Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Λερναία Ύδρα.


Η νεόπτωχη πλην τιμία Ελλάς αντιμέτωπη με το διεθνές τέρας του τραπεζοτοκογλυφισμού...

Η νεόπτωχη πλην τιμία Ελλάς (τέως νεόπλουτη με δανεικά και αμφιβόλου ηθικής) θα χτύπαγε ξέρα κάποια στιγμή λόγω των εγγενών αδυναμιών της κοινωνίας της. Όμως η καργιόλα η κρίση του καπιταλισμού – καζίνο της Γουώλ Στρητ, την έκανε αποδιοπομπαίο τράγο για τους υπερβόρειους φορολογούμενους και θύμα των διεθνών τοκογλύφων που αποκαλούνται με δέος από τα ντόπια ΜΜΕ με το καβαλιστικό – σολωμονικό – σατανιστικό – μαύρης μαγείας – ίσως και καθαρά Εβραϊκό όνομα «Αγορές». (Όχι πωλήσεις).

Κάποιοι εξαγριωμένοι, που έχουν σε έναν βαθμό δίκιο, επιθυμούν σφαγιασμό όλων των μετεχόντων του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος μέχρι 7ου βαθμού συγγένειας, κατάργηση των τραπεζών των τόκων κλπ. Που θα φέρουν επιτέλους την πολυπόθητη κοινωνία του Σταρ Τρεκ που σύμφωνα με κάποιους είναι γκομμουνισμός. (Βλ.βίδεο)



Συμπαθητικά όλα αυτά, αλλά...

Έστω ότι σφαγιάζονται όλοι οι καθήκες παγκοσμίως.

Θα δημιουργηθεί κενό.

Κάποιοι θα γεμίσουν αυτό το κενό. (Πρώην μικροκρυφοκάθηκες και νυν μεγαλοκάθηκες).

Το σύστημα θα στηθεί πάλι.

Δεν υπάρχει σωτηρία.

Είναι θέμα της ανασφάλειας και της απληστίας της ανθρώπινης φύσης.

Ίσως 7 δις μεταμοσχεύσεις εγκεφάλων να έλυναν το πρόβλημα, αλλά δεν έχουν βρεθεί ακόμα συμβατοί δότες.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν φυσικά ότι πρέπει κανείς να κάθεται με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας να τον σφάξουν για να αγιάσει.

Απλά απόλυτη λύση στα των ανθρώπων προβλήματα ΔΕΝ υπάρχει.

Η απόλυτη λύση θα ήταν η εξολόθρευση της ανθρωπότητας και αυτό δεν το θέλει κανείς, εκτός ίσως από τον Doctor Evil.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μπράβο Αλεξάνδρα!

Πρόσφατα στο φατσοβιβλίο είχα γράψει ένα αρκετά δηκτικό σχόλιο για την Σουηδή δημοσιογράφο Ελληνικής καταγωγής Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.
Αιτία γι αυτό υπήρξε η δήλωσή της στην εκπομπή nyhetsbyrån της κρατικής Σουηδικής τηλεόρασης, όπου ερωτώμενη για το τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες πολίτες με την σημερινή κατάσταση, απάντησε ξερά: ”Να μεταναστεύσουν!”.

Προς μεγάλη έκπληξη μάλιστα της παρουσιάστριας της εκπομπής.

Η Αλεξάνδρα έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία, όπως κάθε άνθρωπος άλλωστε και μπορεί σε άλλους να αρέσει και σε άλλους όχι. Για παράδειγμα η θεία Γκουνίλα που είναι ακροδεξιά και ψηφίζει Svindemokraterna ή Sverigedemokraterna, δεν θυμάμαι ακριβώς, έχει χείριστη άποψη για το άτομό της και έλεγε ”Σιγά μην μας μάθει η κομμούνα και Σουηδικά!” (Παλαιότερα παρουσίαζε εκπομπή περί της Σουηδικής γλώσσης).

Καθείς εφ' ω ετάχθη, έκαστος έχει την ατζέντα του και τις απόψεις του.

Έφτιαξε λοιπόν η γυναίκα το ντοκιμαντέρ που φαίνεται στο τέλος του ποστ και σκοπό έχει να ενημερώσει τους Σουηδούς για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα της κρίσης. Μην νομισθεί βέβαια ότι στην Σουηδία τα πράγματα είναι μέλι – γάλα. Η ανεργία είναι στο 8,5% από 4,5% προ της κρίσης και το κοινωνικό κράτος αποσυντίθεται γοργά από την συντηρητική κυβέρνηση που κυβερνά από το 2006. Και επειδή για την αποβιομηχάνιση και το κλείσιμο ή μετανάστευση επιχειρήσεων δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα, η κυβέρνηση Ράινφελντ μείωσε το ΦΠΑ της εστίασης στο 12% για να ανοίξουν οι δουλειές. (Κανονικός ΦΠΑ Σουηδίας 25%).

Το ντοκιμαντέρ είναι κυρίως στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, ενώ τα σχόλια της Αλεξάνδρας δεν λένε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρουμε εμείς οι Έλληνες. Όπως το ότι από τα σαλόνια του 2004 φτάσαμε στα αλώνια του 2012, ότι στο κάτω κάτω η κρίση είναι παγκόσμια και δεν φταίμε εμείς για τα όποια προβλήματα άλλων χωρών, για τα σπασμένα μάρμαρα στο Σύνταγμα κλπ.

Ενδιαφέρον έχει και η συνέντευξη ενός Έλληνα που έχει κάνει στην Σουηδία (Ο Στέλιος Σιφνιός διευθυντής του χωριού SOS, μιλά Σουηδικά) και λέει ότι έκατσε για 1 μέρα και 1 ώρα στην δουλειά στην ΔΕΗ που του είχαν κανονίσει οι γονείς του,, αλλά τα παράτησε και την έκανε για Σουηδία το ’85 για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Στην εισαγωγή η Αλεξάνδρα λέει ότι πήγε με τους γονείς της στην Σουηδία το 1975 όπου έμειναν στον “παράδεισο” του Rinkeby (γκέτο μεταναστών, αλλά καμία σχέση με τα δικά μας γκέτο μεταναστών στην Ελλάδα). Καρφίιιιιι :-PPP
Την βλέπω την θεία Γκουνίλα: “Α, μωρή ξεβράκωτη κομμούνα που σε χαλούσε το Rinkeby! Ας μένατε στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου κομμούνες!”

Πα, πα, πα, 20 θα πάει η πίεση της θείας…

Προσωπικά βάζω στο ντοκυμαντέρ 4,5 άστρα από 5. Καλή θέαση.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Εσχατολογικός Σαυροειδής Καζαμίας 2012. (Στο 'πα. Θα έχει σαύρες).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το παρόν ιστολόγιο με τα εξωφρενικά κονέ, θα παρουσιάσει την αληθινά αληθινή αλήθεια για το 2012, την χρονιά πριν το 2013.

Τι περιμένατε δηλαδής; Κραυγές για το «τέλος» του «κόσμου» που πρόβλεψαν αυτά τα μπάζα οι Μάγιας; Εκτός αν για εσάς (όπως και για το 75% των Ελλήνων) σαν κόσμος νοείται το 3άρι διαμέρισμα και το αυθαίρετο εξοχικό, οπότε πάσο. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τα χάσετε εντός του 2012.

Έτσι λοιπόν, ένα βράδυ που ο εγκέφαλός μου είχε γίνει πουρές από τις συνεχόμενες διαφημίσεις ειδών κινητής τηλεφωνίας, εμφανίστηκε μπροστά μου ο Νοστράδαμος με την μορφή του Nicolas Anasteau (Νίκου Αναστό, στην μητρική γλώσσα του Γάλλου).

Πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη (ο εγκέφαλος πουρές γαρ) είπεν ο Νοστράδαμος – Anasteau:

«Κάτσε στην θέσιν σου Λουκανικοπώλα, διότι θα σoυ αποκαλύψω την αληθινή αλήθεια και όχι την ψεύτικη αλήθεια, που δεν είναι αλήθεια αληθινά, διότι είναι ψεύτικη. Ο αγαπημένος λαός του Γιαχβέ που κατοικεί στον ομφαλό του σύμπαντος, οι Έλληνες δηλαδή, πρέπει να μάθουν τα μελλούμενα. Σκάσε και γράφε.»

«Μα τον Σουβλακέα, ω Nicolas, αυτό θα πράξω».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...