Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Είμαι μιά ΕΛ-ληνοπούλα® και σαν μια Σουλιωτοπούλα...

...αγαπώ με την καρδιά μου την πατρίδα την γλυκιά μου!

Αγαπητοί κάτοικοι του Μπουχεσιστάν® (Πρώην Ελλάς και νυν Μπουχεσιστάν® μετά τον εμπρησμό της Αρχαίας Ολυμπίας), Μπουχεσιστιανοί® και Μπουχεσιστανιανές®,

Ο υποφαινόμενος ΕΥ-λογερ έχει συνταχθεί με το Αντι –Λαοτιανό και Συν –Βιετναμικό μέτωπο στις εκλογές της 16 Σεπτέμβρη, ένεκα του γεγονότος ότι το εν λόγω μόρφωμα αποτελεί σφηκοφωλιά κατά βάση φιλοχουντικών, φιλοβασιλικών και ρατσιστικών στοιχείων της κοινωνίας μας.

ΟΜΩΣ, πως μπορεί κανείς να μην συγκινηθεί από την παρακάτω έκκληση πόδι – πόδι , σόρρυ χέρι – χέρι, σταυρώστε με και αφήστε με (Κατά το πηδήχτε με και αφήστε με). Α;

Κάθισα σκεφτικός στον καναπέ και πήρα ένα ICE – τίλιο που είναι ένα και πολύ τρέντυ ντρινκ σε άτομα της δικής μου ηλικιακής ομάδος.

Αναρωτήθηκα λοιπόν εάν το Εφη το Σαρρή είναι αρκετά αξιόλογη γκόμενα και λαμπερό όνομα, ώστε να την σταυρώσω με υπερκομματικά κριτήρια.

Μετά από 4 ώρες διαλογισμού πίνοντας ICE – τίλιο, μπάφους και παίζοντας Pro Evolution Soccer, απεφάνθην ότι η αληθώς υπερκομματική Τζίνα Βαρώνη, η μούσα των μασαζοκαλσόν αδυνατίσματος SLIM είναι σαφώς αξιολογότερη γκόμενα και συνεπώς η ψήφος μου δεν πέφτει στο Λάος (Κράτος της ΝΑ Ασίας και ΕΛ-ληνικό πολιτικό μόρφωμα) με τίποτις. Συνεπώς ο Κάρολος Πολσεμάνογλου δεν θα χρειαστεί να προδώσει την ιδεολογία του ω λατρευτοί Μπουχεσιστιανοί® και Μπουχεσιστανιανές®,

Στο επόμενο ποστ θα σας αναλύσω τι πρέπει να ρίξετε στην κάλπη την τεκαιγαστρωμένη δια να είσθε τρένδυ και ξυπνητζήδες!

15 σχόλια:

  1. Η Τίνα Σπάθη γιατί δεν πολιτεύεται;

    Συνειρμικά, δηλαδή, εκεί πήγε το μυαλό μου (το σάπιο, διεφθαρμένο, πονηρό).

    "Ελάτε να χύσουμε" και ανάλογη μουσική υπόκρουση με το κλιπ της Έφης της Ψαρρής. Άσε που μου φαίνεται και αριστερή ιδεολογικά - τόσους πεινασμένους χόρτασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως...
    Πόσες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο ξύπνησαν μέσα μου, μόλις άκουσα για αυτή τη λαμπρή υποψηφιότητα!

    Δε θέλω να σε επηρεάσω, αλλά νομίζω πως το να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στο ενδεχόμενο τελικά να την υποστηρίξεις και εσύ, το χρωστάς στην Ελλάδα μας.

    Μην παίρνεις ακόμα οριστική απόφαση...

    Σκέψου με τη υπερηφάνεια θα λες σε μερικά χρόνια, πως εσύ την ακολουθούσες από τα πρώτα της βήματα στην πολιτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε συναδελφε Υπουργε Τριων Έργων Σαιξ,


    Εγω θα στηριξω Τζινα αν κατεβει! Αντε να τη δουμε και πρωθυπουργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάκιστες γλώττες παρέφρασαν το άκρως βαθυνοηματικό σλόγκαν της Έφης Σαρρούς (παρεμπιπτόντως επληροφορήθην, ότι εις τα τούρκικα sarı = ξανθιά) εις "σταυρώστε με - σταυρώστε με, στον π....ο ξεπατώστε με".

    Πάντως εν είναι σίγουρο, όλα τα απόβλητα συνεκεντρώθησαν εις την χωματερήν ΛΑ.Ο.Σ..

    Μάνος Δασκαλάκης (το μπαπόρι απ' την Περσία)
    Χρυσανθακόπουλος (δως μου φρουτάκια και την ψυχή μου πάρε)
    Παπα-Τσάκαλος (ο αραποασπριτζής)
    Βελόπουλος (το ψέμα κι η απατεωνιά βγήκαν απ΄τον παράδεισο)
    Αδώνιδας (λατρεύω τα βιβλία του Πλεύρη)
    Ανέστης Κεραμιδάς (θου κύριε φυλακήν τους μετανάστες)
    και πάρα πολλοί άλλοι...

    ..μη ξέχνάμε και την απόπειρα ένταξης του σεμνού, τίμιου και ταπεινού σολάριουμ-Μαντούβαλου-Μπούμπαλου* (*για όσους έχουν δει την ταινία "Μαύρο Γάλα")


    Δι όλα αυτά ουρλιάζει και η Ζούγκλα ωσάν υστερικιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμς Πεταλωτά,
    σας βρίσκω άδικον στην προτίμηση σας προς το πρόσωπο της κυρίας Τζίνας Βαρώνη, καθ' ότι πλην του μασαζοκαλσόν SLIM έχει ασχοληθεί και με τις ψησταριες ΛΕΩΝΙΔΑΣ. Κατά συνέπειαν η οσμή που αναδύεται από τας ψησταριάς, πλατώ, σαντουϊτσιέρες και τοστιέρες, μολύνει τον αέρα της νίκης, τον οποίο αναδύει το L'air du temps της κυρίας Σαρρή.

    Πλην της οσφρητικής θέσεως μου, διατηρώ και μία επιφύλαξη προς το πρόσωπο της κυρίας Βαρώνη, λόγω της θητείας της στο πάλαι ποτέ ΙΤΑ8, το οποίο ετύγχανε άλλο ένα ΜουΜουΕ, παραπλανόν την κοινή γνώμη. Η δράση του ως πλυντήριο εγκεφάλων είναι γνωστή.

    Θα σας πρότεινα να ασχοληθείτε με την άριστο δράση και το υψηλόν ήθος της Lady Angie, η οποία και χρόνια είναι στον πολιτικό στίβο, και τα ατλαντικά της οράματα είναι πασίγνωστα (εκ της νήσου Κρήτης ορούμενα) και είναι και ο πατριωτισμός της είναι πασίδηλος, πράγμα που αποτελεί προϋπόθεση ενσωμάτωσης στον σχηματισμό του κου. Καρατζά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μουσιού πεταλωτά,
    φρονώ πως εστιάζετε στο δένδρον και χάνετε το δάσος!
    Διότι ναι μεν η Έφη Σαρρή είναι το δένδρον, αλλά σκεφθείτε πως η πιθανή σύνθεσις της πιθανής κοινοβουλευτικής ομάδος του Λάου θα είναι το δάσος, ήτοι κάτι το ανεπανάληπτον!!!!
    Έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας, έτσι και εκλεγούν κάποιοι από όλο αυτό το τσίρκο των υποψηφίων βουλευτών του Λάου!

    Φυσικά, δεν τολμώ να προτείνω την ψήφον εις το Λάος. Πλην όμως, εάν και εφόσον κάποιος αποφασίσει να το ψηφίσει, προτείνω ανερυθρίαστα να σταυρώσει άτομα του επιπέδου της εν λόγω καλλιτέχνιδος!
    Θα ήτο κρίμας οι (ενδεχόμενοι) ψηφοφόροι του Λάου να σταυρώσουν συγκροτημένα φασιστόμουτρα, τη στιγμή που έχουν την επιλογή να σταυρώσουν τόσα και τόσα γελοία μούτρα!!!

    Εμπρός για ένα κοινοβουλευτικόν τσίρκον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς δόξα τω Θεώ μια χαρά είμαστε ακόμα.... αν και δεν ξέρω αν θα επιζήσω εάν δοκιμάσω να ξαναδώ το βίδεο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 2Σx2

    Συμφωνώ μαζί σας αγαπητέ καθέτως , οριζοντίως ΚΑΙ διαγωνίως!

    Είναι μεγάλη απώλεια για την Αριστερά του Βελζεβουλέως (Σε αντιπαράθεση με την Δεξάν του Κυρίου), η μη συμμετοχή της κ.κ. Τίνας Σπαθέως.

    Κου - Κου - Ε δυνατό στην Τίνα Σπάθη και το Λαό!

    @ tHe_sAiLoR

    Πράγματι είναι τραγικό που μία τόσο αγνή ΕΛ-ληνοπούλα έμπλεξε με την παράταξιν του Γεωργίου Μαυροτζαφέρεως, του Αδωνίδος Γεωργιάδεως και του κ.κ.κ. Βελοπούλεως Σαβαώθ, που τεαποκάλυψε στο έντυπο θέσφατον "ΕΛ-ληνόραμα" το γεγονός ότι εις τον ΕΛ-ληνικό χώρον αι ανθρωπίδαι χλαπακιάζανε σουβλάκιον εν έτει 5000 π.Χ. (Δεν κάνω πλάκα το δήλωσε από τηλοψίας έμπλεος Πελασγικής υπερηφάνειας).

    Αν κατέβαινε με τον γίγαντα Βεργή θα την ψήφιζα με χέρια και με πόδια!

    @ Marvin the martian

    Σύντροφε, άλλο πριόνι και ΑΛΛΟ ΤΖΙΝΑ ΒΑΡΩΝΗ! (Γέα)

    @ SPY

    Αγαπητέ σύντροφε εν Φλαντζιζμώ – Ζαβιζμώ, σύμφωνα με άκυρες πλεροφορίες το αρχικόν σλαγάνιον ήτο όντως "σταυρώστε με - σταυρώστε με, στον π....ο ξεπατώστε με". ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ εξανέστη ο Πατήρ Λυκόσκυλος, σόρρυ Τσάκαλος θεωρώντας ότι τέτοιο σλόγαν θα προσέλκυε σκυλάραπες ντιντίδες εις στας συγκενδρώσεις της μεγάλης Λαοτιανής παρατάξεως, πράγμα που δεν το θέλει ούτε θεός ούτε διάολας.
    Όπερ και τεπροέκυψεν η τεσυντετμημένη μορφή του σλογάνεως…

    @ SKY

    Πράγματι η λαίδη Αντζη είναι πάράδειγμα σεμνής τε και συνεσταλμένης κορασίδος, άλλωστε η δήλωσις της «Όλοι κάμνομεν σφάλματα, ουδείς ΑΣΦΑΛΤΟΣ» το αποδεδυκνείει.

    Αναφορικά τώρα με την σουβλακίλα που αναδίδει η θεά του ΣΑΙΚΣ Τζίνη Βαρώνη, σας παρπέμπω στην εθνικόφρονα δήλωσιν του κ.κ.κ. Βελοπούλεως περί μαντζάρε σουβλακάρε εν Γκρέτσια εν Πετ χίλιαντη ( 5.000 - Σκοπιανός μεσαίος δάκτυλος) π.Χ.

    Εν ολίγοις το σουβλάκιον είναι εξ ίσου ιερόν με την γαλανόλευκην και τον δικέφαλον αετόν της Α.Ε.Κ. (Άντε και του ΜΠ.Α.Ο.Κ. χατιρικώς).

    @ πρκλς

    Συμφωνώ και επαυξάνω. Εάν είναι να μπει το μίασμα εκ ΝΑ Ασίας εις την πάνσεπτην Βουλήν των ΕΛ-ληνων, ας μπει τουλάχιστον μία γκόμενα που έχει υπερηφάνως δηλώσει: « ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟ».

    Έπίσης θέλω να μπει το παπά Τσάκαλο, ώστε μαζί με τον αγωνιστή αντιρατσιστή – κομμουνιστή Γκέοργκη Ανατόλγιεβιτς Αλογοσκούφωφ, να ασπρίσουν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. (Εάν δεν τους φυτέψει πρώτα o Σόφο στην πάνσεπτη Μακεδονική γη δίπλα στις μποκαμβίλιες της μητρός του).

    @ Zaphod

    Εάν δοκιμάσετε τον συνδυασμόν ICE – τίλιο, μπάφους και Pro Evolution Soccer, είμαι σίγουρος ότι θα το αντέξουτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή! Πως δύνασαι να προσβάλλεις αυτή την εξαίρετη αηδόν, ήτις επροκάλεσε ρίγη ανατάσεως και ψυχικής ιλαρότητας, άδουσα άσματα όπως το "Τι είχαμε/τι χάσαμε/ψολέω σε ξεχάσαμε";
    Αίσχος, λέγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ;-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμείς πάντως αποφασίσαμε να στηρίξομε αυτή τη φερέλπιδα προσπάθεια του ΛΆ.Ο.Υ. με ιερό βίδεο υποστήριξης και συμπαράστασης ως απάντησην εις τον λασπολόγον και συκοφάντην εκ του Σειρίου λαθρομετανάστην ανθέλληνα Πεταλωτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταγγέλλω την Εφη Σαρρή ως
    προδότρια του Ελληνοχριστιανιακού πολιτισμού (όπως εκφράστηκε από τον τραγουδοποιό Σφαχταρνάκη - Σφακιανάκη) διότι μουσική υπόκρουσις του ελεεινού αυτού κρυπτομαζοχιστικού κρυπτομασωνικού βίδεο, είναι ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ TRANCE και όχι ελληνοφρενείς πενιές (έστω και λούπες εξελληνισμένες από τον Φοίβο).

    Προτείνω την καθαίρεσίν της από το κόμμα του Λ.Α.ΟΥ. και την αντικατάστασιν του ανθελληνικού βίδεο με ελληνοπρεπέστερον όπου να πρωταγωνιστεί η Πάρις Χίλτον (και να ακούγεται συρτάκι με κλάϊμαξ τσιφτενδέλι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθομαι και σκέφτομαι ποιο υπουργείο θα ταίριαζε στον Άδωνι Γεωργιάδη σε περίπτωση συνεργασίας του Λαος με τη ΝΔ μετεκλογικά.

    Η σαρρη εννοείται ότι πρέπει πάει στο πολιτσιμου και ο καραμνλής αφου επανιδρύσει το κράτος μιας και δεν πρόλαβε να το κάνει στην πρώτη θητεία εύχομαι να το μετονομάσει σε "Μπουζυκιστάν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ penguin_witch

    Αγαπητή εν Χριστώ αδελφή,

    Ακριβώς επειδή το κυρία Σαρρή ελησμόνησεν τον ψωλέον, το χριστεπώνυμον πλήρωμα καλείται να της τον θυμίσει καταλλήλως!

    @ ATHENA & Σπάει

    Το ιερόν +Βίδεον+ στηρήξεως των μαστών της κ.κ.κ. Σαρρή είναι πράγματι όλο το μαρούλιον.

    @ noedamo (anti-omadeon)

    Είσθε ένας αγνός πατριώτης. Ασπάζομαι την δεξιάν σας. (Την αριστεράν όχι διότι είναι του Βελζεβουλέως).

    @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Το Άδωνι Γεωργιάδι είναι ταμάμ δια το υπουργείον τριμοσίας τάξεως. Θεωρώ ότι είναι ο μόνος που μπορεί να συνεχίσει επάξια το έργο του Βύρωνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...