Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Για όλα φταίνε οι γκόμενες.

Συνελληνήδες, συνέλληνες και συνελληνόπουλα.

Αυτός ο τόπος, αυτά τα χώματα, αυτές οι ιστορικές κοτρόνες, αυτοί οι θάμνοι, αυτό το θυμάρι, αυτό το σαφράν (κρόκος), αυτός ο Βουλγαρικός (με σφραγίδα Αμφιλοχίας) ο γύρος ο χοιρινός με την ολλανδική ντομάτα από πάνω, αυτός ο ομφαλός του παρόντος και 10^500 παραλλήλων συμπάντων, βγάζει μεγάλα μυαλά και μεγάλες προσωπικότητες με ρυθμό πολυβόλου.

Μυαλά σαν τον γίγαντα Δήμο τον Μουτσίδα που είχε μελωδικώς εκστομίσει την μεγάλη αλήθεια που καθορίζει, κυβερνά, ελέγχει, οριοθετεί και καθυποτάσσει την σύντομη ζωή των άτριχων χιμπατζήδωνε επί μίας γαλάζιας κουκίδας, που τρέχει αενάως στο παγωμένο κενό του διαστήματος.

Και η αλήθεια αυτή εδώ και 200.000 χρόνια ήταν, είναι και θα είναι μέχρι της εξαλείψεως ή μετάλλαξης σε κάτι άλλο του ανθρώπινου είδους η εξής:

«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. (ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ)»

Δείτε το παρακάτω υποτιτλισμένο βίδεο από το δελτίο ειδήσεων του Σουηδικού καναλιού TV 4 και νιώστε την ψυχή σας να γεμίζει με κάθε είδους Ελληνικό μεγαλείο. (Να όπως τότε όταν οι αθληταράδες ημών έπαιρναν τας μεταλλιάρες των, που τώρα πλέον ως χορτάτοι από αυτά, σνομπάρουμε).


Ε; Ξαναέ; Ματαξαναέ; Πάουερ; Καραπάουερ; Ουάου!

Ναι ρε κουφάλες, οι δικές μας δεν είναι σαν τις ξετσίπωτες τις δικές σας ναούμε! ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ (Εκτός εάν προσκομισθεί κατάλληλο εκκαθαριστικό της οικείας Δ.Ο.Υ.).

Δε σας θέλουμε ρε, ούτε τα λεφτά σας, ούτε τα μουνιά σας, μην πω και τα λιλιά σας.
(Είπαμε, τις δικές μας χωρίς εκκαθαριστικό δεν τις πλησιάζετε).

Είμαστε περήφανα χρεοκοπημένοι.

Και την Ρόδο αφήστε την ήσυχη έκφυλες Σκανδιναβές. Εμείς είμεθα απόγονοι του Διαγόρα του Ρόδιου και προσκυνάμε τον θεό τον Εβραίων. Μετά βρίζουμε τους Εβραίους γιατί είναι κακοί και θέλουν να φάνε τις συκωταριές μας. Όχι δεν είμεθα σχιζοφρενείς.

Ζήτω το Έθνος.

(Επιμύθιον. Ο εν λόγω εμπορικός ακόλουθος απολύθηκε. Πάλι καλά που το κράτος δεν έχει βαρέσει διάλυση εντελώς για εντελώς).

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

21η Απριλίου. Η Ελλάς χρειάζεται ισχυρόν πηδαλιούχον!

44 έτη μετά το πραξικόπημα της junta militar της 21ης Απριλίου 1967, η Ελλάς εβρίσκεται εις καταστάσεις δυσκόλους και κρισίμους.

Το προτεκτοράτο της Ελλαδομαρκίας (Νοτίου Δανιμαρκίας) χρειάζεται ηγέτην με πυγμήν, αρχηγόν με σφρίγος, πηδαλιούχον με προοπτικήν, που θα την οδηγήσει εις τον Νιρβάναν των αγορών, ίνα ημπορέσει να επανακαταχρεωθεί μέχρι το ορόσημον των 5.000.000.000 ετών από σήμερον. Την στιγμήν δηλαδήν που ο Ήλιος ημών θα μετατραπεί εις γίγαν χρώματος ερυθρού, χλαπακιάζοντας τους εσωτερικούς πλανήτας του ηλιακού συστήματος μέχρι και την Γαίαν, την πατρίδαν του λαϊκού ηγέτου, αθλητού, καλλιτέχνου και διανοουμένου Πανίκος Ψωμιάδους.

Πιθανώς η Ελλαδομαρκία να τον διαθέτει ήδη τον καταλληλότερον πηδαλιούχον, διόλου απίθανον, διότι ουδείς προφήτης εις τον τόπον του.

Όπως και να έχει, το παρακάτω σκίτσον του Ιταλού σκιτσογράφου ALTAN δίδει επιγραμματικά, με πινελιές και άνευ πολλών φιοριτουρίδων τε και παπαρδέλων, το πρέπον προφιλ του σωστού ηγέτου.

(Κλικ δια μεγέθυνσιν)

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σε πείσμα των λιωμένων παγετώνων της Αρκτικής...

Η Πίcτιc μου παραμένει αήττητος!


Ευτυχισμένα χοληστερίνεια 2011!

(Άτσα Ρεάλπολιτικ ο δικός σου).

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο τάδε συνωμοτεί εναντίον του δείνα και τούμπαλιν.


Σε κάμποσα σχόλια περί του διαδικτυακού ντοκιμαντέρ «Χρεοκρατία» είδα και αρκετές κατηγορίες περί «συνομωσιολογίας». Μάλιστα κάποιος διερρήγνυε τα ιμάτιά του, διότι έχουμε γεμίσει λέει με δημοσιογράφους τύπου Αυγερόπουλου, Βαξεβάνη, Κούλογλου κλπ. που είναι συνομωσιολόγοι του κερατά. (Άλεξ Τζόουνς έχεις δει; Πώς λέμε «Μακαρόνια με κιμά έχεις φάει»; Έτσι).

Δεν θα σταθώ στην κριτική της «χρεοκρατίας», καθένας ας το δει και ας βγάλει τα συμπεράσματά του, μέσα στον τρέχοντα ορυμαγδό της μνημονιολαγνείας από τα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης. Όπως και να έχει, είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς κάποιες τέτοιες ανεξάρτητες προσπάθειες. Και όσοι οπαδοί της θρησκείας του νεοφιλελευθερισμού το βρίσκουν αριστερό, δεν πειράζει, ξυδάκι. Ας περιμένουν την ΜΑΜΑ «Ελεύθερη αγορά» που σιάχνει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν να τους σιάξει ένα. Με γαμάτα εφέ. Με εξωγήινους. Με τον Μίστερ Σποκ και το Enterprise. Μαμά βυζί. Μετά καφέ.

Συνομωσίες λοιπόν. Συνομωσίες γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται όσο υπάρχει ανθρώπινο είδος, εκτός και αν γίνει κανένα γενετικό μεγαμπράφ και αλλάξει η φύση του άτριχου χιμπαντζή. Πάντα κάποιοι κοιτάζουν να πιάσουν κότσους κάποιους άλλους. Στόχος: Σεξ και φαΐ . Και όταν σκάσει κάποιος από αυτά, έλεγχος των συνανθρώπων του. Όταν ο πολιτικός δεν μπορεί να πηδήσει, πηδά την χώρα του, ή και άλλες χώρες αν τον παίρνει.

Τι; Ακόμα δεν πειστήκατε; Ιδού η αρχαιοτέρα και ενδοξοτέρα των συνωμοσιών όπως την είδε η λαϊκή μούσα.



Πάντα λοιπόν υπάρχουν συνομωσίες. Όλες οι μαφίες, όλες οι στοές, όλες οι σέκτες, όλες οι θρησκείες, όλες οι λυκοφιλίες είτε σε προσωπικό, είτε σε ομαδικό, είτε σε διεθνές επίπεδο τι στόχο έχουν; Την προώθηση του ευγενούς αθλήματος του μπάντμιντον; Όχι βέβαια. Στόχο έχουν να την φέρουν στους «απ’ έξω» προς όφελος και / ή τέρψη των «από μέσα».

Και τότε ωρέ Κάρολε έχουν δίκιο όλοι αυτοί, που αρκετοί τους αποκαλούν συνωμοσιολόγους; (Βέβαια περισσότεροι καταπίνουν αμάσητες τις ημιαλήθειες, τα ημιψέματά τους και την τρομολαγνεία τους). Έχει δίκιο ο εν κατωτέρω βίδεο κραυγάζων Άλεξ Τζόουνς;



Προφανώς όχι. Τι θέλει κάποιος που έρχεται να σας «ξυπνήσει», ενώ παράλληλα σας πουλάει την ατζέντα των χρηματοδοτών του; Ή κάποιος όπως ο Τζόουνς π.χ. που προσπαθεί για πάνω από 10 χρόνια να πουλήσει ασήμι έναντι δολαρίων, διότι όπου να ‘ναι το δολάριο καταρρέει (τα δολάρια μετά, τι τα κάνει τόσα χρόνια; Κωλόχαρτο;). Ή ακόμα καλύτερα συσκευασμένα τρόφιμα εκστρατείας γιατί σύντομα θα καταρρεύσει το σύμπαν; Μάλλον να σας κοιμίσει θέλει.

Θέλει τα λεφτά σας. Τα θέλει τώρα. Θέλει να σας τρομάξει για να του τα δώσετε.
Αναρωτιέμαι τι θα σκεφτόταν κάποιος κάτοικος της Πτολεμαΐδας π.χ. αν ήξερε ότι ο εν λόγω μετά την Φουκοσίμα είπε κάτι στο στυλ: «Ζήτω η χρήση άνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος. Βγάζει μόνο υδρατμούς και ζωογόνο διοξείδιο του άνθρακα.». Είναι ηλίθιος, τα παίρνει ή και τα δύο; Διαλέχτε. Βέβαια ο έτσι ούτε το χαζοcomunity college που πήγε δεν μπόρεσε να βγάλει, αλλά τεσπά.

Εν ολίγοις, εάν περιμένετε κάποιον μεσσία να σας πει τι «παίζεται» ή να σας σώσει, ή να μοιράσει φράγκα, την κάτσατε την βάρκα. Πρέπει να βλέπετε και να εξετάζετε όλα τα δεδομένα, να ζητάτε αποδείξεις για οποιονδήποτε ισχυρισμό και να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα. Μην περιμένετε ρετσέτες από κανέναν. Μάλλον συνωμοτεί για να σας φάει τα λεφτά, να σας φορέσει κέρατα, ή και τα δύο.

Α! και κάτι ακόμα. Δοξάστε με.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Συνταξιοδοτικό ταμείο ιστορικών εθνών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ο Νεοέλληνας εικάζεται ότι διαθέτει γαϊδουρινή υπομονή εάν είναι να περάσει το δικό του, ίσως και να είναι γάιδαρος, δεν ξέρω. Πάντως κατά τα σημάδια, αυτήν την φορά φαίνεται να του έκατσε το τζακ ποτ, αφού επιτέλους θα αναγνωρισθεί η προσφορά του στον παγκόσμιο πολιτισμό. Διότι βρε αδελφέ, εάν έχεις ένδοξους προγόνους δικαιούσαι κάποιου επαίνου, ακόμα και αν εσύ ο ίδιος είσαι μπάζο, έτσι δεν είναι;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Νέα Κίνα (Xinhua News Agency), η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στα πλαίσια της διαφαινόμενης πλανηταρχίας της, θα προχωρήσει στην δημιουργία ενός «Συνταξιοδοτικού Ταμείου Ιστορικών Εθνών». (人民 共和国 中国 ' 的国家 养老基金)

Στόχος του ταμείου αυτού θα είναι να αποδώσει φόρο τιμής σε έθνη που είναι απόγονοι ανθρώπων που θεμελίωσαν τον σύγχρονο πολιτισμό. Αυτός ο φόρος τιμής θα έχει την μορφή οικονομικού βοηθήματος χιλίων δολαρίων ΗΠΑ ($ 1000) μηνιαίως, σε κάθε μέλος έθνους με ένδοξους προγόνους. Π.χ. τετραμελής οικογένεια θα λαμβάνει $ 4000 μηνιαίως. Το βοήθημα δεν θα είναι σε μορφή μετρητών, αλλά σε ομόλογα του Δημοσίου των ΗΠΑ, από τα οποία έχουν γεμίσει οι Κινέζοι πουλώντας την σαβ... ε τα προϊόντα τους και πλέον δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά το 2012 από την Ελλάδα και την Αίγυπτο, η προσφορά των οποίων στον παγκόσμιο πολιτισμό είναι γνωστή και προφανής. Δικαιούχοι του επιδόματος ιστορικού έθνους για την περίπτωση της Ελλάδας π.χ. είναι μόνο όσοι είναι Έλληνες υπήκοοι, Ελληνικής καταγωγής τουλάχιστον από έναν γονέα και έχουν τόπο διαμονής την Ελλάδα. Όπερ μεθερμηνευόμενον, δεν δικαιούνται το επίδομα τα Ελληνικής καταγωγής και /η υπηκοότητας άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό, Ελληνικής καταγωγής άτομα που έχουν μόνον υπηκοότητα της αλλοδαπής καθώς και νατουραλιζέ Έλληνες όπως ο Ντούσαν «Βάτραχος» Μπάγεβιτς ή η Μιρέλα Μανιάνι η τέως ακοντίστρια.

Αλλά ας δούμε τι δήλωσε ο γ.γ. του Κινεζικού Υπουργείου Πολιτισμού Χουάνγκ Ξου Χούα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα:

“Μία νέα εποχή ανατέΡει για την ανΤρωπότητα. Κάτω από την επερχόμενη σοφή και μετρημένη πΡανηταρχία της Ραϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Τα αποδωΤει επιτέΡους η πρέπουσα τιμή στους ένδοξους προγόνους του κόσμου, που έστησαν τα ΤεμέΡια του σύγχρονου ποΡιτισμού, όπως προστάζει και η διδασκαΡία του Κουνγκ Φου Τσε (Κομφουκίου)”

Ακολούθησε ο ύμνος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας:



Αίσθηση προκάλεσαν τα νέα σε Ελλάδα και Αίγυπτο, αλλά οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση επί του θέματος. Πιθανώς τους έκατσε βαρύ το νέο και το ερώτημα που πλέον τους ταλανίζει είναι: «Και τώρα τι ρουσφέτια θα κάνουμε στους αυτόχθονες ιθαγενείς εμείς οι καψεροί;»

Ωστόσο, υπήρξε διαδραστικόν φήδμβακ (feedback) μέσω φέησμβουκ (facebook) από τον χειμαζόμενο Ελληνικό και Αιγυπτιακό λαουντζίκο.

«Μαλάκα μου, τώρα θα πάρω χόουμ σίνεμα, μπλου ρέη, άει παδ ΙΙΙ και συνδρομή στην νόβα» Δευκαλίων – Φανούρης Σκορδομπατσουλέας, πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο στην Ελασσόνα – Διανοούμενος.

«Επιτέλους θα πάρω όλα τα καλούδια στα γκέημζ του φέησμβουκ με εγγύηση του Αμερικανικού Δημοσίου Ινσαλλά!» Χαμπίμπ Ομάκ Μπεν Ομάκ. πλανόδιος πωλητής Άει Παδ με διδακτορικό στην αεροναυπηγική, φεησμπουκικός επαναστάτης.

Συνέλληνες, κουράγιο και μα τον άγιο, (μικρός νόμιζα ότι το «ματονάγιο» ήταν κάποιο γνώρισμα του χαρακτήρα σαν το κουράγιο) το 2012 είναι κοντά. Θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ και όλοι μας θα καθόμαστε να τα ξύνουμε και θα μας πληρώνουν από πάνω, επειδή έχουμε ένδοξους προγόνους.

Διότι τι να τους κάνεις τους ένδοξους προγόνους αν δεν μπορείς να κονομήσεις από αυτό, Α; Δεν γεννιόσουν Εσθονός καλύτερα, να είσαι και σαν ένας ψηλός ξανθός άγγελος;

---------

Άντε και του χρόνου. Την έμπνευση την πήρα από το πολύ καλό ποστ του περαστικού εδώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...