Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2006

Liakopoulos Enterprises Inc.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μιά πασίγνωστη πλέον τηλεοπτική παρουσία, χάρη στις εκπομπές τηλεπώλησης βιβλίων που έχει σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την χώρα.

Το περιεχόμενο των 'Πακέτων" που προωθεί (κατ' άλλους κακοηθέστατους βαλανιδοφάγους, δενδροσκαρφαλωτές ιλουμινάτι "Σαβουρομπαζονταμαροπακέτα"), μπορεί να χωρισθεί σε 3 κατηγορίες:

1. Βιβλία παραϊστορίας (Ολίγη ιστορία με μπόλικη συνομωσία - αερολογία και αυθαίρετες ερμηνείες) π.χ. καταγωγή Ελλήνων από το πλανητικό σύστημα του Σείριου, "Παλινόστισις των Κενταύρων" κλπ. βλ. και www.liako.gr

2. Βιβλία θεωριών συνομωσίας κυρίως εισαγωγής (Θεωρία -ορθότερα δοξασία- της κούφιας γης, κ.α. υπερατλαντικής προελεύσεως)

3. Βιβλία παραθρησκευτικής λογοτεχνίας, στα οποία μπορούν να ενταχθούν και όλα περι "Ξανθού" γένους που θα μας κάνει μπαξίς την Αγιά Σοφιά, Ρωσικής υπερτεχνολογίας κλπ.

Και αυτό γιατί αυτά στηρίζουν την Κορωνίδα αυτής της κατηγορίας, την σειρά "Ο καιρός γαρ εγγύς". Σε αυτή την σειρά προβλέπεται παγκόσμια Ελληνική κυριαρχία υπό τον ελέω Θεού βασιλιά Ιωάννη το 2024. Όλα αυτά βασισμένα στην "περίφημη " προφητεία" του Τραχονίου στην Λεμεσό, την οποία έχει αποκηρύξει η Κυπριακή Εκκλησία.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι για να μπορεί να αγοράζει τηλεοπτικό χρόνο καθημερινά σε τόσα κανάλια πρέπει να πηγαίνει πολύ καλά οικονομικώς. Αυτό συνεπάγεται οτι οι πωλήσεις των 'πακέτων" του πάνε μιά χαρά.

Γιατί άραγε καταφέρνει να πουλάει ο Λιακόπουλος τόσα σαβουρομπαζοπακέτα λοιπόν;

Γιατί πολύ απλά χαϊδεύει τον πληγωμένο εγωισμό των πελατών / θεατών του (λέμε τώρα... μην το πάμε στο πιο σεξουαλικόν…).

Μάλλον σωστότερα με το χαρμάνι από μπουρδολογίες με ολίγη από αλήθεια που σερβίρει, ανεβάζει τους τηλεθεατές του στο βάθρο του υπερανθρώπου, επειδή λέει έχουν το προσόν να είναι ΕΛληνες® που φέρουν το γονίδιο Έψιλον™

(Εάν κάποιος βρει κάποιον βιολόγο που το έχει εντοπίσει παρακαλώ να με ειδοποιήσει άμεσα).

Έτσι τους απενεχοποιεί για τα οποιαδήποτε στραβά τους και "θεραπεύει" το σύμπλεγμα κατωτερότητας που για κάποιο λόγο πολλοί δυστυχώς έχουν. (Ίσως επειδή δεν είναι πολίτες των Η.Π.Α. ξερω 'γω...)

Το Λιακομύνημα θα μπορούσε να συνοψισθεί στο εξής:

"ΕΛληνες® μου, ΕΛληνες® μου, εμείς έχουμε ανακαλύψει τα πάντα, έχουμε κάνει 5 κοσμοκρατορίες από το 9000 π.Χ., βολτάραμε με διαστημόπλοια μέχρι το σύστημα του Σείριου® μαζί με τους φίλους μας Κενταύρους και ο Πούτιν και το Ξανθόν® (Πλατινέ) γένος θα μας κάνει μπαξίς την Αγιά Σοφια το 2024!"

Άρα καθ’ ότι είμαστε ο περιούσιος λαός όλος ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να μας κάνει αέρα στα αχαμνά μας και να μας τιμά και να μας τρέφει ενώ εμείς θα καθόοοοομαστε....

Αντί να ανασκουμπωθούμε και να κάνουμε κάτι παραγωγικό, που όχι διαστημόπλοια δεν μπορούμε να φτιάξουμε αλλά ούτε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό βιομηχανικό προϊόν, έστω σκούτερ ρε παιδί μου...

Αλλά βλέπεις αυτά είναι δύσκολα και ο καναπές παρέα με φραπέ και Σαβουρομπαζονταμαροπακέτο® εύκολο...

+ευλόγησον+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...