Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αυτογνωσία και κοινοκτημοσύνη.

Βοήθεια! Η τεχνητή νοημοσύνη της Μουρουτιέρας 4.5 απέκτησε αυτογνωσία!


Κυρίες, κύριοι και μικρά παιδιά που δηλώνετε χριστιανοί. (Εγώ πάντως ΔΕΝ δηλώνω, 'νταξ; ).

Το μήνυμα της Καινής Διαθήκης δεν είναι ούτε τα χρυσάφια των παπάδων που παριστάνουν τους Βυζαντινούς αυτοκράτορές, ούτε οι ταραμοσαλάτες, ούτε τα κοκορέτσια, ούτε τα πολυτελή γαμοβαφτισοκήδεια, ούτε φυσικά κάτι σαν οπαδική αφοσίωση στην ΑΕΚάρα, τον Ουωλιεμπιακουώ, τη Βαζέλα, ή τη Βοθρούσια του Μένχενγλάδβαχ.

Αφορά κυρίως πασιφισμό και κοινοκτημοσύνη (κάτι κομμουνιστικά με δύο χιτώνες που δίνεις τον έναν αν ο άλλος δεν έχει, και άλλα τέτοια αναρχοαυτόνομα). Άλλο αν μετά η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αποφάσισε να μετατρέψει τον Χριστιανισμό σε μηχανισμό εξουσίας και ελέγχου της πλέμπας, αντικαθιστώντας τη φάση με τον Sol Invictus.

Ήτοι: Εάν η περιγραφή του ανθρώπου που αναφέρεται στα Ευαγγέλια σαν Χριστός είναι ακριβής, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη ΚΟΜΜΟΥΝΑ που περπάτησε στον πλανήτη.

Βολεμένος δεξιός, παρτάκιας και χριστιανός;

Άσε μας κουκλίτσα μου.

Θα επανέλθω στο θέμα θρησκείες, έλεγχος της πλέμπας, υποκρισία κλπ.

Δεν το περίμενα ότι η ΝΔ θα μου έδινε έμπνευση για να το κάνω.

Τhe Mouroutiera AI works in mysterious ways...

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πολιτικό Αρχονταρίκι.

Ο Έλληνας παππούς μου ήταν ιδεολόγος κομμουνιστής και προσωπικός φίλος του Ζαχαριάδη.

Ο Σουηδός παππούς μου ήταν της λαϊκής δεξιάς και θρήσκος.

Δεδομένης της καταπληκτικής διαφημιστικής καμπάνιας που ακολουθεί και είναι δημιούργημά μου εμπνευσμένο από τη χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ, εκτιμώ ότι δικαιούμαι θέση επικοινωνιολόγου στη ΝΔ με μηνιαίο μισθό € 5000 καθαρά, παρά το βεβαρημένο πολιτικώς γενεαλογικό μου δένδρο.

ΕυχαρισΘώ.


ΥΓ.

Στη ΝΔ ξέρουν ότι στις Ευρωεκλογές θα πάρουν κάτω από το 18% που πήραν τον Μάιο του 2012. 

Όσο πλησιάζει η κακούργα ημερομηνία, βλέπω την Μουρουτιέρα να βγάζει κάτι στο στυλ:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στα Γκούλαγκ της Σοβιετίας για να σπάνε πέτρες όλους τους Χριστιανούς Ορθόδοξους, εκτός από τους δοσίλογους της Μονής Εσφιγμένου που δεν μνημονεύουν τον Πατριάρχη!"

(Η μονή Εσφιγμένου θα μπει για ρεαλισμό. Σιγά και τα ψηφαλάκια δλδ).

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εθνικώς ορθή (κατά ΧΑ) αθλητική ιστορία.

Η αφίσα του παγκοσμίου κυπέλλου του 1938 που έγινε στη Γαλλία.

Από τα κατηχητικά των χρυσαβγών: Ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η εθνική ομάς ποδοσφαίρου της Αυστρίας, γενέτειρας του μέγιστου Χιτλέριου (μακρινή καταγωγή εκ Φαρσάλων) είχε προκριθεί μετά των λέντερχόζεν αυτής στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 1938. Τόσο όμως ηγάπησε ο μέγας Δωριεύς Χιτλέριος την Αυστρίαν, ώστε με το Anschluß την προσάρτησεν στο Ράιχ πριν τους αγώνες και συνεπώς οι Αυστριακοί ποδοσφαιρισταί δεν είχαν ομάδα δια να αγωνισθώσι.

Είπεν τότε ο Μέγας Χιτλέριος: «Είναι πρέπον και σωστόν να αγωνισθούν στην εθνική ομάδαν του Ράιχ 5,5 Γερμανοί και 5,5 Αυστριακοί ποδοσφαιρισταί. Ο Γερμανοαυστριακός ποδοσφαιριστής θα προκύψει από τον κορμό ενός Γερμανού και το υπογάστριο και τα κάτω άκρα ενός Αυστριακού, τα οποία θα τα συγκολλήσουμε με καμιά μαλακία από αυτές που φτιάχνει η Ι-Γκε Φάρμπεν. Ούχου κέκληται θαρρώ».

«Αχέμ» απεκρίθη ο Ιατρός του Ράιχ Ιωσήφ Μένγκελε (εκ Αγουλινίτσης), «Η Ούχου δεν είναι αποτελεσματική εις τεμάχια ποδοσφαιριστών. Το δοκιμάσαμε σε κάτι ρεμάλια Οβριούς της Βιέννης».

«Τότεν ας αγωνισθώσι 6 Γερμανοί και 5 Αυστριακοί» είπεν ο σοφός απόγονος του Βρασίδος.

Μολαταύτα, ο παγκόσμιος Εβραϊσμός απέτρεψεν τον θρίαμβον της ομάδος του Ράιχ, αφού αυτή απεκλείσθη εις τον πρώτον γύρον της διοργανώσεως από την Εβραιοκρατούμενην Ελβετίαν με τέρματα τεσσάρων έναντι δύο.

Όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουράν και ο Χιτλέριος γάμησε την Μπαναγίαν των Οβριών στέλνοντας 6.000.000 από δαύτους να ψηθούν μαζί με κάτι γύφτους, πουστάρες, ανάπηρους, ψυχασθενείς, Σλάβους, κομμούνια και άλλες κατώτερες φυλές.

Και μην ξεχνάτε παιδιά αυτό που είπε ο Χιτλέριος πριν ανδρειωμένα αυτοκτονιάσει με υδροκυάνιο στην κιγκαλερία (σωστά διαβάσατε) του Ράιχ:

«Εγώ δεν ήθελα τον πόλεμο. Τον πόλεμο τον προκάλεσαν οι πράχτοραι του παγκόσμιου Εβραϊσμού».

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

2014: Το έτος του Σφρίγους. (Καζαμίας είναι μη ψαρώνετε).


(Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Όπως έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση, οι καταστάσεις παγκοσμίως, αλλά κυρίως στον ομφαλό του σύμπαντος, είναι πλέον τόσο σουρεαλιστικές, που αναρωτήθηκα εάν είναι δυνατόν να γράψω καζαμία για το 2014 που να είναι πιο παλαβός από την πραγματικότητα. Την λύση έδωσε ο Αϊνστάιν με την περίφημη δήλωσή του.

«Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αλλά για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος». Δεδομένου ότι ανήκω στο ανθρώπινοι είδος και όχι στους Βόγκον ας πούμε, αποφάσισα να τα δώσω όλα. Πάμε λοιπόν:

ΕΥΡΩΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ

Η Ελλάδα εντελώς (μα εντελώς) απρόβλεπτα στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Η Bild και οι λοβοτομημένοι αναγνώστες της βγάζουν αφρούς. «Οι κωλοέλληνες φταίνε που κάηκαν στον φούρνο τα στρούντελ της Φράου Γκούντρουν στο Ζεντ Πάουλι του Αμβούργου! Επίσης φταίνε για την επόμενη έκρηξη (όποτε αυτή γίνει) του Βεζουβίου και τις αιμορροΐδες του Σώυμπλε! Θάνατος!» . Νύχτα κρυστάλλων σε όλα τα καταστήματα των Ελλήνων στην Γερμανία. Η κυβέρνηση της δικομματικής συνεργασίας CDU - SPD κηρύσσει προσωρινά στρατιωτικό νόμο, ενώ η Καγγέλα στέφεται για αόριστο χρόνο Καϊζερίνα Καγγέλα. Ο Μπουμπούκος κρεμά το πορτραίτο της στο γραφείο του, στο σαλόνι του και την κρεβατοκάμαρά του. «Θα κόψούμε την πούτσα μας φέτες για το μνημόνιο» δηλώνει συγκινημένος. Ο μπάρμπα – Φώτης δηλώνει «παρών». Οι Στουρναροσαμαρομπενιζέλοι δίνουν συνεντεύξεις στην Bild, το Kicker και τo Faustfickenmagazin όπου δηλώνουν εν χωρώ: «Και μόνο το γεγονός ότι η Ελλάς ανέλαβε την προεδρία του Ευρωμπουρδέλου, δείχνει το μέγεθος του σαξές στόρυ ημών. Επιπρόσθετα το γεγονός ότι οι 2 (δύο) αθλητές της χειμερινής Ολυμπιακής μας ομάδας, ΔΕΝ σκοτώθηκαν κατά την επίθεση Τσετσένων αυτονομιστών στο Σότσι, δείχνει ότι είμεθα ο περιούσιος λαός του Γιαχβέ».

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Όταν βγούμε, ακόμα και η φράου Γκούντρουν θα πάρει φρέσκα στρούντελ από εμάς»


ΟΛΙΒΕΡΤΟΥΙΣΤΙΚΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Το χάλι με την αιθαλομίχλη από καμένες σαγιονάρες, πόρτες, εφημερίδες, ελαστικά αυτοκινήτων κλπ. συνεχίζεται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Ο διεθνής σύλλογος φίλων του Καρόλου Ντίκενς «Όλιβερ Τουίστ» αποφασίζει να πραγματοποιήσει το συνέδριό του στην Αθήνα, δεδομένου ότι έχει πλέον αποκτήσει την ατμόσφαιρα του Λονδίνου του 19ου αιώνα. Τόσο σαν αιθαλομίχλη, αλλά και σαν φτώχεια της πλέμπας. Ο Στουρνάρας όμως είναι αμετακίνητος: «Ούτε πεντάρα δε θα ρίξουμε το πετρέλαιο θέρμανσης και ας ψοφήσουν όλοι όσοι έχουν άσθμα και δεν έχουν € 25 για να μπουν στα έκτατα περιστατικά των νοσοκομείων». Ο πληθυσμός της Αθήνας μειώνεται κατά 15% λόγω μετανάστευσης και αυξημένων θανάτων. Ο Μπουμπούκος από την συγκίνηση κόβει το πέος του σε ροδέλες μπροστά στο εικόνισμα της Μέρκελ. «Πόνεσε άλλα άξιζε ο κόπος» δήλωσε. Η κυρία Μπουμπούκα δήλωσε: «Τον αγάπησα για τις τσιρίδες του, όχι το πέος του». Ο μπαρμπα – Φώτης δηλώνει «παρών».

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Κράτα λίγο ακόμα λαέ βασανισμένε και θα δίνουμε σαγιονάρες για θέρμανση με 30% επιδότηση»

ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΗΣ

Η μόλυνση από την αιθαλομίχλη από τις καμένες σαγιονάρες δεν περνά ατιμώρητη. Μεταλλαγμένα νεογνά σκάνε συνέχεια στα μαιευτήρια των Αθηνών. Αλλά το πραγματικά απίστευτο συμβάν, που άφησε άναυδους ακόμα και τους διανοούμενους συντάκτες της κοπροφυλλάδας Bild Zeitung, φάνηκε μέσα από την συχνότητα της ΥΕΝΕΔΤ: Την στιγμή που ο πρωθυπουργός θα ανακοίνωνε την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές τον Ιούνιο, στις οθόνες εμφανίστηκε ένα δικέφαλο τέρας με τα κεφάλια του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Κάτι σαν τον Zaphod Beeblebrox του Douglas Adams. Τα οστά του Douglas Adams άρχισαν να χοροπηδάνε ρυθμικά λέγοντας σε κώδικα Μορς: «Τα γυμναστήρια είναι του διαόλου». Ο Πάνος Καμμένος από το σοκ μονάζει στην Μονή Βατοπεδίου. Αρχηγός ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο Ολυμπιακός αποκλείεται με δύο ήττες από την Ηνωμένη Μανχεστρία και οι αθλητικές εφημερίδες αναρωτιόνται: «Αφού ο Θρύλος κερδάει την Καλλονή, ενώ η Μανχεστρία χάνει από την Φούλαμ, πώς αποκλείστηκε η ΤΣΣΚΑ Πειραιώς; Α;»

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Το δικέφαλο τέρας δε θα περάσει! Οι διανοούμενοι Βόγκονς θα οδηγήσουν τον περιούσιο λαό στη Βαλχάλα!»

ΚΣΑΝΦΟΣ ΑΠΡΙΛΗΣ

Ο Βλαδίμηρος μετά τη νίλα που έπαθε από τους Τσετσένους τρομοκράτες στην Ολυμπιάδα του Σότσι, κάνει την Τσετσενία κρανίου τόπο και αποθήκη πυρηνικών αποβλήτων. Εμπνευσμένος από τον πνευματικό του στην μονή Βατοπεδίου, ονειρεύεται νέους Ρωσοτουρκικούς πολέμους.
Το αεροπλανοφόρο Βλαντιμίρ Ανατόλιεβιτς Πρωκτολογιδώφ καταπλέει στις Καρυές του Αγίου Όρους. Οι Κινέζοι τρίβουν τα χέρια τους. Ο Ομπάμα δεν κάνει τίποτα γιατί η Μισέλ τον έχει κάνει μπλε μαρέν με τον πλάστη. Ούτε η Μέρκελ κάνει τίποτα. Περιμένει γραμμή από το αφεντικό.
Οι εν Ελλάδι Λιακόπληκτοι πανηγυρίζουν. «Τόσο καιρό μας ψέκαζαν οι Οβριοί με πουστίνη για να μας κάνουν όλους και όλες πούστηδες! Τώρα θα τους ψεκάζουμε εμείς!». Ο μπάρμπα – Φώτης δηλώνει «παρών». Ο Στουρνάρας αναλαμβάνει πρωθυπουργός γιατί ο κόσμος τρομάζει με το δικέφαλο τέρας Σαμαρομπενιζέλ. Για να χρυσωθεί το χάπι το Σαμαρομπενιζέλ ηγείται του Ευρωψηφοδελτίου του ΝΔΣΟΚ. Οι «58» φτιάχνουν νέο κόμμα με τη Σώτη Τριανταφύλλου αρχηγό.

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Quo vadis παλικάρι με το στουρνάρι;»

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡ ΜΑΗΣ

Ο Τσίπρας και ο Σύριζα επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά, μη μπορώντας να εκμεταλλευτούν την πλήρη κατάρρευση του συστήματος. 23% Τσίπρας , 15% Χρυσή Αυγή , 8% ΚΚΕ 5% ΝΔΣΟΚ 5% Σώτη Τριανταφύλλου, 5% Μπάρμπα – Φώτης, 5% Παύλος Χαϊκάλης, τα ρέστα ένα σωρό απίθανοι με πρώτο τον Μήτσο τον Καζάκη που παίρνει 4%. Κασιδιάρω στην Αθήνα, Μπουτάρης στη Σαλόνικα. Η Κυβέρνηση Στουρνάρα δεν πέφτει, αλλά ο Μπουμπούκος με το νέο του πλαστικό πέος των 45cm αναλαμβάνει το Οικονομικών, ο Θάνος Πλεύρης το Παιδείας, ο Βοθρίδης το Υγείας, ο Κώστας Πλεύρης το Αμύνης, ο Καρατζαφέρης το Εσωτερικών και ο Λεωνίδας Γεωργιάδης το Πολιτισμού. (Οι εκπομπές τηλεπώλησης των εκδόσεων Αδ-όνειδος Γεωργιάδη συνεχίζονται κανονικά).

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Ελληνικά ελληνικέ λαέ. Η νίκη είναι κοντά. Οι αδελφοί Βόγκον θα συντρίψουν το δικέφαλο τέρας του παλαιοκομματισμού!»

ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΗΣ ΙΟΥΝΗΣ

Παρουσία του δικέφαλου τέρατος Σαμαρομπενιζέλ στο Μαρακανά, η Ελλάς του Σάντος κατακτά το παγκόσμιο κύπελλο παίζοντας εμετικό ποδόσφαιρο, με πιο ενδιαφέρον στοιχείο τις γκριμάτσες του Καραγκούνη.
Αναλυτικά:
Ελλάδα –Κολομβία 0-1, Ελλάδα – Ιαπωνία 0-0, Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού 1-0, περνάνε από τον όμιλο Ελλάδα & Κολομβία. Β’ γύρος Ελλάδα – Ουρουγουάη 0-0 4-2 πεν. Προημιτελικά: Ελλάδα – Ολλανδία 0-0 4-3 πεν. Ημιτελικός Ελλάδα – Γερμανία 0-0 3-1 πεν. Τελικός Βραζιλία – Ελλάδα 0-1, σκόρερ ο Καραγκούνης με τον γκώλο. Αυτή τη φορά, αντί οι Βραζιλιάνοι να το ρίξουν στις αυτοκτονίες όπως το 1950, λίντσαραν το δικέφαλο τέρας Σαμαρομπενιζέλ. Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντζιούλμα Ρούσεφ στέλνει την σωρό του δικέφαλου τέρατος πίσω στας Αθήνας, μαζί με τρεις σοκομπανάνες σαν ένδειξη συγγνώμης. «ΕυχαρθσΘώ, ήταν πεντανόστιμες» δήλωσε ο πρωθυπουργός Στουρνάρας.

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Οι σοκομπανάνες είναι μαζί μας! Η νίκη είναι κοντά!»

ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΟΣ ΙΟΥΛΗΣ

Η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές! Η τουλάχιστον προσπάθησε. Η Ελλάς εισπράττει το ποσό των € 127,43 από την πώληση ομολόγων της στας αγοράς. Το Bloomberg εντοπίζει τον μοναδικό αγοραστή Ελληνικών ομολόγων στον κόσμο στην Μπραζίλια. Είναι η Ντζιούλμα Ρούσεφ αυτοπροσώπως, που ακόμα έχει τύψεις για το λιντσάρισμα του Βαλκανικού δικέφαλου τέρατος στο Μαρακανά. Η Καϊζερίνα Καγγέλα τσαντισμένη και από την 4η θέση της Γερμανίας στο Μουντιάλ, δίνει εντολή για «Παρφέ σοκολάτα (Μνημόνιο V) στους μαΒΒΒΒροκέφαλοι». Η κοπροφυλλάς Bild σιγοντάρει.

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Συνέλληνες! Όχι στο παρφέ τσικουλάτα, ναι στη σκέτη κουβερτούρα!»

ΞΑΠΛΑΔΟΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ

Εν μέσω ανακοίνωσης του Παρφέ Σοκολάτα από τον πρωθυπουργό Στουρνάρα από τους Οθωνούς, οι Ρώσοι καταλαμβάνουν το Άγιο Όρος και το ανακηρύσσουν αυτόνομη περιοχή εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Ομπάμα ξύνει τα αρχίδια του με τον πλάστη της Μισέλ. Η Μισέλ έχει περάσει τώρα στο στάδιο εκτόξευσης τεντζερεδίων. Ο Ερντογάν λιγουρεύεται Οθωμανικές αυτοκρατορίες, αλλά όντας Τούρκος, που επιτίθεται μόνο αν ή αναλογία είναι 20:1 υπέρ του, κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Όσοι Έλληνες έχουν απομείνει στα όρια του ελληνικού κράτους (7.987.345) πλατσουρίζουν στην πλησιέστερη παραλία. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Το αεροπλανοφόρο Βλαντιμίρ Ανατόλιεβιτς Πρωκτολογιδώφ είναι σάλπισμα ανατροπής!»

ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Ο Πούτιν μη αντέχοντας άλλο το γεγονός ότι είναι μετρίου αναστήματος, κηρύσσει τον πόλεμο στην Τουρκίαν. Ο Ομπάμα κάνει τουμπεκί «Αρκεί να μην πειραχθεί η Κουρδική μειονότητα της Τουρκίας». Η Κίνα ασχολείται με την αποστολή επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη, για να μπει στο μάτι τόσο του Ομπάμα όσο και του Πούτιν. Η Καϊζερίνα Καγγέλα σκέφτεται να ανακόψει την δράση των Σλάβων υπανθρώπων που απειλούν την σύμμαχο του Ράιχ Τουρκία και δίνει εντολή στον Έλληνα υπουργό Άμυνας Κώστα Πλεύρη να στείλει τους Έλληνες στην κιμαδομηχανή του πολέμου. Όμως ο Ελληνικός στρατός δεν έχει καύσιμα, δεν έχει πυρομαχικά, δεν έχει όπλα, οπότε ο κύριος υπουργός δίνει εντολή στο στρατό να φορέσει χλαμύδες και να κάνει κατά τόπους εκδηλώσεις ανύψωσης του εθνικού φρονήματος. Οι Ισραηλινοί που μέχρι τώρα μας ψέκαζαν με πουστίνη για να μας κάνουν όλους και όλες πούστηδες, σταματούν μπροστά στο ενδεχόμενο να μας δώσουν οι Ρώσοι την Μπόλη και να εκπληρωθούν οι προφητείες του Λιακόπουλου.

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, μπαούλα, χέστρες και δονητές και πάρτε τηλέφωνο στο 2310 666 666!»

ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΧΤΩΒΡΗΣ

Χωρίς συμμαχική υποστήριξη από τις ΗΠΑ του Τζο Μπάιντεν, (ο Ομπάμα ακόμα αναρρώνει από τις κατσαρολιές της Μισέλ) η Τουρκία συνθηκολογεί. Η ανατολική Θράκη, τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα τουρκικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας, προσαρτώνται στην Ρωσική Ομοσπονδία. Οι περιοχές των Κούρδων δημιουργούν τον πυρήνα του νέου ανεξάρτητου Κουρδιστάν. Μήπως οι Ρώσοι μας έδωσαν την Μπόλη; Αρχίδια. Θέτουν την Θράκη και την Μακεδονία υπό την εποπτεία τους σαν αυτόνομες περιοχές εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ωστόσο αφήνουν τον ΜΠΑΟΚ του Σαββίδη και τις άλλες ομάδες της περιοχής να συμμετέχουν στα Ελληνικά πρωταθλήματα. «Είναι ένας τίμιος διακανονισμός» δηλώνει ο πρωθυπουργός Στουρνάρας

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής εν αναμονή πρωθυπουργός Αλέξης. «Ήρθε η ώρα η κωλαθήνα να αφήσει την ΜΠΑΟΚΑΡΑ να πάρει πρωτάθλημα»

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ

Μπροστά στη γενική κατακραυγή ο Στουρνάρας παραιτείται από πρωθυπουργός και αναλαμβάνει να σώσει την Εθνική Τράπεζα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έσωσε την Εμπορική. Πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο Μερκελόδουλος Μπουμπούκος, ο οποίος προκηρύσσει εθνικές εκλογές για την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.
Στόχος;
Να μην χαθεί ούτε ένας θεουσόψηφος, αφού οι εκλογές δεν θα γίνουν Κυριακή, αλλά και να πληγωθεί ο Σύριζας, αφού οι Συριζαίοι θα τρέχουν στα Πολυτεχνεία και άλλες τέτοιες αηδίες.
Όμως, θαύμα θαυμάτων, ο Σύριζας παίρνει 39.99% και 152 βουλευτές! Το είδωλο του Όλιβερ Στόουν γίνεται πρωθυπουργός μίας διχοτομημένης και υποτελούς Ελλάδας!

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής πρωθυπουργός Αλέξης. «Ήρθε η ώρα της Αλλαγής!»

ΝΟΜΠΕΛΟΦΟΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ

Ενώ τα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων βγάζουν αποδόσεις για το σε πόσους μήνες θα τα κάνει όλα πουτάνα ο Αλέξης, στην Στοκχόλμη ο Βασιλεύς Κάρολος Γουσταύος ο ΙΣΤ’ απονέμει τα Νόμπελ!

Νόμπελ Μαθηματικών: Γιάννης Στουρνάρας. Νόμπελ Φυσικής: Χρήστος Τσόλκας. Νόμπελ Χημείας; Μπουμπούκος. Νόμπελ Οικονομικών: Καϊζερίνα Καγγέλα. Νόμπελ Ιατρικής: Μπουμπούκος. Νόμπελ Λογοτεχνίας: Dan Brown.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Dan Brown δήλωσε: «Ο ορισμός της σχιζοφρένειας είναι ο εξής: Ενώ ξέρεις και δηλώνεις ότι τα βιβλία του Dan Brown είναι λογοτεχνία του πολτού, εσύ να τα έχεις διαβάσει όλα! Γέα!»

¡Esperanza cabrones! (Ελπίδα κιορατάδες!) Απεφάνθη ο φρεσκογλωσσομαθής πρωθυπουργός Αλέξης. «Κοντοσούβλι χωριανοί!» απεφάνθη ο εν αναμονή πρωθυπουργός εθνικής ενότητας Κώτσος ο Β’ ο Καραμανλεύς εκ Ραφήνας. «Η ιστορία ετοιμάζεται να επαναληφθεί ως φάρσα» απεφάνθησαν τα οστά του Καρόλου Μάρξ.

Αργότερα η δολοφονία της Καϊζερίνας Καγγέλας στο Σεράγεβο, θα έβαζε μπροστά τους τροχούς του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο μπάρμπα – Φώτης δηλώνει «παρών».

Άντε και του χρόνου!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...