Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ίσως η κατάρρευση της Ευρωζώνης να είναι μία κάποια λύσις.


Πριν προχωρήσω στην ανάλυση του τίτλου θα ήθελα να επισημάνω τούτο;

Το βρίσκω αφάνταστα ευτράπελο, όταν διάφοροι πεπληγωμένοι Ταραμοσαλατινοί Κοκορετσόδοξοι (ΝεοΕΛληνες ΧΟ) κλαψομουνιάζουσι για την «προτεσταντικιά» Γερμανία που μας τιμωρεί.

Άλφον) Η Γερμανία ΔΕΝ μας τιμωρεί, πλιάτΖικο κάνει. (Ή τοκογλυφία. Ή σκυλεύει πτώμα. Ή οικονομική κατοχή. Ή οικονομικό ράιχ. Διαλέχτε).

Βλήτον) Μόνο η ΒΟΡΕΙΑ Γερμανία είναι «προτεσταντικιά» η ΝΟΤΙΑ (π.χ. Βαυαρία) είναι καθολικιά του σκοτωμού. Ακριβέστερα οι Γερμανοί είναι 1/3 προτεστάντες, 1/3 καθολικοί και 1/3 δεν ασχολούνται με τέτοιες σαχλαμάρες. Τα στοιχεία από την εφορία της ΟΔΓ όπου καθείς δηλώνει θρήσκευμα και δίνει τον οβολό του ανάλογα.

Γάμον) «Προτεσταντικές» χώρες είναι π.χ. οι Σκανδιναβικές (με 50% άθεους), η Ολλανδία, η Αγγλία και πάνω από όλα οι ΗΠΑ με τις 7.436 προτεσταντικές της σέκτες (ίσως και 7.437), που είναι και σαν κράτος προτεσταντοταλιμπάν του κερατά, τύφλα να έχει το Ιράν.

Αυτά.

Ζήτω ο προτεστάντης (Λουθηρανός) Βασιλεύς της Σουηδίας Κάρολος - Γουσταύος XVI. :-P

(Hurra τετράκις κατά το Σουηδικό έθιμο).

Πάμε στα της Ελλάδος τώρα.

Η Ελλάδα εντός του Ευρώ, αποκλείεται να ανακάμψει με ΕΝΤΟΚΑ δάνεια (και καλά «βοήθεια»), πτώση της κατανάλωσης, μετανάστευση των απελπισμένων άνεργων και καταστροφή της παραγωγικής της βάσης. Και μάλιστα μετανάστευση απελπισμένων «εγκεφάλων» διότι δεν βρίσκουν εργασία στον τόπο τους.

Ατυχώς, παρά τις ατέρμονες παρόλες για το ότι πρέπει να «αγκαλιάσουμε την καινοτομία», η πλειονότητα των Ελληνικών εξαγωγών,
αλλά και ο τομέας του τουρισμού, δεν ανήκουν σε τομείς καινοτομίας, όπου μπορείς να είσαι ακριβός σαν την Apple π.χ., αλλά σε τομείς όπου πρέπει
να είσαι φτηνός σαν τις μπανάνες Dole που προκαλούν στείρωση στους bananeros της κεντρικής Αμερικής που τις συλλέγουν.

Και φυσικά με το Ευρώ ισχυρότερο του πληθωριστικού δολαρίου δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός.
(Βέβαια οι ΗΠΑ μπορεί να τυπώνουν πληθωριστικά δολάρια σαν παλαβές, αλλά στηρίζονται στο περίφημο «πετροδόλαρο», ήτοι το γεγονός ότι οι διεθνείς συναλλαγές για την αγορά πετρελαίου γίνονται σε δολάρια. Έτσι το δολάριο ΗΠΑ δεν μπορεί να γίνει ποτέ δολάριο Ζιμπάμπουε με χαρτονόμισμα των 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων).


Η Ελλάδα πολύ απλά ΔΕΝ έπρεπε να μπει στο Ευρώ. Αν ήταν να μπει, θα έπρεπε να μπει όταν θα είχε προχωρήσει η πλήρης ομοσπονδοποίηση της ΕΕ. Σε τέτοια περίπτωση η Γερμανία θα ήταν κάτι σαν την Καλιφόρνια και η Ελλάδα κάτι σαν την Βόρεια Ντακότα, αλλά με παραλίες (φτωχή). Όμως χάρη στην κεντρική ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα είχαμε τις τωρινές μπούρδες με τα «πακέτα διάσωσης» που ουσιαστικά είναι πακέτα πλιάτζικου από τους Ευρω-πληβείους.

Συνεπώς το πρότζεκτ του Ευρώ, ή σχεδιάστηκε από ηλίθιους, ή σχεδιάστηκε σκόπιμα έτσι ώστε να καταρρεύσει, ώστε να επιβληθεί η βίαιη ομοσπονδοποίηση κακήν – κακώς, αφού κατά πως φαίνεται οι λαοί της Ευρώπης δεν δείχνουν και τόσο ενθουσιώδεις να αφήσουν τα εθνικά τους κράτη.

Και μια που μιλάμε για κράτη, άκουσα τον κ. Ράμφο να απολογείται για λογαριασμό της ΕΕ, λέγοντας κάτι σαν «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε Κίνα, Ινδία, Βραζιλία, Ρωσία, αν είμεθα διασπασμένοι σε πολλά κράτη, συνεπώς η ΕΕ είναι μονόδρομος».

Κράτη; Ποια κράτη; Επιχειρήσεις πολυεθνικές και μόνο υπάρχουν στον κόσμο που σαν στόχο έχουν την μονοπωλιακή θέση στην όποια αγορά τους (market niche). (Θα έλεγα κάτι για την «Ελεύθερη αγορά» στυλ Άνταμ Σμιθ, που απλά δεν μπορεί να υπάρξει στον κόσμο του homo karasapiens, λόγω της ανθρώπινης φύσης. Δηλαδή, απληστία, ανασφάλεια και ένστικτο αυτοσυντήρησης. Ας μην αναλωνόμαστε στα προφανή). Η Apple μόνη της έχει ετήσιο κύκλο εργασιών δύο φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας και βάλε. Η ΕΕ με κοινό νόμισμα είναι μια ωραία μεγάλη αγορά για τις πολυεθνικές και μέχρι εκεί. Για τους πληβείους, άστο καλύτερα. Αν πάθουν καρκίνο ή μείνουν ανάπηροι στο Ηνωμένο Βασίλειο, τους στέλνουν πια να δουλέψουν στα σούπερ μάρκετ Tesco’s με αμοιβή… την αναπηρική τους σύνταξη! (Τα Tesco’s δεν πληρώνουν δίφραγκο για τους σκλάβους. Sweeeeeeeet!!!).

Ποια «κράτη» ω βαθυστόχαστε και πολυπράγμονα Σιγισμούνδε – Μωχάμεντ; Α;

Όμως κανείς Έλλην πολιτικός δεν έχει τα ούμπαλα να βγάλει την Ελλάδα από το Ευρώ, ούτε φυσικά ο Τσίπρας που τελευταία αγωνίζεται να μιλήσει αγγλικά με Οξφορδιανή προφορά αυτογελοιοποιούμενος. Αλέξη, μίλα γραμματικώς και συντακτικώς σωστά Αγγλικά και ΑΣΕ την προφορά. Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν το γλωσσικό ταλέντο να πιάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ την προφορά μίας ξένης γλώσσας. Δες τι ποιότητας είναι τα ελληνικά που μιλούν ξένοι εγκατεστημένοι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και βγάλε συμπέρασμα. Πάρε κουράγιο από τον Ντούσαν τον Μπάγιεβιtsch.

Από την Βενεζουέλα του μακαρίτη Τσάβες ο δάσκαλος Αγγλικών του Τσίπρα!

Συνεπώς, ο μόνος τρόπος να βγει η Ελλάδα από το Ευρώ και να ανκάμψει, θα είναι η πολύ πιθανή συνολική κατάρρευσή του. Μετά, ή θα πάμε το πρότζεκτ της ομοσπονδιακής ΕΕ ΣΩΣΤΑ, πρώτα ομοσπονδία, ΜΕΤΑ νόμισμα, ή ο καθένας κάθεται στα αυγά του, με τα μάρκα του, τα φράγκα του, τις πεσέτες και τις δραχμές του.

Να αγοράζει κινέζικες τοστιέρες με σήμα «Siemens»,

Και εκεί που δεν το περιμένεις... Κορνήλιος Καστοριάδης!

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

AEK: Θα ξαναέρθουμε και ο Γαλαξίας θα τρέμει.

Η ΑΕΚ την περίοδο 1929-30.
Και θα μου πείτε:

«Βρε Κάρολε, εδώ η Ελλάδα, μη σου πω και ο κόσμος όλος, βουλιάζει μέσα στα βοθρολύματα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης και εσύ θα ασχοληθείς με την ΑΕΚ; Εντάξει έπεσε κατηγορία η ομαδάρα (σου), αλλά ο κόσμος δεν έχει να φάει!».

Και ευθαρσώς απαντώ:

«Η Ελλάδα ΔΕΝ σώζεται! Ειδικά αν σαν «Σωτηρία» νοείται η επιστροφή στο επίπεδο ζωής του 2007 για τον μέσο Έλληνα. Αυτό ΔΕΝ ξανάρχεται, αλλάξανε τα παγκόσμια κόζια. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί κάπως, αλλά αυτό θα γίνει σε βάθος 10-20 ετών και με την προϋπόθεση ότι δεν θα κάτσει κανένας τρίτος παγκόσμιος με όπλα και όχι χρηματοπιστωτικός όπως γίνεται μέχρι τώρα! Ωστόσο η ΑΕΚάρα μπορεί να ανακάμψει πολύ νωρίτερα!»

Έπεσε λοιπόν η ιστορική ΑΕΚάρα. Έπεσε σε μια χώρα όπου αν έλεγες πριν 2-3 χρόνια ότι είναι δυνατόν να πέσει λόγω άσχημων αποτελεσμάτων αγωνιστικά, μία ομάδα του τέως ΠΟΚ (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ) , θα σε έστελναν στο Δαφνί.

Έπεσε όμως αγωνιστικά η ΑΕΚ;

Όχι! Για οικονομικούς λόγους έπεσε!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, ομάδα με τα χρέη της ΑΕΚ πολύ απλά ΔΕΝ θα έπαιρνε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Δεν θα γινόταν αυτή η μεσοβέζικη μπούρδα του «ναι μεν χρωστάτε τα κέρατά σας, μπορείτε όμως να παίξετε με νεαρούς και 2,5 μεταγραφές». Το ρόστερ που προέκυψε έτσι, ήταν εγγύηση ότι η ΑΕΚ θα ήταν από τα φαβορί για υποβιβασμό, όπως και έγινε.

Και φυσικά είναι ευτύχημα που ήρθαν τα πράγματα έτσι τελικά. Διότι εάν είχε σωθεί η ΑΕΚ την τελευταία στιγμή, είτε αγωνιστικά, είτε με ταρζανιές τύπου «κάνουμε τις ομάδες της Σούπερ Λίγδας 20 για να σωθεί η ιστορική ΑΕΚ», η ΑΕΚ απλά θα έπεφτε του χρόνου στα σίγουρα, είτε αγωνιστικά, είτε λόγω ακόμα μεγαλύτερων χρεών. Και αυτό διότι εκ των πραγμάτων το ρόστερ της θα αδυνάτιζε κι άλλο και θα βλέπαμε κάτι 16χρονα να τρώνε 8 από τον Γαύρο στο τηγάνι και οι Τσουκαλάδες θα άφριζαν από χαρά που πάτησαν τον πεθαμένο.

Η λύση η σωστή, είναι οικειοθελής πτώση στην –ερασιτεχνική πλέον – Γ’ κατηγορία, αποχώρηση από το ΟΑΚΑ και φιλοξενία ή στην Ριζούπολη ή στα Λιόσια και σιγά – σιγά να χτιστεί ένα νέο γήπεδο 25.000 θέσεων στην Νέα Φιλαδέλφεια στην θέση της αλάνας που άφησε με τους άστοχους χειρισμούς του το 2002 ο Γρανίτσας. Διότι πώς να το κάνουμε, ή μουρλός ή λαμόγιο που να αναλάβει τα χρέη της ΠΑΕ αυτή την στιγμή ΔΕΝ υπάρχει.

Σε 2-3 χρόνια η ΑΕΚ θα είναι εκεί που πρέπει.

Θα επιστρέψουμε και ο Γαλαξίας θα τρέμει. Θα ξαναπάμε στους"4" σε Ευρωπαϊκό κύπελλο όπως το 1976-77!(Εκτός εάν γίνει εν τω μεταξύ ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος).

Κύπελλο ΟΥΕΦΑ 1976-77

1ος γύρος: AEK - Δυναμό Μόσχας 2-0 1-2(παρ.)
2ος γύρος:ΑΕΚ - Ντέρμπυ Κάουντυ 2-0 3-2
3ος γύρος:ΑΕΚ - Ερυθρός Αστέρας 2-0 1-3
Προημιτελικά:QPR - ΑΕΚ 3-0 0-3 (6-7 πέν.)
Ημιτελικά:Γιουβέντους - ΑΕΚ 4-1 1-0

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Death of a milk snatcher και άλλα κουλά της επικαιρότητας.


Milk snatcher

Απεβίωσε η Σιδηρά κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ πλήρης ημερών και στο Ηνωμένο Βασίλειο πολλοί έκαναν πάρτι. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ξεπάτωσε πάρα πολύ κόσμο στο ΗΒ με την νεοφιλελέ πολιτική της, μια πολιτική που ήταν το τελευταίο στοίχημα του καπιταλισμού πριν την σημερινή κατάρρευσή του και την επερχόμενη έλευση της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», πιθανώς και με γαρνιτούρα τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. (Με όπλα, γιατί οικονομικά, ο παγκόσμιος πόλεμος ήδη μαίνεται).

Μην ψαρώνετε όμως με αυτή την βαρυγδουπώδη μπούρδα ονόματι «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Στην διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, «Νέες Τάξεις Πραγμάτων» ήρθαν, άκμασαν και ψόφησαν. Όμοια θα πράξει και αυτή που έρχεται. Η διαδικασία θα επαναληφθεί μέχρι το τέλος του ανθρώπινου είδους ή την μετάλλαξη του σε κάτι άλλο με περισσότερο και καλύτερο μυαλό. Διότι το πρόωρο τέλος του ανθρώπινου είδους θα έρθει κατά πάση πιθανότητα από την άπειρη συλλογική ανθρώπινη βλακεία και όχι από έναν μετεωρίτη σαν αυτόν που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν 65.000.000 χρόνια.

Πάρτι στα Λονδίνα αλλά και σε άλλες χώρες από τους αντινεοφιλελέ για τον θάνατο της Μάγκυ «There is no such thing as
society. There are individual men and women, and there are families» Θάτσερ, το οποίο είναι ισοδύναμο με την δήλωση φιλόσοφου σαντουιτσά «Τhere is no such thing as a sandwich. There is ham and there is cheese and there is mayonnaise». Κάποιοι λένε ότι κακώς χοροπηδούσαν κάποιοι σαν μπαμπουίνοι λες και πήρε η ΑΕΚάρα το διαγαλαξιακό κύπελλο επειδή τεζάρισε ο άγγελος του μίσους, διότι πρέπει να σεβόμαστε τον θάνατο και ο νεκρός δεδικαίωται και άλλα τέτοια.

Κυρίες, κύριοι:

1. Ο θάνατος είναι τόσο φυσιολογικός και αναπόφευκτος όσο το επόμενο χέσιμο. Είναι το χέσιμο άξιο κάποιου ιδιαίτερου σεβασμού ή μήπως κολυμβήθρα του Σιλωάμ; Έχεσε ο Χίτλερ δείξτε σεβασμό; Όχι βέβαια. Όπως λέει και το τραγούδι, Ντάει-ντάει, ντάει-ντάει, γουη αρ ωλλ γκόηνγκ του ντάει, γουη αρ ωλλ γκόηνγκ του ντάει. (όπα να καούν τα κάρβουνα). Κάντε τα κουμάντα σας και αποκτήστε ολίγα κότσια. Μην είστε τόσο χέστηδες.

2. Ο νεκρός δεδικαίωται; Όχι, με καμιά Χριστοπαναγία. Οι πράξεις κάθε ανθρώπου αφήνουν σημάδια στον περίγυρό του. Αυτά μπορούν να είναι αντικείμενο κρίσης. Ο Χίτλερ ψόφησε πίνοντας υδροκυάνιο, άρα δεδικαίωται, διότι ήτο χορτομασουλίτσας και του άρεσαν τα σκυλιά; (Μόνο με τους ανθρώπους είχε ένα θεματάκι). Προφανώς όχι. Άρα και η Θάτσερ κρίνεται συνολικά για την απάνθρωπή πολιτική της που τελικά έκανε μια τρύπα στο νερό. Τα τρένα στην Βρετανία είναι πάλι κρατικά και ο κόσμος είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο.

Διάλειμμα με τον Ιρλανδό ταξιτζή πριν προχωρήσω:


Ο μέγας αντιμνημονιακός αγωνιστής από το μετερίζι του αγωνιστικού ΣΚΑΕΙ, ο Γιώργης ο Τράγκας με τ’ όνομα, προσέφερε μέγιστη υπηρεσία στον χειμαζόμενο λαουντζίκο. Έφερε τέσσερις παικταράδες της ομάδας των χρυσαβγών για να ξεδιπλώσουν το πλούσιο και πολυσχιδές ταλέντο των, διότι τα άλλα τα κανάλια δεν τους καλούσι και χάνει η Βενετιά βελόνι και κλαίει πικραμένη του Κίτσου η μάνα.

Κουαρτέτο:

Ο ουρών νοσταλγός της 7ετιας, ο Παναγιώταρος με τα Αγγλικά τύφλα να έχει ο Βορίδας, ο σφαλιαρίστας Κασιδιάρης και ο πιανίστας γκόμενος της κόρης του Μιχαλολιάκου που έπαιζε παλιά σε συγκρότημα white power.

 Jävla svartskalle.

Επιχείρημα: «Μα είναι δυνατόν να θεωρούμε εκτός συνταγματικού τόξου 1.000.000 Έλληνας που ψήφισαν χρυσαβγά;».

Όπα μεγάλε, η ΧΑ δεν πήρε ακόμη 15%, περίμενε να γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Όσο για τις ερωτήσεις... χαδάκια και πασούλες. Σε τέτοια βαθμό που ο γκόμενος της κόρης του Μιχαλολιάκου, άρχισε να μιλάει για στειρώσεις ψυχασθενών, για το ότι τα παιδιά από μικτούς γάμους δεν είναι Έλληνες και άλλα χαζά και χρειάστηκε να πετάξει ο Τραγκεύς την μπάλα στην εξέδρα θέτοντας το καίριο ερώτημα: «Είσθε υπέρ ή κατά των αμβλώσεων;»

«Κατά! Κατά!» απεκρίθησαν και οι τέσσερις ώστε να μην παρεκτραπεί ο πιανίστας σε ύμνους για τον Χιτλέριο εκ Φαρσάλων που είχε ένα θεματάκι με τα μουνιά τους Καλαβρυτινούς και την ανάγκη κατασκευής θαλάμων αερίων για θολοκουλτουριαραίους.

Φαίνεται η ΧΑ άρχισε να κάμπτεται στις δημοσκοπήσεις και χρειαζόταν μία ένεση για να τονωθεί το ηθικό των φασιστών και των βλακών που τους ψηφίζουν. Διότι για να ψηφίζεις ΧΑ, ή απόγονος γερμανοτσολιά είσαι, ή βλάκας, ή και τα δύο.

Καλό εργαλειάκι για το σύστημα η ΧΑ. Μαρκάρεις δυνατά την δεξιά πτέρυγα.

Χρυσαυγίτης. Πιο συστημικός πεθαίνεις.

Αίμα, ούρα, είσαι μιά χαμούρα.

Και κλείνοντας δυό λόγια για τις εξεταστικές επιτροπές. Ασχολούνται τα ΜΜΕ με τις παπαριές που εκτοξεύουν Κασιδιαροβενιζελοι και δεν ασχολούνται με την ταμπακιέρα. Ε, για τσιγάρα είμαστε τώρα; Το κάπνισμα βλάπτει και κοστίζει. Παραθέτω ένα ωραίο κείμενο του Έρμιππου από το φατσοβιβλίο:

«Γίνεται κάπως έτσι. Η κυβέρνηση προτείνει ένα σκληρό μέτρο στην βουλή. Οι βουλευτές δεν το ανέχονται και προτάσσουν τα γενναία στήθη τους για να υπερασπίσουν τον λαό. Αρνούνται την ψήφο τους και το απορρίπτουν. Κάνουν μάλιστα και δηλώσεις στην τηλεόραση. Η φουκαριάρα η κυβέρνηση, όμως, πιέζεται από την κακιά τρόικα και πρέπει οπωσδήποτε να το περάσει, για να σωθεί η πατρίδα. Το κάνει λοιπόν εκτός ...βουλής, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μετά μυξοκλαίγεται.

Περνούν οι τριάντα ημέρες που ορίζει το σύνταγμα και η κακιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που έχει περιορισμένη ισχύ, έρχεται διακριτικά στην βουλή για να επικυρωθεί. Αλλιώς πρέπει να πάψει να ισχύει. Οι βουλευτές, τότε, σφυρίζουν κλέφτικα, ξεχνούν ότι κάτι τέτοια μέτρα θα περνούσαν μόνο πάνω από το πτώμα τους, ασχολούνται με σοβαρότερα πράγματα της διαρκώς ανανεούμενης επικαιρότητας και η νομοθετική πράξη, για την οποία μιλούσαμε, γίνεται νόμος του κράτους εις τους αιώνας, με βάση την υπερδιαλεκτική αρχή της δεδηλωμένης.

Μετά όλοι μαζί κάνουν κι άλλες δηλώσεις στην τηλεόραση, καταριούνται την Χρυσή Αυγή, που θέλει να τραυματίσει το κοινοβουλευτικό μας σύστημα και μας θυμίζουν ότι γλυτώσαμε προσωρινά από την όγδοη συνιστώσα του Τσίπρα, που δεν πιστεύει στην δημοκρατία μας. Ο λαός ανακουφίζεται που απέφυγε τα χειρότερα και ανοίγει την τηλεόραση για να ακούσει τι έχει να μας πει ο Πάγκαλος στην εκπομπή του Πρετεντέρη.

(Να μην ξεχάσουμε να συμπληρώσουμε ότι στα διαλείμματα η βουλή μας ψηφίζει και τροπολογίες με τις οποίες νομιμοποιεί τις προμήθειες και απαλλάσσει από ενδεχόμενες ευθύνες τραπεζικά στελέχη που δανειοδοτούσαν παράνομα τα κόμματα. Σκεφθείτε και να μην το έκανε. Θα μας ζητούσε να απολύσουμε άλλους 100.000 επίορκους η τρόικα και θα είχαμε κοινωνικό πρόβλημα.)»

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ερχόμαστε και ο Γαλαξίας θα τρέμει.

Τελείωσαν τα ψέματα.

Σύντομα, επιτροπή αυστηρά επιλεγμένων Ανδρομέδιων ιστολόγων, (με γονίδιο Αίπσηλων® και απ’ όλα), θα συνεδριάσει ώστε να ανακοινώσει τις υποψηφιότητες για το πλέον περιζήτητο βραβείο του Γαλαξία.

Το βραβείο της Ανδρομέδιας κυανόλευκης δεξιάς, μετά πέντε (5) δακτύλων.


Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ανασχηματισμός – αστροπελέκι. Έρχεται η ανάπτυξις από Δάουν – άνδερ.

Λύθηκε ο γόρδιος δεσμός της συνεχόμενης κατρακύλας του Ελληνικού ΑΕΠ, που έχει πέσει κατά 25% την τελευταία 4ετία.

Ο πρωθυπουργεύων Vizegauleiter του Eurogau Griechenland, κ.κ. Ανδώνιος Σαμαρεύς αναμένεται να ανακοινώσει σήμερον, ανασχηματισμόν – αστροπελέκιν, ίνα εκτοξευθεί στην Βαλχάλαν η Ελλάς. (Θα τινάξει τα πέταλα δλδ.)

Βασικός άξων της Operation Blitzeisenfaust ΙΙ(*) θα είναι η εγκατάστασις στο υπουργείον αναπτύξεως του κ.κ. Αδώνιδος «Bouboukos» Γεωργιάδου – Μανωλίδου.

(*) Ονομασία που έδωσε ο Gauleiter του Eurogau Griechenland κ.κ. Μαζώχ στο εγχείρημα. Η Blitzeisenfaust Ι μπήκε σε σημείο του σώματος των Ελλήνων, εκεί που δεν φωτίζει ο ήλιος).

Ο κ.κ. Αδώνις «Bouboukos» Γεωργιάδης – Μανωλίδης, αναμένεται να φέρει πλήθος κρυφών επενδύσεων από την Αυστραλίαν (Δάουν – άνδερ), κρυφάς επενδύσεις τας οποίας συνέλεξε με τον τρόπον που βλέπετε στο παρακάτω φωτογραφικόν δοκουμένδον, όταν επισκέφθηκε την χώραν των καγκουρό, δια κάποιαν υπόθεσιν του δημοσίου, την οποία ουδείς ενθυμείται πλέον.


(Πηγή: Πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού Εφές).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...