπορτάζ στα ΝΕΑ πριν χρόνια) έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο Μιχαήλ Άγγελος είχε πολύ μικρό πέος, διότι στο ΓΥΜΝΟ άγαλμα του Δαβίδ, φιλοτεχνηθέν υπό την επίδραση του ΓΑΜΗΜΕΝΟY ΒΑΤΙΚΑΝΟY, έβαλε ένα πέος μικρότερο ακόμα και από το μικρό δάκτυλο του αγάλματος. Με την ίδια λογική ο δημιουργός του Σάτυρου είχε μια μαλαμπέρδα ΝΑ και πριαπισμό τουλάχιστον.

Βέβαια ούτε ο Μιχαήλ Άγγελος ούτε κάποιος άλλος γλύπτης θα έβαζε σε όλα τα γυμνά του αγάλματα το μοντέλο του πέους του.

Η πολύ απλή εξήγηση είναι, ότι από την στιγμή που ο Μιχαήλ Άγγελος αποφάσισε να μην βάλει κάποιο φύλλο συκής στο άγαλμα, δεν μπορούσε να του βάλει ένα μαντζαφλάρι γαϊδάρου για να κολακεύσει τον γαμίκουλα Δαβίδ. Είπαμε το άγαλμα είναι προϊόν της επίδρασης του Βατικανού, όπου κατά την επίσημη γραμμή τα γενετικά όργανα είναι του Σατανά και πρέπει να γίνονται φλαμπέ τακτικώς, για να κτίζουν οι πιστοί χαρακτήρα. Βέβαια ανεπισήμως οι διάφοροι καρδινάλιοι θα καραγούσταραν το άγαλμα του Σάτυρου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Όμοια μετεκλογικά, οι εκπρόσωποι των κομμάτων πούλησαν τρελίτσα λογικοφανώς, με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό να θυμίζει το ηρωικό σκηνικό των φοιτητικών -σπουδαστικών εκλογών όπου όλες οι παρατάξεις δηλώνουν ευθαρσώς και ανερυθριάστως ότι έπιασαν τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας από τα έτσι του.

Η αλήθεια είναι ότι εκ των αποτελεσμάτων αυτών με την αυξημένη αποχή (40% δεν είναι με καμιά χριστοπαναγία, σίγουρα το 20% των εγγεγραμμένων έχει αποδημήσει προ πολλού από τον μάταιο τούτο κόσμο) μόνο το ελληνορθόδοξο κολεγιοσπουδαγμένο ΚΚΕ είναι αληθώς κερδισμένο, αφού είναι το μοναδικό κόμμα που αύξησε τον ΑΡΙΘΜΟ των ψήφων του.

Όλοι οι άλλοι είχαν απώλειες αριθμού ψήφων και οι σαχλαμαρίτσες με τα ποσοστά είναι μόνο για τους χαζούς με μνήμη χρυσόψαρου που αποτελούν την πλειονότητα της κοινωνίας μας αλλά και των περισσοτέρων κοινωνιών, ατυχώς για το ανθρώπινο είδος. Εάν κάποτε φθάσουμε στο γειτονικό μας άστρο του Άλφα του Κενταύρου, πολύ θα εκπλαγώ. (Είμαι Χαϊλάντερ αν δεν το ξέρατε :-Ρ)

Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι πολιτικοί επίπεδου Μαυρογυαλούρου που ευδοκιμούν κυρίως στους Πράσινους και τους Βένετους αλλά και στους μικρότερους.

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι μέσου - χαμηλού εισοδήματος ψηφοφόροι, που μετά την χρεοκοπία της χώρας και την υπαγωγή της στο μνημόνιο για να μην χάσουν οι τοκογλύφοι τα λεφτά τους, νομίζουν ότι το σύστημα των πρασινοβένετων μπορεί να λύσει οτιδήποτε.

Άνθρωποι που έφαγαν αγγούρι με τα μέτρα του 2010 (και έρχονται και άλλα μέχρι ΚΑΙ το 2014) απείχαν ή έριξαν άκυρο, νομίζοντας ότι θα ιδρώσει το αυτί κανενός. Στις ΗΠΑ έχουν αποχή (πραγματική) 50% για την πλάκα. Έγινε τίποτα; Όχι. Ετοιμαστείτε να σας πηδήσει με πυρηνικό ντίλντο η Σάρα Πέιλιν το 2012.

Είναι προφανές ότι αν ο λαός είχε νιονιό και είχε μάθει πώς δουλεύουν οι μαυρογυαλούροι, θα είχε ψηφίσει μαζικά τις πιο "γεια σου" επιλογές να γίνει η Ελλάδα εμπριμέ ερυθρό-ροζ με κιτρινομώβ πουά.

Αλλά που. Δις ιζ Σπάρτα ρε μαδαφούκα, μας γαμάνε και εμείς ψηφίζουμε το κόμμα του παππού γιατί εκτιμούμε την πίττα του παππού. Άσε που οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει πρέφα το χειροπόδαρο δέσιμο μέχρι το 2014 τουλάχιστον. Μήπως πήραν πρέφα το ΦΕΚ; Μα τι είναι το ΦΕΚ βρε πατριώτη; Καμιά σχέση με το ΦΑΚ; Με την νέα τσόντα της Τζούλιας; Όχι; Δε με νοιάζει τότες.

Συνεπώς εάν εκτιμάτε ότι μπορεί ο τυπικός κάγκουρας ψηφοφόρος κάτοχος του παρακάτω μαϊμού "Ανάπηρος Πολέμου" κωλοφτιαγμένου Peugeot 206 να ξέρει τι και γιατί ψηφίζει, ΟΤΑΝ ψηφίζει, γελαστήκατε. Μόνο από ρουσφέτια, να γλείψει κανένα κόκκαλο δλδ, καταλαβαίνει, αλλά αυτά μπήκαν στο χρονοντούλαπο μαζί με τα εύκολα τραπεζικά δάνεια.


Στην Ελλάδα ζεις δεν υπάρχει πια ελπίς που λέει και ο ποιητής».

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

La grande conspiración anti-Griega (Είναι συνομωσία!)

Έχω την αίσθηση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι οι γλώσσες ανά τον κόσμο έχουν μία τάση για συνεχή απλοποίηση. Ίσως φταίει το γεγονός ότι η πλειονότητα της παγκόσμιας πλέμπας έχει πάψει να σκέφτεται, ή ακόμα μπορεί η συνεχής απλοποίηση να είναι ένα εργαλείο για να κάνει την παγκόσμια πλέμπα να πάψει να σκέφτεται. Άλλωστε, αν δει κανείς με τι ασχολείται και διασκεδάζει η παγκόσμια πλέμπα, πάλι στο ίδιο περί κλινικής αποβλάκωσης συμπέρασμα καταλήγει.

Πιθανός απώτερος στόχος μπορεί να είναι κάτι σαν το “Newspeak” της κοινωνίας του Οργελιανού «1984». Ξεπάτωσε την γλώσσα της πλέμπας αρκετά και θα έχεις τρίσκαλα (newspeak) αποτελέσματα στην προσπάθεια σου να εμποδίσεις την δημιουργία θυλάκων αντίστασης στην δική σου εξουσία. Δικές σου οι γκόμενες, δικά σου τα φουά γκρά, δικές σου οι αμαξάρες, δική σου η πλέμπα για να παίζεις μαζί της σαν να είναι playmobil, ω μεγαλόσχημε Βουχεσίδα, που αγναντεύεις την ασήμαντη γαλάζια κουκκίδα μας από την κορφή, της από θνητά κρέατα φτιαγμένης βουχεσοπυραμίδας.

Όντας και συ μια θνητή βουχεσοκρεατόμαζα με μύξες, ούρα, σπέρμα ή μυρωδάτο αίμα περιόδου, στομαχικά υγρά, χολή, φλέματα, κόπρανα, τρίχες εφηβαίου και ιδρώτα. Μεγαλόσχημα όμως έτσι; Μη χέσω.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε απλοποίηση είναι προς την κακή κατεύθυνση, μπορεί κάλλιστα να εξυπηρετήσει λειτουργικές ανάγκες. Η υπεραπλούστευση βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέσo να φτωχύνει μια γλώσσα. Η λύση βρίσκεται στο πασίγνωστο «παν μέτρον άριστον», που για την Νεοελλάδα γίνεται «άχρηστον», οπότε το σταματάμε εδώ. Εγώ βέβαια γίνομαι πύραυλος όταν βλέπω π.χ. στα Σουηδικά το “mig” (εμένα) να το απλοποιούν στo φωνητικό “mej”(μέηγ), αλλά από την άλλη μπορεί να έχω αρχίσει να μεγαλώνω και να παραξενεύω.

Έτσι λοιπόν, έπεσε στην αντίληψή μου η είδηση ότι η Βασιλική Ακαδημία Επιστημών της Ισπανίας σε συνεργασία με τις ακαδημίες 22 ακόμα Ισπανόφωνων χωρών αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες απλοποιήσεις της Ισπανικής γλώσσας στην σύνοδο των ακαδημιών των χωρών αυτών, τις 28 Νοεμβρίου στην Guadalajara του Μεξικού.

Κάποιες απλοποιήσεις που θα κάνουν τούρμπο κάποιους κύκλους Ελληναράδων και Αραβαράδων (δεν μπορεί να μην υπάρχουν).

Ας δούμε πρώτα τι θα πάθουν οι Αραβαράδες:

Αντί για Iraq οι Ισπανόφωνοι θα γράφουν Irak και αντί για Qatar, Catar. Πράγμα αρκετά διασκεδαστικό αφού στα Αραβικά οι λέξεις γράφονται με το γράμμα qaaf (ق‎) που αντιστοιχεί στο λατινικό...”q”. Προβλέπω κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις για επανασυνετισμό των άπιστων Ισπανών που αποτίναξαν την πεφωτισμένη Αραβική κατοχή πριν από αιώνες.


Το Αραβικό αλφάβητο. Τα περισσότερα γράμματα πλην εξαιρέσεων αλλάζουν μορφή ανάλογα με το αν βρίσκονται στην αρχή, το μέσο, ή το τέλος της λέξης, λόγω των κανόνων της καλλιγραφίας.

Αλλά ας δούμε που ευρίσκεται πεδίον δόξης λαμπρόν δια πάντας τους Βελοπουλίδας τε και Μπουμπουκίδας. Που δεδομένων των πιθανολογούμενων εξελίξεων, πόσω μάλλον δε εάν εκλεγούν περιφεριάρχαι, πρέπει να εξπολύσουν ανθισπανικόν πόλεμον υπέρ βωμών και εστιών.

Και φυσικά το πεδίον της μάχης θα είναι το γράμμα «y», που ενώ Γάλλοι και Γερμανοί με το πρέπον σέβας αποκαλούν «ι-γκρεκ» και «ύψιλον» αντιστοίχως, οι Ισπανόφωνοι θέλουν να το λένε χάριν ευκολίας και καλά, «ye», αντί του ορθού μέχρι τώρα «ι-γριέγα».

Συνέλληνες, πρόκειται περί συνωμοσίας.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες και δη οι Ελληνοϊσπανόφωνοι όπως ο φίλτατος apos, να ζωστούν τα δέοντα φυσεκλίκια. Το «y» μας είναι η ψυχή μας!

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πάρταααα άρρωστη / άρρωστε!!! (Τα μέτρα είναι μπαϊσέξουαλ)

Έτσι, επειδή έχει καταντήσει αηδία η υπόθεση με τα παπαγαλάκια
των ΜΜΕ που αμολάνε πίπες τσιμβούκια και άλλα είδη καπνιστού
περί μνημονίου,
πάρτε λίγο S/M σεξ (με έμφαση στο Μ) που αλίευσα
στο ΑΕΚτζήδικον
ιστολόγιον του Στήβεν Αβραμίδη.

( ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ )


********************************************************************************

Έχω βαρεθεί να ακούω του κόσμου τις χαζομάρες από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού.

Κανένας μα κανένας δεν έχει καταλάβει πού ακριβώς βρισκόμαστε και πού πάμε.

Και προσωπικά απορώ γιατί καμία, τουλάχιστον οικονομικού περιεχομένου εφημερίδα, δεν δημοσίευσε 5 σελιδούλες από το νόμο 3845, δηλαδή το περίφημο μνημόνιο, για να τελειώνουν οι βλακείες.

Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010.

Ο πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.


Ό,τι άλλο ακούτε είναι αηδίες.


Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010:



Όπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.

Τελειώσαμε; Όχι βέβαια, έρχεται το 2011.

Πάρτε τα μέτρα του 2011, για να καταλάβετε:



Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το ζόρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

Αύξηση αντικειμενικών αξιών: 400 εκατομύρια.

Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη: 500 εκατομύρια.

Και μετά από αυτά έρχεται το 2012.

Πάρτε και το 2012 να το έχετε:



Ζείτε ακόμα;

Για δείτε τι λέει για το 2012.

Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!

Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο Δημόσιο.

Ανάπτυξη θέλετε.

Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.

Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.

ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!

Αντέχετε;;;

Ε, πάρτε και το 2013:



Βλέπετε τι λέει;

ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές του 2010!!!

Ακόμα αναπνέετε και δεν σας έχουν φορολογήσει;

Δεν πειράζει.

Υπομονή.

Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το... 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα. Πάρτε και το 2014:



Προσέξτε τώρα.

Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

Από σήμερα λοιπόν ότι βλακεία ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.

Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο, αλλά όχι σαν τους ηλίθιους πολιτικοδημοσιογράφους.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή την ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, "κρύβοντας" με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων το εγκληματικό σύνολο.

Ε, λοιπόν.

Όσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν ή είναι βλάκες ή και τα δύο.

Άντε γειααααα...

Υ.Γ. Όσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...