Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

"Igra rock'n'roll cela Jugoslavija" (Ένα τργούδι για την Παλαιστίνη)

[ Ο σύντροφος του εν θολοκουλτούρα αδελφού ημών άμμου,  Ηρακλής Οικονόμου από τα Μουσικά Προάστια είχε την έμπνευση να επενδύσει την αγαθοβιόλικη μορφή ενός ακόμα βλογοπαίγνιου με σοβαρό περιεχόμενο και τον κάλεσε να παρουσιάσει ένα τραγούδι και μια εικόνα για τη μαρτυρική Παλαιστίνη. Οι οδηγίες του για την ακρίβεια ήταν:
1) Διαλέξτε μια φωτογραφία και ένα τραγούδι που να εκφράζουν τις δικές σας σκέψεις για τον πόλεμο στην Παλαιστίνη.
2) Δημοσιεύστε τα στο μπλογκ σας (τη φωτογραφία μπορείτε να την κάνετε και μόνιμη εικόνα – banner)
3) Προσκαλέστε όσους άλλους θέλετε να κάνουν το ίδιο.]

Ο εν μεγάλω Σουβλακέα αδελφός άμμος, ακολουθώντας τους κανόνες της μόνης αληθινής θρησκείας, αυτής του μεγάλου Σουβλακέα άλλαξε τους κανόνες του παιγνίου παρουσιάζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον
βίδεο για τους Ισραηλινούς αντιρρησίες συνείδησης παράλληλα με τους στίχους ενός τραγουδιού.

Προφανώς το να αντιτίθεσαι στην μιλιταριστική πολιτική του κράτους του Ισραήλ όντας πολίτης του απαιτεί τρομακτικά κότσια. Μην λησμονούμε ότι στο Ισραήλ η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική και για τα δυο φύλα, ενώ παράλληλα πρόκειται για το πιο στρατιωτικοποιημένο κράτος του κόσμου
(με την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ φυσικά), όντας σε συνεχή σύγκρουση με τον χαοτικά πολυπληθέστερο αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο. Εάν σας συγκινεί το θέμα περάστε από τον Αμαζόνιο και ακολουθήστε το λινκ που οδηγεί στην φόρμα υπογραφής.

Στα πολσεμανίωτικα τώρα. Πραγματικά τα γεγονότα και ο παραλογισμός που εκπροσωπούν μου ανακατεύουν το στομάχι και κατάλληλη, εικόνα / τραγούδι / βίντεο δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από κάποια που εκπροσωπεί έναν αντίστοιχο παραλογισμό.

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την ταινία του 1996 "Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται" και το τραγούδι το "Igra rock'n'roll cela Jugoslavija" (Όλη η Γιουγκοσλαβία χορεύει ροκ εντ ρολ) των Električni orgazam (Електрични оргазам). Η ταινία αναφερόταν στον εμφύλιο πόλεμο της Βοσνίας μεταξύ Βόσνιων Μουσουλμάνων και Σερβοβόσνιων Ορθόδοξων και τις εκατέρωθεν φρικαλεότητες στο όνομα του εθνικισμού και του δηλητηριώδους ναρκωτικού της θρησκείας.

Ναι του δηλητηριώδους ναρκωτικού της θρησκείας. Πέρα από το γεγονός ότι πιο αθεούσος από μένα είναι μόνο ο Διαγόρας ο Μήλιος και άντε ο Ροϊδης και ο Λασκαράτος χατιρικώς, η αλήθεια είναι ότι ο εβραϊσμός και το Ισλάμ έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στα σημερινά αδιέξοδα χάλια στην Παλαιστίνη.

Ο Εβραϊσμός με την θεόσταλτη από τον Ι.Χ. θεό των Ιουδαίων γη της Επαγγελίας και το Ισλάμ που διεκδικεί για τον εαυτό του την Ιερουσαλήμ. Ακριβέστερα ο Ισλαμιστικός κόσμος με τους λιπαρούς Σαουδάραβες πρίγκιπες στην αιχμή του δόρατος που ψάχνουν για μάρτυρες που θα ενσπείρουν την λύσσα για την τζιχάντ στους ανά τον κόσμο μωαμεθανούς. Αλλάχου άκμπαρ, αλλά ας ψοφήσουν οι Παλαιστίνιοι πρώτα, γιατί εμείς έχουμε φτιάξει κατάσταση με τα χαρέμια μας…

Βέβαια, η συντριπτική στρατιωτική υπεροχή του Ισραήλ έναντι των πεινασμένων και εξαθλιωμένων πολύτεκνων Παλαιστίνιων, που τεκνοποιούν μανιασμένα γιατί έτσι λέει ο… Προφήτης, θυμίζει πιο πολύ την επίθεση των Ναζί στους ανά την Ευρώπη Εβραίους παρά μια σύγκρουση επί σχεδόν ίσους όρους.

Πραγματικά τραγική ειρωνεία. Οι χθες διωκόμενοι, εφαρμόζουν επακριβώς τις μεθόδους (ή μήπως μέθοδες;) των χθεσινών διωκτών τους στους ανθρώπους με τους οποίους για αρκετούς αιώνες έχουν μοιραστεί την Παλαιστινιακή γη.

Προφανώς, προφανέστατα οι διωγμοί των Εβραίων από τους Ναζί στον Β’ Π.Π. δεν δικαιολογούν τον διωγμό των Παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η πορεία σύμφωνα με τις αρχές του ανθρωπισμού και όχι οι μισάνθρωπες συμπεριφορές με πρόσχημα εθνικισμούς ή θρησκείες.

Δέστε το βίδεο παρακάτω. Ο πόλεμος είναι πάντα ίδιος και απαράλλαχτος είτε στην μακαρίτισσα Γιουγκοσλαβία είτε την Παλαιστίνη.


Και φυσικά μια μέθοδος αντίδρασης, πέρα από την όποια άλλη ενεργή βοήθεια, είναι και το μποϋκοτάζ των προϊόντων της κάθε χώρας που κάνει παρόμοιους τσαμπουκάδες. Ναι, η απάντηση στο ερώτημα της Ροδιάς εάν έχει μετατεθεί η εξουσία από τους πολιτικούς στο τραπεζικό σύστημα και τις μεγάλες εταιρίες είναι NAI! Αν θέλετε βάλτε το μπάνερ από κάτω, ή το άλλο που υπάρχει στο ποστ της Ροδιάς.




Όποιος τώρα γουστάρει να συνεχίσει την αλυσίδα με τους κανονικούς ή παραλλαγμένους κανόνες, ας το πράξει!

(Μου ανακατεύει το στομάχι η συνύπαρξη των λέξεων βλογοπαίγνιο και Παλαιστίνη στην ίδια πρόταση αυτή την εποχή).

9 σχόλια:

  1. Τα ισραηλινά trolls (για τα οποία με ενημέρωσε η φίλη Danae Microkini και για τα οποία έφτιαξα θέμα σήμερα) τι λες να κάνουμε;

    Δες λίγο τα σχετικά:


    http://www.thejidf.org/

    http://www.thejidf.org/search/label/Take%20action

    http://digg.com/world_news/Army_of_Bloggers_to_Fight_Zionist_Propaganda_War

    http://digg.com/world_news/Israel_backed_by_army_of_cyber_soldiers_Times_Online_2

    Και το σχετικό άρθρο των Times:

    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article693911.ece

    Δέχονται παρακαλώ και δωρεές μέσω ΠΕΗpal τα τσουτσέκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Σπίθας

    E, να 'χει ενδιαφέρον το πράγμα!

    @ Ο Αιρετικός - The Heretic

    Θα ελέγξω τα λινκ να δω τι παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ο Αιρετικός - The Heretic

    Χμ! Η "μάχη" των ψηφοφοριών στο ίντερνετ και τα φόρουμς και τα τσατ ρουμς... Βέβαια ουδείς αλλάζει γνώμη μέσα από τέτοιες διαδικασίες...

    Μία ενδιαφέρουσα αντίδραση είναι να τους στείλει κανείς ΠΕΗ στο Paypal :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ

    Η καρασπαμάρα σας μετεφέρθη στο πτυελοδοχείον του παρόντος ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙV (finale) x 2

    Κατά τα γνωστά, πτυελοδοχείο (βλ. πλαϊνή μπάρα) κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...