Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Ηλεκτρονικό ψήφισμα για την βελτίωση του Ε.Σ.Υ.

Ένα νέο βίντεο για την προώθηση του ηλεκτρονικού ψηφίσματος για την βελτίωση των παρεχόμενων από το Ε.Σ.Υ. υπηρεσιών καθώς και την πάταξη της διαφθοράς και του φαινομένου του "φακελακίου" μέσω της αύξησης των δαπανών για το Ε.Σ.Υ. έχει ανεβεί στο Υou Tube.

Το ιστολόγιο στο οποίο περιγράφεται όλο το ιστορικό της προσπάθειας που ξεκίνησε με αφορμή τον θάνατο της Αμαλίας Kαλυβίνου είναι το http://amaliasday.blogspot.com/ . Το κείμενο του ψηφίσματος υπάρχει εδώ τόσο στα ελληνικά όσο και τα αγγλικά.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω ότι τα οποιασδήποτε μορφής ψηφίσματα από μόνα τους δεν κάνουν τίποτα απολύτως, εάν δεν συνοδεύονται από μετέπειτα συνεχείς και επίμονους αγώνες και ενέργειες ώστε να έλθουν τα πράγματα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Το μήνυμα είναι λοιπόν ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρεί κανείς ότι έχει κάνει το καθήκον του (εάν φυσικά συμφωνεί με το ψήφισμα) με την απλή παράθεση μίας ηλεκτρονικής υπογραφής.

Έχοντας τα ανωτέρω υπ' όψιν, παρακάτω παρατίθεται το υλικό της εκστρατείας για χρήση στα ιστολόγια / ιστοσελίδες σας

1. ΒΙΝΤΕΟ:

Το βίντεο ενημέρωσης για την e-petition ανέβηκε στο
http://www.youtube.com/watch?v=U8BiXK6ABqo.



Μπορείτε να το αντιγράψετε από εκεί ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό αντιγράφοντας με απλό μαρκάρισμα και μετά με copy-paste στο μπλογκ σας.


2. ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:

Όμοιο με αυτό στην κορυφή της σελίδας, τρέχει σε κίτρινο χρώμα. Αν θέλετε μπορείτε να του αλλάξετε χρώμα σε μπλε π.χ, αντικαθιστώντας το rgb(255,200,0) με rgb(0,0, 255), ή με άλλους κωδικούς χρωμάτων. Αντιγράψτε το με ένα απλό μαρκάρισμα και μετά με copy-paste στο μπλογκ σας. Το δεύτερο κουτί περιλαμβάνει το μήνυμα στην αγγλική γλώσσα. Ευχαριστούμε.



7 σχόλια:

  1. Υπέγραψα και εγώ.

    Πρέπει όλοι μας να κάνουμε κάτι, έστω και λίγο.



    Ανοιχτή Πρόσκληση

    Κάθε Σάββατο, γύρω στις 2-3 το μεσημέρι στο άλσος Γαλατσίου.

    Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την φύση και να προσέξουμε το πράσινο της πόλης μας για να μην ξαναζήσουμε ξανά τον εφιάλτη του καλοκαιριού. Είναι στο χέρι μας.

    Ελάτε να δείτε την προσπάθειά μας, συμβάλλετε και σεις όσο μπορείτε στην σωτηρία του πλανήτη μας και κυρίως περάστε από το blog και αφήστε ένα μήνυμα συμπαράστασης, ένα σχόλιο που θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση και κουράγιο.

    Ανοιχτή πρόσκληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @polsemannen

    Συνεχίζουμε. Σαφώς και μια υπογραφή από μόνη της δεν λέει τπτ. Τουλάχιστον υψώνουμε μια, μικρή έστω, φωνή.


    @doc
    Ρε γιατρέ αν έμενα Αθήνα θα βλεπόμασταν (τουλάχιστον) κάθε Κυριακή! Σωστός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ doc

    Ανέβασα σχετικό ποστ περι άλσους Γαλατσίου στην "Aναδάσωση".

    Παρακαλείσθε όπως σχολιάσετε εκεί δίνοντας ακριβές σημείον συνντήσεως, καθώς επίσης και στο ΕΥ-λογ Save Galatsi!

    @ Zaphod

    Συμφωνούμε καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΑΣ
    ΜΟΝΟ 548 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ATHENA

    Αξιοπρόσεκτη, αξιότιμη και δολιχοκέφαλη Αθηνα, παρ' όλο που το βίδεον έχει μπει και στου ΠΡΕΖΑ που έχει τρελή επισκεψιμότητα, η αντίδραση είναι όντως χαλαρή, διότι, αν μιλήσουμε με όρους μάρκετινγκ λείπει το προσωπικό δραματικό στοιχείο όπως στις περιπτώσεις της Αμαλίας τον Ιούνη, ή του Σάκη τώρα.

    Το θέμα έχει αποπροσωποποιηθεί και όπως θα έλεγε και στο Στέητς ο Homer Simpson με την χαρακτηριστική κραυγή του, το θέμα ΕΣΥ έχει γίνει "Booooorrriing!". Έχει πάψει να είναι "πιασαάρικο" προς το παρόν, μέχρι το επόμενο θύμα που θα βγει στη δημοσιότητα.

    Κυνικό; Ναι κυνικό του κερατά, αλλά δυστυχώς ο πολύς κόσμος αντιδρά έτσι.

    Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρει και θα συνεχίσουμε να τσιγκλάμε την ΕΛ-ληνική ΕΥ-λογόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΣΕ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΣΑΝ ΙΔΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤςΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΙΑ Η ΑΜΑΛΙΑ, ΜΙΑ Ο ΣΑΚΗΣ, ΜΙΑ Ο 30ΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ Η ΠΟΥ ΔΝΕ ΘΕΛΗΣΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΜΙΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ...) ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ ATHENA

    Πάντως το βίδεο δεν έχει πάει άσχημα από θεάσεις αυτές τις λίγες μέρες, άσχετα με την πενιχρότατη συλλογή υπογραφών.

    Εγώ πάντως επιμένω όπως έγραψα και στο You Tube ότι καλύτερο σάουνδτρακ θα ήτο το "Alive" του Meatloaf, το οποίο έχω αναγάγει σε προσωπικό μου "ύμνο".

    Συναισθηματικά φορτισμένο κομμάτι και μήνυμα "I' m still alive (after my encounter with ΕΣΥ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...