Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αμαρτίες των ποδιών, των χεριών, των αυτιών και των ματιών! -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

(Αναδημοσίευση από Δρα Φλάντζα

Καιρό τώρα, κυκλοφορή εις το διαδύκτιον το παρακάτω εξομολογητήριον-μπούρδαν προς τα παιδιά... (No Photoshop Attached)

Κλίξ να το ανοίξετε, δια εσάς που δεν έχη πέση στα χέρια σας

Επειδή το θεωρούμε στυγνό τρομοκρατικό μήνυμα προς τυχών μικρά παιδιά απειλώντας τα πως αν κάνουν κάτι από τα παραπάνω θα είναι αμαρτωλά κε μόνο η εξομολόγηση μπορή τα σώση, ετοιμάσαμε να στείλουμε μια απάντηση λέγοντάς τους πως τουλάχιστον έχουμε την αξιοπρέπειαν να μην τρομοκρατούμε τα ανήλικα με μπαρούφες:



Παίδες, μην φοβάστε κε να θυμάστε αυτό: Οι κύριοι αυτοί έχουν περισσότερο λερωμένη την φωλία τους ως πρός αυτά που υπηρετούν, από εσάς που θα πάτε ένα σινεμά, θα χορέψετε κε μπορή να πετάξετε καμίαν χριστοπαναγίαν!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

2009-2011. Χάλασε ο διακόπτης μου και αγόρασα κεράκια από την μονή Σταυρονικήτα.

Χάλασε ο διακόπτης μου και δεν ημπορώ να τον κλείσω. Η σαχλαμάρα, όπως και τότε (2009) έτσι και τώρα, συνεχίζεται. Πάντως σαν γυμνάσιο για τον έλεγχο των δίποδων μηρυκαστικών, καλό είναι. Κλικ από κάτω για μετάβαση.
http://polsemannen.blogspot.com/2009/03/major-league-bullshit.html



Ακούστε και τον Deek Jackson:


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τα στρατά μας που πήγαν στην Κορέεεεα... (Μεταπυρηνικές σκέψεις)

To 1950 η σακατεμένη από την κατοχή και τον εμφύλιο (μη χάσουμε) Ελλάς, έστειλε κατόπιν εντολής των νέων –τότε- πατρόνων της, στρατό στην Κορέα, ίνα καταπολεμηθεί ο επάρατος κομμουνισμός. (Αγγλικοί και Γαλλικοί κώλοι ήταν πολύ αφράτοι να πάνε μάλλον, άσε που οι Γάλλοι θα είχαν εντός ολίγου θέματα με την αποικία τους το Βιετνάμ και την Ινδοκίνα γενικότερα. Ντιεν Μπεν Φου, τύφλα να έχει το Βατερλό. Μετά κατάφεραν και οι ΗΠΑ να φύγουν κλωτσηδών, τελικά το 1975).

Είχαν και ένα τραγουδάκι τα στρατά μας τότε:

"Ο στρατός μας που πήγε στην Κορέα / πολεμούσε για ιδανικά / είχε πνίξει τους κίτρινους στο αίμα / δείχνοντάς τους τι θα πει λευτεριά".

Τι να πω. Τύφλα να έχουν οι επιχειρήσεις «Ατελείωτη ελευθερία μέχρι εξαϋλώσεως» και «Μεγαλοπρεπώς γκαβλωμένος αετός» που περιλαμβάνουν εξαέρωση αμάχων κατωτέρων φυλών προς δόξα της liberty. Μάλλον το σημερινό Ελληνικό πνεύμα επηρεάζει πολιτιστικώς ακόμα και την τρέχουσα στρατιωτική υπερδύναμη.

Εξήντα χρόνια μετά, το ίδιο ξεφτιλίκι. Η Ελλάδα χρεοκοπεί για να πληρωθούν πανάκριβα ΕΙΣΑΓΌΜΕΝΑ οπλικά συστήματα, χώρια οι μίζες σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς. Όχι για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, αλλά για να στέλνουμε όποτε κελεύσουν οι πάτρωνές μας, στρατό στο Κόσοβο, την Βοσνία, το Αφγανιστάν και τώρα στον τέως κολλητό του Ανδρέα Γκαντάφι.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

日本国 - USA 9-0 (Ιαπωνία - ΗΠΑ 9-0)

Προφανώς είναι αδύνατον κάποιος που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και έχει την τύχη (ή την ατυχία) να διαβάζει αυτό το πάνσεπτο ιστολόγιο, να μην έχει πάρει χαμπάρι τι συνέβη στην Ιαπωνία. Δεν με ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή να παραστήσω το ειδησεογραφικό πρακτορείο σαν διάφορους περίεργους wannabe ή μπασκλάς δημοσιογράφους, που χρησιμοποιούν τις διάφορες πλατφόρμες ιστολογίων διότι είναι τζάμπα.

Αν θέλετε ειδήσεις αχνιστές, χύμα πάνω στην λαδόκολλα, πηγαίνετε στο Υou Tube και παρακολουθήστε στο Russia Today π.χ. φρεσκοψημένα βίδεα όπως το παρακάτω.




Εγώ θα αραδιάσω μερικές σκέψεις μου, (επίσης αχνιστές, πάνω στην
λαδόκολλα με μπόλικη λαδορίγανη) που προκύπτουν από τα γεγονότα.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Σουηδικά Χρυσαύγουλα (Vikingarock)


Μουσικό διάλειμμα με Vikingarock. Σπονσορας: Χρυσά αυγά Sveadala.

H διμοιρία Svea ροκάρει διαμαρτυρόμενη για τους 97.000 κουφάλες που μπήκαν στην Σουηδία το 2007.

Τα χώνει σκληρά.

Τα χώνει ανάλγητα.

Τα χώνει πατριωτικά.

Διατηρήστε την Σουηδία Σουηδική.

Ο Σουηδικός λαός προελαύνει. Δεν είναι προβατα προς σφαγή ωρέ.

Τι διάολο, μόνο το Χέλλας θα έχει Χρύσες Αυγές και Ασημένια Δειλινα;

Μπορούν και οι συνεσταλμένοι βόρειοι να είναι εξ ίσου κάφροι όπως οι 
πρόγονοι των πριν 1000  - 1200 χρόνια.

Πάντως το κομματάκι δεν είναι κακό. Αν έχεις έναν νεαρό με τσαντίλες, ανασφάλεια και χαμηλή νοημοσύνη, εύκολα τον κάνεις ανθυπομπαμπουίνο.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Βατραχοκλής Τηγανόλαδος PhD MD, Κβαντικός Ψυχολόγος - Μπαμπάδες και μαμάδες για ανασφαλείς ενήλικες.

Συνελληνίδες, Συνέλληνες και Συνελληνόπουλα.

Σε αυτούς τους χαλεπούς μεν, ενδιαφέροντες δε κατά την γνωστή Κινεζική κατάρα καιρούς που ζούμε, ο επιούσιος και οι σοκοφρέτες των παιδιών του Έθνους βγαίνουν δύσκολα. Aκόμα και εις τας Σουηδίας, μην πω και τας Nορβηγίας και με πείτε υπερβολικό.

Όμως το άτρικο αφρικάνικο κιμπαντζί που ξεκίνησε από το Aφρική και γκέμισε το γκαλάζια κουκίντα με το σκουπινταριό του, ντεν μπορεί να ζήσει μόνο με μπανάνες ή μβογάτσας, ή έστω τζιγεροσαρμάδας. Χρειάζεται τροφή δια την γκλάβαν, διότι αλλιώς πέφτει θύμα επιτήδειων που του τάζουν φύκια δια μεταξωτάς κορδέλας, μην πω και παπαρδέλας δια γνήσια Kινεζικά νούδλζ.

Δια να θωρακισθείτε έναντι των επιτήδειων και να αποκτήσετε τετράγωνο πηγούνι και τετράγωνους όρχεις (τετράγωνες ωοθήκες οι κυρίες) όπως ο διάσημος πολυεθνικός επιχειρηματίας Kάρολος Πολσεμάνογλου, πρέπει να διαβάζετε τις βιβλιαράρες που προσφέρω.

Bιβλιαράρες – τσιμεντόλιθοι σε όγκο και βάρος, όχι σαν κάτι πατσαβούρια από Λιακόπουλους, Kωνσταντινήδηδες, Σακέτους, Bελόπουλους, Mπουμπούκους κλπ. Που κάθονται και παρουσιάζουν τον Mεγαλέξαντρα σαν εξωγήινο χριστιανό ορθόδοξο… προ χριστού.

Bιβλιαράρες από τον γίγαντα Bατραχοκλή Tηγανόλαδο, Kβαντικό Ψυχολόγο PhD MD, ανήψι της QED, μπατζανάκη της QCD, σώγαμπρο της M –theory και κουνιάδο του Mπηχαβιορισμού.

Iδού λοιπόν το εξώφυλλο της βιβλιαράρας:


Αλλά ας αφήσουμε τον γίγαντα Βατραχοκλή Τηγανόλαδο να μας δώσει την σύνοψη αυτής της βιβλιαράρας που σίγουρα θα κάνει 7.527 επανεκδόσεις:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...