Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Σοφός Λαγός μίλησε! Είπε μια φρασούλα! Ήταν: "Heil Thrylos!".



Μίλησε ο κατά Τζιμάκο Πανούση Σοφός Λαγός σε αυτές τις περίεργες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και βγήκε κάτι αρκούντως δυσνόητο και ελληνογερμανικό. Καθόλου παράξενο, αφού το γερμανικό "κεφάλαιο", (και όχι ο κάθε διανοητικά καθυστερημένος Γερμανός πληβείος που διαβάζει την κοπροφυλλάδα Bild και ψηφίζει CDU) κάνει πλέον ό,τι γουστάρει το οικόπεδο "Ελλάς".

Πλιάτζικο δημόσιας και σε λίγο ιδιωτικής περιουσίας.

Και τα σκυλιά δεμένα με το μεσοπρόθεσμο, που ούτε ο Στουρνάρας δεν ξέρει τι λέει μέσα. (Ξέρουν όμως οι Τεύτονες ξυγγραφείς, χο, χο).

Τι είπε λοιπόν ο Σοφός Λαγός, που ζει σε μια χώρα με 30% ανεργία και με μεγάλο κύμα πτυχιούχων νεομεταναστών;

"Heil Thrylos!".

Ναι, αυτό.

Διότι ποιοι ήταν οι πραγματικοί νικητές (αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις);

1. Η Χρυσή Αυγή, που τα έδωσε όλα στην Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Εκτιμώ ότι στις Ευρωεκλογές θα είναι τρίτο κόμμα, με διψήφιο ποσοστό μεταξύ 10 και 18%. Αν του Έλληνα δεξιού του κλείσει το σπίτι η κυβέρνηση της ομαδάρ... ε... του κόμματός του, τότε ψηφίζει ναζιστές.

Διάολε, όλοι αυτοί οι συνεργάτες των Γερμανών ναζί που μετά τον πόλεμο βαφτίστηκαν "εθνικόφρονες" και διορίστηκαν στο δημόσιο, ΔΕΝ απέκτησαν απογόνους;

Απέκτησαν.

Αρέσει δεν αρέσει, οι Φασιστοναζιστοβασιλοχουντική καρα-ακροδεξιά στην Ελλάδα είναι 10% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και ψήφιζε ΝΔ μετά το 1974 για ξεκάρφωμα. (Μερικοί πολύ μερακλήδες ψηφίσαν και ΠΑΣΟΚ μετά το 1981).

2. Ο Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς, ή "Θρύλος" ή "Ουωλιεμπιακουώς" στα Μπαζινέικα.

Προφανώς, το κλωτσοσκούφι είναι σημαντικότερο από το αν σου έχουν κλείσει το σπίτι, οπότε Βαγγέλα προχώρα, σε θέλει όλη χώρα. Φήμες ότι το έμβλημα του Πειραιά, θα αντικατασταθεί από το εθνόσημα της Λιβερίας ή των νήσων Μάρσαλ που δίνουν σημαίες ευκαιρίας, κρίνονται ως ανακριβείς και κακοήθεις.

Από κει και πέρα, σε αυτές τις εκλογές, όσοι υποψήφιοι είχαν δεσμούς με τη ΝΔ και ακόμα περισσότερο με το ΠΑΣΟΚ κοίταζαν να τους κρύψουν κάτω από το χαλάκι.

Εδώ θα μου πεις το ΠΑΣΟΚ κρύφτηκε πίσω από μια ελιά με δάκο, οι υποψήφιοι βλαχοδήμαρχοι θα έμεναν πίσω; Γέμισε ο τόπος "ανεξάρτητους", ελεύθερους και ωραίους υποψήφιους. Μέχρι και ο Σγουρός έστειλε εξώδικο στη Singular για να μην τον "πρασινίσουν".

Συνεπώς η ΝΔ και η τσόντα της το ΜπενιζελοΠΑΣΟΚ προετοιμάζονταν για συντριβή, που τελικά δεν ήρθε. Με κατάλληλη μπουμπουκολογική, μπορείς να παρουσιάσεις τον δεξιό Τζιτζικώστα π.χ. σαν "οιωνεί" χρισμένο από την Συγγρού, που μαζί με τον έχοντα το χρίσμα "κόουτς" Ιωαννίδη, πήραν ποσοστό Μητσοτάκη τον Απρίλιο του 1990.

Πανωλαιθρίαμβος!

Μέχρι την επόμενη Κυριακή, η ΝΔ μπορεί να ελπίζει σε μία μικρή ήττα στις Ευρωκλογές, που θα της δώσει το δικαίωμα να πει:

"Καταλάβαμε ότι το καυλί του πορνοστάρ Φριτς σας πονεί. Θα βάλουμε λαδάκι Καλαματιανό. Το ξεπούλ... εε... οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται".

Ο Σύριζας έκανε κάποια επιτυχία στην Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής, θα είναι πρώτος στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν είναι δα και ΠΑΣΟΚ του 1981, όπως και ο Τσίπρας δεν είναι ο Ανδρέας ΙΙ. Είναι πολύ αριστερόστροφος και αυτό τρομάζει τον μέσο συντηρητικό Έλληνα κεντρώο.

Το ΠΑΣΟΚ εξαφανισμένο σαν "στήριξη" υποψηφίων, θα συντριβεί στις Ευρωεκλογές, αλλά σιγά μη ρίξει ο Μπενιζέλας την κυβέρνηση. Με νύχια και με δόντια θα γαντζωθεί.

Ανεβασμένο το ΚΚΕ, ζωντανοί οι ψεκασμένοι, ανάλογα αποτελέσματα θα πάρουν και την επόμενη Κυριακή. Ο Μπαρμπα - Φώτης πάει για τίλιο, ή το ψηφοδέλτιο επικράτειας της Ελιάς.

Συνοπτικά προγνωστικά Ευρωεκλογών : (Πάρτε και έναν κουβά καλού - κακού).

Σύριζας πρώτος με διαφορά 2-4 μονάδες από την ΝΔ.
Η ΝΔ μεταξύ 20 - 26%.
Η Χρυσή Αυγή τρίτη με 10-18%.
Η Ελιά 4-6%.
Το Ποτάμι 3-7%
ΚΚΕ 7-10%
Ψεκασμένοι 3-5%
Μπάρμπα -Φώτης 1-2%
Καρατζαφύρερ 1-3%
ΕΠΑΜ Καζάκης ? Πόσο μπορεί άραγε να τον βοηθήσει το άθεον διαδίκτυον;

(Εμένα πάντως μου αρέσει αυτός ο Πέδρο Ολάγια ο Ισπανός Ελληνιστής που μιλά άψογα Ελληνικά, αλλά με Καστιλιάνικο στόμφο).

Τα ρέστα πακοτίνια.

Καλό βόλι. (Αχ κακούργα κενωνία μη φάγανη μπαμπέσικα, αχ...).

9 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=4-pRPk8ktTs#t=36

    http://www.youtube.com/watch?v=nPUVLAUoWpE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΦΠ = Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της λέξης σύνδεσμος... (lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα, σε αρκετά (στα περισσότερα) θα συμφωνήσω. Κι εγώ μέσες-άκρες κάπως έτσι τα βλέπω. Εκεί που θα διαφωνήσω σφόδρα είναι στα του Μαρινάκη.
    Δεν κατεβαίνει ως πρόεδρος του Ολυμπιακού ο άνθρωπος αφενός, αφετέρου τα περί σημαίας δεν ισχύουν υπό την έννοια ότι δεν είναι ο μόνος που το κάνει αυτό το πράγμα: σκέψου πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν και μετανάστευσαν σε άλλες χώρες, πόσοι έχουν off shore ή τα λεφτά τους σε τράπεζες του εξωτερικού, πόσοι έβγαλαν κατόπιν πληροφοριών τα λεφτά τους όξω τα τελευταία χρόνια (αναφέρομαι κυρίως σε πολιτικούς κλπ), πόσους έχουν μεταναστεύσει κ.ο.κ. Σε ένα στραβό κλίμα, ο Μαρινάκης έκανε ό,τι κάνουν όσοι προσπαθούν να επιβιώσουν (και δεν ήταν ο μόνος). Η διαφορά του με πολλούς άλλους όμως ξέρεις ποια είναι; Ότι στο παρελθόν έχει βάλει αρκετές φορές το χέρι στην δικιά του τσέπη να κάνει έργα και αυτό το παραβλέπουν όλοι. Επίσης, καλές οι σημαίες των πλοίων αλλά η σημαία του Ολυμπιακού είναι ελληνικότατη και φορολογείται κανονικά και με τον νόμο. Και τέλος-τέλος χίλιες φορές να μείνει σε ελληνικά χέρια το λιμάνι παρά να το πάρουν όλο οι Κινέζοι (στους οποίους έγινε δώρο και λίγο έχει διαρρεύσει η εμπορική γραμμή που συνδέει το εμπορικό λιμάνι στο Ικόνιο με το κυρίως δίκτυο του ΟΣΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Hades

    Mα προφανώς και ο Μαρινάκης μπίζνες κάνει όπως και οι άλλοι Έλληνες εφοπλιστές, όπερ και οι σημαίες των Νήσων Κέημαν ή Βανουάτου.

    Και ο Ολυμπιακός μπίζνα είναι, άσχετα αν έχει Ελληνικό ΑΦΜ και "φορολογείται" όπως "φορολογούνται" όλες οι ΠΑΕ στο άρρωστο Ελληνικό ποδόσφαιρο, για τους γνωστούς λόγους.

    Το πρόβλημα κατ εμέ είναι ότι ο συνδυασμός "Πειραιάς νικητής" μαζεύει ψήφους πρώτα σαν "Ολυμπιακός" και μετά σαν ό,τι άλλο, όπως και ο Μπέος (δέος - μεγάλο πέος) στο Βόλο.

    Από κει και πέρα, το αν τον ΟΛΠ θα τον πάρει ο Μαρινάκης για πάρτη του, ή οι Κινέζοι είναι άλλο θέμα. Καθαρά για το γαμώτο, καλύτερα να τον έχει ένας "Χ" Έλληνας παρά κάποιος ξένος.

    Αλλά αν τον πάρουν οι Κινέζοι (πιθανότερο), θα έχουμε να την χαρά να ακούσουμε τον κ. Χουνγκ Φε Χούα να δηλώνει "Χάηλ Τλύλος" προσπαθώντας να γλείψει Ολυμπιακούς και "εθνικόφρονες" :-P :-P :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Μπέο είμαστε ως περήφανοι έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=vuNhcJthhNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος25 Μαΐου 2014 - 12:33 μ.μ.

      Στο Ξάρβαρδ αδέλφια μου, στο Ξάρβαρδ!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...