Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Πχοιοτικό διάλειμμα: Εθνικός αγώνας στα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης για να σκίσει κώλους η Καλομοίρα και ο Ελληνικός Πολιτισμός!


Διάλειμμα 24 ωρών από τα σοβαρά πράγματα που απασχολούν αυτό το ιστολόγιο και βρίσκονται εν εξελίξει εδώ και εδώ αναφορικά με την επέτειο της 01-06-07, λόγω της νέας Μεγάλης Εθνικής Ιδέας που αναμένεται να ανδρωθεί Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί, μπορεί όμως και όχι.

Άλλωστε πρέπει και η κυβέρνηση της μεγάλης μεταρρυθμιστρώνας να παρουσιάσει έργο και έτσι αφού η Χέλενα Παπαρίτσου (Σουηδική προφορά, οι Σκανδιναβοί ακόμα και οι ΑΒΒΑ δυσκολεύονται τρομερά με τον ήχο «Ζ») το 2005 απετέλεσε το κύριο επίτευγμα της, απαιτείται μία ανάλογη επιτυχία για την δικαίωση της δεύτερης τετραετίας. Τίποτα δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στον θρίαμβο του Ελληνικού Πολιτισμού!

Συνεπώς, οι Έλληνες που έχουν πρόσβαση σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό (μέσω περιαγωγής) πρέπει να φάνε τα λυσσακά τους να στέλνουν μηνύματα μέσω αυτών!

Για παράδειγμα οι ακρίτες μας μπορούν να αλώσουν την Türkcell, όπως και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας της Αλβανίας, ΠουΓουΔουΜου και Βουλγαρίας εξασφαλίζοντας μας δωδεκάρια από τις ψηφοφορίες αυτών των χωρών.

Όμοια θα πράξουν και οι εκ Σειρίου αδελφοί μας σε άλλες χώρες. Ειδικά εάν βρίσκονται σε περιοχές τριεθνών συνόρων όπου μπορούν να χωθούν σε τρεις χώρες κουρσεύοντας τις αντίστοιχες ψηφοφορίες.

Ένα ωραίο σχέδιο δικής μου έμπνευσης που τιτλοφορείται «Helsingør – Helsingborg μπρος – πίσω για να σκίσει κώλους η Καλομοίρα!» έχει ως εξής:

Αράζω στο εστιατόριο του φέρρυ που κάνει την διαδρομή Helsingør (Δανία) – Helsingborg (Σουηδία) (βλ. εικόνα) οπλισμένος με δύο κινητά. Η διαδρομή διαρκεί 20 λεπτά, αλλά εγώ δε θα ξεκολλάω από μέσα και θα κάνω την διαδρομή μπρος – πίσω συνέχεια, τρώγοντας τον αγλέουρα, ψωνίζοντας φτηνά οινοπνευματώδη και περιμένοντας την ψηφοφορία. Μόλις πέσει σύρμα, με το ένα κινητό θα στέλνω SMS στη Δανία και με το άλλο στη Σουηδία αλαφιασμένος.

Εάν το αυτό πράξουν και άλλοι πατριώται θα θριαμβεύσομεν σαν Έθνος και θα σημάνει η απαρχή της 6ης ΕΛ-ληνικής κοσμοκρατορίας που λέει και ο μάστορας του πχοιοτικού βιβλίου Λιακό.

Επίσης η γενιά των 700 € θα γίνει η γενιά των 7.000€, το πετρέλαιο θα πέσει στα 20 $ το βαρέλι, θα μπάρουμε την Μπόλη, οι ΗΠΑ θα υιοθετήσουν σαν επίσημη γλώσσα τους τα Αρχαία Ελληνικά (Ιωνική διάλεκτο), η κατώτερη σύνταξη θα φτάσει τα 3.000 €, το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα αναστράφεί και όλοι οι Έλληνες θα έχουν ποιοτική και εντελώς μα εντελώς δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Όου γέα!

Όμως επειδή είμαι κακός, ψυχρός ανάποδος και θολοκουλτουριάρης δεν θα
πράξω τα δέοντα και έτσι τίποτε από τα ανωτέρω δεν θα γίνει, η Καλομοίρα
δεν θα σκίσει κώλους κλπ. κλπ.

Αν ψηφίσω κάτι θα ψηφίσω ΙΣΛΑΝΔΙΑ γιατί γουστάρω το μήνυμα του άσματος (Μέσες άκρες, αυτή είναι η ζωή μου δεν μετιανώνω για τίποτις) και το Γιουτιουμπίστικο βίδεοκλιπ.

10 σχόλια:

  1. μπα, δεν έχουμε ελπίδα δίπλα στην ισλανδία ακόμα κι αν συνεχίσει να φοράει η Καλομοίρα το σθρινγάκιόν της ανάποδα. Κι αν δεν πάρουμε τη γιουροβίζιον δεν παίρνουμε και το Euro. μακάρι να ήταν και αυτό με τελεβόουτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να "σκίσει κώλους η Καλομοίρα" αποκλείεται. Για τον Ελληνικό Πολιτισμό άστα καλύτερα, εφόσον εννοείς τον σύγχρονο. Κανένα καλτσόν μην σκιστεί και πληρώνουμε αποζημιώσεις μετά :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα αυτά, polse, αλλά για τη μεταλλαγμένη Σουηδή τραγουδίστρια δεν μας είπες τίποτα. Τελικά ή έχουν και γαμώ τους πλαστικούς στη χώρα ή καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.
    Αντε καλές βόλτες και με το καλό να βγει το Καλομοιράκι (στα κανάλια, από Δευτέρα, και στους 'σοβαρούς' Έλληνες δημοσιογράφους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ πετρούλα

    Εάν όμως βγάλει το σθρινγάκιόν της επί σκηνής και αρχίσει να το ανεμίζει ωσάν μβαϊράκιον;

    @ s.frang

    Τα σχισμένα καλσόν θα τα αναλάβει η κυρία Ράγιου που είναι επί του πολιτισμού!

    @ apos

    Α, είσθε κακός με το κακόμοιρον το κοράσιον!

    Απλά, κάθε χρόνο μπαίνει στα θεμέλια του Ice Hotel στην Kiruna και έτσι το δερματάκι της διατηρεί αυτό το ε... τέλος πάντων καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νιώθω εθνική ντροπή και προδοσία που δεν άντεξα να δω πάνω από 5 λεπτά Ευρωτραγουδάν και έβαλα το DivX να παίζει Savage Grace και να αναπολώ καλοκαιράκι στην Ισπανία...ελπίζω να με συγχωρέσει ο θεός κάποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ River Phoenix

    O Θεός της Ελλάδος;

    Ποτέ!

    Προδόσατε τα όσια και τα Ιερά της Πατρίδος! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίτε πίτες Ελλήνωνε!!
    Έπιασε το κώλ-πο σου αδερφέ. Εύγε.
    Νομιζω σαρώσαμεν (πατώματα) και πάλι.
    Έλαμψε ο ελληνικος πολιτισμος, η μεγάλη Ιδέα, και τα λοιπα και τα λοιπα.
    Αισθανομαι περήφανος και ωραίος ως Έλλην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ελληνική κώλιτυ εθριάμβευσε, και θα ήταν πιό λαμπρός ο θρίαμβός της εαν η Νέα Τάξη Πραγμάτων, το Ιδρυμα Σόρος, το Ιδρυμα Αποκατάστασης Ανιάτων, η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, το κλάμπ της Ρώμης και το φαν κλάμπ της Μαντόνα δεν συνωμοτούσαν για να διασπάσουν τη Σοβιετική Ενωση, την διάδοχον της αγίας ορθοδόξου ρωσσικής αυτοκρατορίας και να την χωρίσουν εις αλληλοψηφιζόμενα κρατίδια, κλέβοντας έτσι την πρώτη θέση που δικαιωματικά ανήκε στην ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ=342=ΗΜΙΘΕΟΣ=ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ.
    Αλλά hέσσεται ήμαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Prophet Estarian

    Αγαπητέ Προφήτα, παρά τις συνωμοσίες των Οβριών και των Νεφοχίμ (Νεφελίμ και Ελοχίμ), ο Μέγας Σουβλακεύς απέδωσε δικαιοσύνην!

    +Σουβλόγησον+

    @ penguin_witch

    Έτσι! Έτσι συν-ΕΛ-ληνες! Όχο μόνον ήμαρ, αλλά και ήπαρ ΚΑΙ φουά γκρά!

    +Μπρουγκζλ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...