Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ένα άκρο, δύο άκρα, τρία άκρα, όσα χρειαστούν βρε αδελφέ, για να σώσουμε την καρέκλα την ιερά.

Οτιδήποτε βρίσκεται εκτός του κυανοπράσινου κόμματος της μυστακοφόρου Μεγάλης Αδελφής Καγγέλας, θεωρείται "άκρο" και χρήζει παλουκώματος από τον Βλαντ τον Παλουκωτή, τον ορθόδοξο αδελφό μας. Δημοκρατία έχομεν. Καταλαβαρδούγκος;

Έχει πραγματικά πάρα πολύ πλάκα η λεγόμενη "θεωρία των δύο άκρων" που εκτοξεύεται από στελεχάρες του ακροδεξιού μορφώματος που ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά θα έπρεπε κανονικά να ονομάζεται "Πολιτική Άνοιξη 2.0".

Να με συμπαθούν όσοι σκοπεύουν να ψηφίσουν ΝΔ από κεκτημένη ταχύτητα (διότι εμείς αγάπη μου, εδώ στην Μέσα Παπαβούκλιανη, ψηφίζουμε μόνο Κωλομπαρίδη), αλλά κόμμα με Βοθρίδα, Μπουμπουκίδα, Φαύλο Κρεμμυδιώτη κ.α σε θέσεις "κλειδιά" και το σαμάρ' της Αφέντρας Καγγέλας με το μαστίγιο να παριστάνει τον πρωθυπουργό, δεν ονομάζεται σύγχρονο Ευρωπαϊκό συντηρητικό κόμμα.

Τελειωμένη Λεπενική ακροδεξιά κέκληται ω φίλτατε Πολυθρονίδα.

Βέβαια, αν τώρα μετρήσουμε και το αποτέλεσμα του γάμου ΠΟΛ.ΑΝ. 2.0 και ΜπενυΣΟΚ, μπορείς να το πεις και δεξιό το μόρφωμα. Παράρτημα των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών ένα πράμα.

(Καλά ρε, ξαναήρθαν οι Βαυαροί; Παρέα με τους Πρώσους αυτή τη φορά; Πα, πα, πα... τουλάχιστον κάνουν που κάνουν πλιάτζικο και γενοκτονία, ας αφήσουν κανένα μετα-νεοκλασικό κληρονομιά για τις επόμενες γενεές...)

Και φυσικά ένα ακροδεξιό μόρφωμα όπως το ΝΔΣΟΚ, ψάχνει κάποιο τρόπο να εκβιάσει τους πληβείους, ώστε να το ψηφίσουν σαν μόνη λύση έναντι των υπόλοιπων "μιασμάτων".

Την στιγμή που η χώρα καταστρέφεται.

Την στιγμή που η ανεργία έχει φτάσει το 30%.

Την στιγμή που το χρέος παρά την "βοήθεια" (βλ. έντοκα δάνεια), αυξάνεται, ΔΕΝ μειώνεται.

Άρα κάποιος τρόπος έπρεπε να βρεθεί για να κατασυκοφαντηθεί το σύνολο των αντίθετων φωνών. Αφού λοιπόν με την βοήθεια πιέσεων από τις ΗΠΑ, ΕΕ και του Εβραϊκού λόμπυ των ΗΠΑ, έγινε αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 15 χρόνια με τους ναζιστές προδότες των χρυσαβγών, ένας γλόμπος άναψε πάνω από την γκλάβα του Φαήλου.

(Στην Ελλάδα που έχασε κοντά ένα εκατομμύριο στον πόλεμο και την κατοχή, να έχουμε οπαδούς του ψυχανώμαλου Χίτλερ. Δοσιλογόσποροι του κερατά).

Με εφαλτήριο τους προφυλακισμένους ναζιστές των χρυσαβγών, αποκαλούμε σιγά - σιγά "άκρα", όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς αντιπάλους. Μόνο το ΝΔΣΟΚ, το κόμμα της Μεγάλης Αδελφής είναι αποδεκτή επιλογή.

Ένα de facto μονοκομματικό κράτος είναι η λύση για την σωτηρία της πατρίδος, που στην περίπτωση του ακροδεξιού ΝΔΣΟΚ ταυτίζεται με την καρέκλα και τα προνόμια της κυανοπράσινης συμμορίας που έφερε την Ελλάδα εδώ που είναι τώρα.

Άραγε η συνισταμένη των Ελλήνων πληβείων θα είναι ένας άνθρωπος με στοιχειώδη κοινή λογική που θα στείλει το ΝΔΣΟΚ στο 15% στις Ευρωεκλογές του Μαΐου του '14; (Εκτός αν γίνει εκτεταμένη νοθεία).

Ή θα αποδειχθεί πιο διανοητικά καθυστερημένος και από Γερμανό αναγνώστη της Bild, δίνοντάς στην ακροδεξιά (με εσάνς Μπένυ) των δοσίλογων, ποσοστά που να δικαιολογούν την παραμονή τους στην εξουσία;

Ίδωμεν.

Εν τω μεταξύ, διαβάστε και αυτό από τον Γ. Δελαστίκ που εντάσσεται στην ίδια στρατηγική.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μαθήματα παγκόσμιας διακυβέρνησης. (ΓΑΠ).


Παγκόσμια διακυβέρνηση!

Η χαρά του ακροδεξιού συνομωσιολόγου και η ακόμα μεγαλύτερη χαρά του κοινωνιοπαθούς εξουσιαστή. Η καραμέλα του χρήσιμου ηλίθιου που πιστεύει ότι οι πολυεθνικές εταιρίες επιθυμούν την μακροημέρευση και την ευημερία των πελατών τους και όχι να τους πουλήσουν σκατά για φουά γκρά. Διότι αδελφέ, σε αυτήν την περίπτωση το ποσοστό κέρδους (profit margin) γίνεται σαν τον Όλυμπο, μην σου πω και το Κιλιμάντζαρο. (Σάουντρακ: "Africa" Toto).


Παγκόσμια διακυβέρνηση!

Μία φράση που εκτοξεύτηκε από τιτάνες της πολιτικής όπως ο Γκόρντον Μπράουν (τέως πρωθυπουργός του Η.Β.) ή ακόμα και από το ΓΑΠ (τέως πρωθυπουργός του ομφαλού του σύμπαντος και νυν σύμβουλος από τηλοψίας, για το πώς οι ΗΠΑ θα χειριστούν την κρίση του χρέους τους).

Ας είμαστε ρεαλιστές:

Πάντα τα κοινωνιοπαθή μέλη στις ομάδες των ανθρώπων, επεδίωκαν τις αρχηγικές θέσεις, ώστε να νιώσουν λαρτζ ρε παιδί μου. Κάτι ανώτερο. Κάτι που θα τους πάρει το μυαλό από την σκέψη ότι η τύχη τους στο τέλος είναι ίδια με αυτή όλων των ζωντανών οργανισμών και συνοψίζεται στην βαθυστόχαστη φράση "καλό ψόφο κρέας".

Όμως, η τρέχουσα τεχνολογία παρ' όλο που δεν έλυσε τον γρίφο της βαρύγδουπης φράσης "καλό ψόφο κρέας", έχει καταστήσει δυνατή την κυριαρχία μίας ομάδας ανθρώπων επί όλων των υπόλοιπων, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Παγκόσμια διακυβέρνηση!

Είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθούν τα πράγματα άνευ (μίας όχι και τόσο πιθανής) επιτυχημένης επέμβασης της λεγόμενης πλέμπας.

Είναι τόσο αναπόφευκτο όσο η τελική εξολόθρευση μίας αποικίας μικροβίων σε εργαστηριακό περιβάλλον με πεπερασμένη ποσότητα τροφής.

Φυσικά, ένας από τους τρόπους που θα επιδιωχθεί η δημιουργία μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης, θα είναι να παρουσιαστεί σαν λύση σε κάποιο πρόβλημα παγκόσμιας κλίμακας, βλ. κλιματική αλλαγή, μόλυνση του περιβάλλοντος, αστεροειδείς, ερπετόμορφοι εξωγήινοι που τρώνε ανθρώπινες συκωταριές με φάβα και σαμπάνια Ντομ Περινιόν. Πάνω σε αυτή την βάση έκαναν και τις δηλωσάρες τους το ΓΑΠ και ο Γκόρντον Μπράουν. Παγκόσμια διακυβέρνηση για να λύσουμε τα παγκόσμια προβλήματα.

Όμως, όπως γνωρίζετε ήδη, είμαι ένας κακόκεφος και καχύποπτος παλιογκρινιάρης, που εκεί που διάφορες νεοφιλελέ μαζορέτες βλέπουν την κοσμοσωτήρια παγκοσμιοποίηση της ελευθέρως ελεύθερης λιμπερταδόρικης διακίνησης των πάντων υπό την αι-γίδα της σάπιας μούμιας της Ayn Rand, εγώ βλέπω το εξής:

Απόλυτη ελευθερία κίνησης για το κεφάλαιο, σύνορα για την πλέμπα. Προστατευτισμός, ποσοστώσεις και δεν συμμαζεύεται για το πολυεθνικό κεφάλαιο, ακραίος νεοφιλελευθερισμός για τον μέσο όρο της παγκόσμιας πλέμπας.

Do or die.

Μάθε να ζεις με € 300 τον μήνα ή ψόφα. Μόνο μην πάθουν τίποτα οι too big to fail επιχειρήσεις.

Ε λοιπόν, όσο για τον Πεοκλή είναι η τρέχυσα βερσιόν της "παγκοσμιοποίησης", άλλο τόσο για τον Κάραπεοκλή θα είναι η εκ των πραγμάτων φυσιολογική εξέλιξη της ερχόμενης "Παγκόσμιας διακυβέρνησης".

Είναι η κατεύθυνση προς την οποία δείχνει η συνισταμένη των κοινωνιαπαθών εξουσιαστών και της αποβλακωμένης πλέμπας.

Η κοινωνία υπό μία παγκόσμια κυβέρνηση δεν θα είναι μία παγκόσμια αμεσοδημοκρατία πολιτών με παιδεία, πληροφόρηση και καλό επίπεδο ζωής, που ψηφίζουν για τα πάντα μέσω των Αει Φόουν 14 GS που θα λαμβάνουν στα 18α τους γενέθλια.

Στην χειρότερη θα είναι μία κοινωνία σαν το "1984" του Όργουελ και στην καλύτερη μία σαν τον "Θαυμαστό νέο κόσμο" του Άλντους Χάξλεϋ.

Άλλωστε σκεφτείτε αυτό:

Αν ήσασταν πολίτης των ΗΠΑ, θα εμπιστευόσασταν τις απόψεις του ΓΑΠ, για την αναγκαιότητα μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, την στιγμή που βλέπει σαν λύση στο θέμα της οροφής του δημόσιου χρέους των ΗΠΑ, το... δημοψήφισμα;

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Gyllene skymning (Χρυσό ηλιοβασίλεμα)


Ο σκληρός πυρήνας της χρυσαβγής στην μπουζού, όμως το ποσοστό των Ελλήνων που έχει φασιστική νοοτροπία παραμένει το ίδιο. Και τέμνει το πολιτικό φάσμα οριζοντίως.

Και έγινε λοιπόν το απίστευτο:

Η ΝΔ του Σαμαρά, που έχει μαζέψει μέσα ό,τι ακροδεξιάς καρυδιάς καρύδι υπάρχει στην πιάτσα, έριξε στην μπουζού τους τελειωμένους ναζιστές του ηγετικού πυρήνα της χρυσαβγής! Οι μέθοδες (sic) βρίσκονταν εντός του εύρους από το όριο της νομιμότητας μέχρι την πατσαβουροποίηση συντάγματος και νόμων, αλλά όσο να 'ναι δεν μπορεί κανείς παρά να ευχαριστιέται με αυτό το θετικό ψίχουλο, έστω και με καθυστέρηση 15 ετών. Ξέρετε, τότε το 1998 επί ΠΑΣΟΚάρας, που Περίανδρος και Σια προκάλεσαν βαριές σωματικές στον Δημήτρη Κουσουρή στις καφετέριες της πλατείας που βρίσκεται απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Αντιφά ράπερ πανηγυρίζουν:

Βορίδας, αντιφά, γιο!
Μπουμπούκος, αντιφά, γιο!
Φαήλος αντιφά, γιο!
Πολύδωρ, αντιφα... εεε... τι να βάλω ρε;
- Έλα ρε μαλάκα βάλε κόρη, κόρες έχει ούτως ή άλλως!
- Πολύδωρ, αντιφά, κόρη!
-Τους πήρες τα σπλάχνα μεγάλε!

Αλλά ας σοβαρευτούμε:

Τι ήταν οι 500.000 που ψήφισαν την ΧΑ στις εκλογές και το δημοσκοπικό 15% του 2013;

1. Ένας πολύ μικρός πυρήνας τελειωμένων νεοναζί που αποτελούν και το πραγματικό μέγεθος της επιρροής του μορφώματος, ήτοι 0,1-0,2% του εκλογικού σώματος.

2. Ένα σώμα ατόμων ΟΠΑΔΙΚΑ δεξιών προς ακροδεξιών που χτυπήθηκαν από το μνημόνιο και άφησαν την ΝΔ. (Οπαδικά δεξιός είναι αυτός που ενώ τα συμφέροντά του δεν είναι με την δεξιά, πουλάει την ψήφο του για έναν διορισμό ή σταζ, ή ακόμα χειρότερα γιατί νομίζει ότι η δεξιά δεν παραβιάζει τις δέκα εντολές του θεού των Εβραίων, τον οποίο έχει για Έλληνα από τα Φάρσαλα. Θεϊκός ο χαλβάς Φαρσάλων γαρ).

3. Ένα άλλο σώμα ατόμων που χτυπήθηκε από το μνημόνιο, δεν προέρχονταν από την δεξιά, αλλά ψήφισε ΧΑ για να "δείξει" στο ΝΔΣΟΚ. Μπας και ρίξει ο Παναγιώταρος τίποτα μπούφλες στον ΓΑΠ ή τον Σαμαρά ας πούμε.

Γιατί έγίνε λοιπόν η ορθή ενέργεια εναντίον της Χρυσής Αβγής;

"Διότι το αντιφασιστικό κίνημα στις πλατείας και τους δρόμους ανάγκασε τους ανάλγητους κυβερνώντες... "

Όπα μεγάλε, κατ, κατ, όπα φίλε άκυρο. Η κυβέρνηση δεν ιδρώνει από τέτοια. Δεν οφείλεται σε αυτό. Το αντιφασιστικό κίνημα απλά έσωσε τα προσχήματα για λογαριασμό των Ελλήνων, όπως έσωσε τα προσχήματα το Πολυτεχνείο κατά την διάρκεια της χούντας. Η χούντα έπεσε όταν εκτέλεσε την αποστολή της να ανοίξει τον δρόμο στους Τούρκους στην Κύπρο.

Είναι αλήθεια ότι η ΧΑ είχε αρχίσει να αποθρασύνεται και να γίνεται ανεξέλεγκτη. Το τρέχον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έπρεπε να κάνει κάτι. Όμως...

Ξέρετε εσείς κάτι που να είναι οργανωμένο από Νεοέλληνες και να κάθεται σωστά; Κατά κανόνα γίνεται ρόιδο και θρήνος. Κάτι σαν την ενδεκάδα της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας (2-1 τελικό)

Από όξω ήρθε η εντολή. Μπάσανε δάχτυλο κει που ο ήλιος δεν φωτάει στους υπαλλήλους του Τόμσεν.

ΕΕ, ΗΠΑ, Εβραϊκά συμβούλια διαμήνυσαν: "Τελειώνετε με αυτούς".

Και φυσικά είχαν στην συγκεκριμένη περίπτωση δέκα χιλιάδες δίκια.

Δεν βρίσκετε ότι είναι εξωφρενικά βολικό να έχει τελειώσει η επιχείρηση "χρυσή ομελέτα στην μπουζού" σε τέτοιο χρονικό σημείο ώστε να κομπάσει ο Σαμαρεύς στο Εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, για το πόσο αντιφά είμαστε οι Έλληνες τέλος πάντων;

Ελάτε τώρα...

Τι μέλλει γενέσθαι;

α) Το έλασσον: Οι ψηφοφόροι της ΧΑ σε περίπτωση διάλυσης του μορφώματος και μη δημιουργίας του "Κυανόλευκου πλατινέ καταμεσήμερου" θα πάνε κυρίως στους Ψεκασμένους Έλληνες. ΝΔ δεν επιστρέφουν ούτε με σφαίρες. Μνημονοχτυπημένοι είναι, όχι μαλάκες.

β) Το μείζον: Ο ταχυδακτυλουργός για να κάνει το κόλπο του να πιάσει, κοιτά να αποσπάσει την προσοχή των θεατών μακριά από την κρίσιμη περιοχή όπου κάνει τα "μαγικά" του. Έτσι και τώρα, έχοντας η κοινή γνώμη την προσοχή της στραμμένη στους ναζί, θα της έρθει κάτι πολύ δυσάρεστο...

Ανθρώπινο κρέας μου μυρίζει...

ΥΓ.

Ο ανορθόδοξος τρόπος αποκεφαλισμού της χρυσής ομελέτας αποτελεί κακό προηγούμενο και για άλλους αποκεφαλισμούς... Φαήλος σπρέχεν...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...