Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

E άμα είναι έτσι τουλάχιστον ας ευχαριστηθούμε χοληστερίνη.

Σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά πρωτίστως στον ομφαλό του Σύμπαντος, το Χέλλας της φυλής των Νεοελλαδέζιων, σίγουρα το να μιλάει κανείς για κλιματικές αλλαγές και την χαζομάρα της στήριξής μας στα ορυκτά καύσιμα είναι μάλλον αντιδημοφιλές.

Πόσω μάλλον δε, όταν άπλυτοι Αφγανοί εισέβαλαν στα όσια και τα ιερά της φυλής μας, τα πανεπιστήμιά μας και θέλουν κάμνουσι απεργία πείνης όπως έκαναν και εις τας πατρίδας των οι αχρείοι. Και όχι μόνον αυτό, αλλά σφουγγάρισαν τα δάπεδα, ω πάνσεπτη θεία Φρειδερίκη, το διανοείσαι;

Ακούτε Αφγανά: Τα πανεπιστήμια μας είναι το αίμα μας και ΜΟΝΟΝ τα βλαστάρια μας μπορούν να τα κάνουν πουτάνα και να τα καίνε μαζί με τις πτυχιακές ή και μεταπτυχιακές εργασίες του κάθε φύτουλα ναούμε.

Να, σαν τις κολώνες του ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο όπου κάθε πικραμένος έχει χαράξει κάτι στο στιλ «Babis & Kitsa LFE».

Να, σαν και τον Λόρδο Μπάιρον που χάραξε την καλικαντζούρα του σε μια κολώνα του ναού και εμείς την γυαλίσαμε για να την βλέπουν οι τουρίσται, όου γέα!

Εν κατακλείδι, εάν δεν σέβεσαι την περιουσία σου, σιγά μην την σεβαστεί ο ξένος. Αυτοί τουλάχιστον βάλανε και μια σφουγγαρίστρα. Αφγανά – ΧαμπουργκεροΕΛ άινς τσου νουλ.

Πρότασις: Να χορηγηθούν στις ατομάρες με τις σφουγγαρίστρες Ελληνικά διαβατήρια και ένα αεροπορικό εισιτήριο για Φρανκφούρτη.

Στο θέμα μας τώρα, περί υπερθέρμανσης του πλανήτη λόγω της κλιματικής αλλαγής και της πιθανής σχέσης που έχει η ανεξέλεγκτη καύση του πεπερασμένου αποθέματος υδρογονανθράκων στο φαινόμενο.

Φαντάζομαι έχετε υπ’ όψη σας την ταινία του τέως προέδρου των ΗΠΑ, τζουτζουκίδα Αλ Γκορ «An inconvinient truth», όπου παρουσιαζόταν ένα δυσμενές σενάριο ανόδου της στάθμης των υδάτων λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Σαν αιτία της υπερθέρμανσης παρουσιαζόταν η καύση ορυκτών καυσίμων από τους ανθρώπους με αποτέλεσμα την έκλυση μεγάλων ποσοτήτων διοξειδίου του άνθρακα.
Επίσης σοβαρή επίδραση είχαν και οι κλανιές των βοοειδών που υπερβαίνουν σε πληθυσμό το ένα δισεκατομμύριο και εκπέμπουν μεθάνιο.

Λίγο αργότερα βγήκε το αντίπαλο δέος, το «Global Warming Swindle» όπου αναφερόταν ότι όλα τα ανωτέρω είναι πίπες και συνεπώς μπορεί το σύνολο του πληθυσμού της γης (6,9 δισεκατομμύρια βασιβουζούκοι) να κυκλοφορεί με Hummer χωρίς τύψεις.

Αργότερα βγήκε σε βίντεο η παρακάτω διάλεξη του Dan Miller που παρατίθεται στο τέλος του ποστ και ονομάζεται «A REALLY Inconvenient Truth» που προβλέπει αποκαλυπτικά σενάρια τρισχειρότερα από την ταινία του τζουτζουκίδα Γκορ. Να σημειώσω εδώ ότι ο Dan Miller συνεργάστηκε στην ταινία του Αλ Γκορ.

Σε αυτό το σημείο θα παραθέσω με πινελιές την κριτική μου σε διάφορα σημεία που παρατίθενται τόσο από τους υποστηρικτές όσο και τους αρνητές της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κβαντοϋπερχορδικός Νεοταξικός Καζαμίας 2011. Μέρος Β'

(Μέρος Α' εδώ)

Τελικά πήγα στο ΙΚΕΑν της περιοχής μου και μετά από σκληρήν διαπραγμάτευσιν κατάφερα να αποκτήσω το σετ των 12 ανταλλακτικών λαμπτήρων (δεν πωλούνται ξεχωριστά) Κινεζικής κατασκευής και Σουηδικής προελεύσεως και δηζάιν δια το κβαντοϋπερχορδικόν, νεοταξικόν, διασυμπαντικόν πορτατίφ RÖVKNULL.

Αμέσως μόλις τα φωτόνιά του άγγιξαν το ημέτερον τσερβέλον, υπερδιαστατικό όραμα εφάνη και η διαδικασία της ψυχροαυτόματης γραφής εκκίνησεν:


ΚΟΡΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΙΟΥΛΗΣ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Κβαντοϋπερχορδικός Νεοταξικός Καζαμίας 2011. Μέρος Α'

Διάστημα.

Το τελευταίο σύνορο.

Ή μήπως όχι;

Τι νόημα έχει η έκφραση «το τελευταίο σύνορο» σε ένα χαοτικά μεγάλο σύμπαν με διάμετρο της γνωστής περιοχής του τουλάχιστον 93 δισεκατομμύρια έτη φωτός;
(1 έτος φωτός = 10,000,000,000,000 χλμ.)

Πόσω μάλλον δε, όταν η ύπαρξη και άλλων εξ ίσου χαοτικά μεγάλων παράλληλων συμπάντων είναι πιθανή και ο αριθμός αυτών μπορεί να είναι και 10^500.

Σε ένα από αυτά τα παράλληλα σύμπαντα, ένας κατσαριδόμορφος εξωγήινος κοσμολογικός αρχαιολόγος με δύο πόδια, τέσσερα χέρια, δύο κεραίες και IQ 26.982. παρατηρεί μέσω μιας υπερχορδικής σκουληκότρυπας έναν παράξενο πλανήτη ο ομφαλός του οποίου ονομάζεται Χέλλας. Δίπλα στον φωτονιακό υπολογιστή του. που χρησιμοποιεί την μνήμη του ύδατος (αυτή που ισχυρίζονται οι ομοιοπαθητικοί φαρμακοτρίφτες του δικού μας σύμπαντος ότι υπάρχει) βρίσκεται ένα κουτί που πάνω του έχει ζωγραφισμένα μία ημισέληνο, ένα άστρο του Δαβίδ, έναν μασονικό διαβήτη και ορθογωνιά και τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Μέσα υπάρχει ένας Πασπαρόγατος που μπορεί να είναι ζωντανός ή νεκρός.

Το μπιμπελό είναι φόρος τιμής στους νόμους της κβαντομηχανικής. (Οι εν λόγω κατσαριδόμορφοι παίζουν τα κβάντα στις κεραίες τους και έχουν αποδείξει προ πολλού την κβαντική θεωρία).

Το σύμπαν τους είναι απολύτως όμοιο με το δικό μας, με την διαφορά ότι έχει μια χρονική μετατόπιση ενός έτους μπροστά από εμάς. Τα δεδομένα που περνάει ο κατσαριδοαρχαιολόγος στον υπολογιστή του λοιπόν αντιστοιχούν στο δικό μας 2011, το οποίο ήδη αποτελεί ιστορία εκεί.

Χάρη σε ένα πολύ σπάνιο κβαντικό φαινόμενο, ο Πασπαρόγατος μέσα στο κουτί γίνεται λόγω εθνικόφρονος χακαρίσματος ροζ και αρχίζει να αντλεί φωτόνια και μόρια ύδατος άρα και πληροφορίες από τον υπολογιστή του κατσαρίδα, τα οποία μέσω μίας διασυμπαντικής; υπερδιαστατικής σκουληκότρυπας, μετατρέπονται σε φωτόνια του πορτατίφ μου στο δικό μας σύμπαν.

Τα φωτόνια, φώτισαν την γκλάβα μου και έφεραν το παρακάτω αριστούργημα:



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...