Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Αίμα, Τιμή, Μοσχαροκεφαλή και Παρηγορητικός Ελληναραδισμός (Τουρκισμός, Σλαβομακεδονισμός Αλβανισμός κλπ.), οι πυλώνες κάθε ΜΠολιΝΤιΖμένου έθνους!

Μετά από μία ιώση που άλλαξε μας τα φώτα και από την οποία δεν έχουμε ακόμα αναρρώσει πλήρως αγαπητή αναγνώστρια, σας στέλνω φιλούθια και σας διαβεβαιώ ότι ο Κάρολος Πολσεμάνογλου καβαλάει τον Βουκεφάλα του και εφορμά ξανά ακάθεκτος προς την δόξαν.

Πολύ βολικά για την κυβέρνηση της μεγάλης μεταρρυθμιστρώνας, η όζουσα Ζαχοπουλιάς θα αναπαυθεί εν ειρήνη κάτω από το βάρος του χειμερινού χιονιά (Can’t you see the signs motherfucker? We ‘re all gonna die I tell ‘ya!) και της πρότασης Νίμιτς (Όχι του αεροπλανοφόρου, του άλλου) για το θέμα της γειτονικής ημών Μακεδονικής Αυτοκρατορίας.

Όπως και στην μεγάλη εψιλονιακή πατρίδα μας, όπου τις τελευταίες δεκαετίες βρίθει ο «Παρηγορητικός Ελληναραδισμός» ( © Ηλίας Μπαζίνας εφ. Φίλαθλος), για να παρηγορηθεί ο κάθε τίποτας που αισθάνεται τίποτας γιατί η ζωή τον έχει πλακώσει στα άπερκατ και τα ντιρέκτ, το αυτό συμβαίνει και στις όμορες Βαλκανικές χώρες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Τιτοϊκό μόρφωμα με τον ανομοιογενή πληθυσμό και κυριαρχούσα εθνότητα τους Σλάβους της Μακεδονίας που εμφανίστηκαν στην περιοχή μετά το 600 μ.Χ. , την θρυλική Σ.Δ. της Μακεδονίας και ντε φάκτο αναγνωρισμένη από όλο τον κόσμο πλέον ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Εκεί το Σλαβικόν ποίμνιον καπνίζει λυσσωδώς μπάφους «Τσαρ Αλεξάντερ» και «Αδούλωτη Μακεδονία του Αιγαίου». Οι Αλβανοί στα τέτοια τους για όλα αυτά, αυτοί θέλουν να σηκώσουν δικό τους μπαϊράκι.

Άπειρος γέλωτας θα παραχθεί ακόπως, όσο η η ΕΛ-ληνική κυβέρνηση θα προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι στους ΕΛ-ληνες για τις αμέτρητες στραβοτιμονιές στο θέμα από το 1950, ενώ το υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ συνοθύλευμα Σλάβων, Αλβανών, Τούρκων, Γύφτων, ω ναι και Ελλήνων θα κάνει το βαρύ πεπόνι.

Επειδή συμβιβαστική λύση δεν βλέπω να βρίσκεται και τσαμπουκάδες στρατιωτικούς ή οικονομικούς η Καραμανλάρα δεν θα τολμήσει να κάνει, διότι τα Αμερικάνά θα του κόψουν την προμήθεια καουμπόυκων DVD, προτείνω τα εξής:

Τριπλή ονομασία!

1. Ονομασία για χρήση από την ΠΓΔΜ στο εσωτερικό:

Μακεδονική Αυτοκρατορία του Τσαρ Αλεξάντερ του Σλιμποβιτσιώτη, της Βουκεφάλοβνα Ζάσταβα και της Μακεντόνκι Χάλβα.

Επίσημος Χάρτης:



2. Ονομασία για χρήση από την Ελλάδα:

Μπουχεσιστάν, Κουραδόκαστρο, Κει ‘παν που ‘χουν εγκατασταθεί οι μισές ΕΛ-ληνικές βιομηχανίες για πιο φτηνά εργατικά, Τζίνα Βαρώνη.

3. Διεθνής Ονομασία:

New Popular Former Yugoslav republic of Upper Macedonia.

Στο θέμα του «Παρηγορητικού Ελληναραδισμού» θα επανέλθω, προς το παρόν όμως σας αφήνω με το αληθινό χάρτη της ΕΛ-λάδας που μας κρύβουν οι Εβραίοι.

14 σχόλια:

  1. Ούτε εγώ νιώθω καλά -- με έχει πιάσει ναυτία από τις πολυεθνικές εθνικιστικές κορώνες, οι οποίες αναμένεται να ανέλθουν σε νέα ύψη, συνεπικουρούμενες από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα κι εφημερίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άτιμε Κάρολε δεν ξέρω τί μαγείες έκανες αλλά η ίωση μετακόμισε νότια και φτιάχνω πύργους από κωλόχαρτο.

    Ενηγουέη στο θέμα μας.
    Προτιμώ τον τίτλο "Μακεδονική Αυτοκρατορία του Τσαρ Αλεξάντερ του Σλιμποβιτσιώτη" γιατί μου θυμίζει ένα ποτό που παρολίγο να με τυφλώσει αλλά συνεχίζω να το πίνω.

    Τσηρζ και περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς αγαπητέ καλά και άγια σκεφτόμαστε άντε σύνθετη ονομασία οχι και διπλή ξεφτιλίζεται το γκουβέρνο, εγώ έγραψα τσάμπα τα ταξιδάκια της ντορούλας. Αντε τώρα στην πλευρά "των ισοτίμων συνομιλητών μας". Τρώνε όραμα μακεδονίτικο, είναι ένας από τους 6 βασικούς δρόμους είσόδου σκληρών ναρκωτικών στην Ευρώπη, μάθανε να ζητάνε θρασύτητα μίζες και μερτικά (εμείς τους μάθαμε και οι "φίλοι" αμερικανοί) και μπαίνουν στην Ευρώπη με βουλγαρικά διαβατήρια. Μας πουλάνε και μας αγοράζουν γιατί την πολιτική για τα Σκόπια την κανόνιζαν Μπακατσέλοι, Κοσμοτέ και Μυτηλιναίοι, όχι η ελληνική κυβέρνηση. Τώρα βέτο και έλεγχο στα συνορά μας των έκνομων ενεργειών ,έχω γράψει χρόνια για αυτό. Με στοιχεία από το INCB
    Οσο για τον απλό κόσμο, Γκολέμα γκλάβα=αγύριστα κεφάλια και από τις δυο πλευρές των συνόρων, έτσι τους βαράν το ντέφι και κάποτε κάποιοι αριστεροι πρέπει να τους ενημερώσουν ότι αυτό οδηγεί τελικά δυστυχώς σε πόλεμο άλλων υπερατλαντικών συμφερόντων ή την πρόωρη μαλάκυνση εγκεφάλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά Κάρολε!

    Η προτεινόμενη ονομασία για χρήση από εμάς με παραξένεψε. Δεν είχες βαφτίσει Μπουχεσιστάν την ημετέρα χώρα;;

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ cyrus

    Άστα βράστα, γέμισε η χερσόνησος του Αίμου Μεγαλέξαντρους και στρατηγούς του καφενείου...

    @ BioLogos

    Περαστικά αγαπητέ και με το μαλακό την Σλιμποβίτσα μπορεί το κεφάλι σας να μετατραπεί σε ημιαπεσταγμένο δαμάσκηνο!

    @ DIONYSOS

    Ορθώς επισημαίνετε αγαπητέ.

    Αγύριστα κεφάλια ένθεν και ένθεν.

    @ Zaphod

    ΕυχαρισΘΘΘώ!

    Το Μπουχεσιστάν είναι κόλπο για να απαιτήσουμε αργότερα την προσάρτησή τους στην Ελλάδα (Μπουχεσιστάν)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι, αγαπητέ μου γκασταρμπάιντερ, αρκούμαι στο να τσακίζω μακεδονικούς χαλβάδες. Χα, διφορούμενο σχόλιο, αντάξιο ενός διπλωμάτη καριέρας! (λες να κάνω λάθος δουλειά;;;)
    Α, και για περάστε από το Γιουτιούμπ, έχω προσθέσει και άλλα αριστουργήματα στη συλλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην λησμονείς και την άλλη λύση: Δημοκρατία του Αεροδρομίου Μακεδονία... :)

    Περαστικάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσον αφορά τον δημιουργό του ...Φρανκενστάιν ορίστε:

    http://dimitrisdoctor.blogspot.com/2007/07/macedonian-slavs.html

    Όσον αφορά δε το ... Μακεδονικό "πρόβλημα":

    http://dimitrisdoctor.blogspot.com/2007/10/blog-post_313.html

    Το 1993 μου κάνανε τους παλληκαράδες και κάνανε συλλατήρια.
    Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περαστικά σου Κάρολε, Krya på dig din djävla svensken!!!

    Από τον επίλογο του δευτέρου ποστ που παραθέτω παραπάνω:

    "Όταν είχατε την ευκαιρία αγαπητοί νεοέλληνες να λύσετε το ζήτημα της ονομασίας της γείτονος χώρας, προτιμήσατε την στάση του "τσαμπουκά" και κατεβαίνατε στα συλλαλητήρια ως μαινόμενοι ταύροι με τους παπάδες και τον Παπαθεμελή αυνανιζόμενοι εθνικά και ονειρευόμενοι σύνορα με την Σερβία, ερήμην στοιχειώδους επίγνωσης των προσεκτικών λεπτών διπλωματικών χειρισμών που απαιτούντο εκείνη την εποχή.

    Όλος ο εσμός των εθνικιστών και των θρησκόληπτων απέρριπτε οποιαδήποτε αναφορά στον όρο Μακεδονία και η Νέα Δημοκρατία τότε για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς ήγετο και εφέρετο από την μάζα, πράγμα που σοφά δεν έπραξε ο ρεαλιστής κ.Σημίτης έπειτα από λίγα χρόνια στην κρίση των Ιμίων και στους βομβαρδισμούς της Σερβίας.
    Την ώρα των συλλαλητηρίων κατέβαιναν σύσσωμα σχολεία, στρατόπεδα, ΚΑΠΗ, έκλειναν τα μαγαζιά και όλοι ΕΣΥΡΟΝΤΟ στους δρόμους για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις των εθνικιστών και των παπάδων.
    Όποιος δεν συμμετείχε (μεταξύ αυτών και εγώ τότε) εθεωρείτο ως εθνικός μειοδότης και προδότης του Έθνους.
    Δεν σας άρεσε το "Σλαβομακεδονία" ούτε το "Βόρειος Μακεδονία", ούτε το "Νέα Μακεδονία"...
    Πάρτε τώρα μια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σκέτη και με τις υγείες σας...
    Να χαίρεστε τους εθνοσωτήρες σας".

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αντιπαράθεση του 85% του ελληνικού λαού δεδομένη για την σύνθετη ονομασία. Ο πηγαίος αντιαμερικανισμός φοβάμαι πάει να χαλιναγωγιθεί με προσπάθειες στυλ Ανθίμου. Οι σκοπιανοί κάνουν κατενάτσιο γιατί ξέρουν ότι τα σφυρίγματα Νίμιτσ ως διαιτητή είναι ως τώρα υπέρ τους και τα σφυρίγματα της παράτασης ως τη συζήτηση στο ΝΑΤΟ θάναι πάλι υπέρ τους. Μήπως είναι καιρός να σηκώσει η κάθε Μαρίκα το τηγάνι και να δίωξει την βάση της Σούδας στο Camp Bondsteel του Κοσόβου και του FYROM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια ελλάσων διόρθωσις:
    Είναι λάθος το Γκολέμα γκλάβα=αγύριστα κεφάλια
    Γκολέμα γκλάβα = Μεγάλη κεφαλή

    *Αίμα Τιμή Μοσχαροκεφαλή*
    (έγραψες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δόκτορα, εν ολίγοις στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα. Όλοι έχουμε καταλάβει τα λάθη του παρελθόντος αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε αποκλειστικά το παρόν και το μέλλον. Το παρελθόν όλων μας θα το κρίνει η ιστορία, καλώς ή κακώς.
    Μεταξύ άλων πάντως την πατήσαμε και κάπου αλλού, στο οποίο θεωρώ ήταν αδύνατον να μας πάει το μυαλό: όταν κάναμε τις τότε διαδηλώσεις προς τα έξω πέρασε ότι θέλαμε να προσαρτίσουμε τα Σκόπια. Και δεν το λέω χαριτολογώντας αυτό. Αν μη τι άλλο, την πατήσαμε αγριότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ pastaflora

    Αγαπαητή Πασταφλώρη, πέρασα από το Γιουτιούμπι και διαπίστωσα οτι είσθε ένα πηγαίο ταλένδο. Το Τραβόλτα Μπόυ που το βρήκατε καλέ;

    @ Hades

    ΕυχαρισΘώ!

    Ή όπως είπε και ο Ρούλης Δημοκρατία της ντεμέκ Μακεδονίας!

    @ doctor

    Tack, tack!

    Δυστυχώς η ελληνική σαχλομαγκιά θριάμβευσε και η χώρα θα υποστεί μια ταπεινωτική διπλωματική ήττα.

    Βλέποντας μάλιστα των αείμνηστο Κ.Κ. τον Α' να δακρύζει για την Μακεδονία σαν πρόεδρος της δημοκρατίας την περίοδο 90-95, αναρωτιέται κανείς τι έκανε αυτός σαν πρωθυπουργός για το θέμα τόσο προδικτατορικά όσο και μεταπολιτευτικά. Μήπως τίποτα;

    @ DIONYSOS

    Πιθανόν γιατί όχι;

    @ Corba the Freak

    Ευχαριστώ! Καλώς ήλθατε στο τσαρδί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξαίρετον ποστ, ευχαρισθθθώμεν!
    Πάντως περί εθνολαϊκίστικου ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡΙΣΜΟΥ πρόκειται, οι σεκιουριτάδες μπόντι-μπίλντερ μακεντόνσκι και οι προστάτες των ΕΛ-ληνικών κωλάδικων με σλάβες ΤΩΡΑ δικαιώνονται, όπως και η βότκα ABSOLUT. Εξίσου όμως με συνεκίνησεν ο δόκτωρ, του οποίου την κατακλείδα παραθέτω, προσυπογράφοντας 100%:


    "Την ώρα των συλλαλητηρίων κατέβαιναν σύσσωμα σχολεία, στρατόπεδα, ΚΑΠΗ, έκλειναν τα μαγαζιά και όλοι ΕΣΥΡΟΝΤΟ στους δρόμους για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις των εθνικιστών και των παπάδων.
    Όποιος δεν συμμετείχε (μεταξύ αυτών και εγώ τότε) εθεωρείτο ως εθνικός μειοδότης και προδότης του Έθνους.
    Δεν σας άρεσε το "Σλαβομακεδονία" ούτε το "Βόρειος Μακεδονία", ούτε το "Νέα Μακεδονία"...
    Πάρτε τώρα μια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σκέτη και με τις υγείες σας...
    Να χαίρεστε τους εθνοσωτήρες σας"


    (όχι ότι θα με χάλαγε μια SAROM αντί για FYROM - Slavic Albanian Republic of Macedonia - αλλά μάλλον ο κρουπιέρης του Τσαρικού Καζίνου θα σημάνει "rien va plus" σε λίγο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...