Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Έλλην θα σώσει την ένδοξον πολιτείαν του Τέξας και θα συντρίψει τον Αντίχριστον!

Οι ΗΠΑ, όπως κάθε ένας από τους 11.000.000 Έλληνες οικονομολόγους γνωρίζει, βρίσκεται εις dire straits, εις πολύ δύσκολον κατάστασιν οικονομικώς. (Ουδεμία σχέση με το ομώνυμο συγκρότημα).

Ο πρόεδρος Ομπάμα εδήλωσεν ότι θα κηρύξει στάσιν πληρωμών τις 2 Αυγούστου εάν δεν αυξηθεί η οροφή του χρέους πέραν των 14 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. (Εις Ομηρικήν διάλεκτον: Μπλαφό. Μετά το πήραν οι Γάλλοι και το έκαμαν plafond).

Όμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και πολλές πολιτείες της ακατάλυτου ενώσεως θεοπλήκτων δημοκρατιών, όπως οι πολυπληθέστερες Καλιφόρνια και Τέξας.

Αξιοπερίεργον δε είναι το γεγονός ότι τέτοιου είδους προβλήματα παρουσιάζει η ευσεβέστατη πολιτεία του Τέξας, πατρίς του γνωστού πολέμιου της νέας τάξης πραγμάτων Αλεξίου Τζόουνς.

Ο κυβερνήτης της εν λόγω πολιτείας Rick Perry, απεφάσισε να λύσει το πρόβλημα προσευχόμενος μαζί με χιλιάδας άλλους Τεξανούς εις το στάδιον Reliant, έδρα των ενδόξων Houston Texans τις 6 Αυγούστου.

Πιθανώς να απονεμηθεί και η θέση του κυβερνήτου της πολιτείας εις τον θεόν αυτοπροσώπως για καλύτερα αποτελέσματα.

Όμως εκτιμώ ότι δεν χρειάζονται τέτοια δραστικά μέτρα.

Η Ελλάς, η φωτοδότις της ανθρωπότητος, έχει την λύσιν εις το πρόσωπο του Δημητράκη του πορνομετανάστου, που θα συντρίψει τον αντίχριστον. Ιδού:



Γαμείτε χριστιανοί διατί χανόμεθα.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Utøya και συνωμοσίες

Εικόνα από εδώ.

Τελικά έγινε και αυτό.

Σε μία εποχή, όπου διάφοροι εξουσιομανείς μουλάδες και οι είτε εγκεφαλικά νεκροί, είτε έξω φρενών και γεμάτοι μίσος από τους τσαμπουκάδες των ΗΠΑ στις χώρες τους ακόλουθοί τους, επιδίδονται σε πράξεις τυφλής βίας, ήρθε η απάντηση από το αντίπαλο δέος.

Την ρατσιστική, χριστιανική(;) ακροδεξιά.

Πώς συμβιβάζεται ο χριστιανισμός του «ου φονεύσεις» με φόνους, είναι μία αντίφαση που μόνο με την σχιζοφρενή στάση αρκετών χριστιανών διάφορων δογμάτων μπορεί να συγκριθεί.

Αυτών που ενώ αποδέχονται την Εβραϊκή μυθολογία της Παλαιάς Διαθήκης π.χ. με όλες τις τερατολογίες της, παράλληλα μισούν τους Εβραίους. Λατρεύουν δηλαδή τον θεό τον Εβραίων και παράλληλα τους θεωρούν υπεύθυνους για τα πάντα, από την οικονομική κρίση μέχρι την πιτυρίδα.

(Κακούργα πιτυρίδα, για αυτό μας ψεκάζουν οι Εβραίοι, για να αγοράζουμε Ultrex, γκρρρ…).

Μία προφανώς διαταραγμένη προσωπικότητα, ο ακροδεξιός, ρατσιστής, «χριστιανός» και μασόνος Anders Behring Breivik ομολόγησε τον φόνο 91 ατόμων, αρχικά με έκρηξη βόμβας στο κέντρο σε κυβερνητικό κτήριο στο Όσλο και κατόπιν με πρόσωπο με πρόσωπο εκτέλεση στην κατασκήνωση του εργατικού κόμματος στο νησί Utøya.

Φυσικά, κατόπιν τούτου του περιστατικού, αναμένεται έξαρση της συνωμοσιολογίας, ειδικά από κάτι πυροβολημένους ακροδεξιούς όπως ο Άλεξ Τζόουνς. Διότι όταν κανείς δεν έχει το σύνολο των στοιχείων, μπορεί με σειρά αστήρικτων υποθέσεων επί άλλων αστήρικτων υποθέσεων, να φτιάξει τερατουργήματα σαν αυτά που χτίζουν οι καλεσμένοι του εν λόγω τρομοεμπόρου.

Π,χ. ένα κουλό που εκτοξεύθηκε από Αμερικανούς αδαείς που νομίζουν ότι η χούντα στην Ελλάδα διήρκεσε από το 1974 έως το 1977, ήταν το ότι η Νορβηγία τιμωρήθηκε διότι δεν ενέκρινε το πακέτο στήριξης της Ελλάδας. Η Νορβηγία που είναι εκτός ΕΕ. Ό,τι να ‘ναι.

Είναι γεγονός ότι αν βλέπαμε αυτή την ιστορία σε μία ταινία, μάλλον θα λέγαμε ότι «ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά». Ένας μοναχικός ακροδεξιός καταφέρνει να αποκτήσει πλήρη εξοπλισμό αστυνομικού (στολές & ταυτότητες) και αρκετά αυτόματα πυροβόλα όπλα, ενώ σαν αγρότης απέκτησε αρκετό λίπασμα (τόνους) με την βοήθεια του οποίου ανατίναξε το κτήριο της κυβέρνησης στο Όσλο. Παράλληλα σε διαδικτυακό ημερολόγιο που διατηρούσε, έγραφε χαρτί και καλαμάρι τις κινήσεις του.

Η ιστορία έχει τρύπες συγκρίσιμες με τις επίσημες εκδοχές της δολοφονίας του Κένεντι, ή την 11η Σεπτεμβρίου. Στην πρώτη περίπτωση ένας περιθωριακός τύπος με Ιταλική καραμπίνα του Β’ παγκοσμίου έκανε το κεφάλι του Κένεντι κιμά από του διαόλου τη μάνα. Μετά, πριν προλάβει να απολογηθεί, όλως τυχαίως τον δολοφόνησε ο ιδιοκτήτης ενός στριπτηζάδικου. Στην δεύτερη, κάτι μουσουλμάνοι που ακόμα και ένα μονοκινητήριο Τσέσνα δεν μπορούσαν καλά – καλά να πετάξουν, έκαναν μανούβρα μαχητικού αεροσκάφους με επιβατικό και το κάρφωσαν στο πεντάγωνο, χώρια το πώς στο διάολο βρέθηκαν άθικτα τα διαβατήρια των αεροπειρατών όταν τα αεροπλάνα έγιναν αλοιφή.

Ένας τρόπος να εκτιμήσει κανείς το κατά πόσο υπάρχουν πράγματα που έχουν αποκρυφτεί από το κοινό, είναι να παρατηρήσει τι έγινε αργότερα με αφορμή τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Μετά την 11-9-2001 ήλθε η κατάπτυστη Patriot Act, που έλυσε τα χέρια των αρχών στις ΗΠΑ και πλέον μπορούν να αυθαιρετούν σε βάρος της πλέμπας χωρίς έλεγχο. Μετά ήρθαν οι εισβολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Τώρα στο Όσλο βολτάρει ο στρατός.

Φοβάμαι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή για την καταστροφή της ανοικτής μορφής των Σκανδιναβικών κοινωνιών.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αχ κακούργα κενωνία.


Τα αυτοάνοσα νοσήματα, όπως οι παντός είδους αρθροπάθειες, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η ψωρίαση, ο ερυθηματοειδής λύκος και καμιά εκατοστή άλλα, ταλαιπωρούν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, από νεογνά μέχρι υπεραιωνόβιους.

Πραγματική θεραπεία γι αυτά τα χρόνια νοσήματα δεν υπάρχει. Το καλύτερο που έχει να παρουσιάσει το οπλοστάσιο της ιατρικής επιστήμης μέχρι στιγμής είναι τα αντι ΤΝF φάρμακα που απλά φρενάρουν την εξέλιξη των ασθενειών, παρεμποδίζοντας κατά κάποιο τρόπο τις επικοινωνίες του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς.

Άλλωστε οι ασθένειες αυτές οφείλονται στην επίθεση που κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού στα υγιή κύτταρα των αρθρώσεων π.χ., καταστρέφοντας τις στο πέρασμα του χρόνου. Το αίτιο όμως που προκαλεί αυτή την εμφύλια διαμάχη στο σώμα δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Χθες λοιπόν έμαθα ότι μια Ελληνιίδα ερευνήτρια από την Θεσσαλονίκη, η Αναστασία Παπαδοπούλου, βραβεύτηκε ως η καλύτερη ερευνήτρια στον κόσμο για το 2011 λόγω της εργασίας της πάνω στην ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Όμως στην χώρα της φαιδράς επιδοτούμενης πορτοκαλέας που βλέπει τις παγοκολώνες Βραζιλιάνικης πορτοκαλάδας να έρχονται, η ερευνητική αυτή προσπάθεια υποβλήθηκε στο υπουργείο Παιδείας για να χρηματοδοτηθεί μέσω του προγράμματος «Θαλής» και τελικά δεν εγκρίθηκε.

Όου γέα. δις ιζ Σπάρτα.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Patria Socialismo y Bolivar, Muchos Burritos Por La Gente


Στην παρούσα κρισάρα της Ευρωζώνης, όλα τα δυσοίωνα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμα και η ανάγκη να εκδιωχθεί η χρεοκοπημένη Ελλάδα από την Ευρωζώνη και να αναγκαστεί να κόψει νέο δικό της νόμισμα.

Φυσικά, μην νομίζετε ότι θα σας πω με ύφος 47 καρδιναλίων ότι «έτσι θα γίνει ναούμε» διότι δεν είμαι θρήσκος, σε αντίθεση με τον παππού μου τον αρσιβαρίστα. Αν ήμουν θρήσκος θα σας το έλεγα το παραμύθι με ύφος 456 καρδιναλίων.

Απεναντίας όταν λήξει σε 20 ημέρες η επιστημονική δημοσκόπηση κάτω από τον τίτλο του ιστολογίου, θα σας φέρω το διαμάντι της ανατολής, την κβαντοκαρμική αστρολόγο Νταίζη Τσαπερδόνογλου να ψυχολογήσει το πώς και γιατί ψηφίσατε ότι ψηφίσατε.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι:

1. ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ 17 (30%)

2. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 9 (16%)

-.ΦΡΑΓΚΟ CFA (ΑΦΡΙΚΗΣ) 9 (16%)

-.ΔΡΑΧΜΗ 9 (16%)

-.ΕΥΡΩ 9 (16%)

6. ΔΗΝΑΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ 3 (5%)

Άλλα ντάλα δηλαδή, αλλά παρατηρούμε μία σαφή προτίμηση προς την εκδοχή του σοσιαλισμού αλά Ουίγου Τσάβες, όπερ και ο κουλός τίτλος του ποστίου.

Έχω την αίσθησιν ότι τα μπλουζάκια με τον Τσε Γκεβάρα, έχουν μπολιάσει τον ομφαλό της γης με λατινοαμερικάνικο μπρίο.

Señoras y señores, muchas gracias por su atención.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Συγκοινωνούντα δοχεία


Από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου μέχρι σήμερα, γίνομαι δέκτης, με αυξανόμενο ρυθμό, ενός χειμάρρου από αποψάρες, από μεγαλόσχημους τε και άσημους, δια την σωτηρία της πατρίδος, της διατήρησης του στάτους κβο στον δημόσιο τομέα, της βελτίωσης του Ε.Σ.Υ. και ότι άλλο ευγενές και ευκταίο, ή ακόμα και ιδιοτελές.

Τα επιμέρους βράχια που αποτελούν αυτήν την τρομακτική εικονολεκτική κατολίσθηση, αποτελούνται τόσο από τεκμηριωμένες απόψεις, όσο και από μπούρδες και στρατευμένες πίπες, τσιμβούκια και άλλα είδη καπνιστού.

Χαρακτηριστική μπούρδα που άκουσα σε ιερό βίδεο ήταν η παρακάτω:
«Χρωστάμε 150% του ΑΕΠ μας. Εάν θέλουμε να χρωστάμε 60% όπως η Τσεχία, πρέπει να μειώσουμε τους μισθούς στα € 300 όπως εκεί». Ό,τι να ‘ναι. Πονάει δόντι του Χατζηπετρή, κόψει τα αρχίδια του φούρναρη.

Όμως πέρα από αυτά, θα ήθελα να αναφερθώ στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων που παρουσιάζεται στην εισαγωγική εικόνα και πως αυτή σχετίζεται με ότι ζούμε και συμβαίνουν παγκοσμίως.

Η Ελλάδα τραβάει τώρα ένα μεγάλο λούκι, για τους παρακάτω λόγους:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...