Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Mα επιτέλους, τι θα συμβεί το 2058; (Μέρος Ι)

Αυτό το αγωνιώδες ερώτημα έθεσε η θολοκολτουρέ συν-ΕΥλόγερ ΑΘΗΝΑ.
Φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να απαντήσω ενδελεχώς.

Τι θα συμβεί ε;

Θα τελειώσει ο πολιτισμός έτσι όπως τον ξέρουμε; (Κατάργηση της Eurovision δλδ).

Θα εκλείψει το ανθρώπινο είδος μέσα σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, με αποτέλεσμα οι κατσαρίδες να γίνουν το κυρίαρχο ζωικό είδος σε αυτόν τον ασήμαντο πλανήτη ενός ασήμαντου άστρου, μέσα στα 200 δισεκατομμύρια άστρα ενός ασήμαντου γαλαξία, μέσα στα δισεκατομμύρια των γαλαξιών;

Θα πάρει η ΑΕΚάρα το Champions' ΛίνΝNNNγκ;

Θα επικρατήσει το Ισλάμ στην Ευρώπη και ο τίτλος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης ΕΛλάδος θα αντικατασταθεί από τον Σεϊχη Αθηνών και πάσης ΕΛλάδος και συγκεκριμένα τον Άμπντ Αλ Ρασίντ Μητσάρα;

Θα κυβερνάται ο κόσμος από την Ιδεολογία του μεγάλου αδελφού όπως είχε προβλέψει ο Τζώρτζ Όργουελ σε ένα έως τρία υπερκράτη; Θα είναι πάλι η Ελλάδα στην πρωτοπορία αφού μετά την Δημοκρατία θα έχει γεννήσει τον ΕΛΛ.ΣΟΣ. (HELSOC) κατά το πρότυπο του ING.SOC. που περιγράφεται στο μυθιστόρημα; (Βλ.σημαία κάτω).


Κατ’ αρχήν πρόβλεψη για το μέλλον που να είναι ακόμα και σε πολύ αδρές γραμμές ορθή, δεν είναι εύκολο να γίνει. Αρκεί να θυμηθούμε εκείνον τον περίεργο, που είχε δηλώσει ότι οι υπολογιστές δεν θα χρειαστούν ποτέ περισσότερα από 640Κ μνήμης. (Ναι, ήταν ο Μπιλ Γκέητς). Οι πιθανότητες όμως να πέσουμε μέσα, αυξάνουν εάν δούμε τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και δραστηριότητα.

Το ανθρώπινο είδος έχει ούτως ή άλλως πεπερασμένο διάστημα ζωής, ήτοι κάποια στιγμή είτε θα εκλείψει, είτε θα μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο.
Πιθανή μετάλλαξη σε κάτι άλλο θα γίνει είτε με φυσιολογική διεργασία μέσω της διαδικασίας της φυσικής επιλογής, είτε με την βοήθεια της γενετικής μηχανικής.

Οπότε, γενικά μην σας πιάνει καμιά "ψυχολογία" με το θέμα, όλα τα πράγματα σε αυτό το σύμπαν κάνουν τον κύκλο τους.

Οι άνθρωποι όπως και όλα τα ζωντανά, παλεύουν σε αυτή την ζωή για δύο πράγματα, το φαγητό (επιβίωση) και το γαμήσι (αναπαραγωγή). Όταν εξασφαλισθούν αυτά τα δυο, μπορούμε να έχουμε και εκδηλώσεις του λεγόμενου "πολιτισμού", δεδομένης της υψηλής νοητικής ικανότητας του ανθρώπου και της ικανότητάς του να φτιάχνει εργαλεία και με αυτά να διαμορφώνει το περιβάλλον του.

Πάντα, αλλά στην σημερινή εποχή των παγκόσμιων πολυεθνικών εταιριών και τραπεζών ακόμα εντονότερα, πολλοί άνθρωποι έχουν αποκτήσει τόσο πλούτο, που πραγματικά δεν ξέρουν τι να τον κάνουν. Σεξ και φαΐ; Μα στερείται νοήματος γι αυτούς πλέον. Μπορούν να τρέφονται μόνο με χαβιάρι μπελούγκα και φουά γκρά αυτοί και τα μέλη της οικογένειάς τους μέχρι να σκάσουν. (Μετά τα συκώτια τους θα γίνουν επίσης φουά γκρά). Μπορούν να έχουν 365 Φεράρι μια για κάθε μέρα του χρόνου. Μπορούν να έχουν 36.500 κωλ γκερλς 100 για κάθε μέρα του χρόνου, αρκεί να μην πάθουν καρδιακή προσβολή από το πολύ Βιάγκρα.

Όμως αυτό δεν κάνει την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει. (Ξέρετε ο άνθρωπος το χρειάζεται αυτό. Για να ζήσει ο άνθρωπος χρειάζεται προβλήματα στη ζωή του, αλλιώς μαραζώνει από την απραξία). Τι την ανεβάζει την αδρεναλίνη τους; Μα φυσικά το να κάτσουν στον σβέρκο των συνανθρώπων τους.

Και όχι μόνο αυτό! Η πλέμπα που θα είναι από κάτω τους πρέπει να περνά ΑΣΧΗΜΑ. Να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι από τον αγώνα της επιβίωσης και έτσι να μην αμφισβητεί την εξουσία. Και φυσικά η έλλειψη εκπαίδευσης βοηθά σημαντικά στην υποταγή του κόσμου. Οι επίδοξοι εξουσιαστές θέλουν τον κόσμο αμόρφωτο και βλάκα, γνωρίζοντα μόνο τα απαραίτητα για να εργάζεται για την διατήρηση του του status quo. Δέστε ένα βίδεο με τον αείμνηστο George Carlin πριν προχωρήσουμε.



Α) Συνεπώς αυτή τη στιγμή έχουμε τους εξής περίεργους που θέλουν να κάτσουσι εις τον σβέρκον όσο περισσότερων ανθρώπων είναι δυνατον.

Α1. Οικονομικούς παράγοντες και φυσικά με αυτό δεν εννοούμε ψιλικατζήδες τύπου Κόκκαλη π.χ., αλλά ανθρώπους που ελέγχουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, τις πολυεθνικές κλπ. όπως οι Rothschilds ή οι Rockefellers. Μια ενδιαφέρουσα πτυχή αυτού του συνοθυλεύματος είναι και οι εταιρίες βιοτεχνολογίας που με τους γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς έχουν βαλθεί να ελέγξουν την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Πολύ ισχυρό όπλο έτσι; Δεν με υπακούς, ΔΕΝ τρως.

Α2. Πολιτικούς ηγέτες και συγκεκριμένα αυτούς μονοκομματικών ή ημι-αυταρχικών καθεστώτων όπως η Κίνα ή η Ρωσία. Μεγάλα ενεργειακά αποθέματα η μία, αχανές ανθρώπινο δυναμικό η άλλη, ενωμένες θα μπορούσαν να αποτελούν ένα υπερκράτος σαν την Ευρασία και την Ανατολασία μαζί, από το «1984» του Όργουελ. Η Ινδία, η πολυπληθέστερη δημοκρατία στον κόσμο, δεν δείχνει ακόμα τόσο επιθετική, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει. Φυσικά στους πολιτικούς ηγέτες δεν περιλαμβάνω αυτούς του Δυτικού κόσμου, αφού ειδικά αυτοί των ΗΠΑ είναι δέσμιοι των χρηματοδοτών τους που ανήκουν στην κατηγορία 1.

Α3. Οι θρησκείες. Ο Χριστιανισμός χάνει σε δύναμη, εκτός από την Bible Belt των ΗΠΑ, λόγω της συνεχούς αποστασιοποίησης όλο και περισσότερων πολιτών θεωρούμενων χριστιανικών χωρών από την θρησκεία. Το δημιουργούμενο κενό φιλοδοξούν να καλύψουν περίεργες σέκτες όπως η Σαηεντολογία που απευθύνεται σε ανθρώπους υψηλού εισοδήματος και μειωμένης κρίσης όπως ο Τομ Κρουζ και ο Τζων Τραβόλτα. Επίσης υπάρχει το Ισλάμ και ειδικά η σκληρή Ουαχαμπιστική εκδοχή που χρηματοδοτείται από την Σαουδική Αραβία. Απευθύνεται σε ανεκπαίδευτους σεξουαλικώς στερημένους που θέλουν να πηδήσουν 72 παρθένες στον Παράδεισο.

Μέσω της μαζικής μετανάστευσης μωαμεθανών στην Ευρώπη και της δημογραφικής παρακμής των Ευρωπαίων, το Ισλάμ μπορεί να αποτελέσει πανίσχυρο παράγοντα το 2058 στην Ευρασία και Αφρική. Παρενθετικά, μέχρι και στην mailing list της «Αναδάσωσης» κάποιος περίεργος προσέφερε σε PDF την ελληνική μετάφραση του Κορανίου εγκεκριμένη από τον Βασιλιά Φαχντ της Σαουδικής Αραβίας… βγάλε συμπέρασμα.


Β) Βασικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν καταλυτικά την εικόνα του μέλλοντος είναι επίσης:

Β1. Το περιβάλλον και πως του σκίζουμε τα έτσι, το πετρέλαιο, η παραγωγή τροφίμων, η μεταβολή του κλίματος από την καύση των υδρογονανθράκων και τους κύκλους του κλίματος που ούτως ή άλλως υπάρχουν από τότε που δημιουργήθηκε η γη.

Αν μας την κάτσει το κλίμα νιξ γεωργία, νιξ φαΐ.

Αν μας την κάτσει το πετρέλαιο, νιξ τουτού (Θα κάνω χαρακίρι).

Αν μας την κάτσει κάνας κομήτης τούρμπο άνΤρωποι νιξ, κατσαρίδες για.

Β2. Η πλέμπα αυτού του πλανήτη, μαζί με την μεσαία τάξη του δυτικού κόσμου που μεταλλάσσεται ταχύτατα σε πλέμπα με την βοήθεια ελκυστικών δανείων. Άλλες ονομασίες αυτών των ανθρώπων είναι αι Αγγλοσαξονικαί «Sheple” (Sheep+people) και “Landless peasant fucks”.
Είναι τραγική ειρωνεία, αλλά αυτοί οι “Landless peasant fucks” είναι η μόνη ελπίδα να μην γίνουμε «1984» ή «Brave new world» (Aldous Huxley). Ακριβώς όπως οι γυναίκες που ζουν σε Ισλαμικές χώρες, είναι η μόνη ελπίδα για την διαφωτισμό και την μεταρρύθμιση του Ισλαμικού κόσμου.

Αυτό λοιπόν είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η δική μου άποψη για το 2058 και την εξέλιξη των πραγμάτων. Αναμείνατε το επόμενο επεισόδιο γεμάτο ΣΕΞ, ΒΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ.

10 σχόλια:

  1. WOW! ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΚΑΡΟΛΕ, ΣΑΣ ΜΕΡΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
    ΥΠΕΡΕΒΗ ΤΑΣ ΥΨΗΛΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΠΟΤΕ...
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.

    ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bασικά αγαπητέ Πολσε όλα αυτά δεν θα γίνουν μιας και την Τετάρτη οι σατανικοί επιστήμονες θα δημιουργήσουν μαύρες τρύπες και θα μας στείλουν στον αγύριστο...

    Το Ε-διαστημόπλοιο είναι έτοιμο να πάμε προς Σείριο μεριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή η εισαγωγή, αναμένουμε την συνέχεια!!


    (Δώσε και καμιά ιδέα διότι έχω λάβει και εγώ αντίστοιχη πρόσκληση, αλλά στο καλοκαίρι η ικανότητα παραγωγης αριστουργημάτων πέφτει δραματικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ATHENA

    Ο Τομ Κρουζ πιο επικίνδυνος από τον βασιλιά Φάχντ; Μμμμ... Θα το σκεφτώ.

    Ασπάζομαι την κενδροαριστερά σας.

    @ BioLogos

    Α να χαθείτε βρε αντίθεοι, που θέλετε να καταστρέψετε την γη μας ηλικίας 6.000 ετών κατά τας γραφάς!

    Το διαστημόπλοιο ΕΚΙΠ που λειτουργεί με αντιβαρυτικά πετάλια είναι έτοιμο και περιμένει όλους εμάς τους Λιακοπιστούς!

    @ Zaphod

    Ο Αλλάχ και ο Κάρολος Πολσεμάνογλου είναι μεγάλοι,πάρα πολυ μεγάλοι, την εχουν μεγάλη (την πολυφιλευσπλαχνία και την έμπνευση αντίστοιχα), και θα την δείξουν δημοσίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι το έτος 2058 η ανθρωπότητα θα έχει πάει απλώς στο διάολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η pastaflora με κάλυψε απόλυτα. Στα τσακίδια θα έλεγα. ίσως έχει επιζήσει μαζί με τις κατσαρίδες η "εκκρεμότητα" της ονομασίας της ΠΓΔΜ και το σλόγκαν "όπου ήταν δάσος θα μείνει δάσος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ pastaflora

    A, μην είσθε απαισιόδοξη. Η ανθρωπότητα μπορεί να πάει στον αγύριστο μέχρι το 2058, αλλά εμείς θα έχουμε πάρει την ΜΠόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ apos

    Che apos, μην λησμονείτε ότι ανάμεσα στους επιζήσαντες θα είναι και ο Ingvar Kamprad, που θα φτιάχνει φτηνοέπιπλα για κατσαρίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απ' όλες τις προβλέψεις σου, η μόνη που βλέπω να υλοποιείται και πολύ σύντομα είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την ΑΕΚάρα. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα, να'ούμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ s.frang

    Έτσι να' ουμ, η ΑΕΚάρα να κερδάει και όλοι και όλα τα άλλα, να πάνε να συνουσιασθούνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...