Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2007

Ντέμη δεν πάει άλλο, φέρε τον Μαραντόνα!

Αναδημοσίευση από τον "Πυροβολημένο Χανούμη"

Τελικά η Αγία Ανθούσα δεν έκανε το θαύμα της και η Ένωση παρά την βελτιωμένη εμφάνιση της απεκλείσθη από τους αντίχριστους ιλουμινάτι καλικαντζαραίους της Παρί Σ.Ζ. ηττώμενη γιά άλλη μία φορά με 2-0.

Εμ, άμα κάνεις τσιγκουνιές στα τάματα ιδού τα αποτελέσματα...

Σύντροφε και συναγωνιστή Ντέμη Νικολαϊδη, (Θυμάσαι τότε τους κοινούς αγώνες μας για τους Σαντινίστας της Νικαράγουα; Όοοχι;; Καλά μωρέ δεν πειράζει...) δώσε βάση στα παρακάτω:

1. Κερδοφόρος και τιτλοφόροος ΠΑΕ στην ΕΛ-λάδα δεν μπορεί να υπάρξει. Η ελληνική αγορά είναι μικρή για να αντιμετωπίσεις προέδρους χούλιγκαν όπως ο Κόκαλης που χώνουν αβέρτα χρήμα στην ομάδα χωρίς να ενδιαφέρονται εάν είναι ισορροπημένος ο ισολογισμός. Ο Γαύρος λοιπόν που έχει βαρεθεί να μαζεύει κατσαρόλια και μπρίκια έχει χαλαρά 3 έως 5 εκατομμύρια € έλλειμμα τον χρόνο τα οποία καλύπτει ο πρόεδρας από τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών του. Εάν περιμένεις να γίνει η ΑΕΚ κερδοφόρος και τιτλούχος ξέχασέ το. Σαν κερδοφόρος και υγιής επιχείρηση το πολύ να γίνει μία βελτιωμένη Ξάνθη. Τους τίτλους θα τους χάνει από τους "Τα χώνω γιατί γουστάρω να προσκυνάν' τα χουλιγκάνια" Σώκρατες - Τζίγκερ.

2. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι χαμηλό και οι περισσότεροι παίκτες απλά φιλότιμοι ξυλοκόποι. Οπότε ένας Ριβάλντο αγνώστου ηλικίας (Κρύβει χρόνια η κουφάλα) τους κάνει όλους ρόμπες. Εάν θέλει μπορεί να παίζει στην Ελλάδα μέχρι τα 55 άνετα και να σηκώνει σουρωτήρια, τεντζερέδια και άλλα είδη κουζίνας.
Οπόtε Ντέμη αυτό που χρειάζεται είναι ένας Λατινοαμερικάνος τεχνιταράς που θα κάνει τους άμπαλους παίκτες της Σούπερ Λί(ν)γκας να ψάχνουν για δραμαμίνες. Ο κατωτέρω εικονιζόμενος σπόρτσμαν πιστεύω είναι ιδανικός, άσε που έχει αδυνατίσει τελευταία.

maradona1.jpg


Το σώμα μπορεί να πατσουρέυει με τα χρόνια αλλά η τεχνική δεν ξεχνιέται. Είχα δει τον Μαραντόνα σε ένα φιλικό Μπάγιερν-Εθνική Γερμανίας προς τιμή του Ματέους και άνθρωψ της μιλούσε της μπάλας. Έπαιξε ένα ημίχρονο με την Μπάγερν και παρ' όλο που ήταν σαν περίπτερο η κλάση του φαινόταν. Άσε που θα βάζει γκολ με τα χέρια του "Θεού" και κανείς Έλληνας διαιτητής δεν θα τολμά να σφυρίξει χέρι... Εδώ κλείναν τα μάτια στις βουτιές των γαύρων στην περιοχή από το '97 μέχρι το '03 τουλάχιστον στον Μαραντόνα θα πουλήσουν εξουσία;

Γι' αυτό σου λέω Ντέμη κάνε κρούση... Και αν αρχίσει τα σου-ξου-μούξου-μανταλάκια πες του ότι για μία χρονιά η ΑΕΚ θα φοράει μπλε-κίτρινα σαν την Boca Juniors εάν έλθει, για να του την πέσεις στο συναίσθημα...

2 σχόλια:

  1. Ταβάριτς Ραχμάνινοβ,

    Προτείνω μάλιστα εάν δεν μας κάτσει ο Μαραντόνα, να φωνάξει ο Ντέμης τον Θωμά Μαύρο. Όπως είναι τώρα, είναι καλύτερος από τους περισσότερους παίκτες της Ένωσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...