Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Χεστήκαμε απότομα.


Ο βόθρος της παγκόσμιας ψευδoικονομίας αληθοξεχείλισε στο σκατό.

Η Ελληνική ημιυπόγεια ψευδογκαρσονιέρα - ψευδοοικονομία έχει πνιγεί στα κόπρανα περισσότερο από τα άλλα διαμερίσματα της παγκόσμιας αριστεροκεντροδεξιάς πολυκατοικίας, που θα έλεγε και ο εν δυνάμει συναινετικός πρωθυπουργός ο Μαυροτζαφερίδας ο Αρκάς.

Κρίσιμα ερωτήματα:

1. Ποιοι και πόσο χαρτί πετάξανε στας χέστρες των και γέμισε σκατό ο πλανήτης;

2. Που είναι ο "Αχόρταγος";

ΥΓ.

Αρίμπα λος τρουεκίστας υ λος καρτονέρος
.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Η αλήθεια ως ελέφας εις καλυβάκιον διοπτροφόρων τυφλών.


Σε αυτή την ασήμαντη ανθυποκουκκίδα άμμου μέσα στο αχανές σύμπαν που οι καλαμοκαβλημένοι άτριχοι χιμπαντζήδαι κάτοικοί της φορώντας AXE Africa ονομάζουν γη, υπάρχουν διάφορα δεδομένα, δυο από τα οποία είναι τα παρακάτω:

1. Το νερό τσουλάει στην κατηφόρα.

2. Οι άνθρωποι βαριούνται θανάσιμα την πνευματική βάσανο και ως εκ τούτου ψάχνουν να βρουν έτοιμες ρετσέτες που θα τους απαλλάξουν από το άλγος της χρήσεως της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου τους. (Όχι, δεν βγαίνει ση μπηζάκη).

Έτσι λοιπόν ασπάζονται διάφορες ρετσέτες, οι οποίες είτε έχουν την μορφή θρησκειών, είτε πολιτικών συστημάτων, είτε την μορφή συνωμοσιών του τύπου «για όλα φταίνε οι Οβριοί». (Σημ. Όντως πολλά άτομα της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ που λυμαίνεται τον πλανήτη είναι Εβραίοι. Αλλά το να φορτώνεις τις δικές σου μαλακίες και ανικανότητες στους «Οβριούς» γενικώς και αορίστως, από τον Ρότσιλδ μέχρι τον Αβεσαλώμ τον τσαγκάρη, είναι αυτισμός και διανοητικός αυνανισμός).

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

911

Πρόταση για τους νέους πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου.

Φυσικά το «911» δεν αναφέρεται στο γνωστό μοντέλο της Porsche, αλλά στην επέτειο της επίθεσης στους δίδυμους πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου την 11η Σεπτεμβρίου 2011. Ανάποδοι άνθρωποι οι «μέσοι» Αμερικάνοι, με τα πόδια, τα δάχτυλα, τα σπληνάντερα, τις ουγγιές, τα μπούσελ και τα μίλια τους, αλλά φυσικά και τον ανάποδο τρόπο που γράφουν τις ημερομηνίες τους. Ή θα γράφεις έτος (4 ψηφία) – μήνα – ημέρα, όπως στην Σουηδία, ή ημέρα – μήνα – έτος όπως συνηθίζεται στο Χέλλας. Η Ζεϊμπεκιά μήνας – ημέρα- έτος μπορεί να ταιριάζει στην εκφορά της Αγγλικής γλώσσας, αλλά δεν είναι κατάλληλη για αποφυγή παρεξηγήσεων. Ευτυχώς, χάρη στην Αμερικανική επιστημονική κοινότητα γίνεται προσπάθεια εξορθολογισμού των ποδών και των δακτύλων, δηλ αντικατάσταση τους με το μετρικό σύστημα.

Αλλά ας πάμε στο γεγονός αυτό καθ’ αυτό.

Στα 10 χρόνια που πέρασαν, οι “τρύπες” που παρουσιάζει η επίσημη εκδοχή των γεγονότων έχει δώσει τροφή σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, από το ότι τα κτήρια κατεδαφίστηκαν με εκρηκτικά, μέχρι το ότι τα αεροπλάνα ήταν ολογράμματα. Ή ότι το πεντάγωνο κτυπήθηκε με πύραυλο και όχι αεροπλάνο. (Βέβαια, το να κάνει ένας Άραψ που μετά βίας ξέρει να πιλοτάρει ένα μονοκινητήριο Τσέσνα, μια μαγκιώρικη μανούβρα με ένα Μπόινγκ 757 και να καρφωθεί στο κτήριο του Πενταγώνου ξυρίζοντας το έδαφος, είναι κάπως κουφό).

Χονδρικά τρία πράγματα μπορεί να συνέβησαν:

1. H επίσημη εκδοχή είναι αληθής.

2. Το συμβάν προέκυψε από τραγική ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού των ΗΠΑ, αποδεικνύοντας ότι η μαλακία είναι παγκόσμιο αγαθό.

3. Το όλο συμβάν να σκηνοθετήθηκε εν μέρει ή εξ ολοκλήρου από συμφέροντα εντός των ΗΠΑ. Φυσικά, όπως έχει αποδείξει η τρέχουσα παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, υπάρχουν υπερεθνικά συμφέροντα κατά πολύ ισχυρότερα οποιασδήποτε κυβέρνησης κράτους.

Όμως…

Έχει καμιά σημασία ποιο από τα τρία είναι αληθές;

Όχι.

Αυτό που έχει σημασία είναι το τι προέκυψε με αφορμή το γεγονός.

Δυο πόλεμοι στον γάμο του Καραγκιόζη σε Αφγανιστάν (2001) και Ιράκ (2003) που συνεχίζονται, καθώς και το άνοιγμα του δρόμου προς Οργουελιανές καταστάσεις παγκοσμίως, με πρόσχημα την προστασία από την “τρομοκρατία”.

Μία κατάσταση συνεχούς πολέμου, που επειδή είναι εναντίον μίας αφηρημένης έννοιας (θα μπορούσε να είναι και εναντίον της “δυσθυμίας”π.χ.) δεν μπορεί να κερδηθεί και φυσικά μπορεί να παραταθεί μέχρι το τέλος του ανθρωπίνου είδους.

Διότι σε τελική ανάλυση, η υπερεθνική ελίτ δεν φοβάται κάτι θρησκόληπτους βομβιστές αυτοκτονίας,

Την πλέμπα φοβάται.

Η πλέμπα είναι οι τρομοκράτες και εναντίον αυτής γίνεται πόλεμος.

Και φυσικά μην αυταπατάσθε, “πλέμπα” είναι το 98% του πληθυσμού χαλαρά. Με εισοδηματικά κριτήρια πάντα.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ναι. Η Ελλάς θα πολεμήσει τους εξωγήινους.


Στα πλαίσια της παγκόσμιας κρισάρας, η φούσκα της Ευρωπαίας Ψωρογιώργαινας (τ. Ψωροκώσταινας) έσκασε προ πολλού και
τα χειρότερα έρχονται.

Έτσι πολλοί και διάφοροι την ψάχνουν και έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα και πασαλιμανιώτικα, να φέρουν την δραχμή, να φέρουν τον κύριο Κύκνου, να φέρουν φωτόνια από το κέντρο του γαλαξία με σκουλικοτρυπικό κούριερ το 2012, άλλοι αυτοκτονούν από τα χρέη, άλλοι παίζουν τα γενετικά των όργανα, ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει.

Όμως η κρίση ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και το μόνο λογικό είναι η λύση να έρθει από εκεί. Και κατά τα σημάδια, ο σωτήρας της ανθρωπότητας θα λέγεται Πωλ Κρουγκμαν (Καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον).

Δέστε τι λέει ο θεός στο 1:02 του παρακάτω βίδεου.



Ναι, καλά ακούσατε. Πρέπει να πολεμήσουμε τους εξωγήινους!

Στ’ άρματα! Στ’ άρματα!

ΜΠόλεμος! ΜΠόλεμος!

Γρήγορα φωνάξτε τον Πάτρικ Στιούαρτ να παραστήσει τουν Jean Luc Picard του αστρόπλοιου Enterprise! Γιούργιαααα!!!!!

Αχεμ.

Τώρα, ή το παλικάρι έπαθε Αλτσχάιμερ, ή προσπαθεί να περάσει υπόγεια το μήνυμα ότι χρειαζόμαστε έναν Γ’ παγκόσμιο πόλεμο για να ανοίξουν οι δουλειές, (μαζί και οι κώλοι).

Καθόλου απίθανο ενδεχόμενο.

Άλλωστε και με τον Β’ παγκόσμιο τόσες δουλειές δεν ανοίξανε; A;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...