Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

Γιατί το οπτικό υλικό του ΖαχοΔιΒιΔίου δεν ενδιαφέρει κανέναν ("ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD - ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ").

Παραθέτω παρακάτω αυτούσια μία ανάρτηση από τον e-lawyer αναφορικά με το ροζέ ΔιΒιΔι όπου εν μέσω σεξουαλικών περιπτύξων ο Ζαχό φέρεται να ανφέρει πλείστα ενδιαφέροντα που στοιχειοθετούν εγκληματικές πράξεις.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το μόνο που μπορεί να ενδιαφέρει το κοινό,
είναι το κείμενο των συνομιλιών που αποκαλύπτει εγκληματικές πράξεις και
τίποτε άλλο. Η παρουσίαση "τσόντας" προς τέρψη της σαρκοβόρου,
μικροαστικής, μετά αναλόγου ψευδοηθικής, μάζας είναι απλώς απαράδεκτη.

Το τι πράττουν ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ ΕΜΗΛΙΚΟΙ στο κρεβάτι, τον καναπέ, την κουζίνα, το πάτωμα το ασανσέρ ή μία γραφική στάνη, είναι δικά τους υπόθεση και δεν αφορά κανέναν περίεργο.

Φτάνει πια η ψευδοηθική, φτάνει πια η υποκρισία.

ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ, ΑΣ ΠΑΕΙ
ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Το κείμενο ακολουθεί.


Την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου 2008, ώρα 19.00-19.30 συντονιζόμαστε γύρω από το σύνθημα "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD - ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ".

Με χρήση του καλαίσθητου logo που σχεδίασε ο i-blog και με ανάρτηση του μηνύματος στον τίτλο του post.

To μήνυμα έχουν υιοθετήσει ήδη τα blogs Για σκέψου, ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, Παρατράγουδα (πρώην Observer) , Xρωστήρας Travel Bureau, Ταξιδεύοντας, ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, Ποίημα για σένα, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, Loucretia's, γράμμα σε χαρτί, παρα-κείμενα, γητεύτρια, χωρίς άλλη αναβολή, αυτομπλογκογραφία, 2ξίδιο , alximist, ΑΝΤΩΝΗΣ.

Ενστάσεις από x-psilikatzou και don't kiss the frog
Eιδική παρατήρηση από Λαπούτα.

Σχετικά αποσπάσματα από αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:


Απόφαση 100/2000 (υπόθεση γνωστού τραγουδιστή και γνωστού σχεδιαστή μόδας):

"(...) η αξίωση του κοινού για ενημέρωση δεν φτάνει μέχρι του σημείου να απαιτεί να λαμβάνει αυτό γνώση ευαίσθητων δεδομένων ,η οποία έχει ως αποτέλεσμα την προσβολή της αξίας του ανθρώπου με εξευτελισμό ή διαπόμπευση, έστω και αν αυτά είχαν ή όχι σημασία για την θεμελίωση του αξιόποινου χαρακτήρα συγκεκριμένων πράξεων. Παρόμοιος εξευτελισμός θα συνιστούσε κύρωση που βαίνει πέραν από τις ποινές που προβλέπονται από την έννομη τάξη και δεν είναι ανεκτός από αυτή. Την άποψη αυτή διέπουν άλλωστε και οι αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος που αποτελούν κώδικες επαγγελματικής ηθικής των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ στο άρθρο 2 εδ. β του οποίου επιτάσσεται ότι ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει να σέβεται την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια και την ιδιωτική ζωή του ανθρώπου και του πολίτη.

Και επικαλείται μεν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ότι προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, επειδή τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας δεν ευαισθητοποιήθηκαν στις καταγγελίες του, παρά το γεγονός ότι είχαν προβληθεί και γίνει γνωστά τα επίμαχα δεδομένα στις εκπομπές του πριν την 5.12.1999.Ανεξάρτητα από την ακρίβεια των ισχυρισμών αυτών, όμως, η τηλεοπτική χρήση δεν ήταν το αναγκαίο ούτε το μόνο μέσο ευαισθητοποίησης των δημόσιων οργάνων, ενώ ούτε η ευαισθητοποίηση των οργάνων αυτών συνιστά νόμιμο λόγο χρήσης των ευαίσθητων δεδομένων, για τα οποία πρόκειται. (...)"

Aπόφαση 24/2005 (Σκάνδαλα στην Εκκλησία και τη Δικαιοσύνη)

"(...)Η αρχή της αναλογικότητας επιβάλλει εξάλλου η δημοσιοποίηση των στοιχείων δημοσιογραφικής έρευνας που περιέχουν προσωπικά δεδομένα να καθίσταται απολύτως αναγκαία για την ενημέρωση του κοινού, ήτοι για δημοσιογραφικούς αποκλειστικά σκοπούς. Η επανάληψη της προβολής αυτών πρέπει επίσης, με βάση την ίδια αρχή να εξυπηρετεί αποκλειστικά τους σκοπούς της πληροφόρησης, λαμβανομένης υπόψη και της φύσης του τηλεοπτικού μέσου (σε αντιδιαστολή με το έντυπο), που ανέχεται την αναμετάδοση-επανάληψη των πληροφοριών στο μέτρο που αυτή είναι αναγκαία, καθώς και του βαθμού του δημοσίου ενδιαφέροντος που δημιουργείται για το θέμα. Η συνεχής και επανειλημμένη προβολή των ίδιων προσωπικών δεδομένων, πολλώ δε μάλλον αν αυτά είναι ευαίσθητα, υπερβαίνει τις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού και, παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας , όταν χωρίς να εξυπηρετείται οποιοσδήποτε άλλος υπέρτερος σκοπός άγει σε εξευτελισμό και διαπόμπευση των υποκειμένων των δεδομένων, δηλαδή στην, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής, επιβολή κύρωσης μη προβλεπόμενης και συνεπώς μη ανεκτής από την έννομη τάξη. (...)"

Απόφαση 26/2007 (Δημοσίευση κλητηρίου θεσπίσματος σε έντυπο)

" (...) Η ανάγκη ενημέρωσης του κοινού για την απρόσκοπτη λειτουργία του θεσμού του πανεπιστημίου θα μπορούσε να ικανοποιηθεί με απλή αναφορά στο συμβάν και οπωσδήποτε μετά το πέρας της ποινικής διαδικασίας. Η δημοσίευση όμως του σώματος του κλητήριου θεσπίσματος μπορεί να συμβάλει στην διαπόμπευση του κατηγορούμενου κι αυτό μάλιστα όσο εκκρεμεί ποινική δίκη, κάτι που έρχεται σε αντίθεση και με βασικές αρχές της ποινικής διαδικασίας όπως το τεκμήριο της αθωότητας και η αρχή της εξωτερικής μυστικότητας της προδικασίας.

10. Η δημοσίευση του κλητήριου θεσπίσματος έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 320 παρ. 2 εδ. γ-δ΄ του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας το οποίο κατοχυρώνει στον κατηγορούμενο το δικαίωμα να πληροφορείται την φύση και τον λόγο της κατηγορίας «εν λεπτομερεία» - σύμφωνα με το άρθρο 6, παρ. 3, εδ. α΄ ΕΣΔΑ – έτσι ώστε να μπορέσει να αναπτύξει πλήρως την υπεράσπισή του. Το κλητήριο θέσπισμα δεν αποτελεί επ’ ουδενί δελτίο τύπου που μπορεί να δημοσιεύεται στα φύλλα της επικαιρότητας. Κατά συνέπεια τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που περιέχει το κλητήριο θέσπισμα και δημοσιεύονται στον τύπο δεν είναι ούτε συναφή ούτε πρόσφορα αλλά αντιθέτως σαφώς περισσότερα από όσα απαιτείται εν όψει των σκοπών της συγκεκριμένης επεξεργασίας, κάτι που καθιστά την επεξεργασία παράνομη. (...)".

6 σχόλια:

 1. Εγώ να ρωτήσω κάτι ρε'σύ polse;
  Εμένα γιατό μου κάνει εντύπωση που δεν αναρωτιώμαστε ποτέ τι διάολο μας ενδιαφέρει να δούμε κάτι τέτοιο; Ικανοποιείται κανείς; Προσφέρει θέαμα; Τι επιτέλους;
  Εσύ καλά τα λες, αλλά είναι λίγο κατάντια να φτάνουμε στο σημείο να επικαλούμαστε την ΑΠΠΔ προκειμένου να σεβαστούμε τ'αυτονόητα.

  Διότι πάνω απ'όλα η ιδιωτική ζωή του καθενός και το απαραβίαστόν της είναι αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμά όλων μας. Βέβαια ξέρουμε το Σϋνταγμα, θα μου πεις; Σωστό κι αυτό...
  Από την άλλη βέβαια, κάνει στάση το μετρό εκεί, οπότε όλο και κάποιοι θα το γνωρίζουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι σοβαρό το πρόβλημα.

  Προτείνω λόγω έλλειψης παιδείας και αναγνωστικού ενδιαφέροντος εν γένει, το σύνολο του ΕΛ-ληνικού πληθυσμού να επισκεφθεί τον σταθμό μετρό του Συντάγματος όπως ορθώς επισημαίνετε.

  Ίσως μείνει κάτι στο τέλος...

  Υ.Γ.

  Μήπως τελικά οι κοιλαράδες είναι τα νέα σύμβολα του ΣΑΙΚΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ εν θολοκουλτούρα αδελφέ σας προσκαλώ σε ένα χαριτωμένο ποιητικόν και θολοκουλτουριάρικον παιχνιδάκι. Πληροφορίες εις το Λιανοκλάδιον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ Ούρφους,

  Καβαλάω την κοσμοσφαίρα μου και έρχομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
  ....
  Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του ΛΑΌΣ,
  Σας παραθέτω παρακάτω αποσπάσματα από ανταλλαγές ιδεών και ύβρεων των μελών της νεολαίας του κόμματός μας και παρακαλώ πολύ να εξετάσετε αν η ύπαρξη τέτοιων ιστοσελίδων τιμά ή μήπως δυσφημεί και εξανεμίζει τις αξιόλογες προσπάθειες που κάνετε εντός και εκτός του Κοινοβουλίου για να δείξουμε ότι το κόμμα μας είναι η μοναδική εγγύηση για την εξασφάλιση ήθους, εντιμότητας, συνέπειας και πατριωτισμού στην υπάρχουσα πολιτική σκηνή, και υπό τις σημερινές κρίσιμες συνθήκες.
  ....
  Με εκτίμηση
  Οπαδός του ΛΑΌΣ
  ..........
  .......... (ακολουθούν αποσπάσματα, με τα ψευδώνυμα των συγγραφέων μελών νεολαίας, ημερομ. και στοιχεία της ιστοσελίδας, όσο αναλυτικά γίνεται).
  ..........
  ............
  EOKA «Λίγα με τους συγγενείς σου…επειδή οι αριστερές έχετε φάει αρκετό γ……..ι από τους βασιλικούς γενικά μάλλον έχεις κάπως γαλαζοαίματους στο σόι σου…Πώς να το κάνουμε γεννάτε τα παιδιά μας….. Όσο για τα γεγονότα Κοφίνου αμόρφωτε τσοπάνη διάβασε του Σ. Παπαγεωργίου.... Νόμιμη συνταγματική ενέργεια ψηφισμένη από βουλή η παρέμβαση, ο διορισμός η παύση οιασδήποτε κυβερνήσεως..... Είσαι τελείως αμόρφωτος....» 2.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=13&t=10106&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%CE%9A%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%82&sid=cdd62aa7cdf200388558ca0c21b83ae1&start=45 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»).
  ..............
  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ «..Υπενθυμιζω τις ''αγαπες'' και τα ''αγκαλιασματα'' του προεδρου του ΛΑΟΣ,μεχρι πριν λιγα χρονια,προς τον Κωνσταντινο,τις Βασιλικες Οργανωσεις......Δεν επαιρνε μερος σε συνεστιασεις και συγκεντρωσεις τετοιων οργανωσεων ;..συχνοτατες δεν ηταν οι αναφορες του (απο την μεσημεριανη εκπομπη του) για τον Κωνσταντινο ; Οι συναντησεις τους στο Λονδινο...η συμμετοχη του ως εφεδρικο πληρωμα στο ιστιοπλοικο του Βασιλια....Η εκδοση περιοδικου (''ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ''..πριν απο χρονια κλπ κλπ..Για λογους τακτικης,εχει ''απομακρυνθει'' απο αυτα... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ...ΤΙ ''ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ'' ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ''ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ'' ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ POSTS ΚΑΠΟΙΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΚΑΙ ΑΝΤΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ;» 2.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=13&t=10106&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%CE%9A%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%82&sid=cdd62aa7cdf200388558ca0c21b83ae1&start=45 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»).
  .............
  ΕΟΚΑ «Θα προτιμούσες ο Βασιλεύς να άνοιγε πυρ κατά φοιτητών και νεαρών ; Είπαμε το ότι είναι ξεφτιλισμένοι στη φάρα σας το ξέρουμε. Μόλις τις φάτε κλαίτε , μόλις δεν τις φάτε φωνάζετε γιατί δεν τις φάγατε....» Ημερ. 30.6.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=13&t=10106&hilit=%CE%9A%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%82&sid=b195c3b089878d129a52c890c9e4a38c εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»).
  .................
  Αετός «ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΚΑΤΣΑΡΙΟΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΑ ΕΞΟΝΤΟΝΟΝΤΕ...ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΟ ....και εσύ ρε εοκα πολυ ευγενική ψυχή είσαι...ανοιγεις διάλογο στον διάολο να τον..αλλαξοπιστίσεις...τα ΣΤΡΑΒΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ τα ΙΣΙΩΝΕΙΣ,,,μονο εαν παρεις ένα καλοακονισμένο σουγιαδάκι ή μπαλνατ και τα εκδορομορφοποιήσεις ίσως τοτε καπως ισιώσουν ,,.... και ανταποδίδεις στις ..κατσαρίδες και στα ερπετοειδή του φόρουμ...» 3.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=838c3f098b0a0907132bc5d744b4180a&start=90 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  .............
  ΕΟΚΑ «Μετά τα μέτρα που αναγκαστικά πήρε το φόρουμ εναντίον σου αλλάζεις λιγάκι και από «μαγκιορος» σέρνεσαι σαν γλοιώδες ερπετό και απολογείσαι. Δεν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας. Πρώτα προκαλείς, μετά ζητάς συγγνώμη και θες κουβεντούλα ενώ δεν αποχωρίζεσαι το ειρωνικό υφάκι σου.. και είσαι ακόμη εδώ !....Ένας κοπριτάκος είσαι.... Στα @@ μας τι υπολόγιζες παλιά… Πρέπει να διαγραφείς. Δεν είσαι άξιος για συζήτηση. Ούτε καν για να ζεις και να αναπνέεις....Είσαι ένας χασομέρης... Η μ@λ@κία σου δεν έχει όριο..... Ο Κωνσταντίνος ανόητε αν ήθελε να επισπεύσει την εθνική καταστροφή και να τον θυμηθεί ο λαός θα προχωρούσε σε χτύπημα και θα βυθιζόταν η χώρα στο αίμα . Οι Τούρκοι θα χτυπούσαν μια ώρα αρχύτερα. Αλλά εσύ το βιολί σου.... Δυστυχώς γίνεσαι κλόουν περισσότερο κι από τον Ούρφουρσλλαγκ . Δεν βαρέθηκες τις ίδιες μ@λ@κίες ; Αγόρι μου αυτά δεν είναι επιχειρήματα το καταλαβαίνεις ... Ο Γεώργιος (ο βασιλεύς με το ακάνθινο στέμμα) εκτός απο τον διορισμό του Μεταξά και το 40 υπήρξε ένας σπουδαίος διαχειριστής της Κρήτης και κυρίως συνέχισε τον πόλεμο κατά του άξονος παρά την συνθηκολόγηση.... Βρε ταλαίπωρο πλάσμα τους γκράδες τους είχαν έτσι κι αλλιώς οι Κρητικοί.... MA ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ !!!! Ποιες αποθήκες ρε βλάχο ; H Κρήτη ποτέ δεν έμεινε χωρίς όπλα ...... Ξεπέρασε τα κόμπλεξ σου....... Να είσαι σίγουρος ότι πριν μπεις οι φιλικοί προς την βασιλεία ήσαν 2-3 .Με την μ@λ@κία που έκανες μου έδωσες φωνή και ηδη κάποιοι σε πμ μου είπαν πως έμαθαν πράγματα που δεν ήξεραν και αναθεώρησαν έστω και λίγο τις απόψεις τους. ΜΠΡΑΒΟ Μ@Λ@Κ@ !..» Ημερ. 4.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=d65b84bdabbc955b445a8bb38392bb38&start=120 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  ...............
  Αετός «όχι θα τους φάμε αλλα θα τους κανουμε λιανίσουμε ...μόνο όταν πατάς στο κεφάλι τις έχινδες σκοτωνοντε ..........μου φαίνετε πολύς ιδεολογικός σαδομαζοχισμός έχει πέσει....» Ημερ. 4.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=d65b84bdabbc955b445a8bb38392bb38&start=120 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»).
  ...................

  «Ευπατρίδης» «Αν είχατε τα @@ για να αντιδράσετε τώρα θα είχατε πάει στο γραφείο του προέδρου και θα του λέγατε η σταματάς αυτήν την ηλιθιότητα η χάνεις την Νεολαία του κομάντος. Αυτό θα πει αντίδραση. Δεν σας έχω δει ποτέ να βγείτε μπροστά και να πείτε οτι διαφωνείτε με κάτι. Συνεχώς συμφωνείτε σε όλα. Και αυτά που λέω δεν είναι δικά μου. Ο ίδιος ο πρόεδρος έχει κατηγορήσει τους βουλευτές της ΝΔ οτι κάνουν οτι τους πει η κυβέρνηση. Ε αυτό που κατηγορεί τους βουλευτές της ΝΔ ο Καρατζαφέρης είναι αυτά που έχει μέσα στο κόμμα του»Ημερομ. 3.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=602507aaa4bd572eaa02c625da9dbcc9&start=30 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  ................
  «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» «Έπρεπε να πετύχει η επιχείρηση Μπαραμπασόσα κατά της ΕΣΣΔ; ΕΝΟΕΙΤΑΙ.....Εσυ ηθελες Γκουλαγκ και στην Ελλαδα ε ;» «Κακώς πήγε η Ελληνική μεραρχία στην Κύπρο (1964)
  ΛΑΘΟΣ...ΚΑΛΩΣ ΠΗΓΕ» « Σωστά ανατράπηκε ο Μακάριος (1974); ΕΝΟΕΙΤΑΙ...Μα επιτρεπεται τωρα ...''αριστεροι'' ανθρωποι να υποστηριζουν εναν ...παπα ως πολιτικο ;Ο Χριστοδουλος ενοχλουσε γιατι απλως μιλαγε,Ο Μακαριος που ΗΤΑΝ και πολιτικος,ΟΧΙ ; ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ε ;» 3.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=bb7b44e73c6d23e45598d14ecea5d6c3&start=60 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  ....................
  «ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ» «δεν υπάρχει αναλογη αντιμετώπιση και με τα ατομα που εκφραζουν αριστεροαναρχικες θεσεις στο φορουμ. Αυτο ειναι κατι που οι υπευθυνοι καλο ειναι να το πάρουν σοβρά υποψην τους και να ξεφυγουν απο τις φοβίες του τυπου "μην φανει το φορουμ ακραιο" κτλ...» 3.7.2006 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=ae0f0c48d427a91199167e6966346605&start=75 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  ...............
  Dikearhos «..ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕΙ...!!!!!ΛΟΙΠΟΝ....DELETE ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ......... MONH SAS!! ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΘΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ....!!!!!!!!!» 3.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=ae0f0c48d427a91199167e6966346605&start=75 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  Aetos «.....με το μπαρδον σε ορισμένα αριστερομαιμουδια ... τι έκανε η δημοκρατία της αριστεράς και του νεοφιγλευθερισμου στην χώρα μας?..ανοιξε καμια γεωτρυση να πιστιλισει κανα πετρελαιο στην ελλαδα?..μεγαλωσε τα σύνορα ?...το μονο που καταφέρατε είναι καποιοι ξεβρακωτοι σήμερα να ζητουν μίζα απο την μιζανς για να χτισουν το ροζ κολοσπιτό τους και να πάνε τον γιοκα τους ταξιδακι δωρεάν να δουν το γιουρο ..αιντε παντε να κανετε βουτια στα ......βοθρολυματα της κλδημοκρατίας σας!!!λαμογια του κερατα είστε όλοι σας ..άρε οχι μολοτοφ αλλα μπουρλοτο και φουρνελο θέλει ο κλς και το μυαλό σας ! !
  καποτε ΄εβλεπε ο πατερας μου τα παιδια του βασιλιά να τρώνε μπανανες και τα ζήλευε
  σήμερα τι ναπουμε εμείς? ....να χαιρόσαστε την κεντροαριστερά δκλημοκρατία σας και να την βαλετε εκει που ξερετε ..όλοι είστε λαμογια και γλυφτες ....κότες και σας φταίει λέει ο..βασιλειάς ...τρομαρα σας!!...πυοστοκοτες!! ΗΛΗΘΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕς δημοκρατες..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ?..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕς ΕΙΣΤΕ...» 3.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=838c3f098b0a0907132bc5d744b4180a&start=90 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  .................

  ΕΟΚΑ «Βρες ρε νούμερο ένα ποστ μου που έγραψα αυτό το πράγμα. Και ναι ρε αμόρφωτε υπήρξαν τεράστιοι στρατηγοί κι ας μην ήταν Έλληνες. Όπως μεγάλοι ήσαν και ο Σουβόρωφ κι ο Ναπολέων.... Είσαι τελείως αμόρφωτος. Η επαναστάσεις δεν γίνονται έτσι. Και κυρίως μας λες ότι το σύνταγμα το έφεραν οι «εντε λα μαγκέ ντε βοτανίκ» φυλακόβιοι. Τσίμπα ένα άρθρο γελοίε.» 3.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=838c3f098b0a0907132bc5d744b4180a&start=90 εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)
  ..................

  ΕΟΚΑ «Γιατί δεν σχολιάζεις ότι ο τωρινός ανώτατος άρχων μένει στο…προεδρικό μέγαρο;..Γιατί δεν μας λες ποιο το έργο της αβασιλεύτου δημοκρατίας 22-35 και 74-2008 ;» 30.6.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=13&t=10106&hilit=%CE%9A%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%82&sid=b195c3b089878d129a52c890c9e4a38c εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»).
  .............

  Συγγραφέας «ο γιος του Οκταβιανού» «πως μιλας ετσι ρε σε συναγωνιστη;;;
  μαγγες του κολου!!!!!!!!! να υποκλειθεις τοτε στους αριστερους που ξεπαστρεψαν την μιση ελλαδα και μαζι και δικου μου προγονους. δεν με ενδιαφερει.ο καθενας ευθυνετε για την @@ του» Ημερομ. 3.7.2008 (για επιβεβαίωση πατήστε το http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=10139&st=0&sk=t&sd=a&sid=c2d18874b68a3f5f38a2614447aedc5b εκτός αν έχουν σβυστεί ή μεταφερθεί προσωρινά - για τα μάτια των Ιουδαίων - στην κατηγορία «Ανενεργά Θέματα»)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ Ανώνυμος

  !!!!

  Kαι ποία η σχέσις των παρατιθέμενων ανορθόγραφων χυδαιοτήτων από το φόρουμ των Νεοσιτών με το περιεχόμενο της αναρτήσεως;

  Μάλλον θα έπρεπε να απευθύνετε το σχόλιον σας εις τον κ. Μαυροτζαφέρην απ’ ευθείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...