Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.



ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ. ΓΙΑΤΙ;

ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα. Στην πλατεία Συντάγματος και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

Αποδοκιμάζουμε το αίσχος χωρίς πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.


(Κώδικας του μπάνερ ακολουθεί σε τεξτ μποξ).


http://anadasosi.blogspot.com/


Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


8 σχόλια:

  1. Δεν θα καταφερουμε και πολλα.Μονο με τη ψηφο μας θα στειλουμε ενα δυνατο μηνυμα...εαν βεβαια δεν ξαναεκλεξουμε τα 2 μεγαλα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόλσε, έχεις βάλει τον κώδικα για το προηγούμενο banner, που καλούσε σε σιωπηλή διαμαρτυρία. Τώρα πια, κάθε άλλο παρά σιωπηλή πρέπει να είναι. Ρίξε μια ματιά στην αναδάσωση, σε λίγο θα αναρτηθεί ο καινούργιος κώδικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστός ο τίτλος "ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ"!!!

    Και να θέλει κάποιος να δει το θέμα απλώς φιλολογικά, δεν τον αφήνουν να αναλωθεί σε φιλολογικές συζητήσεις περί του εάν το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Το ποτήρι είναι απλώς ξεχειλισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πω με εχει πιασει οργη και θλιψη για ολα και για ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες."

    Συμφωνω αλλά καλού κακού ψηφίστε την Πασοκάρα που είναικαι γαμώ τα κόμματα και ξέρει να σβήνει και καλύτερα απο τη δεξιά τις φωτιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι από δω συγχαρητήρια πάντως για όλη τη δουλειά που κάνατε μπλογκικά για να οργανωθεί η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.

    Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους σας που δουλέψατε τόσο καιρό με προσωπικό κόστος για το κοινό καλό!

    Kι ακόμη ένα μεγάλο μπράβο στον doctor για την κίνηση του καθαρισμού του Αλσους Βείκου.

    Οποιος νομίζει και επικρίνει τους μπλόγκερς ότι οργανώνουν πράγματα για χαβαλέ και από ουσία τίποτα, θα έπρεπε να ρίξει μια ματιά πρώτα στο τι παίζεται και μετά να μιλήσει... που δεν θα τολμήσει να το κάνει.

    Respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σε όλες και ολους!

    Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να μαυριστούν καταλλήλως οι Μαυρογυαλούροι που άφησαν να καεί η Ολυμπία (Όχι η Καντούνη η αστρολόγος, η άλλη η κανονική) ο δικομματισμός να πέσει στο 75%, ωστε να μην μπορεί να σχηματιστεί αυτοδύναμη ρουσφετοπαροχός και πατριδοβόρος κυβέρνηση και να μπει επιτέλους ο Βεργής στην Βουλή που είναι άντρας οικολογάρας και το σπέρμα του είναι το καλύτερο κατασβεστικό πυρκαγιών! (Αθηνά τ' ακούς;;;)

    Κε bidibi,

    Τους πήρατε παλι τα σπλάχνα. Φυσικά και το ΠΑΣΟΚ σβήνει καλύτερα τις φωτιές από την επάρατο Δεξά, ενώ παράλληλα κάνει καλύτερη λάτρα, (Βλ. Γιωργάκη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ), αλλά ο αρχηγός υστερεί σε σκηνική παρουσία και οι ΕΛ-λαδέζιοι ξενερώνουν γιατί θέλουν άντρα με πυγμή που να λέει αερολογίες με τσανδιζμένον υφάκι και αεροπορικό μπουφάν μέσα στον Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...