Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Αχ, και νά 'ξερε του Τσίπρα η δόλια μάνα το μέγεθος της προδοσίας της φυλής μας και του γονιδίου Αίπσηλων®



Polsesoft Doors NT load successful...
Enter blogpost mode:\> Montypythonist extreme satire [ENTER]
Irony mode="ON"
Enable politically correctness filter:\> Y/N N [ENTER]
Montypythonist extreme satire politically incorrect mode selected.
Serious brain damage may occur.. Wish to proceed? Y/N Y [ENTER]

ΣυνΕΛληνίδες, ΣυνΕΛληνες και ΣυνΕΛηνόπουλα,
Η εθνοπροδοτική παράταξις των Συριζαραίων επανεκτύπησε εψές την 24η του μηνός Ιουλίου, αποφράδα επέτειο της καταλύσεως της εθνοσωτήριου επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967.

Ο θολοκουλτουρέ αντιΕΛληνορθόδοξος Αλέξιος Τσίπρας, εμόλυνε την περιοχήν του προεδρικού μεγάρου, αφού επαρουσιάσθη φορών βλου τζίνιον!

Αλλά αυτό ήτο ένα μικρόν πταίσμα μπροστά στο έγκλημα καθοσιώσεως να κουβαλήσει μια ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ κορασίδα από την Σιέρα Λεόνε ωσάν να ήτο γκόμενά του!

Τι θα δούμε στην συνέχειαν ω αδελφοι; Σκουροόχρωμα Τσιπράκια;

Τι θα κάνει η δόλια μάνα του Τσίπρεως που θα βρεθεί με νύφη ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ; Α;

Και όπως λέει και ο επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γουαδαλαχάρης (Guadalajara) στο Μεξικό (Τέως ΕΛληνική αποικία), Κωσταδίνος Πλεύρης: «Θα συγκινούνται οι αραπάδες από τον Εθνικόν Ύμνον;»

Ελα μου ντε. Θα συγκινούνται; (Θα του πρότεινα να ρωτήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που εμφανέστατα δεν είναι καθαρός ΕΛ, αλλά έχω μια σκοτεινή υπόνοια ότι μάλλον φοβείται να το πράξει, ίνα μη φάει κανέναν φούσκον).

Πάρτε το χαμπάρι. Οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα χρησιμεύουν για δύο πράγματα:

1. Φτηνό ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό για αγροτικές εργασίες, ή σαν τεχνίτες αν είναι από ανατολική Ευρώπη που έχουν και κάποια παράδοση. Και αυτό διότι όλοι οι ΕΛ θέλουν (και πρέπει) να γίνουν μάνατζερ, ή μαρκετίστες, ή διαιτολόγοι, ή τραγουδιστές, ή κομπιουτεράδες, ή δικηγόροι ή γιατροί.
Τεχνίτες και αγρότες γιοκ.
Καλύτερα πτυχιούχος με 700 Ευρά το μήνα παρά εξειδικευμένος τεχνίτης με 1500. Όχι παίζουμε.
(Και συγκινούμεθα όταν κερδάει η εθνική από πάνω).

2. Για να στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες διαφόρων αθλημάτων, όπως η 100% Αλβανίδα Μιρέλα Μανιάνι που κράτησε κάμποσες φορές την Ελληνική σημαία ψηλά στους στίβους. Όμως την σημαία δεν πρέπει να την κρατάνε αλλοδαποί μαθητές προς Θεού! Το έχει πει και ο μέγιστος Πανίκας ο Υπερπόντιος και Υπερβόρειος Νομαρχεύς, η επιτομή του μέσου ΕΛληναρά: «Μιρέλα ΟΚ, Οδυσσέας Τσενάι γιόκ. Ε, όσο να' ναι η Μιρέλλα είναι πιο ελκυστική από τον Οδυσσέα».

Τα καλά και συμφέροντα.

Όπως πάντοτε επράτουσι οι ΕΛ εδώ και 50.000 χρόνια. (Εσχάτως αυτό το 50.000, πέρα από τον Λιακό έχει αρχίσει να το υιοθετεί σιγά σιγά και ο κ. Πλεύρης. Γιέεεεεςςς!!!!)

Irony mode="OFF"
Enable politically correctness filter:\> Y/N N [ENTER]
(Πολιτικά ορθός; Μη χέσω).

Σοβαρά μιλόντας τώρα καλά έκανε ο Συριζαραίος Τσίπρας και εμφανίστηκε με την κυρία από την Σιέρα Λεόνε, η οποία ακόμα και αν έχει γεννηθεί εδώ, θα της ζητάνε πιστοποιητικό γεννήσεως απότην Σιέρα Λεόνε για να πάρει άδεια παραμονής...

Είναι απιστευτη (σοβαρά;) η παντελής έλλειψη πολιτικής της Ελλάδας στο θέμα των ξένων που μένουν στην χώρα.
Οι ξένοι χρησιμοποιούνται σαν ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό (ενίοτε και εξειδικευμένο), ή για να πηδήσουσι οι ΕΛ-ληναράδαι κοιλαράδαι ξανθόν Σλαβικόν αιδίον, που αλλιώς έτσι στραβοχυμένοι που είναι δεν θα το εβλέπουσι ούτε με κυάλια, η για να φοράνε την φανέλα της εθνικής σε διάφορα αθλήματα..
Από κει και πέρα, ας πάνε να πνιγούν ναούμε. Σκοτώνουμε και δεν πληρώνουμε.

Τουλάχιστον αναφορικά με το θέμα των ξένων που έχουν γεννηθει στην Ελλάδα, η παραχώρηση άδειας παραμονής αορίστου χρόνου με την ενηλικίωση, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει εάν δια λόγους «εθνικούς» η πλειονότητα των Ελλήνων δεν επιθυμεί να τους αποδοθεί υπηκοότητα.

Αμάν δηλαδή με την χοντροπετσοσύνη ανθρώπων που ανήκουν σε έναν λαό που μέχρι πριν 20-30 χρόνια ήταν μεγάλος εξαγωγέας μεταναστών.

Αλλά όπως φαίνεται η μνήμη χρυσόψαρου ευδοκιμεί σε αυτό τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα...

10 σχόλια:

  1. επειδή ο Σχορτσιανίτης μιλάει καλά ελληνικά, καλύτερα να ρωτήσει το Ντανιέλ Μπατίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πιο βλάκας ξένος πρέπει να είναι ο Μπάγιεβιτς. 30 χρόνια στην Ελλάδα και μιλάει τα ελληνικά λες και ήρθε χθες.
    Ο Γκμοχ τα ίδια σκατά.
    Θα μου πεις στις ελληνικές ομάδες δεν υπάρχει και κανένας έλληνας για να μάθουν και οι προπονητές ελληνικά!
    Τέλος πάντων. Εκτός θέματος πάλι είμαι.
    Το μόνο που λειτουργεί σε αυτή την χώρα άψογα και υποδειγματικά είναι ένα: η διαφθορά.

    Όσο για την χθεσινή μέρα μια χαρά τους τα'χωσε ο Παπούλιας μόνο που αυτά καλύτερα να τα έλεγε όταν ήταν υπουργός.
    Ξέρεις, όσοι γίνονται πρόεδροι το παίζουν υπεράνω κι ας υπήρξαν γρανάζια του συστήματος πριν. Απλώς τώρα είναι κάτι σαν ζωντανές μούμιες, υπερκομματικοί, υπερταξικοί και υπεράνω γενικά.

    Επειδή το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να διεμβολίσει τον σύριζα (ή παρά τρίχα) προβλέπω του χρόνου τον Γιωργάκη να σκάει μύτη με ποδηλατάκι με βοηθητικές ρόδες και αμφίεση-μαθητούδι αλα Angus Young.

    doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σ'που βρη παλκάρι μ' γραμμένου, μη του Τσπράκι κουντουχουριανοί είμαστι,απ' τ' Αθαμάνιου είνι, καλού πδί είνι, βαρβατσέλ, κουλάζουμι παναϊά' μ' η γηρόντσα, σχώρνα μι... έχ κι φλουρέτα θερία.
    Αλλά δε μ' λιές ισύ πούσι γραμματζούμενος, κιο αμα μ'φύγ ο ρίου-ρίου, τ' αλβανό που μ' φτιάν του κήπου κι ιέχου καμιά ντουματούλα κι τρώου κι πιλώνου, τι θα κάμου η έρμ; Απ' τουν ΟΥΓΑ τ' μακαρίτ τ' γέροντα τι να πιριμήνου; Κιου μόνου στα' γγόνια να δώσου, στέρηψα η γναίκα. Όχι, γιά, πέ' μ ησύ που ξέρς, ιέχου ψυγείου που ψουφάει ου πόντκας αμα μπεί. Αμα μ' φύγ ο ρίους-ρίους τι θα κάμου; Προυσηφχές; Κιο μ εχ ξήχαση ο Αη Γιουώργς μηγάλ η χάρη τ ηβδουμήντα χρόνς, σήμερις θα μη θυμθει;
    Ά πδι, παλκάρι μ γραμμένου, πες τίπουτις γιατι μητά τουν πόντκα ψουφαμι κι μεις... σρα πηραμαν!
    Αιντε πέτ'ς τίπουτις και βάλνη μυαλό γιατι θα μόρθ πάλη ου άλλους πόχ ξηχάς ποσις φουρις διόρσε το γιό μ' στου δήμου κι τη θγατέρα μ στο νουσουκουμείου κι θα τουν βερέσου, να μα τ' παναία, κι τα πηδιά δλιεύνι μαναχά τς. Αλλά ου κιαρατάς ιέρχετι κι μ' λέει θμάσι κακω Αλέξηνα που σ' διόρισα του γιό στου Δήμου; ματαψήφα μι! Ναι γιε μ τ λιέου, ούπους είπις...
    Πέ τα ωρ παλκάρι μ, ισύ π' ξέρς γραμματα γιατί ιμεις...

    κάκω Αλέξηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαίως τα «έγκυρα» τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων (αυτά που βγαίνουν πριν και μετά τις διαφημίσεις της Cosmote και Vodafone) του την είχαν στημένη: βούιζε ο κόσμος για τους 8 τσουρουφλισμένους στο Πέραμα και εκείνα έπαιξαν αμέσως μετά την ΣιερραΛεονίτισσα μετά του Τσίπρα. Έτσι ώστε να γυρίσει η μανδάμ που ονομάζεται «μεσαίος χώρος» και άλλες τέτοιες γραφικότητες και να βγάλει το συμπέρασμα περί του κόσμου που καίγεται (κυριολεκτικώς) και του άλλου του πράγματος που χτενίζεται (υποψιάζομαι επίσης κυριολεκτικώς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ξενιζει που την αποκατάσταση της Δημοκρατίας την γιορτάζουν μόνο οι προύχοντες με δεξιώσεις στο προεδρικό μέγαρο. Που πάνε όλοι με τα καλά τους και ανάθεμα αν ξέρουν για ποιο πράγμα γίνεται η δεξίωση. Είδα το Θανούλη τον Πλεύρη μετα της συνοδου του στις ειδήσεις. Αυτός άραγε γιατί πηγε εκεί; χάρηκε που αποκαταστάθηκε η δημοκρατία;

    Ειλικρινά δε με πειράζει πως πήγε ο Αλέξης και με ποια. Αν δε φόρεσε τα καλά του ακόμα καλύτερα. Γιορτάζουν σε μια κλειστή παρέα μια γιορτή που ίσως θα έπρεπε να γιορτάζουμε όλοι την ίδια στιγμή που στη γιορτή του Πολυτεχνείου μας λένε ότι νεκροί δεν υπήρχαν.

    Διακρίνω μια κρίση στα ιδανικά του ανθρώπου, διορθώστε με αν κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ geokalp

    Για να αυξηθεί ο συντελεστής δυσκολίας;

    @ doctor

    Μην λησμονείτε όμως ότι ο Δούσαν είναι σοβαρός :-Ρ

    Έτσι είναι. Όταν είσαι πρόεδρος μπορείς ευκολότερα να λες αλήθειες.

    @ κάκω Αλέξηνα

    Προσκυνώ!!!

    @ apos

    Είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι όσο καιρό κυβερνά η Καραμανλάρα, η γενική πολιτική των "έγκυρων" ΜΜΕ είναι "Για όλα τα κακά φταίνε οι κακοί υπουργοί ΕΚΤΟΣ από την Καραμανλάρα που είναι ο Σωτήρ της Ελλάδος". Βέβαια όποιος δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνει και λάθη, αλλά τεσπα...

    Βέβαια, πέρα από αυτό και το θέμα των ξένων που έχουν γεννηθεί στη Ελλάδα είναι υπαρκτό, όπως και τα χίλια μύρια προβλήματα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος. Τελικά βέβαια για να μη χαλάσει το ίματζ της Καραμανλάρας, ασχολήθηκαν με το σακάκι του Τσίπρα και το πόσο καλή γκόμενα ήταν η μαύρη...

    @ πετρούλα

    Ο Θανούλης πήγε κατόπιν εντολής του κ. Μαυροτζαφέρη για να μη χαλάσει το ίματζ του κόμματος...

    Μωρέ, το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει τόσο επιφανειακοί και ματαιόδοξοι, (Τα ΜΜΕ σπρώχνουν φουλ προς τα εκεί) που το μόνο που ασχολούνται είναι τα τζίν του Τσίπρα και το φόρεμα της Σιεραλεονίδος (sic)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " H 34χρονη Κατερίνα Χαρβάτη, επίκουρη καθηγήτρια Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, είναι εκείνη που με μια νέα έρευνα δίνει την πιο πειστική ως σήμερα απάντηση στο ερώτημα της εξέλιξης του σύγχρονου ανθρώπου που βασανίζει τους ανθρωπολόγους εδώ και χρόνια, σε σημείο τέτοιο ώστε να έχουν χωριστεί σε «στρατόπεδα». Οπως η ίδια αναφέρει στο «Βήμα», τα νέα ευρήματα που προέκυψαν φαίνεται να μην αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Οι Νεάντερταλ δεν είναι προγονοί μας, αλλά ένα ξεχωριστό είδος από τον σύγχρονο άνθρωπο. Και η επιστημονική «διαμάχη» ετών δείχνει να έχει πλέον τον νικητή της.

    Πατρίδα όλων μας είναι η Αφρική!"

    (tovima. online)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διάβασα και για ένα άξιο τέκνο ελ-λήνων που παίζει μπάσκετ στην εθνική εφήβων, νομίζω Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, για τον οποίον έγραφαν τι μεγάλη απώλεια που είναι ο τραυματισμός του...
    έ ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Σπίθας

    Συκοφαντίες! ¨ολοι ξέρουν ότι εμείς οι ΕΛ έχουμε έρθει από τον Σείριο!

    @ geokalp

    Το ΞΑΝΦΟΝ ΓΚΕΝΟΣ! Το ΞΑΝΦΟΝ ΓΚΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με θύμισες και το παιδί που μας έφερε το χρυσό στο τζούντο πριν τέσσερα χρόνια που ούτε μια λέξη δεν ήξερε στα ελληνικά.
    συμφωνώ απόλυτα, η μεταναστευτική μας πολιτική είναι επιεικώς άθλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...