Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τραγέλαφος, κλαυσίγελος και στο βάθος κήπος.


Ακόμα και ο Γεώργιος - Περιπατητής Θάμνος, (George Walker Bush), έδινε λιγότερο υλικό στους ευθυμογράφους από ότι η Νεοελληνική πραγματικότητα.

Η Νεοελληνική πραγματικότητα είναι ο καλύτερος χώρος στον οποίο μπορεί να βρεθεί ένας ευθυμογράφος, ή γελοιογράφος. Τίποτα δεν δουλεύει σωστά στο νεοελληνικό κράτος και ο σουρεαλισμός είναι ο κανόνας. Αν μάλιστα κάποιος προσπαθεί να είναι σωστός, σύμφωνα με τα πρότυπα συμπεριφοράς του δυτικού κόσμου, τότε κινδυνεύει να αποκληθεί "μαλάκας" ή ακόμα και "αδελφή".

(Έχει γεμίσει βαρβατίλα το Χέλλας παίδες. Τώρα πώς γίνεται όλη χώρα να είναι πεσμένη στα τέσσερα περιμένοντας το τρίο Τόμσεν, είναι ένα ερώτημα στο οποίο θα κληθούν να δώσουν απάντηση εξωγήινοι αρχαιολόγοι που θα φτάσουν στην γη σε 60,000 χρόνια από τώρα, όταν η ανθρωπότητα θα έχει προ πολλού εκλείψει).

Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι όλο αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό επεκτείνεται και στα σοβαρά πράγματα, οπότε ο γέλως γίνεται κλαυσίγελος.

Χρειάστηκε να σφάξει κατόπιν εντολής κάποιος χρυσαΒγίτης έναν Έλληνικής εθνικότητας Έλληνα υπήκοο, (σε αντίθεση με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς π.χ. που είναι Έλληνας υπήκοος Σερβικής εθνικότητας) για να παρθούν κάποια μέτρα έναντι μίας συμμορίας που είχε δημιουργήσει τα SA (Sturmabteilungen) mark 2.0.

Όσο έσφαζαν και έδερναν Πακιστάνια ήμασταν τζετ ας πούμε. Φυσικά. Η ΧΑ ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία του διεφθαρμένου συρφετού που έφερε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο που είναι τώρα.

Βλέπετε τα χρυσαΒγά ήταν ο ιδανικός "προφυλακτήρας" ώστε οι δυσαρεστημένοι με το μνημόνιο, φρεσκοάνεργοι δεξιών προς ακροδεξιών οπαδικών προτιμήσεων, να μην ψηφίσουν τίποτα "αμαρτωλούς" αριστερούς του πέοντα, που είχαν κάτι ψιλοαντιρρήσεις με το πλιάτζικο των Γερμανών στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα θεωρούσαν το Ευρώ κόκκινη γραμμή. Αυτούς βρε που έχουν τον αρχηγό που σπρεχάρει τα Ήνγκλις βέρυ μπεστ.

Και όσοι παρεξηγούνται από το "οπαδικών προτιμήσεων", τους παραπέμπω σε κάτι που είχα γράψει παλιότερα, για το πώς η επιλογή της κομματικής ταυτότητας των νεοελλήνων δεν διαφέρει πολύ από την αντίστοιχη ποδοσφαιρική. Κλικ εδώ.

Και άντε την ψάχνουμε τώρα την δουλειά με την ΧΑ με την μεθοδολογία με την οποία μπαίνουν σε επικίνδυνες διασταυρώσεις άνευ σήμανσης, σήματα "Στοπ" ή σηματοδότες. Για να μπει κάτι από τα αναφερθέντα, αρκεί να έχει συμπληρωθεί ο αντίστοιχος κατά περίπτωση αριθμός θανατηφόρων ατυχημάτων, ώστε να δικαιολογηθεί η επένδυση για "στοπ" ή φανάρι. Κυνικό του σκοτωμού, αλλά έτσι δουλεύει το σύστημα.

Ωστόσο αυτές οι καθυστερημένες, σωστές ενέργειες εναντίον της χρυσαβγής πρόβαλαν δύο εξόχως κλαυσιγελογεννή περιστατικά:

1. Τις δημοσκοπήσεις κατά "παραγγελία".

Μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έσκασαν μύτη κάτι δημοσκοπήσεις που έδειχναν την ΝΔ να αναβαίνει σε βάρος της χρυσαβγής.
Δλδ. κάποιοι κατά κανόνα οπαδικά δεξιοί προς ακροδεξιοί, που ψήφισαν ΧΑ λόγω φρεσκοανεργίας, θα ψηφίσουν Σαμαρομπουμπουκοφαηλοβορίδες που τους εγγυώνται την μακρόχρονη ανεργία μεν, αλλά προστασία της δημοκρατίας από τα χρυσαβγά δε, διότι τους συγκλόνισε η αποφασιστικότης του Δένδια έναντίον των Sturmabteilungen 2.0.

Βρε τι πίνετε και δε μας δίνετε;

Αν κάποιοι που ψήφισαν χρυσαβγή και καλά σοκαρίστηκαν από την δολοφονία, μάλλον στους ψεκασμένους Έλληνες θα πάνε, που πουλάνε και αντιμνημόνιο.

Πόση μπαρουφολογία πια...

2. Το "πραξικόπημα" των έφεδρων αξιωματικών.

Και ξαφνικά μία ανακοίνωση στο άθεο ίδερνετ κάποιων έφεδρων αξιωματικών παρουσιάστηκε σαν... κίνδυνος πραξικοπήματος. Το είπε και η "έγκυρη" Washington Post, είτε από βλακεία του δημοσιογράφου, είτε λόγω δόλου, σε εφαρμογή κάποιου σχεδίου να πάει η Ελλάδα ακόμα πιο κάτω από ότι είναι τώρα.

Πώς θα κάνουν πραξικόπημα τα έφεδρα ρεεεε!!!

Θα πηδήξουν την μάντρα της πλησιέστερης ΜΕ (Μονάδα Επιστρατεύσεως) και θα βουτήξουν από τις αποθήκες σκελέες, σαπούνια με την σφραγίδα του Βασιλικού Ναυτικού της Ελλάδος, τζάκετ, παραλλαγές και τίποτα Μ1 από τον πόλεμο της Κορέας;

Πιο λογικό ακούγεται να κάνουν πραξικόπημα βετεράνοι Ι-4.

Σε μιά βδομαδούλα (βαριά - βαριά 15 μέρούλες) σκάει σχέδιο πραξικοπήματος από ομάδα Ελληνόψυχων αντιμνημονιακών βετεράνων Ι-4.

Τι λέτε ρε που oι γιωτάδες δεν είναι ικανοί για πραξικοπήματα, αλλά και νόμιμας πολιτκάς παρεμβάσεις;

O τέως γιωτάς Göran Persson (s) ήταν πρωθυπουργός της Σουηδίας από το 1996 έως το 2006!

Στην φωτογραφία ο γίγας της Σουηδικής Σοσιαλδημοκρατίας Göran Persson νεοσύλλεκτος!


Εν κατακλείδι:

Άσχετα με τις διαγαλαξιακού επιπέδου καραπαπαριές που εκτοξεύονται περί πιθανότητας πραξικοπήματος από σύνδεσμο ΕΦΕΔΡΩΝ αξιωματικών (τέως ΚΑΡΑΒΥΣΜΑΤΩΝ δλδ), από τους όψιμους υπερασπιστές της δημοκρατίας (την ίδια που μέχρι προχθές οι ίδιοι είχαν λιώσει στο anal fisting), ισχύει το κάτωθι αξίωμα ίσως και θρησκευτικό δόγμα:

Αν μια ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΑΡΑ έχει τον πληθυσμό χορτασμένο (κατά προτίμηση με κρεατικά) και η τηλοψία δείχνει μπάλα και βυζιά, δεν πέφτει ούτε με εισβολή ερπετόμορφων ανθρωποσυκωτοφάγων εξωγήινων.

Οι μόνοι που ίσως γκρινιάξουν για την υποθετική καραχουντάρα, θα είναι κάτι θολοκουλτουριαραίοι σαν την αφεντιά μου, αλλά ποιος τους χέζει αυτούς, ω Ευμόρφιε; Α;

ΕυχαρισΘω.

Στο επόμενο: Μαθήματα παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Syriana


Το πολυαναμενόμενο RPG του 2015: Fallout 5 New Athens. Για PC, Mac, Xbox, Ps και... Live 3D. Πάντως η Αθήνα μπορεί να αποκτήσει μεταπυρηνική εμφάνιση χωρίς να φάει ατομική μπόμπα στην κεφάλα, αρκεί να εκλεγεί ο Κασιδιάρης δήμαρχος τον Μάιο του 2014.

Tις 27 Οκτωβρίου 1962 κατά την διάρκεια της κρίσης των Σοβιετικών πυραύλων στην Κούβα, το οπλισμένο με πυρηνικά Σοβιετικό υποβρύχιο Β-59, παρ’ όλο που βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, έγινε στόχος ενός αμερικανικού στολίσκου αποτελούμενου από 11 αντιτορπιλικά και το αεροπλανοφόρο USS Randolph.

Για να αποφύγει τις βόμβες βυθού καταδύθηκε σε τέτοιο βάθος, ώστε δεν μπορούσε πλέον να έχει επαφές μέσω ασυρμάτου. Το υποβρύχιο είχε την εξουσιοδότηση να πλήξει την Φλόριντα με πυρηνικά, εάν και οι τρεις υπεύθυνοι αξιωματικοί του σκάφους, εκτιμούσαν ότι συνέτρεχε λόγος γι αυτό.

Διοικητής ήταν ο πλοίαρχος Βαλεντίν Γκριγκόριεβιτς Σαβίτσκυ, υποδιοικητής ο επίσης πλοίαρχος Βασίλι Αλεξάντροβιτς Αρχίποφ και πολιτικός κομισάριος ο Ιβαν Σεμόνοβιτς Μασλένικοφ. Βρισκόμενοι υπό βομβαρδισμό από τον αμερικανικό στολίσκο, ο Διοικητής και ο πολιτικός κομισάριος θεώρησαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ξεσπάσει πόλεμος και όφειλαν να κάνουν το Μαϊάμι μία από χόρτα.

Όμως ο Βασίλι Αλεξάντροβιτς Αρχίποφ, αν και υποδιοικητής του σκάφους, διαφώνησε και επέβαλε την άποψη του στους άλλους δύο, αποτρέποντας την έναρξη του Γ’ παγκόσμιου πόλεμου πριν 51 χρόνια.

Και ερχόμαστε στο 2013…

Το κατεστημένο των ΗΠΑ, υπάλληλος του οποίου είναι ο νέγρος «Dubya» Μπαράκ Ομπάμα, έχει το εξής όραμα: (Ναι, υπάλληλος είναι. Και μόνο να σκεφτεί κανείς τα γραμμάτια που πρέπει κάθε πρόεδρος των ΗΠΑ να εξοφλήσει μετεκλογικά στους χρηματοδότες του, αρκεί).

Τον πλήρη έλεγχο των πετρελαίων της Μέσης Ανατολής, αλλά και την διατήρηση του δολαρίου ΗΠΑ σαν μοναδικό μέσο πληρωμής αυτού του αγαθού. Το γνωστό πετρο…δόλαρο. Έτσι μετά την υποταγή του πετρελαιοφόρου Ιράκ, του γεμάτου σπάνιες γαίες και όπιο Αφγανιστάν, της Λιβύης, ήρθε η σειρά της Συρίας και αργότερα του Ιράν. Αν πετύχει το σχέδιο, η βασιλική οικογένεια των Σαούντ στην Σαουδική Αραβία θα ανατραπεί και θα αντικατασταθεί από κάποιον πιο υπάκουο σύμμαχο. Παράλληλα θα είναι και ένας καλός τρόπος να περικυκλωθεί περαιτέρω η Ρωσία και να στριμωχτεί η Κίνα.

Προφανώς και οι ΗΠΑ δεν δεκάρα τσακιστή για το αν και από ποιούς οι Σύροι πολίτες ψεκάζονται με αέριο Σαρίν. Αυτό έλειπε κιόλας να ασχολούνται με ένα μάτσο «sand niggers» Και αν κάποα εκατομμύρια «sand niggers» πάνε πρόσφυγες στην ΕΕ, ακόμα καλύτερα, αποσταθεροποιούμε και αυτούς τους θολοκουλτουριάρηδες τους Ευρωπαίους. Οι «ανθρωπιστικές» παπαριές που εκτοξεύονται από τις ΗΠΑ και άλλους είναι για μικρά παιδιά ή χρήσιμους ηλίθιους. Άλλωστε η εκστρατεία του Ιράκ του 2003 για να καταστραφούν τα ανύπαρκτα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ, δεν είναι τόσο μακριά.

Και τώρα σκέφτεται κανείς:

Το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας και της Κίνας φτάνει για να κάνει όχι μόνο τις χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά όλον τον πλανήτη παρανάλωμα του πυρός πολλές φορές.

Άραγε το κατεστημένο των ΗΠΑ θεωρεί ότι η Ρωσία και η Κίνα είναι γεμάτη συνετούς Αρχίπωφ που δεν θα αντιδράσουν εν θερμώ αν παραστριμωχτούν;

Ή η απληστία τους είναι τόσο μεγάλη πια, που δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους, πέρα από την λύσσα τους για περισσότερα αγαθά που θα τους φέρουν την πολυπόθητη «ασφάλεια»; (Που δυστυχώς δεν υπάρχει. Το μόνο ασφαλές για τους ανθρώπους είναι ο σωματικός θάνατος).

Νομίζω ισχύει το δεύτερο. Ο μηχανισμός δουλεύει ως εξής:

Φόβος του θανάτου => αναζήτηση της ασφάλειας με κάθε τρόπο => ο μόνος γνωστός τρόπος επίτευξης κάποιας ασφάλειας είναι η συσσώρευση υλικών αγαθών => ασύνορη και αχαλίνωτη απληστία => πατάμε επί πτωμάτων ώστε να συσσωρεύσουμε περισσότερα υλικά αγαθά => Στα παπάρια μας αν ο γείτονας ψοφήσει ή υποφέρει εξ αιτίας μας => Την πάτησες μαλάκα, σε δρεπάνιασε ο Χάρων.

Κατά συνέπεια, ο μόνος τρόπος να μην αυτοκαταστραφεί η ανθρωπότητα, είτε εντυπωσιακά με πυρηνικό πόλεμο, είτε λιγότερο εντυπωσιακά καταστρέφοντας το περιβάλλον της, είναι να αλλάξει μυαλά.

Και αν οι περισσότεροι μπορεί να παθαίνουν πλάκα με την κυνική θεώρησή μου, «ο θάνατος είναι τόσο φυσικός και αναπόφευκτος όσο το επόμενο χέσιμο», ίσως πρέπει να βρούμε μια πιο ροζέ διατύπωση που θα την ασπαστούν όλοι, μπας και...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...