Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Mα επιτέλους, τι θα συμβεί το 2058; (Μέρος ΙΙ)

Σε συνέχεια του προηγούμενου εισαγωγικού ποστ, αναφορικά με το πώς βλέπω τον κόσμο το 2058 και το αν θα τελειώσει ο πολιτισμός, συνεχίζω ακάθεκτος μετά το κέλευσμα της υπερδιαδραστικής και πολυμεταδιαστατικής υπερκαραΕΥ-λογερ ΑΘΗΝΑΣ.

Για να μπείτε γρήγορα στο πνεύμα, ακολουθεί από κάτω ο παγκόσμιος χάρτης του 2058 με τα 6 υπερκράτη και ακτογραμμές του 2008 (κλουξ για μεγέθυνση). Και αυτό γιατί με το συνεχές τουρλουμπούκιασμα του καιρού, τα συνεχή ακραία καιρικά φαινόμενα συνέπεια του φαινομένου του θερμοκηπίου και μερικών πυρηνικών που πέσαν εδώ και κει (ούπς) για να διαμορφωθούν τα σύνορα, οι ακτογραμμές άλλαξαν σε πολλά σημεία.

Χαρακτηριστικά η ηρωική προσπάθεια των Ολλανδών να σώσουν την γη
τους συγκλόνισε το παγκόσμιο φιλόμουσο κοινό, με αποτέλεσμα το
άσμα "Είμαστε όλοι Ολλανδοί" να σαρώσει τα τσαρτς.



Τα έξι υπερκράτη κυβερνώνται αυταρχικά από μικρές ελιτ του πλούτου με την βοήθεια κάποιων ημι-πληβείων που έχουν θέσεις κλειδιά στο κράτος και ο έλεγχος στην ζωή της πλέμπας (ή αμνοερίφίων ή sheple ή landless peasent fucks) είναι σχεδόν απόλυτος. Ανάλογα με το επίπεδο της τεχνολογίας κάθε κράτους το σύστημα είναι και αυταρχικότερο.

Οι ελίτ ελέγχουν πλήρως και την διαδικασία της αναπαραγωγής δίνοντας στα έμβρυα τις επιθυμητές ιδιότητες ανάλογα με το επάγγελμα για το οποίο προορίζονται. Π.χ. Μπάτσος με δέικτη νοημοσύνης 80 (Μ.Ο. ανθρωπότητας 100) και σώμα Σβαρτσενέγκερ. Οι πληβείοι θανατώνονται στην ηλικία των 65, εκτός εάν πληρώσουν τον ειδικό φόρο ύπαρξης που είναι αρκετά βαρύς. Μετρητά δεν υπάρχουν και οι συναλλαγές γίνονται είτε με κάρτες είτε με υποδόρεια εμφυτεύματα RFID, ανάλογα με το επίπεδο της τεχνολογίας κάθε κράτους.

Ο κόσμος έχει γεμίσει πλέον με μεταλλαγμένα Roundup resistant crops™, με αποτέλεσμα οι εταιρίες βιοτεχνολογίας, αλλά και αυτές που δουλεύουν με κλεμμένες πατέντες (π.χ. Κίνα Ινδία), να ελέγχουν την παγκόσμια αγορά τροφίμων.

Η έλλειψη όμως Roundup resistant humans™ στις τάξεις εκτός των
κυβερνώντων ελιτ και σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα
γονιμότητας στον γενικό πληθυσμό και τις μεγάλες οικολογικές
καταστροφές έχει συγκρατήσει (μειώσει) τον παγκόσμιο πληθυσμό
στα 4 δισεκατομμύρια.

Το πετρέλαιο έχει αρχίσει να σπανίζει και οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας αλλά ΚΥΡΙΩΣ η πυρηνική έχουν την τιμητική τους με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι εποχές των παχιών αγελάδων και της σπατάλης έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Για τον καλύτερο έλεγχο της πλέμπας αλλά και για να κινείται η οικονομία
τα 6 υπερκράτη βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο είτε μεταξύ τους είτε
με τον λεγόμενο "εσωτερικό εχθρό".

Η Αφρικανική Ένωση σαν το πιο φιλελεύθερο κράτος, αλλά και με το
χαμηλότεροεπίπεδο τεχνολογίας, είναι ο μόνιμος καρπαζοεισπράχτορας
και καταφύγιο όσων διαφωνούντων καταφέρνουν να γλιτώσουν από τα
άλλα πέντε κράτη και τις αποικίες-φυλακές του Άρη.

Είπα του Άρη; Μα ναι. Η Βορειοατλαντική ένωση, η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία έχουν διαστημικά προγράμματα και περισσότερο ή λιγότερο εξελιγμένες πιλοτικές βάσεις στον Άρη.

Αυτές οι βάσεις ναι χρησιμεύουν σαν τόπος εξορίας και φυλακές κάτι σαν την Αυστραλία επί Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ο Άρης έχει αποκτήσει έτσι το παρατσούκλι "Redstralia" (Red+Australia). Άλλωστε μόνο διαφωνούντες και κατάδικους θα μπορούσε κανείς να στείλει εκεί για να προετοιμάσουν το έδαφος για μια σοβαρή αποικία.

Αλλά ας δούμε τα 6 υπερκράτη αναλυτικότερα.

1. Βορειοατλαντκή Ένωση:

Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο κράτος του κόσμου με πολίτευμα την μετακαπιταλιστική κορπορατική δημοκρατία ή Hellenic Socialism ή HELSOC σαν επίφαση φιλολαϊκής δημοκρατίας. H Ελλάδα και πάλι στην πρωτοπορία, μετά την δημοκρατία έδωσε το όνομά της στο καταπιεστικό σύστημα που χρησιμοποιεί η ελίτ η για να ξεπατώνει την πλέμπα. Παράλληλα η ΜΠόλη είναι μέσα στα όρια του νέου υπερκράτους, οπότε έχουμε και νέα δικαίωση Λιακό και γέροντος Παστιτσίου.

Το κράτος προήλθε από την ένωση της ΕΕ, της NAFTA, της Μπολιβαριανής Ένωσης Ν. Αμερικής, της μισής Τουρκίας, της Ωκεανίας, της Ν.Αφρικής, του Ισραήλ και της πανικόβλητης Ιαπωνίας που έτρεχε να γλιτώσει από τα νύχια της Κίνας.

Προσωπική ζωή δεν υπάρχει, ούτε άλλη θρησκεία εκτός από την
Ευαγγελική Σαϊεντολογία, ενώ η αναπαραγωγή οι νοητικές ικανότητες
των εμβρύων και το πνευματικό τους "ντρεσάρισμα" ακόμα και με ψυχοτρόπες
ουσίες ελέγχεται πλήρως από την ελίτ. Η ένωση πολεμά εναντίον όποιου βρει
μπόσικο για να περνά η ώρα. Οι άνω των 65 πληβείοι μετατρέπονται σε
κρεατόμαζα και εξάγονται στην πεινασμένη Αφρικανική Ένωση έναντι μετάλλων.
Αξιόλογο κίνημα αντίστασης δεν υπάρχει. Οι βορειοάτλαντες αντιστασιακοί που
γλίτωσαν από τα κάτεργα της Redstralia, κάθονται στην Αφρική, τρώνε
κρεατόμαζα και συνωμοτούν.

2. Ρωσία

Πανίσχυρη πολεμική μηχανή με σημαντικά ενεργειακά αποθέματα, ακτήμονες μουζίκους και πολίτευμα την Πουτινική Λαϊκή Μεταδημοκρατία. Δλδ. δικτατορία και των γονέων, ουσιαστικά αντίγραφο του HELSOC αλλά στο πιο μιλιταρζέ. Προήλθε από την κατάληψη όλων των πρώην Σοβιετικών δημοκρατιών πλην των Βαλτικών χωρών από την Ρωσία. Λελογισμένη χρήση πυρηνικών έδωσε ένα υπέροχο αποτέλεσμα στρατιωτικά και οικολογικά. Θρησκεία ο Μετασλαβικός Νεοορθοδοξισμός.

3. Κίνα

Ο Γίγαντας της Ασίας υπέταξε την ΝΑ Ασία την Κορέα και την Ινδονησία αστραπιαία και υπό την Πεφωτισμένη ηγεσία του Κόμματος εξακολουθεί να παράγει πάμφθηνα προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας σε εξωφρενικές ποσότητες. Ο έλεγχος της αναπαραγωγής για λόγους εκπαίδευσης των αστυνομικών με δείκτη νοημοσύνης 90 (Οι Ασιάτες είναι ευφυέστεροι των λευκών) περιλαμβάνει εκτός από τον προγεννητικό έλεγχο και πνιγμό νεογέννητων και μετατροπή τους σε κρεατόμαζα. Μαζί με την κρεατόμαζα που παράγεται από τους πληβείους άνω των 60 εξάγεται στην Αφρικανική Ένωση σε αντάλλαγμα για κακάο. Θρησκεία ο Κομφουκιανικός Αυτοχειριασμός.

4. Ινδία.

Η τέως πολυπληθέστερη δημοκρατία του κόσμου μετά την κατάληψη του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές, του Νεπάλ, του Μπουτάν και της Σρι Λάνκα μετατράπηκε σε Ινδουιστική δικτατορία. Ο πληθυσμός είναι χωρισμένος στις 5 κάστες που προβλέπει ο Ινδουισμός, με τους Βραχμάνους να λύνουν και να δένουν. Μονίμως σε πόλεμο με το Χαλιφάτο των Πιστών λόγω Πακιστάν, έχει εξαιρετικό επίπεδο τεχνολογίας που της επιτρέπει να κάνει τους μουλάδες γιαχνί. Θρησκεία ο Ριζοσπαστικός Μεταϊνδουισμός.

5. Χαλιφάτο των Πιστών

Ισλαμική αυτοκρατορία, περιλαμβάνει όλα τα αραβικά κράτη, το Ιράν, το Αφγανιστάν, την Σομαλία και το Σουδάν.
Σε μόνιμο πόλεμο με την Ινδία λόγω Πακιστάν και την Βορειοατλαντική Ένωση λόγω Ισραήλ. Σαρία και ξερό ψωμί, οι γυναίκες αντιμετωπίζονται σαν ποιμνιοστάσιο, κυκλοφορούν με μπούρκα ή χιτζάμπ. Σε μια ένδειξη φιλελευθεροποίησης οι ομοφυλόφιλοι επιτρέπεται να κυκλοφορούν με ροζ μπούρκα. Από τεχνολογία λίγα πράγματα, κυρίως κλεμμένη ή εισαγόμενη.
Διαστημικό πρόγραμμα δεν υπάρχει, αφού το συμβούλιο των Σεϊχηδων που κυβερνάει αποφάνθηκε ότι το Κοράνι λέει ότι η γη είναι επίπεδος δίσκος και τα διαστημόπλοια δημιουργήματα του Ίμπλις (διαβόλου) που συνεργάζεται με τους άπιστους.
Έλεγχος αναπαραγωγής δεν υπάρχει, αφού τα περισσότερα παιδιά χρησιμοποιούνται σαν ζωντανές βόμβες στην τζιχάντ.

6. Αφρικανική Ένωση

Το πιο αδύναμο και πιο φιλελεύθερο από τα έξι υπερκράτη. Ακόμα και η ελίτ που το κυβερνά δικτατορικά περιφρονείται από τις ελίτ των άλλων κρατών. Μάλλον σχετικά φιλελεύθερη λόγω ανάγκης, αφού η χαμηλή τεχνολογική ανάπτυξη δεν επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο της πλέμπας. Μεγάλος καταναλωτής κρετόμαζας από νεκρά πτώματα υπερηλίκων από τα άλλα κράτη και άντρο όλων των αντιστασιακών που γλίτωσαν τις φυλακές του Άρη. Καρπαζοεισπράχτορας στις εθιμοτυπικές πολεμικές αναμετρήσεις, η ανάπτυξη διαστημικού προγράμματος από αυτήν φαντάζει κακόγουστο αστείο. Όλες οι θρησκείες είναι ελεύθερες με επικρατούσες τις ντόπιες Αφρικανικές.

Μολαταύτα, η ήπειρος που απετέλεσε το λίκνο της ανθρωπότητας, δείχνει να είναι και η μόνη ελπίδα αποτίναξης των παγκόσμιων δικτατοριών. Κάτι που δείχνει αδύνατο μεν, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Αυτά τα κάμποσα ήρθαν στην γκλάβα μαυ πίνοντας μπάφους και παίζοντας Pro
Evolution Soccer, αναφορικά με την εικόνα του μέλλοντος σε 50 χρόνια.
Όποιος εμπνευστεί είτε από αυτά, είτε από τις δικές του ιδέες για το μέλλον,
ας ποστάρει σχετικώς και ας μας ειδοποιήσει να το δούμε και εμείς.
Πάντα με ενδιέφερε τι απόψεις έχουν διάφοροι συνβλόγερς για το θέμα...

23 σχόλια:

  1. φτου! είτε ως Έλλην είτε ως Αrgentino, στο ίδιο μπλοκ θα βρεθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου άνθρωπε Πέλσε!

    Μήπως μπορείς να μου πείς τώρα, σέ ποιά Γιουνιούνε , θα επιτρέπεται τό κάπνισμα, για να σηκωθώ και φύγω απο τώρα;;
    Εδώ, σ΄αυτή τη χώρα που ζώ, δέν επιτρέπεται ούτε στο μπαλκόνι σου να βγής και να καπνίσης..
    Λόγω τιμής..
    ( μελλοντικός νορθατλάντικ, νύν σουηδός.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ apos

    Che apos, αυτό που παρατηρείτε είναι αληθές, εκτός εάν σαν Περονιστής βρεθείτε στην Redstralia (Άρη) εξόριστος, ή πρόσφυγας στην Αφρικανική ένωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Αγαπητό υπήκοο του δυσλεκτικού βασιλέως Κάρολου Γουστάβου του ΙΣΤ'

    Σαν καπνιστής, δεν έχετε θέση ούτε στην Βορειοατλαντική ένωση, ούτε στην Ρωσία, ούτε στο Χαλιφάτο των Πιστών. Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο από τα άλλα 3 κράτη, αλλά προσφορότερη είναι η Αφρικανική ένωση ως πιο φιλελεύθερη. Εκτός πια εάν ατυχήσετε και συλληφθείτε από τις αρχές του Falun (Αστυνόμος Kallur) και οδηγηθείτε στα κάτεργα του Άρεως.

    Αυτή η αντικαπνιστική υστερία έχει πράγματι πολλές φαιδρές πλευρές.

    Ετοιμαστείτε σε λίγο για την εκστρατεία κατά της σοκολάτας, η κατανάλωση της οποίας θα απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους.

    (Jag menar typ, tänk på alla oss stackars diabetiker som känner oss förnedrande :-P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως γνήσιος θαυμαστής της αχαλίνωτης φαντασίας του Λιακό νομίζω ότι πλέον τον ξεπέρασες οπότε μπορώ να αναφωνήσω ή μαλλον να ξεφωνήσω:
    Ο Βασιλέυς απέθανεν,ζήτω ο νέος Βασιλεύς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ αθεόφοβο

    Ντήαρ Αθεό,

    Οι μέρες των φαύλων Λιακόφιλων είναι μετρημένες!

    Έρχεται η Πολσεμανιακή αυτοκρατορία!

    Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, χέστρες, δονητές, και φτηνοκαρέκλες του %#$@ από το ΙΚΕΑ και πάρτε τα νέα μπαζοπακέτα μόνο 19,99 ψωροευρώπουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεχάσατε την Ανταρκτική, κε Πολσεμάνε μου. Δεν πιστεύω να προβλέπετε ότι η Ανταρκτική θα παραμείνει ανεκμετάλλευτη;

    (Μπαϊδεγουαίη, σας ευχαριστώ για το εικονίδιον στα δεξιά, σας είμαι υπόχρεος.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Διαγόρας

    Όου γιές, ήτο σημαντική παράλειψις!

    Εννοείται η Ανταρκτική δεν έχει μείνει ανεκμετάλλευτη.

    Εκεί τα έξι υπερκράτη βρίσκονται σε συνεχή πολεμική σύγκρουση, ενώ παράλληλα προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από φυσικούς πόρους.

    (Ω παρακαλώ, άλλωστε το μαύρισμα σας πάει τρέλα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 2058 οι ΕΛ θα βρισκονται στην εξουσία, άρα θα υπάρχει ευημερία και ειρήνη σε όλο το κοντινό σύμπαν -και στη Γη επομένως- οι άνθρωποι θα γελούν ασταμάτητα τρισευτυχισμένοι, κάθε μέρα θα διανέμεται μουσακάς (αντί κιμά σόγια, ε) δωρεάν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, χρήμα δεν θα κυκλοφορεί να αναστατώνει τη ζωή των γήινων πολιτών, πόλεμοι δεν θα γίνονται -ελλείψει λόγου και αιτίας- φυλακές δεν θα υπάρχουν, κανείς δεν θα είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για να ζήσει, όλοι θα ζουν χωρίς καμιά δυσάρεστη σκέψη, κανένα πρόβλημα, γεροί, δυνατοί, υγιείς, πανέξυπνοι, πεντάμορφοι, κούκλοι, λεπτοί, κολυμβητές, τενίστες, καλλιτέχνες, κλπ κλπ ονειρικά πλάσματα, αγκαλιά με τα ζωάκια και τα λουλουδάκια...
    Κατόπιν ξύπνησα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Rodia

    Α, μα τότε δεν έχετε παρά να πάρετε ένα μπαζοπακέτο από τον Λιάκουρα και να βυθιστείτε πάλι σε μια γλυκιά αποχαύνωση...

    (Τώρα το σλόγκαν δεν είναι με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι, είναι με έναν Λιάκουρα ξεχνιέμαι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γάμησέ τα σεβαστέ εν Λιακό αδελφέ Πολσεμάννενε..
    Το 2058 θα έχουμε γίνει λόγω ηλικίας ήδη χάμπουργκερ και θα μας έχουν ήδη καταβροχθίσει λιμασμένοι Αφρικάνοι..
    σχατά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. che Polse,
    ως γνωστόν, προτού η Αγία Eva Maria Duarte de Perόn περάσει στην αιωνιότητα (το 1952) μας υπεσχέθη ότι θα επιστρέψει και θα είναι εκατομμύρια (volvere y sere millones). Kατόπιν τούτου, μπορεί και εγώ ως περονιστής να βρεθώ οπουδήποτε.
    Μια καλή πολυθρόνα IKEA να έχει και δεν με χαλάει..
    επίσης, μιαν απορίαν: είναι δυσλεξικός ο βασιλεύς; Και ο Κάρολος και ο Γουσταύος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Prophet Estarian

    Σκεφθείτε όμως αγαπητέ Προφήτα, ότι το σαρκίον σας μπορεί να θρέψει αντιστασιακούς πρόσφυγας που θα ανατρέψουν την στυγνήν δικτατορίαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ apos

    Όου γιές, είναι δυσλεκτικός (Και ο Κάρολος και ο Γουστάβος) και σχετικά καλαμπούρια γίνουσι από αισχροί τηλεκωμικοί επ' αυτού!

    Αντίθετα ο Κος Ingvar δεν είναι δυσλεκτικός, παραμένει όμως εξηνταβελόνης πέραν θεραπείας, όπως και κάθε γνήσιος κάτοικος της Småland!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και το μικρόν γαλατικόν χωρίον, θα επιβιώσει κι εκείνο άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ pastaflora

    Aγαπητή εν θολοκουλτούρα αδεφή Πασταφλόρα,
    χωρίς μαγικό φίλτρο, τους βλέπω να την κάνουν για Αφρική, όπου θα τρώνε κρεατόμαζα από συνταξιούχους και θα συνωμοτούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλτατε μελετητά, έχετε παραβλέψει ένα σημαντικό παράγοντα, ο οποίος θα επηρεάσει τη συγκρότηση των κρατών που περιγράφετε: Τί θα συμβεί με το Βραχάσι του Ζουράρι; Ανεξάρτητο κράτος με τάσεις διευρύνσεως μέχρι τα Ζωνιανά ή επαναστατικό κρατίδιο στην καρδιά του αμαρτωλού ατλαντισμού και κάρφος στα μάτια όλων των προσκυνημένων Νεορωμαίων;

    Εκτιμώ ότι θα αποτελέσει τη γαλατική νησίδα, από την οποία θα ξεκινήσει η επανάσταση κατά της Νέας Τάξης... Στο υπό ίδρυση κράτος του Βραχασίου η παιδεία θα φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, με δωρεάν μαθήματα πολιτικής ιστορίας από τον Ζουράρι βάσει του Θουκ. και από τον Λιακό με βάση τα δικά του βιβλία. Συντονιστής οικονομικών θεμάτων ο Εφραίμ, θρησκευτικά θέματα θα διδάσκει ο προφήτης Μάξιμος ο σπηλαιώδης και αρμόδιος για τα μπαλέτα θα είναι ο ακόμα φυλακισμένος (αίσχος!) Παντελεήμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Polsemannen, το χάρτη τον σχεδιάσατε εν γνώσει αυτού ή μιλάμε για great minds think alike?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Government

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ s.frang

    Πολύ λογικοφανές σενάριο θα έλεγα...
    (Βέβαια οι επίσημοι λογοκριμένοι χάρτες δεν θα το παρουσιάζουν) :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Ανώνυμος 11:59 πμ

    Χμ! Το συγκεκριμένο βιβλίο ΔΕΝ το είχα καν υπ' όψη μου. Πηγές της έμπνευσης μου υπήρξαν το "1984" του Όργουελ και ο "Γενναίος (Θαυμαστός) Νέος Κόσμος" του Άλντους Χάξλεϋ.

    Μολαταύτα θεωρώ πιθανότερο ένα μελλοντικό συσσωμάτωμα που θα περιλαμβάνει το σημερινό ΝΑΤΟ συν κάτι παρτάλια (Π.χ. Σουηδία - σαν μισό Σουηδό ο χαρακτηρισμός με θλίβει, αλλά στρατιωτικώς είναι αλήθεια).

    Το Ισλάμ τώρα μπορεί να παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που του δίνω σε αυτό το κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα Μελλοντολογία". Και αυτό δεδομένου ότι εάν συνεχιστούν οι σημερινές δημογραφικές τάσεις αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες θα βρεθούν με 30 - 50% πληθυσμό μουσουλμανικής καταγωγής, αξιών, παιδείας, όπως θέλετε πέστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από τα καλύτερα που έχεις γράψει!


    Εύγε τέκνον!


    Υ.Γ. Να υποθέσω πως ο Σουβλακισμός θα εκλείψει ως θρησκεία; Πάνε τα φράγκα μας ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Zaphod

    Μπήκαν στο σουβλατζήδηκο οι οχτροί αγαπητέ εν σουβλακισμώ αδελφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...