Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Γιατί και πως (καν 'το μόνος σου, ή κάν 'το σαν τον Μπέκαμ ή κάπως έτσι)

/>rationality filter = “off “ ENTER
/> chondroplakitsa mode =”on” ENTER
/> proceed at your own risk y/n "y" ENTER

Το παρόν ιστολόγιο, πιστό στις δημοκρατικές παραδόσεις του πατρογονικού Σείριου και τις διδαχές των ορΦόΝΤοξων ξανΦών Κενταύρων, (Ρωσική προφορά), κάνει την παρακάτω υπερπροσφορά υπεραπόκρυφης γνώσης, ώστε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Από το κούρεμα του γκαζόν και τον μουσακά, μέχρι το σεξ και τα σφαλτσαριστά κτυπήματα φάουλ τύπου «μπανάνα» αλά Πλατινί, Μαραδόνα, Μπέκαμ κλπ.

Όλα τα μυστικά του σύμπαντος στο παρακάτω πακέτο βίδεο που εφιλοτεχνήθη υπό του Σπάουλος του Τζάνγκλεως Ρηπόρτεως.


/> chondroplakitsa mode =”off” ENTER
/> Extreme boredom ahead. Proceed at your own risk y/n "y" ENTER
/>rationality filter = “on” ENTER

Όλα αυτά βέβαια θα ήταν απλά φαιδρά και πλακίτσες για να περνά η ώρα, εάν δεν υπήρχε ένα σοβαρό θέμα λογοκρισίας. (Το κατά πόσο μπορεί να ασχοληθεί κανείς στα σοβαρά πλέον με τον Λιακό και το ευρύ ημι-αμαθές και θρησκόληπτο κοινό του, είναι κάτι που εμπεριέχει τον κίνδυνο καψίματος φλάντζας και εγκεφάλου).

Το ανωτέρω σατυρικό βίντεο δέχθηκε φλάγκ ομαδόν από μουτζαχεντίν Λιακοφυλόφιλους που θέλουν να φιμώσουν τις φωνές που αντιτίθενται στην περαιτέρω αποβλάκωση του ήδη μαστουρωμένου από το κυνήγι του μεροκάματου και την ανεκδιήγητη ελληνική τηλεόραση ελληνικού ποιμνίου (Hellenic sheple).

Το τραγικό δεν είναι το φλάγκ ομαδόν που δέχτηκε το βίντεο. Το τραγικό είναι η ελαφρότητα με την οποία το You Tube αποφάσισε να το αποσύρει. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς ώρες ώρες… Να θυμίσω εδώ και την υπόθεση του βίντεο του Pat Condell που τελικά αποκαταστάθηκε, μετά από ομαδικό ποστάρισμα του από δεκάδες χρήστες του You Tube που δεν γουστάρουν να φιμώνονται από Σαουδάραβες μουλάδες. Όμοια και εδώ το βίντεο ποστάρεται μετά μανίας από έλληνες χρήστες του You Tube, για να δείξουν ότι η λογοκρισία δεν περνάει έτσι…

Η Ελευθερία του λόγου θέλει αγώνα πώς να το κάνουμε… η ελευθερία του λόγου ενοχλεί κάποιους και άποψη μου είναι ότι άπαντες έχουν δικαίωμα στην παπαρδέλα τους ακόμα και αν είναι ξενόφοβή ή ρατσιστική ή φασιστική.

Η ελευθερία και η δημοκρατία δεν μασάνε από φασιστάκια και τυχών βλακείες που εκφέρουν. Αυτές καταρρέουν με ένα φύσημα διαλόγου...

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens.
Fr. Schiller

15 σχόλια:

  1. Το αποκορύφωμα ήταν που με αυτή τη χαφιεδίστικη ύπουλη μέθοδο έριξαν ολόκληρο το κανάλι του funEL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε στην αρχή του ποστ έχεις κάτι σουηδοποντιακά τα οποία jag förstår inte:

    />rationality filter = “off “ ENTER
    /> chondroplakitsa mode =”on” ENTER
    /> proceed at your own risk y/n "y" ENTER

    Επίσης, γράψε το παρόν ιστολόγιο και όχι το παρών διότι θα στείλω τον Μπουμπούκο Άδωνι να σου μάθει γραμματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά ο μόνος τρόπος για να μην πέφτει κανείς θύμα ασύστολου γλαγκαρίσματος είναι να κάνει αποκλειστικώς βίντεοζ για τα χρώματα...Τα συγχαρητηρια μου για αυτή σας την πρωτοβουλια, εισθε υπέροχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Σπάει

    Λες το επιχείρημα να ήταν παραβίαση του κόπυράητ;

    @ doctor

    Α, αυτά στην αρχή είναι Σειριανά, ξέρει ο +Λιάκουρας+ από αυτά.

    Κοίταξα και το μεγάλο λεξικό Μπουμπούκου -Ευγενίας Μανωλίδου και διόρθωσα καταλλήλως!

    @ πετρούλα

    Εδώ συμπαθής ηλικιωμένος εκ ΗΠΑ (Largo64), είπε να τραγουδήσει α καπέλα ένα παλαιό τραγουδάκι και καθόταν ο άμοιρος για να μην το ρίξουν το βίδεο ή το κανάλι και εκφωνούσε ολόκληρο λογύδριο για το ότι δεν πίστευε ότι παραβίαζε κάποιο κόπυραητ αν το τραγουδούσε... (τελικά την γλίτωσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ο Λιακοπουλεύς έχει ρεύμα...
    Αλλά, μέχρι τούδε επίστευα ότι το ρευματικόν Λιακοποίμνιον περιορίζεται σε ολίγα αλτσχαμερικά γερούνδια με ρευματισμούς...

    Πλην, η εν Γιουτουμβή παρουσία και δράσις των ελ-μουζαχενδίνων, ως υποδεικνύουσα την ύπαρξιν νεαρών Ηλιακοκεκαυμένων, με κάνει να αναθεωρήσω απόψεις, και να παραδεχτώ πως το απόστημα είναι ζορικότερον απ' όσο ενόμιζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως, ο Γκούφυ αποκλείεται να έμαθα να γράφει. Συνωμοσία είναι και σου ρίχνω και μια ψιλο-καταγγελία να βρίσκεται...
    Και για τον γιο του Τζεπέτο, πώς διάολο φόρεσε το κράνος του αστροναύτη με τέτοια μύτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α όλα κι όλα. Εγώ πιστεύω σθεναρά στα Αρλουμπίμ και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι εσείς οι σκεπτικιστές και καλά τα χλευάζετε.

    Με το που βγαίνω από το σπίτι μεχρι να ξαναμπώ, το οπτικό μου πεδίο είναι τίγκα στα Αρλουμπιμ και χωρίς να είμαι ύπο την επιρροή οιασδήποτε ψυχοτροπικής ουσίας.

    Όποιος τα βάζει με το Λιακό, τα βάζει με τα Αρλουμπιμ, και όποιος τα βάζει με τα Αρλουμπιμ, τα βάζει με το παράλογο. Στην ιστορία, ουδέποτε έχει καταγραφεί μάχη λογικής - παραλόγου όπου η λογική βγαίνει νικήτρια. (ΟΕΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εκδίκηση των …ΕΛ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ πρκλς

    O Λιάκουρας, το Λάος και η Χρυσή Αυγή έχουν ρεύμα στο ΥΤ!

    @ apos

    Τα Αρλουμπίμ τα έκαναν όλα σε λέω!

    @ ellinaki

    Επιτέλους εις άνθρωψ με λογική επιχειρηματολογία!

    @ N.Ago

    Και βάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρλουμπίμ και ξερό ψωμί λέμε! που βγαίνουν από τη Πυραμίδα τσιριμπίμ τσιριμπόμ της Τακλαμακάν, κλπ κλπ, μη τα ξαναγράφουμε, αυτά είναι κλασική παιδεία πλέον...
    Καπου είχα σώσει μερικά βιδεάκια και τα ψάχνω. Ενημερώνω επίσης ότι κάπου 30 ιερά βίδεα διασώζονται εις τον ιερόν Σωλήνα -γιουτούμβιον δλδ- υπό έτερον ψευδώνυμον. Ρίξτε σύρμα να σας το ομολογήξω.
    Αυτά τα κινέζικα που γράφεις αγαπητέ Κάρολε, τι τα κάνουμε; Είμαι Ούφο (Κοσμοσφαίρα) και ρίξτε σύρμα επίσης για ιδιαίτερο μάθημα. Μερσί :)

    ..κάτι τι ακόμη: το "ομαδόν" είναι απαρέμφατον και θέλει Ομικρον.. (όπως "οκλαδόν", κλπ)
    αχ, αυτό το μάτι μου, ΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχέμ, το διορθώσαμε ευχαρισΘώ. :)

    Το κανάλι με τα φανελοβίδεα γνωρίζω που είναι, αλλά διατρέχει κίνδυνο γι αυτό και δεν λέμε ποιο είναι. (Λες και δεν μπορούν να το βρουν όσο βόδια και καμένοι εγκέφαλοι να είναι αλλά ξαναμανά τεσπα...). Δόξα τον Ήφαιστο κατεβάσαμε το βίδεο περί σκελετού Κενταύρου, γιατί εάν χανόταν θα νιώθαμε ορφανοί. (κλαψ).

    Τεσπα, βλέπω ότι το ΥΤ δείχνει μια περίεργη ευαισθησία στους Λιακοφυλόφιλους, τους Σαϊεντολόγους, τους Αμερικανούς δημιουργιστές, τους Σαουδάραβες μουλάδες και το κακό συναπάντημα.

    Απ' ότι φαίνεται αν μαζευτεί ικανός αριθμός φλαγκ, βίντεο και κανάλια πέφτουν χωρίς περαιτέρω έλεγχο. Ίσως απλά βαριούνται να ελέγχουν κάθε περίπτωση τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαράδεκτον το να υπάρχει κόσμος που επιθυμεί να κάνει ρόμβα τον τηλεπροφήτα Λιακό (κάτω τα χέρια), από την στιγμή που μπορεί να γίνει ρόμβα κι από μόνος του... Προς τι ο ιδρώτας, ο κόπος και η όλη ψυχική οδύνη; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Hades

    Μα τα Αρλουμπίμ παραμονεύουν! Να τα αφήσουμε να φάνε όλο το λιβάνι και να μείνουμε αλιβάνιστοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χμμμμ...

    Αυτού που βούλεσαι να πας, κι' όπου ξεπερατειέσαι,
    αν εύρης νιους χαιρέτα τους και νιαις κουβέντιασέ τους,
    κι' αν εύρης και μικρά παιδιά γλυκά παργόρησέ τα.
    Μην κάμης νιαις να κλάψουνε και νιους ν' αναστενάξουν,
    μην κάμης και μικρά παιδιά και θυμηθούν τη μάννα.
    Μην πης πως έρχεται Λαμπρή, πως έρχονται γιορτάδες.
    Πες του Λιακό πως είν' σοφός, του ΛΑΟΣ θα κυβερνήση
    και η ομάδα Έψιλον τη γη θα κυριεύση
    Πως δε θα βγούνε τα παιδιά με ταις γλυκειαίς μαννάδες,
    ούτε θα βγουν τ' αδρόγενα να πολυαγαπημένα.


    ... Κι αν τούτα καταλάβουνε,
    χαιρέτα με και μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Αστερόεσσα

    Ωραίο!

    Η αλλιώς "Παρηγορητικός ΕΛ-ληναραδισμός"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...