Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο μέγας θρίαμβος του τσιπροταυρομάχου Αντόνιο Θαμάρα.



Ιστορική φωτό από την Ανδαλουσία: Ο Τσιπροταυρομάχος Αntonio Zamara μοιράζει αυτόγραφα.

Από τα μουγκανίσματα των τσοντοκάναλων των εργολάβων - συνεργατών των πλιατσικολόγων δανειστών της Ψωρογιώργαινας (Προ της ένταξης στην ΕΕ Ψωροκώσταινας), γίνεται φανερό το εξής:

Οι Ευρωεκλογές απετέλεσαν θρίαμβον μέγαν του Ανδαλουσιανού τσιπροταυρομάχου Αντόνιο Θαμάρα και του σουμοτόρι Βαγγελούρι Μπενιζελάρα.


Μπορεί ο Τσίπριζας να πήρε 26,5% η ΝΔ 22,5% και ο δάκος 8% και ναι, με μια πρώτη στεγνή (χεχ) ανάγνωση των αποτελεσμάτων, να φαίνεται ότι η Γερμανόδουλη κυβέρνησις των Αθηνών, που δε δίνει στην ΜΠΑΟΚάρα πρωτάθλημα, ηττήθη, ΑΛΛΑ:

Κυρίες, κύριοι:

Την Ελλάδα την ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

Το χρέος που έχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.

Οι δανειστές κάνουν πλιάτζικο σε δημόσια ΚΑΙ σε ιδιωτική περιουσία (μέσω ΔΟΥ) άμα λάχει.

Η ανεργία χαϊδεύει το 30% και ο μόνος *άμεσος* τρόπος να πέσει, είναι ή να πεθάνουν οι άνεργοι, ή να πουληθούν για σκλάβοι στο Κατάρ για να χτίσουν τα γήπεδα του Μουντιάλ του 2022, μεταφέροντας τσιμεντόλιθους με τα δόντια οι παλιοάπιστοι. (Αλλάχου Άκμπαρ).

Το πρότζεκτ λέει να γίνει η Ελλάδα "ειδική οικονομική ζώνη" με μισθούς €150-250, ώστε να ανταγωνιστεί η ΕΕ την Κίνα. Αυτόχθονες ιθαγενείς μικροεπιχειρηματίες, ή βιοτέχνες, ή καλοπληρωμένοι υπάλληλοι έστω, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ. Όσα ντόπια μυαλά αξίζουν κάτι, θα δουλεύουν εκτός Ελλάδος, με αμοιβές κατώτερες των γηγενών εγκεφάλων.


Φανταστείτε τώρα το εξής:

Είμαστε στην εποχή προ του 2009, στην εποχή του δικομματισμού.

Αν το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει ότι η κυβέρνηση Σαμαρομπενιζέλ, δεν θα έτρωγε σε Ευρωεκλογές 15-20 μονάδες στο κεφάλι από τη ΝΔ:

Αν η ΝΔ είχε κάνει ότι η κυβέρνηση Σαμαρομπενιζέλ, δεν θα έτρωγε σε Ευρωεκλογές 15-20 μονάδες στο κεφάλι από το ΠΑΣΟΚ:

Προφανώς.

Άρα γιατί ο Τσίπριζας δεν έριξε 10 μονάδες στην κεφάλα του τσιπροταυρομάχου Αντόνιο Θαμάρα για πλάκα και έριξε μόνο 4, δίνοντας το "δικαίωμα" σε Μπουμπουκοπρετεντέρηδες να πουλάνε τρελίτσα;
Κοιτάξτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ (και παλαιότερα ο ΣΥΝ), ήταν ένα κόμμα της ανανεωτικής (θολοκουλτουριάρικης για τους Μπουμπούκους) αριστεράς, που έπαιρνε διαχρονικά από 2-6%, ανάλογα με τον τύπο των εκλογών, εθνικές ή Ευρωπαϊκές.

Τώρα που έπεσαν οι πληγές του Φαραώ στην Ελλάδα, ο Σύριζας βρέθηκε στο 26-27%. Όμως ξέρετε, οι νέοι ψηφοφόροι του Σύριζα ΔΕΝ έγιναν ξαφνικά "θολοκουλτουρέ"αριστεροί εν μία νυκτί.

Μέχρι χθες ΝΔΣΟΚ ψήφιζαν.

Και ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που καταψήφισε το ΝΔΣΟΚ, αλλά ψήφισε "Ποτάμι" ή "Λοιπά", από Καζάκη μέχρι Πολύδωρα, Λεβέντη, Ζουρλάρη και Οικολόγους - Πειρατές, δεν του πήγαινε να ψηφίσει Τσίπρα με τίποτα.

Γιατί;

Μα, διότι δεν έχει απελπιστεί ακόμα αρκετά για να ψηφίσει ένα κόμμα που στη συνείδησή του είναι "γραφικό".

Ένα κόμμα "γεια σου", της "ταβέρνας", για τσίπουρα και ρακόμελα παρέα με γκόμενες με ταγάρι και αξύριστες μασχάλες, ιδρωμένες, να εκπέμπουν φερομόνες και να καυλώνουν τα γκαρσόνια, αφού ξυπνά μέσα τους ο άνθρωψ των σπηλαίων.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη γίνει πιο "mainstream", ναι, θα είχε πάρει παραμάζωμα τις ψήφους των μικρών και του Ποταμιου, θα είχε ρίξει στη γκλάβα του Σαμαρά μία 15αρα και ο Σταύραξ θα γύρναγε στο Mega με την ουρά στα σκέλια.

Όχι ότι ο Σύριζας δεν έχει μπει στη διαδικασία να γίνει κόμμα πολυσυλλεκτικό και "νοικοκυραίων". Και μόνο το γεγονός ότι ο Τσίπρας έδωσε συνέντευξη (όρκο νομιμότητας στο πρότζεκτ του Ευρώ) συνοδεία του Βαρουφάκη στο Austin του Τέξας, λέει πολλά.

Στο Austin αν έχεις το θεό σου, που είναι μία πόλη ενδοτεξανής εμβέλειας και το μόνο που την ξεχωρίζει από το υπόλοιπο Τέξας, είναι το ότι ψηφίζει κατά κανόνα Δημοκρατικούς αντί για Ρεπουμπλικάνους.

Αν νομίζετε ότι ο πόλος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρηθεί να ελεγχθεί από τις ΗΠΑ, αφού το ΝΔΣΟΚ ελέγχεται πλήρως από την Καϊζερίνα Καγγέλα, σωστά νομίζετε.

Ο Σύριζα θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές (2015? 2016?) και σε συνδυασμό με την επιπλέον πούτσα που θα έχει φάει ο κόσμος, μπορεί να βγει και αυτοδύναμος.

Μην περιμένετε όμως ταρζανιές α λα Δημήτρη Καζάκη με εθνικό νόμισμα, διαγραφή του χρέους και άλλα τέτοια πατριωτικά και αιθαιροβαμόνικα.

Αν δεν ξεσπάσει εν τω μεταξύ κάποια παγκόσμια πολεμική σύρραξη, το Eurogau Griechenland θα είναι αλυσοδεμένο με τα δεσμά του χρέους για όσο θα υπάρχει η ΕΕ (με τη σημερινή μορφή), η ΕΚΤ (επίσης με τη σημερινή μορφή) και η Deutsche Bank.

Καλό μας κουράγιο.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Σοφός Λαγός μίλησε! Είπε μια φρασούλα! Ήταν: "Heil Thrylos!".



Μίλησε ο κατά Τζιμάκο Πανούση Σοφός Λαγός σε αυτές τις περίεργες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και βγήκε κάτι αρκούντως δυσνόητο και ελληνογερμανικό. Καθόλου παράξενο, αφού το γερμανικό "κεφάλαιο", (και όχι ο κάθε διανοητικά καθυστερημένος Γερμανός πληβείος που διαβάζει την κοπροφυλλάδα Bild και ψηφίζει CDU) κάνει πλέον ό,τι γουστάρει το οικόπεδο "Ελλάς".

Πλιάτζικο δημόσιας και σε λίγο ιδιωτικής περιουσίας.

Και τα σκυλιά δεμένα με το μεσοπρόθεσμο, που ούτε ο Στουρνάρας δεν ξέρει τι λέει μέσα. (Ξέρουν όμως οι Τεύτονες ξυγγραφείς, χο, χο).

Τι είπε λοιπόν ο Σοφός Λαγός, που ζει σε μια χώρα με 30% ανεργία και με μεγάλο κύμα πτυχιούχων νεομεταναστών;

"Heil Thrylos!".

Ναι, αυτό.

Διότι ποιοι ήταν οι πραγματικοί νικητές (αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις);

1. Η Χρυσή Αυγή, που τα έδωσε όλα στην Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Εκτιμώ ότι στις Ευρωεκλογές θα είναι τρίτο κόμμα, με διψήφιο ποσοστό μεταξύ 10 και 18%. Αν του Έλληνα δεξιού του κλείσει το σπίτι η κυβέρνηση της ομαδάρ... ε... του κόμματός του, τότε ψηφίζει ναζιστές.

Διάολε, όλοι αυτοί οι συνεργάτες των Γερμανών ναζί που μετά τον πόλεμο βαφτίστηκαν "εθνικόφρονες" και διορίστηκαν στο δημόσιο, ΔΕΝ απέκτησαν απογόνους;

Απέκτησαν.

Αρέσει δεν αρέσει, οι Φασιστοναζιστοβασιλοχουντική καρα-ακροδεξιά στην Ελλάδα είναι 10% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και ψήφιζε ΝΔ μετά το 1974 για ξεκάρφωμα. (Μερικοί πολύ μερακλήδες ψηφίσαν και ΠΑΣΟΚ μετά το 1981).

2. Ο Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς, ή "Θρύλος" ή "Ουωλιεμπιακουώς" στα Μπαζινέικα.

Προφανώς, το κλωτσοσκούφι είναι σημαντικότερο από το αν σου έχουν κλείσει το σπίτι, οπότε Βαγγέλα προχώρα, σε θέλει όλη χώρα. Φήμες ότι το έμβλημα του Πειραιά, θα αντικατασταθεί από το εθνόσημα της Λιβερίας ή των νήσων Μάρσαλ που δίνουν σημαίες ευκαιρίας, κρίνονται ως ανακριβείς και κακοήθεις.

Από κει και πέρα, σε αυτές τις εκλογές, όσοι υποψήφιοι είχαν δεσμούς με τη ΝΔ και ακόμα περισσότερο με το ΠΑΣΟΚ κοίταζαν να τους κρύψουν κάτω από το χαλάκι.

Εδώ θα μου πεις το ΠΑΣΟΚ κρύφτηκε πίσω από μια ελιά με δάκο, οι υποψήφιοι βλαχοδήμαρχοι θα έμεναν πίσω; Γέμισε ο τόπος "ανεξάρτητους", ελεύθερους και ωραίους υποψήφιους. Μέχρι και ο Σγουρός έστειλε εξώδικο στη Singular για να μην τον "πρασινίσουν".

Συνεπώς η ΝΔ και η τσόντα της το ΜπενιζελοΠΑΣΟΚ προετοιμάζονταν για συντριβή, που τελικά δεν ήρθε. Με κατάλληλη μπουμπουκολογική, μπορείς να παρουσιάσεις τον δεξιό Τζιτζικώστα π.χ. σαν "οιωνεί" χρισμένο από την Συγγρού, που μαζί με τον έχοντα το χρίσμα "κόουτς" Ιωαννίδη, πήραν ποσοστό Μητσοτάκη τον Απρίλιο του 1990.

Πανωλαιθρίαμβος!

Μέχρι την επόμενη Κυριακή, η ΝΔ μπορεί να ελπίζει σε μία μικρή ήττα στις Ευρωκλογές, που θα της δώσει το δικαίωμα να πει:

"Καταλάβαμε ότι το καυλί του πορνοστάρ Φριτς σας πονεί. Θα βάλουμε λαδάκι Καλαματιανό. Το ξεπούλ... εε... οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται".

Ο Σύριζας έκανε κάποια επιτυχία στην Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής, θα είναι πρώτος στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν είναι δα και ΠΑΣΟΚ του 1981, όπως και ο Τσίπρας δεν είναι ο Ανδρέας ΙΙ. Είναι πολύ αριστερόστροφος και αυτό τρομάζει τον μέσο συντηρητικό Έλληνα κεντρώο.

Το ΠΑΣΟΚ εξαφανισμένο σαν "στήριξη" υποψηφίων, θα συντριβεί στις Ευρωεκλογές, αλλά σιγά μη ρίξει ο Μπενιζέλας την κυβέρνηση. Με νύχια και με δόντια θα γαντζωθεί.

Ανεβασμένο το ΚΚΕ, ζωντανοί οι ψεκασμένοι, ανάλογα αποτελέσματα θα πάρουν και την επόμενη Κυριακή. Ο Μπαρμπα - Φώτης πάει για τίλιο, ή το ψηφοδέλτιο επικράτειας της Ελιάς.

Συνοπτικά προγνωστικά Ευρωεκλογών : (Πάρτε και έναν κουβά καλού - κακού).

Σύριζας πρώτος με διαφορά 2-4 μονάδες από την ΝΔ.
Η ΝΔ μεταξύ 20 - 26%.
Η Χρυσή Αυγή τρίτη με 10-18%.
Η Ελιά 4-6%.
Το Ποτάμι 3-7%
ΚΚΕ 7-10%
Ψεκασμένοι 3-5%
Μπάρμπα -Φώτης 1-2%
Καρατζαφύρερ 1-3%
ΕΠΑΜ Καζάκης ? Πόσο μπορεί άραγε να τον βοηθήσει το άθεον διαδίκτυον;

(Εμένα πάντως μου αρέσει αυτός ο Πέδρο Ολάγια ο Ισπανός Ελληνιστής που μιλά άψογα Ελληνικά, αλλά με Καστιλιάνικο στόμφο).

Τα ρέστα πακοτίνια.

Καλό βόλι. (Αχ κακούργα κενωνία μη φάγανη μπαμπέσικα, αχ...).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...