Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007

Νέος χορηγός της διαδραστικής διαδικτυακής ιστοσανίδας pølsemannen

Μετά την αποκάλυψη από έγκυρα Μάσα Μαζικής Εξημέρωσης ( © Τζίμης Πανούσης), ότι οι φράουλες εκ ερήμου Τακλαμακάν έχουν αυξημένα επίπεδα του ευγενούς ζιζανιοκτόνου Roundup™ που ενδέχεται να προκαλεί τερατογενέσεις, ή ακόμα χειρότερα δυσπεψία, αποφασίζουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον μέχρι τώρα χορηγό μας «Σκατά με φράουλες» - «επιδόρπια για όλη την οικογένεια».


Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί κάποια παρενέργεια από την κατανάλωση του άλλου συστατικού των επιδορπίων, των σκατών εκ Σπάτων, η παρούσα διαδραστική, διαδικτυακή, ναυαγοσωστική ιστοσανίς στον τρικυμισμένο ωκεανό του διεθνούς αποχετευτικού διαδικτύου, αισθάνεται την υποχρέωση να προστατεύσει την μοναδική του αναγνώστρια από ενδεχόμενη τερατογένηση ή δυσπεψία (Θου Κύριε).

Από σήμερα λοιπόν αγαπητή μου αναγνώστρια ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τα αμοιβαία κεφάλαια «Exafanizol» τα αμοιβαία κεφάλαια που εξαφανίζουν τις αναστολές σας ως προς το χρηματιστήριο αξιών του Ριάντ (και όχι μόνο).
Το ανωτέρω τραπεζικό προϊόν είναι το τελευταίο δημιούργημα της Λαϊκής Τράπεζας Λαυρίου «Ανδρέας Συγγρός ο Έντιμος Φιλάνθρωψ».

‘Όπως βλέπετε αγαπητή μου αναγνώστρια ο πάντα κουλτουριάρης, φιλάνθρωψ και φιλόζωος pølsemannen (αντί του ορθού pølsemanden στα Δανικά ή pölsemannen στα Σουηδικά) πάντα σας προστατεύει από προϊόντα αμφιβόλου ποιότητος και ποτέ δεν θα εδιανοήτο να σας προτείνει σκάρτο πράμα ναούμ.


Προσοχή: «Οι αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων δεν είναι εγγυημένες και οι προηγούμενες εξαφανίσεις μετρητών από τον τραπεζικό σας λογαριασμό δεν εγγυώνται τις επόμενες»

3 σχόλια:

  1. χεχε!
    :)
    (νά'ξερες πόσο δίκιο έχεις στα αμοιβαία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα Μερικής Εξαέρωσης =ΜΜΕ
    (το μπαρμπούνι κλάνει πιο αποτελεσματικά)
    Αμοιβάδας Κεφτάλευρα =ΑΚ
    (πολλές αμοιβάδες φτιάχνουν ένα κεφτέ)
    Χρησμοδοτήριον Αχρείων Αξινών =ΧΑΑ
    (σε θάβουν στο πίτς φιτίλι, μετά τη διάψευση των χρησμών)

    :-)) να μη λες πως σε παραμελώ, ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ροϊδης

    Ακριβώς η ιστορία των αμοιβαίων κεφαλαίων με ενέπνευσε για το όνομα "Εξαφανιζόλ" :-D

    @ Ροδιά

    Αγαπητή μου αναγνώστρια, εκτιμώ βαθύτατα το γεγονός ότι στηρίζετε τις προσπάθειές μου στην προώθηση ποιοτικών προϊόντων.

    Οι προτάσεις σας μου δίνουν μάλιστα έμπνευσιν για νέα διαδραστικά ιστοσανιδοανθολόγια (πόστς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...