Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ο Γίγας της Πετρουπόλεως

Απεφάνθη ο γίγας της Πετρουπόλεως, ο και καλά πολύ σκληρός ανήρ, ότι για το δίκαιον της δολοφονίας του 15χρονου θα αποφανθεί η τυφλή δικαιοσύνη και σε δεύτερη φάση (δήλωση μπαλωματοειδής) ο Θεός.

Σε αυτό το σημείο θέλω να διαμαρτυρηθώ γιατί δεν έγινε αναφορά στον προφήτη Μωάμεθ (saw) και το Ιερόν Κοράνιον. Κουφάλες ετοιμαστείτε για Τζιχάντ.

Προφανώς ο γίγας της Πετρουπόλεως δεν ανέλαβε την υπεράσπισιν των δύο ειδικών φρουρών (Όχι της Αχαΐας, της τάξεως ντε) διότι θα αμειφθεί πλουσιοπαρόχως όπως πολλάκις και πλειστάκις έχει συμβεί εις το παρελθόν. Υψηλαί αμοιβαί που τον έκαμαν ικανόν να ασχοληθεί με πλείστας άλλας δαπανηράς μεν, τζετρτζελάδικας δε δραστηριότητας, όπως η προεδρία κλωτσοσκουφικών ομάδων και η παρουσία εις 17 τηλεοπτικά παράθυρα ταυτοχρόνως, πράγμα που αποδεικνύει περιτράνως την αρχή της απροσδιοριστίας του Heisenberg.

Την υπεράσπισιν των ειδικών φρουρών και δη του επίδοξου επιθεωρητή Κάλαχαν, την ανέλαβε για λόγους προσωπικής προβολής, ίσως ακόμα και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, καθ' ότι ενθυμούμαι δήλωσιν του συναδέλφου του κ. Λυκουρέζου για το ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα η υπεράσπισις ενός ενόχου από αυτή ενός αθώου.

Έτσι και μέσα στα πλαίσια ενισχυμένου καλαμοκαβαλήματος λόγω αναγνωρισιμότητος και του αισθήματος ασυλίας που αυτό παρέχει, προέκυψε η επίμαχος δήλωσις που ισοδυναμεί με σύληση νεκρού όπως ορθώς επισήμανε και ο Δικηγορικός Σύλλογος του Κλεινού Άστεως, της διαμαντόπετρας της γαίας το δακτυλίδι, της κοιτίδας της Δημοκρατίας και της Αντιπαροχής.

Προφανώς όταν δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα για να στηριχθεί μία θέσις, τότε στοχεύομεν εις το θυμικόν του κοινού, στο συναίσθημα, την καρδίαν, τα άντερα και άλλα εντόσθια. Ήτοι επιχειρούμε να κινητοποιήσουμε συγκεκριμένα αντανακλαστικά μιας συγκεκριμένης μάζας ανθρώπων που θέλουμε να επηρεάσουμε, ξυπνώντας τους φόβους και τις ανασφάλειες της.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα περί "προβληματικής προσωπικότητας, μαθητή που άλλαζε σχολεία ωσάν βοξεράκια από το Χάρροδς, χούλιγκαν του Βάζελου που έκαμεν επεισόδια εις αγώνας υδατοσφαίρισης"

Προφανώς τα ανωτέρω στοιχεία δεν αναγράφονταν εις το κούτελον του μαθητού, ώστε ο Έλλην Κάλαχαν να αποφανθεί περί του αν είναι πρέπον και ευκταίον να του φυτέψει μιάν σφαίραν εις την καρδίαν. Ούτε φυσικά έχουμε φτάσει ακόμα (καλομελέτα και έρχεται) τα εν λόγω στοιχεία να αναγράφονται στο εμφυτευμένο τσιπ εις την κρανιακή μας κοιλότητα.

Ο στόχος είναι όχι η απόδειξις της αθωότητος δια λογικών επιχειρημάτων, αλλά ο επηρεασμός της κοινής γνώμης (ορθότερα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας) που ακούγοντας το ανωτέρω προφίλ θα ανατριχιάσει και θα αντιδράσει αυθορμήτως λέγουσα: "Α, τον αλητάμπουρα, τέτοιος ήταν λοιπόν, τι να κάνει και ο Κάλαχαν οικογενειάρχης άνθρωψ;". Και φυσικά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μεγάλες διότι και οι δικασταί μέρος της κοινωνίας είναι και επηρεάζονται από την υφή της περιρρέουσας ατμόσφαιρας.

Τεχνικές δηλαδή που έχουν χρησιμοποιήσει και οι μέγιστοι προπαγανδιστές της ιστορίας, όπως οι Χίτλερ και Γκαίμπελς.

Όταν έχεις άδικο ή θες σίγουρο επηρεασμό του ακροατηρίου σου απευθύνεσαι στις φοβίες του, ή τις επιθυμίες του, όχι την λογική του.

Γίνεσαι ένας "Τρίσκαλος στρατιώτης ΕΛΛ.ΣΟΣ." (Είμαι Οργουελόπληκτος τι να κάνουμε).


Στο ίδιο πλαίσιο του χειρισμού του θυμικού της κοινής γνώμης πιστεύω ότι αφέθηκε το κέντρο της Αθήνας να γίνει πουτάνα με το να αφεθούν ή ακόμα και να ενθαρρυνθούν ή και να βοηθηθούν οι πλιατσικολόγοι να κάνουν ότι τους καυλώσει (με το συμπάθιο).

Αν γινόταν τελικά η Εθνική Βιβλιοθήκη παρανάλωμα του πυρός, μέχρι που θα παρακάλαγε ο κόσμος την Καραμανλάρα την μεγάλη μεταρρυθμιστρώνα να κατέβουν τα τανκς.

Διαβάστε το ποστ του Άνεμου που κάνει μια ενδελεχή ακτινογραφία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και πώς οδηγηθήκαμε στα σημερινά εδώ.

Διαβάστε και τις ενδιαφέρουσες ποστάρες του Αιρετικού, του Άδους, του Ζαφώνιδος και της Αστερόεσας. Δέστε και στον Ομαδέωνα εδώ.

Δέστε και το νέο βλογ "Έχουμε ΜΠόλεμο".

Βάλτε την κούτρα σας να σκεφτεί και μην την αφήνετε να παρασύρεται.

Άντε και καλά μας μυαλά.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Το αν κάποιος έχει τρία παιδιά αυτό δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για την ψυχική ισορροπία, ικανότητα και υπευθυνότητα του εν λόγω ατόμου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια στύση και ένας πρόθυμος κόλπος. (Όχι του Μεξικού βρε, της Μαρίας). Και ο Αυστριακός που είχε κλειδώσει την κόρη του στο υπόγειο ένα κάρο παιδιά είχε (με την γυναίκα και τη κόρη του). Ήταν και θεοσεβούμενος. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Και ο σκύλος μου ο Μπούμπης περισσότερα παιδιά έχει κάνει. Αμάν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ:

Δέστε και το άρθρο του Ρούσσου Βρανά για το πώς γίνονται αυτές οι «δουλειές» στην γειτονική Ιταλία εδώ. (Ευχαριστώ τον Κυριάκο στο σχόλιο #1 του ποστ, που μου υπέδειξε το σχετικό άρθρο).

28 σχόλια:

  1. Γεια σου φίλε, πέρασα από δω, μ' άρεσε το στυλ σου, είδα και το skeptics' dictionary στα links σου (αδερφέ σκεπτικιστή) και είπα να πω ένα γεια. Ρίξε μια ματιά στη στήλη του Βρανά στα Νέα που μεταφέρει την περιγραφή του Φραντσέσκο Κοσίγκα πρώην υπουργού εσωτερικών και προέδρου της Ιταλίας για την τακτική που ο ιδιος έχει ακολουθήσει στο παρελθόν για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες διαδηλώσεις. Η ουσία είναι, άστους να τα σπάσουν όλα και μόνλις εξαγριωθεί ο κόσμος όρμα και σπάσε τους τα μούτρα, κανείς δε θα σε κρίνει. Στο τέλος ο Βρανάς μας θυμίζει πως και η σφαίρα που είχε σκοτώσει τον Ιταλό διαδηλωτή στη Γένοβα το 2001 είχε εξοστρακιστεί...

    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μαλάκας μπορεί να ειναι ο κούγιας? Πόσο δίκιο είχε τελικά η Βατιδου...

    Πάντως τι παραπληροφόρηση ήταν αυτη που φάγαμε! Όχι κάηκε το Μουσείο, όχι η Βιβλιοθήκη....

    Ο Οργουελ φιλέ είναι ήδη πολύ λαιτ τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΛΣΕΜΑΝΑΡΑ ΜΑΣ Μ' ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΩς ΟΠΩς ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είδες εδώ ( www.odromos.wordpress.com) πως μεταφράζεται στα αλβανικά το όνομα του Κούγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μου φιλήσεις τον Μπούμπη. Για τα υπόλοιπα, τι να πω;
    Τα είπες όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. polsemannen, γινεται τίποτα στη Σουηδία σε σχέση με τα γεγονότα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως μάνατζερ της κας Λουκά και ανταγωνιστης του κου Ψινάκη θα του την στειλω με κανένα λοστό να του το κανει το μαγαζι καλοκαιρινό, να μαθει να πιανει τα οσια και τα ιερα στο στομα του ο Παναθλιώτατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετικό ποστ us usual φίλτατε.


    Γενικώς οι προπαγανδισταί μας περνάνε για μεγάλους μαλάκησες, αλλά τι να κάνεις που κατά κανόνα βγαίνουν σωστοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αξιότιμε και έγκριτε δημοσιογράφε Κύριε Πέλσεμαν!

    Θέλω να σάς ενημερώσω ,πώς υπάρχουν ΚΑΙ Αυστραλέζικες κλώσσες που κλωσσάνε κλούβια αβγά:



    «Μελβούρνη




    Σοκ έχει προκαλέσει στην αυστραλιανή κοινή γνώμη ο θανάσιμος πυροβολισμός ενός 15χρονου από τρεις αστυνομικούς. Αμέσως, πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν το συμβάν με τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

    Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο πάρκο All Nations, πίσω από την κεντρική αγορά του Νόρθκοτ.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός (του οποίου η ταυτότητα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα) φέρεται να έκλεψε δυο μαχαίρια από το κατάστημα Kmart και να απείλησε μέλη του προσωπικού.

    Νωρίτερα φέρεται να είχε αποπειραθεί να πάρει μαχαίρια από την κουζίνα του σπιτιού του αλλά η οικογένειά του τον αποθάρρυνε.

    Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς προκάλεσε την οργή του αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι δεν είχε σώας τας φρένας ή ότι είχε πάρει ναρκωτικά.

    Ενημερώθηκε η αστυνομία από πολίτες πως ένας νεαρός οπλισμένος με μαχαίρια βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και ένα περιπολικό με αστυνομικούς έφτασε Northcote Plaza Shopping Centre οι οποίοι, όπως λένε, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν αλλά μάταια.

    Ο 15χρονος έτρεξε προς το διπλανό πάρκο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τους αστυνομικούς με τα μαχαίρια που κρατούσε.

    Οι αστυνομικοί, ανάμεσά τους δυο γυναίκες, φέρονται να έριξαν μια προειδοποιητική βολή και στη συνέχεια «φοβούμενοι ότι απειλείται η ζωή τους» από απόσταση περίπου 14 μέτρων πυροβόλησαν και σκότωσαν το παιδί.

    Ήδη ξεκίνησε ιατροδικαστική έρευνα για να εξακριβωθούν οι πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 15χρονου.

    Ο αξιωματούχος της αστυνομίας της Βικτόριας, Τιμ Καρτράιτ, έκανε λόγο για «απίστευτη τραγωδία» αλλά υπερασπίστηκε τις ενέργειες των αστυνομικών.

    «Κανείς δεν χαίρεται να πυροβολεί έναν πολίτη. Δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αμυνθούν αφού οι προσπάθειες να τον ακινητοποιήσουν με σπρέϊ πιπεριάς απέτυχαν» είπε και συνέχισε: «Ένας αστυνομικός πραγματικά κινδύνευε και πυροβόλησε για να αμυνθεί και οι άλλοι έριξαν για να τον βοηθήσουν. Δεν είχαν άλλη επιλογή. Εξάλλου θα αποφανθεί και ο ιατροδικαστής αν ενήργησαν σωστά».

    Ο διακεκριμένος νομικός Τζούλιαν Μπερνσάιντ, πρώην πρόεδρος της οργάνωσης δικαιωμάτων του πολίτη Liberty Victoria επέκρινε τους χειρισμούς της αστυνομίας.

    «Από τη μια έχουμε έναν νέο με μαχαίρια που απειλεί και από την άλλη τρεις αστυνομικούς με πιστόλια που τον γαζώνουν. Νομίζω πως ήταν μια άνιση μάχη και η αντίδραση της αστυνομίας υπερβολική» είπε και πρόσθεσε: «Στη χειρότερη περίπτωση ένας αστυνομικός θα μπορούσε να τραυματίσει το 15χρονο στο πόδι ή στο χέρι. Τρεις αστυνομικοί να ανοίξουν πυρ σε έναν 15χρονο είναι υπερβολικό» είπε.

    Ορισμένοι μάρτυρες υποστήριξαν ότι το παιδί ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έδειχνε σαν να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αυστραλοί κληρικοί, νομικοί, ακαδημαϊκοί και φιλανθρωπικές οργανώσεις απαιτούν να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανακαλύψαμε πάλι με τον Κούγια τον τροχό!

    Πριν από μερικά χρόνια πηδούσε τα κάγκελα του ALTER και είχε γίνει σούργελο στις τηλεοράσεις.

    Το δόγμα Κούγια "αυτοδικώ όταν θίγομαι" το ξεχάσαμε.

    Αλλά ποια είμαι εγώ να κρίνω έναν διαπρεπή συνταγματολόγο; Φευ!

    Ίσως τελικά ο Κούγιας να μην είναι και κολλητός του Θεού, όταν έλεγε ότι "τη σφαίρα, δυστυχώς ο Θεός την έστειλε στον άτυχο 16άχρονο".
    Ή μήπως όχι; Μπερδεύομαι με τα πράματα του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ pølsemannen
    Είσαι πολύ παιγνιδιάρης, τελικά!
    Κείμενο εξαιρετικό και τα λινκ επιλεγμένα ένα πρός ένα!
    Έτσι που κάνοντας την περιήγηση, πήγαινα από το ένα στο άλλο και έφερνα βόλτες γύρω από τον.... εαυτό μου!
    Βζντούπ...και κάτω :)

    Άντε πάλι από την αρχή και καταλήγω μέσω εσού στο Ζαφώδ!
    Βζντουπ...και κάτω!

    Άντε πάλι, μέσω εσού στον Hades, από εκεί αυτός σε μένα, εγώ στην Αστερόεσσα
    και αυτή σε σένα!
    ΒΖΝΤΟΥΠ και κάτω !!!!

    Παμπόνηρε βίκινγκ, με ζάλισες...
    Κεντρική ιδέα???

    Βζντουππ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έξεστιν τω Κούγια ασχημονείν. Τι άλλο να πω; Με καλύπτεις κι έχω ήδη τοποθετηθεί κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ γκασταρμπάιντερ, ώρες-ώρες ειλικρινώς αναρωτιέμαι εάν η εν λόγω περσόνα αποτελεί υπαρκτόν πρόσωπον ή μεφιστοφελικόν ολόγραμμα το οποίο απεργάζεται την καταστροφήν των ΕΛ.
    Τους χαιρετισμούς μου στον Μπούμπη, διότι τυγχάνομε και φανατικοί φιλόζωοι σ' αυτή τη ζωή. (κάνει και ρίμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ρε παίδες relax. Ο ανάδρομος Ερμής φταίει για όλα": μπορεί άνετα να ήταν η επόμενη δήλωση του πολυνίκη δικαστηρίων Κούγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάλι τα κατάφερε ο Κούγιας να ασχολούνται όλοι με αυτόν !
    Αυτός μου θυμίζει εκείνη την Βροχοπούλου που κλαίει για τον Αλβανό για να την βγάζουν στα κανάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασχετο αλλά το αρχικό μου σχόλιο θυμήζει τρόπο έκφρασης δυσλεκτικού σκατζόχερα! Ελπίζω να βγάλατε νόημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γκάηζ, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά ο χρόνος δεν αφθονεί..

    @ Κυριάκος

    Ευχαριστώ! Έβαλα σχετικό λινκ στο άρθρο. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές...

    @ _ST_

    Εξοστρακίστηκε η γόβα στιλέτο!

    Το "1984" ήταν χθες. Τώρα θέλει δουλειά...

    @ ATHENA

    Ευχαριστώ, επόμενο είναι τόση δημοσιότητα... και για ένα πρεζόνι της δημοσιότητας, ακόμα περισσότερο...

    @ N.Ago

    Συμφορά μεγάλη! Μπήκαν οι οχτροί στην Πετρούπολη!

    @ apos

    Σας ασπάζεται αυτός και τα κάμποσα τέκνα του!

    @ hnioxos

    Δέστε εδώ.

    Τηλεοπτικώς τα γεγονότα είχαν σαφώς συντομότερη κάλυψη, απ' ότι σε άλλα δίκτυα. Βλέπεις εδώ η Volvo θα απολύσει 2.000 κόσμο, ποιος Σουηδός ενδιαφέρεται σοβαρά για το Ελλαδιστάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Theoprovlitos

    Αχέμ, βέβαια δεν είναι ο μόνος που έχει καπηλευθεί το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου στην διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, αλλά θα περίμενε κανείς περισσότερη αξιοπρέπεια και σεβασμό, τόσο στον νεκρό όσο και την νοημοσύνη μας...

    @ Πρόεδρον Ζαφώνιδαν

    Ορθώς επισημαίνετε!

    Μήπως όμως πληκτρολόγιον λανθάνων (ως άλλη γλώσσα λανθάνουσα) λέει την αλήθειαν;
    Δλδ, εκτός από μαλάκες μας θεωρούν και λουλούδες, ήτοι "μαλάκησες"; :-D

    @ Ανώνυμος 12 Δεκέμβριος 2008 11:16 μμ

    Μολαταύτα δεν νομίζω ότι κάποιος από τους Αυστραλούς αστυνομικούς να δήλωσε ότι έκανε ότι έκανε "για τον τσαμπουκά", σαν τον δικό μας Κάλαχαν...

    @ Αστερόεσσα

    Κοιτάξτε, άμα δεν έχετε απ' ευθείας φαξ με τον Θεό, όπως ο Μπους και ο Κούγιας, επόμενο είναι να μπερδεύεστε... :-Ρ

    @ Σπίθας

    Πρόκειται για την συνωμοσία των περιστρεφόμενων Δερβίσηδων! (Αυτοί δεν ζαλίζονται με τίποτα και ας γυρνάνε σαν σβούρες).

    @ Ο Αιρετικός - The Heretic

    Είναι μάταιο να περιμένει κανείς από τον Κούγια να κόψει τα χούγια του...

    @ pastaflora

    Σκέφτομαι να ρωτήσω τον Λιάκουρα σχετικώς. Μήπως ο Κούγιας είναι Αρλουμπίμ;

    Ο Μπούμπης σας ευχαρισθεί και εύχεται τα καλύτερα δια την νεογέννητη κόρη σας! :)))

    @ hackaday

    Και γιατί όχι; Εγώ σου λέω ότι θα γινόταν και πιστευτός από πάνω...

    @ αθεόφοβος

    Α μη το λέτε, το Κούγια δεν κλαίει.
    Μόνο κάνα τσαμπουκά με τις Βαλλιανάτοι και τις μάντρες του Άλτερ κάνει... :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ pølsemannen

    Δερβίσης για χάρη σου :)
    Θέλω χανουμάκια δίπλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλέ μου άνθρωπε Pölse!

    Καλησπέρα!..
    Όλα καλά;;

    δ.σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσο για το σιχαμέρο υποκείμενο που λέγεται Κούγιας, κάλα του κάνανε. Και το σπίτι να του κάψουνε, και το γράφειο, και το ρευστό να του το πάρει η πρωήν συζύγος και να πάθει AIDS, συφίλη, νόσο των πουλέρικων,χολέρα, καρκινο του οισόφαγου, exploding dog syndrome, πάραλυση (να δούμε πως θα μας ξεφύγεις πηδώντας μάντρες μάλακα). Αγάπητε Κούγια μην ανησήχειτε που γινάτε persona non grata ανάμεσα μας. Απλά μην τύχον κυκλοφορήσετε κάπου κόντα στην Παντείο αυτές τις μέρες, γίατι εχούμε συννενοήθει οι φοιτήτες να σας πλάκωσουμε στις φάπες αν σας δούμε (και δεν είμαστε κομμάτοσκυλα). Επίσης αν τύχον σας πετύχουμε κάπου, να προσέχετε αν χρησιμόποιησετε τον trademark σας τρόπο διαφυγής/εισβόλης γίατι μπόρει να γίνει ατύχημα και κατάλαθος να σας σφηνώθει ένα σιδέρο ξερέτε-που και να νοίωσετε την "εκφύλη απόλαυση" όπως θα ελέγε και ο ομόιδεατης σας Πλεύρης. Και θα κάνετε και καρίερα στην οδοποία.
    Κουγίες Κουφάλες Ερχονταί Κρεμάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Κουγιας ειναι αποδειξη 1) ειτε οτι δεν υπαρχει Θεος 2) ειτε Ο Αντιχριστος ειναι αναμεσα μας και γεννοβολα

    Νομιζω οτι με το ...τεραστιο αναστημα του και την μυικη του δυναμη (την οποια εχει αποδειξει αλλωστε) θα ηταν ικανος ντραμμερ στο συγκροτημα "Να-ζι κανεις ή να-μην-ζι" (Εmo-Βλακ-Metal) με τον Πλευρη μανατζερ (γλυκια μου αλεξις...) και πνευματικο καθοδηγητη.
    Πως κρινετε την πρωτοβουλια μας να πετροβολήσουμε τον Κουγια εμεις τα παιδια της Παντειου γεροντα Polsemammen (+ευλογησον+)? Τα Νεφελιμ θα μας μαστιγωνουν στα βαθη της κουφαλας γης? Αν ναι για ποσο? Ειναι αμαρτια να σκοτωσει κανεις καποιον ΤΟΟΟΣΟΟΟ Μαλακα?

    KougiasCrucifier ή αλλιως DennisV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε τι θα γίνει μ΄αυτόν;
    Εδώ και χρόνια μας ταλαιπωρεί.
    Κάθε μέρα όλο και κάτι θα βρεί να βγεί στο προσκήνιο.
    Ατίθασο νιάτο το θηρίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξανάρθα γιατί μ΄έστειλε εδώ ο τρισμέγιστος προφήτης Εσταρινάκης!
    Ο χορός των δερβίσηδων συνεχίζεται.
    Τώρα πρέπει να ξαναπάω από σένα στο
    Ζαφώδ!!

    Θα γίνω..βζντουπ!!
    Δε τα βγάζω πέρα με τον πρόεδρο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ δυνατό ποστ. Μου αρέσει που με χιουμοριστικό τρόπο σφάζεις όχι με το βαμβάκι αλλά με το τσεκούρι των βίκινγκς.

    Mina Röde Orm!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Σπίθας

    Συνωμοσία των δερβίσιδων παιδί μου...

    παλιοθολοκουλτουριάρηδες...

    Δεν αφήνουν έναν σκληρό άνδρα να βγάλει το ψωμίν του και τας σοκοφρέτας των τέκνων του χωρίς να τον προγκήξουν...

    @ δ.σ

    Όλα πρίμα αγαπητέ φρουρέ της Χάλαντ, όλα πρίμα!

    Καλημέρα! :)

    @ DennisV

    Προφανώς κάποιος άνευ προστάτου δεν θα τολμούσε να κάνει τέτοιες ταρζανιές, όπως αυτές που κάμει ο γίγας της Πετρουπόλεως. Άρα υπάρχουν προστάτες του Κούγια και ναι, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

    Προσέξτε διότι τα Αρλουμπίμ παραμονεύουν!

    @ doctor

    Βίκινγκς, Βίκινγκς τρομεροί, τρέμει η θάλασσα και η γη!

    (Μη νομίζεις από το Αστερίξ το πήρα) :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Γίγας της Πετρούπολης ψηφίζει Κωλομπαρίδη?
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...