Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2006

Det blev blått, blått, blåååååått!




Det blir endast blåa pølsar numera, fattaru?

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2006

Ναι! Περισσότερους οίκους ανοχής για να σωθούμε!!

Μετά την αρχιταρζανιά του κυρίου Αλογοσκούφη να προσμετρήσει την παραοικονομία στον υπολογισμό του Α.Ε.Π. μπορεί να πει κανείς μόνο ετούτο:

Εφ’ όσον δεν μπορούμε να αυξήσουμε το Α.Ε.Π. με την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, (Ούτε ανταγωνιστικό τουρισμό δεν μπορούμε να έχουμε, τρομάρα μας, γιατί το μόνο που μας νοιάζει είναι να τα αρπάξουμε από τους τουρίστες προσφέροντας τους greek sea, sun, mouzaka με σαλμονέλα, και καφέ με 5€. Α! σόρυ έχουμε και greek καμάκι, μόνο που οι Σουηδέζες πλέον προτιμούν την Γκάμπια με τα προικισμένα παλικάρια…) τότε ας το φουσκώσουμε αλλιώς. (Μη μας τη σπάει και ο Αλ-μούνια δηλαδής).

Μέσα τα μπουρδέλα, μέσα οι λαθρέμποροι μέσα οι αεριτζήδες, μέσα όλα.

Και επειδή την παραοικονομία δεν μπορεί κανένας να ισχυρισθεί στα σοβαρά ότι μπορεί να την μετρήσει ακριβώς, μπορούμε να την φουσκώσουμε όοοσο θέλουμε άσχετα αν έχουμε αρκετές πουτάνες, βιζιτούδες κλπ. ή όχι.

Τρέμετε κουτόφραγκοι! Η πτωχή πλην τιμία Ελλάς θα έχει πλέον μεγαλύτερο Α.Ε.Π. από την Γερμανία.

Τι να μας πει πλέον του Σουηδικό μοδέλο… τώρα που σε 11 εκατομμύρια Έλληνες θα αντιστοιχεί το Α.Ε.Π. της Γαλλίας ξέρω ‘γω των 60 εκ. , ο Αλογοσκούφης ως νέος Tage Erlander (Πρωθυπουργός της Σουηδίας την δεκαετία του’60) θα μοιράσει σε όοολα τα παιδάκια πλούσια δωράκια και επιδοματάκια.

Η Συντρόφισα Σβετλάνα (αβάδιστα στον χώρο σας) τώρα δικαιώνεται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...