Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Εμείς αγάπη μου ψηφίζουμε μόνο Κωλομπαρίδη!

Μέσα στο γενικό μπάχαλο που προέκυψε με αφορμή την δολοφονία του 15χρονου από τον ακατάλληλο για το σώμα της αστυνομίας ειδικό φρουρό, έπεσε και η πρόταση για ψήφο στα 16 από τον Αλέκο Jr.

Πραγματικά εκπλήσσομαι από την άγνοια κινδύνου που έχει ο εν λόγω πολιτικός ηγέτης (ποιος;). Διότι πέρα από τα όποια ιδεολογικά ή "ιδεολογικά" κίνητρα, κάθε ηγέτης πρέπει να μεριμνά δια την ευδοκίμησιν και την μακροημέρευσιν του πολιτικού του σχηματισμού, τάζοντας γιοφύρια, ποτάμια, ρουσφέτια, ή έστω ένα εναλλακτικό λάιφστάϋλ (γουάου!).

'Ετσι έταξε ψήφο στα 16 θέλοντας να δελεάσει τους νέοι ΕΛ ψηφοφόροι της Ελλαδομαρκίας της μεγαλύτερης αποικίας του αστρικού συστήματος του Σειρίου στον πλανήτη Γαία. (Κατά το Δανιμαρκία, είμαι μισός Βίκινγκ και το λογισμικό μου έχει τα ανάλογα μπάγκζ, ήντα να κάμνω ο καψερός;)

Ρηάλιτυ τσεκ αναφορικά με την κοινωνία της Ελλαδομαρκίας:

Οι Ελλαδένσκοι σε ποσοστό 85 - 90 % έχουν τον ίδιο δεσμό με τα πολιτικά κόμματα που ψηφίζουν με αυτόν που έχουν με τας κλωτσοσκουφικάς ομάδας που υποστηρίζουν. Ήτοι τι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, τι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Αυτό το γεγονός συνεπάγεται ότι οι οικογένειες των Ελλαδένσκων άπαξ και γίνουν λήπτες πενιχρού ρουσφετίου υπό ευκλεούς Μαυρογιαλουροειδούς ρήτορος, π.χ. διορισμό στην τράπεζα, ευνοϊκή μετάθεση στο ένδοξον στράτευμα, ποτάμι, γιοφύρι, κολλάνε ωσάν βδέλαι στο εν λόγω πολιτικόν μόρφωμα. Έτσι προκύπτουν και δηλώσεις του τύπου "Εμείς αγάπη μου ψηφίζουμε μόνο Κωλομπαρίδη!" όπως φαίνεται και στον τίτλον.

Συνεπώς μην έχετε τη εσφαλμένην εντύπωσιν ότι τα εξεγερμένα νιάτα θα έχουν συμπεριφορά πολύ διαφορετική των γονιών τους, άσχετα αν μερικοί μπορεί να δουλεύουν πακετάδες, όντας κάτοχοι μάστερ στην υδάτινη βιολογία(*) και τριών ξένων γλωσσών.
Τουλάχιστον το 85% των νοματαίων μεγαλώνοντας θα γίνουν ίδιοι μούχλες (εάν δεν είναι ήδη) με τους γονείς τους και τα σκυλιά δεμένα.

Μην λησμονήσω: Εάν έχεις σπουδάς και εις το εξωτερικόν και ΔΕΝ έχεις "βύσματα" και "δόντια" στην Ελλάδα και ενώ είχες ευκαιρία να πιάσεις μια καλή δουλεία όξω, εσύ βλακωδώς γύρισες γιατί νοστάλγησες τους φραπέδες σαν τον Γρηγόρη Γεωργάτο (τέως του ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Παναχαϊκής και...Ίντερ) είσαι άξιος-α της τύχης σου. Τουλάχιστον το Γεωργάτο είναι εκατομμυριούχος διότι κλώτσαγε ένα φουσκωμένο πετσί.

Πραγματική εξέγερση, πραγματική επανάσταση, με αίτημα την ολοκληρωτική αλλαγή στην υπάρχουσα μούχλα θα γίνει όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι και το παρόν κρατικό μόρφωμα ή χρεοκοπήσει, διότι δεν μπορεί να παράξει αρκετό πλούτο με την μορφή προϊόντων ή υπηρεσιών, ή λιγότερο πιθανό, μετά από μια λεγόμενη "εθνική καταστροφή". Τότε ο αγανακτισμένος κόσμος θα κάψει την Εκάλη, το Μαξίμου και το "σπιτάκι" του κ. Ρουσόπουλου, όχι το περίπτερο της κερά Μαρίας και το Peugeot 106 XR του '95 που έχει ο κυρ Μπάμπης.

[Μέητζορ Απδέητ: H φωτογραφία από κάτω ανήκει σίγουρα στον Ρουσσόπουλα - Ρουσώ. Ο πενιχρός οικίσκος μπορεί να μην ανήκει σε αυτόν, αλλά στην γνωστή Ιωάννα. Ούτως ή άλλως, άμα σφίξουν πολύ οι κώλοι θα καούν οι οικίσκοι τόσο του Ρουσσώ όσο και της Ιωάννας! Ευχαριστώ τον Διόνυσο για την πληροφορία!]


Πάμε πάλι στα 16χρονα του Τσίπρεως. Είναι φαιδρό να τάζεις ψήφο στα 16χρονα ψήφο και όχι δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου όπως στα Στέητς. Δηλαδή περισσότερη υπευθυνότητα χρειάζεται η ψήφος από το να σκοτωθείς με το τουτού σου που πήρες με 102 δόσεις στην καρμανιόλα Κορίνθου - Πατρών; Μην τρελαθούμε κιόλας. Και μιλώντας για 16χρονα που θα γίνουν σαν τους μούχλες τους γονείς τους σκεφτείτε αυτό που δεν σκέφτηκε ο Τσίπρας:

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που στηρίζονται αποκλειστικά στο κληρονομικό μου χάρισμα (Είμαι θεοκόματος διατί να το κρύψομεν, ρωτήστε και τις γελαδάρισες στο Fartville toy Texas), οι "νοικοκυραίοι" κάνουν περισσότερα παιδιά ήτοι 16χρονα από τους "θολοκουλτουριάρηδες".
Ήτοι μικρούς μπαρμπα - μουχλες, ήτοι μακροπρόθεσμα ο ΣΥΝ θα πάρει τα έτσι μου προς όφελος των κομμάτων των "νοικοκυραίων". Δεν παίζουν με τα ψηφαλάκια Αλέξη. Βέβαια, μάλλον το πέταξε ποντάροντας ότι τέτοια πρόταση δεν πρόκειται να περάσει ποτέ, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να σου κάνει ρελάνς ο Γιωργάκης που έρχεται οσονούπω. Θα γεμίσει η Ελλάς ποδήλατα.
(Με χαλασμένες αλυσίδες, Ναι ξέρω είμαι κακός φρικτός και απαίσιος σαν τον Δρακουμέλ).

A! Μην ξεχάσω. Ρησπέκτ σε αυτούς που οργάνωσαν το κάζο που έπαθε η ΝΕΤ στο δελτίο της. Άσχετα με το αν συμφωνεί κανείς ή όχι, θα πρέπει να παραδεχτεί ότι αυτή η ενέργεια είχε μεγαλύτερο αποτέλεσμα από όλες τις ειρηνικές πορείες μαζί, και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Εντάξει τσαντίστικε ο πρόεδρας της ΕΡΤ άλλα δεδομένου του μισθού του, ας μην κλαίγεται.
Άλλων τα άντερα γίνονται καντηλίτσα για πολύ λιγότερα χρήματα.
Και στην τελική εμείς πληρώνουμε τον μισθό του, αναμεσά τους και οι εν λόγω καταληψίες!



Α και μια που τ' αναφέραμε, μην νομίσετε ότι οι Σουηδοί δεν πληρώνουν δια την ντελεόρασιν των. Μπορεί να μην πληρώνουν στον λογαριασμό του ηλεκτρικού (που από τότε που απορρυθμίστηκε η αγορά και μπήκαν μέσα οι ιδιωτικοί παροχοί πήρε την ανηφόρα άσχημα), αλλά πληρώνουν εάν έχουν στην ΚΑΤΟΧΗ τους τηλεόραση. Και μετά έχει πολύ πλάκα που βάζουν διαφημίσεις και παρακαλούν τους κατοίκους των γκέτο των μεταναστών όπως το Rinkeby, την Tensta, ή το Rosengård, που βλέπουν κατά βάση δορυφορική να πληρώσουν!

(*) Παρένθεσις: Δια να μην νομίσετε ότι η Svea Rike είναι ο επί γης παράδεισος, αναφέρω εδώ περιστατικό που είχε δείξει η Σουηδική τηλεόρασις στην εκπομπή FAKTUM (Fuck - tumm στα μάγκικα),προ τριετίας, όπου μια marin biolog (Υδροβιολόγος;) με μεταπτυχιακά στην Φλόριδα, δεν έβρισκε δουλειά στην Σουηδία όπου γύρισε, πάρα την πρόταση που της έγινε να εργαστεί στις ΗΠΑ. Στη Σουηδία οδηγούσε φορτηγό παγωτατζήδικο και έψαχνε δεύτερη δουλειά σαν λουκανικοπώλισα γιατί δεν έβγαινε οικονομικώς.
Εγώ δεν την προσέλαβα στο λουκανικάδικό μου γιατί δεν με εντυπωσίασε το βιογραφικό της. Καλά το τελευταίο είναι μούσι, πλάκα σας κάνω. Τελικά το κορίτσι και δουλειά βρήκε και γκόμενο. Τι σου κάνει το γυαλί ε;

41 σχόλια:

  1. Μα στάλεγα εγώ:
    Μη τα παιδιά, τζζζζ...θα καείς!

    Να σπίτι και νοικοκυραίος!
    Ο "γιός του ταχυδρόμου!

    Αυτά είναι παιδιά, πάλεψαν δούλεψαν και Εφραίνονται τους κόπους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την τηλεόραση.. μού θύμισες το TV license στην Αγγλία: μας κυνηγούσαν να πληρώσουμε τον φόρο, αν είχαμε συσκευή... χε χε
    Μία απορία, ω ένδοξε: άκουσες αν είπε τίποτις ο Αλέξης (Τσίπρας) για συναινετικό σεξ στα 14? Τηρουμένων των αναλογιών, αν είναι να ψηφίζεις στα 16, στα 14 είσαι σε θέση να το πάρεις το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κλάψω τώρα!
    Γιατί καλά ήμην στη Δανιμαρκία η καψερή.
    Αλλά ηράσθην θολοκουλτουριάρη.
    Η τραγωδία είναι ότι δεν πίνει καν φραπέ, αλλά Λουμίδη!

    Γιατρέ μου, σώζομαι ή να αγοράσω κι άλλα μέτρα πλερέζας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά καλώς πήγαν στη ΝΕΤ.
    Ο πρόεδρος τι θέλεις να κάνει;

    Αλλά στα άλλα κανάλια φαντάζομαι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
    Στην "ελεύθερη" τηλεόραση θα έχουνε σεκιούριτι!
    Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Σπίθας

    Άμα είσαι θεούσος (Εφραιμικός) κονομάς!
    (Ούτε ο Ροναλδίνιο τέτοιο σπίτι).

    Και η ΕΡΤ σεκιούριτυ έχει, αλλά στο πιο χύμα, ασορτί με την όλη ατμόσφαιρα!

    @ apos

    Αυτό νομίζω θα είναι το επόμενο στάδιο για να έρθουμε πιο κοντά στους συμπολίτες μας Ρομά που παντρευονται στα 12 (ίσως και στα 11).

    @ Αστερόεσσα

    Αχ, αυτή η θολοκουλτούρα είναι η μεγάλη πληγή του έθνους μας!

    (Αν δεν το γυρίσει σύντομα στο φραπόγαλο αγοράστε πλερέζες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή σαν τα ντολμαδάκια:)
    Σεκιούριτι "γιαλατζί"...
    Όλα γιαλατζί γίνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και οι Οικολόγοι-Πράσινοι έταξαν ψήφο στα 16. Μιλάμε για πρόταση επιπέδου Αϊνστάιν...

    Όσο για τα παιδιά που μπούκαραν στην ΕΡΤ, αποκλείεται να μην είχαν βοήθεια εκ των έσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι μόνο το ρουσφέτι, αγαπητέ Κάρολε.
    Υπάρχει και το συναίσθημα στον καθαρόαιμο ΕΛ. Να μη τιμά την αναντάν παπαντάν προτίμηση των προγόνων του; τσ τσ τσ...
    (πιο εύκολα αλλάζει ομάδα -και αίματος άμα λάχει- παρά κόμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Σπίθας

    Πρόκειται για επίδραση της Πολίτικης κουζίνας!

    @ cyrus

    Βάζω στοίχημα οποιαδήποτε προεξοχή του σώματός μου, ότι είχαν τουλάχιστον εσωτερική πληροφόρηση!

    @ Rodia

    Είδες βρε παιδί μου εμείς οι ψυχοπονιάρηδες; Πάντα συναισθηματικοί... :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς και δεν πρότεινε ανώτατο όριο ηλικίας ψήφου, ας πούμε γύρω στα 70;;; Μάνι μάνι θα έφευγε ένα 10% από τη ΝΔ και ένα 30% από το ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώ, πώ ούτε στο Holywood δεν έχουν τέτειες βίλες!
    Αυτή είναι η μία απο τις 3 κατοικίες ε;

    Καλά μου έλεγε ένας μπάρμπας μου να γίνω δημοσιογράφος και...ΝΔ αλλά δεν τον άκουσα και βρέθηκα... μετανάστης! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ένα ωραίο είπε χτές το βράδυ ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του για το σκηνικό με την παρέμβαση των παιδιών στην ΕΡΤ όταν είπε οτι έχουν δικαίωμα οι πολίτες να παρεμβαίνουν και να ακούγεται η άποψη τους, ιδίως όταν πληρώνουμε την ΕΡΤ, και όχι να χαρακτηρίζεται πραξικοπηματική η παρέμβαση όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και γαμώ τα ποστ! Ο κωλομπαρίδης και ο κάθε κωλομπαρίδης ΟΣΦΠ-ΠΑΟ κτλ είναι από τις μεγάλες άγκυρες.

    Μεταξύ μας το ντου που έκαναν τα παιδιά το διασκέδασα, αν και έχω μια απορία: αφού τους κόψανε στην ΝΕΤ γιατί τους έπαιζαν μετά στα δελτία και στις εκπομπές; Τόσο πολύ είμαστε εθισμένοι στις επαναλήψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Zaphod
    Μια τέτοια ενέργεια που διακόπτει τη ροή ενός προγράμματος είναι είδηση που φέρνει τηλεθέαση. Είναι κάτι το αναπάντεχο που εμπεριέχει τον αιφνιδιασμό σε κάτι συνεχές και επαναλήψιμο και αυτο εξιτάρει τον τηλεθεατή που ζεί μες τη πλήξη της καθημερινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πράσινε κουκουλοφόρε σουηδέ,

    μΕ έκανες (ακόμη πιο) μαύρη την καρδιά με αυτό το είμαι 'αξιας της τύχης μου' που γύρισα, όχι πως δεν το έχουμε καταλάβει βεβαίως βεβαίως, αλλά τουλάχιστον γέλασα με όλα τ 'άλλα, και συγκινήθηκα με την ιστορία της υδάτινης βιολόγας κοπελιάς που δεν μπορούσε για κανα τρίμηνο φαίνεται να βρει δουλειά αλλά και πάλι κάτι βρήκε να κάνει, αλλά εδώ μου λες βρήκε και γαμπρό και δουλειά, οι θ'κες μας βέβαια το γυαλί το χρησιμοποιούν μόνο για να μην τα βρουν αυτά, άλλο που θεωρούμε τους εαυτούς μας πιο νοικοκυραίους από τους ανοιχτόμυαλους σουηδούς και σύμφωνα με αυτό το παράδοξο που ζούμε συμφωνώ απόλυτα και για το ποιά θα είναι η εκλογική συμπεριφόρα μεγάλου μέρους των εξεγερμένων νιάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. α ναι, ξέχασα


    *ανοιχτόμυαλος (gr) - αυτός που το χει χαμένο, αντί δηλαδή ν ανοίξει τα μάτια του για να δει το πασιφανές στη συμπεριφορά που πρέπει να έχει κανείς για να πετύχει, δες λαμογιά, βόλεμα, ρουσφέτι, κτλ, αυτός ανοίγει το μυαλό και όλη η κοινωνία μετά χάνει τον μπούσουλα και αποπροσανατολίζεται από το κοινό όραμα πατρίδα - χ.ο. - οικογένεια, που οκ μόνο όραμα είναι, εδώ χαμός γίνεται, πλάκα πλάκα λαοί που δεν έχουν τέτοια οράματα πιο πολύ το ζουν αυτό το πατρίδα - παράδοση, α ρε τι αποσυντονισμό πάθαμε, i cannot exactly put my finger on things anymore που λένε και στο χωριό μου αλλά πιστεύω με νοάς, πάραταυτα i shut up now

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ ellinaki

    Και βάλε... Αλλά πρέπει να έχουμε σεβασμό στα τιμημένα γηρατειά, διότι κάποτε και εμείς θα φτάσουμε εκεί και θα ψηφίζουμε τον γιο του Καρατζαφύρερ :-P

    @ ipodcrates

    Και κολλητάρι του Εφραίμ! Χωρίς Εφραίμ νιξ φωλίτσα! :-D

    @ nikosm

    Καλώς ήλθες!

    Ορθώς επισημαίνει ο Λαζό στο συγκεκριμένο.

    @ Zaphod

    Θέλαν να δείξουν την έλλειψη σεβασμού που είχαν τα κωλοπαίδια στην τηλεόραση του Λαού. :-P

    @ trol

    Τι τρεις μήνες καλέ, το κορίτσι έλιωσε να πουλά παγωτά στις γειτονιές! :-D

    Πάντως εδώ στην Ελλαδομαρκία, αν δεν έχεις βύσματα και δεν είσαι και αρκετά λαμόγιο, δεν γίνεσαι σωστός ΕΛ - Χ.Ο.! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλώς σε βρήκα pølsemannen :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηθικο Διδαγμα: Φυγετε απο την Ελλαδα και αφηστε την στους ΕΛ-ληνες.
    Για το δικαιωμα ψηφου στα 16 δεν το σκεφτηκα πως θα βοηθησει τα μεγαλα κομματα. Αλλα αν κρινω απο το χειροκροτημα που εφαγε η ΔΑΠαρα στην Γενικη Συνελευση της Παντειου (την οποια ειχα την ατυχια να παρακολυθησω) μαλλον εχετε δικιο αγαπητε Polsemannen. Συριζαιοι ερασιτεχναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μη λες τέτοια και μόλις ξεκίνησα την διεθνή μου καριέρα σκεφτόμενος τη μέρα της θριαμβευτικής μου επιστροφής.
    Να σου πω κάτι άλλο. Πού θα ψηφίσουμε οι ΈΛληνες της Σουηδίας τώρα που θα γίνουν εκλογές? (τώρα που θα γίνει τί?! αχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ
    ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΑΙΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!

    ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟς Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ...

    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 16ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ 18ΑΡΗ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΠΕΠ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ, ΜΙΣΗ, ΔΙΠΛΗ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόσο εύκολο είναι έντιμοι σαν εσένα και τον Σπίθα να πέσετε θύματα μάλλον πασόκικης προβοκάτσιας. Το σπίτάκι που φαίνεται στη φωτό με την ενσωματωμένη φωτό είναι της Γιάννας στης Φιλοθέη και όχι του Ρουσσώ στο Καπανδρίτι. Καμμία σχέση. Τόχουν πάρει από ιστολόγιο του Απρίλη 08, θα τή βρώ τη φωτό την είχα δεί χωρίς την ενσωματομένη φωτό. Το πραγματικό σπίτι του Ρουσσώ έχει φωτογραφηθεί από Πρώτο Θέμα και Real News επαναλαμβάνω ουτε τόσα τμ ουτε εξώστες ούτε πισίνα μικτή (μέσα-έξω)και έχει ελιές και αμπέλια να τα χαίρεται ο άνθρωπος όχι φοίνικες!
    Οσο για την πνευματικότητα έγω τουχω πεί και χειρότερα, οι θεομπαίχτες είναι παντού ακόμα και μέσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η πηγή της φωτό χωρίς την παραποίηση την βρήκα είναι εδώ εδώ για τους δυσπιστους,διορθώνω ότι δεν θυμόμουνα είναι στο οικοδομικό τετράγωνο της Αγγελοπούλου και ανήκει σε κάποιον Καπγουελ ή Κάριγκτον.
    Βάλτε στο Google σπίτι Ρουσόπουλου Καπανδρίτι και θα βρείτε μόνοι σας τι παραποιηση έχει πέσει και από ποιούς.
    Πότε θα μάθουμε να μιλάμε για τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί μπρε δεν την επροσέλαβες την κοπέλα;

    Το βιογραφικό της είδες ή δεν είχε μεγάλα ...βυζιά;;;

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ DennisV

    Στη δικιά μου την Αθηναϊκή σχολή η ΔΑΠ έπαιρνε 55%-60% με κάτω τα χέρια, βέβαια πάνε κάποια χρονάκια από τότε...

    @ Neropistolero

    Ο Γιωργάκης, ο άνθρωπος που σύμφωνα με την Aftonbladet το -04 μικρός καθάριζε χέστρες στην Στοκχόλμη και μπορεί τώρα να γίνει πρωθυπουργός, θα τα κάνει όλα τζετ και οι απόδημοι Έλληνες θα ψηφίζουν μέσω του άθεου Ίδερνετ.

    @ ΑΤHENA

    Η φάση στην ΝΕΤ και πηδιώ, το πανώ στην Ακρόπολη δεν με άρεσε, όχι γιατί το ήθελα ση μπηζάκη, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε κάποια πράγματα που ανήκουν στην κληρονομιά της ανθρωπότητας.

    Ο Τσίπρας μάλλον είναι μεγαλύτερη φούσκα και από τις μετοχές στο ΧΑΑ το 1999.

    Η Δημοκρατία έχει το μειονέκτημα ότι ο ηλίθιος έχει την ίδια φωνή με τον συνετό και τελικά μάλλον δυνατότερη, διότι σε κάθε κοινωνία οι ηλίθιοι περισσεύουν.
    Όμως παραμένει η καλύτερη μορφή πολιτεύματος (η ΑΜΕΣΗ και όχι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ δημοκρατία). Και αυτό διότι η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα, οπότε οι μη δημοκρατικές λύσεις είναι εξ ορισμού διεφθαρμένες.

    Όσο για την αναρχία; Ενδιαφέρον κόνσεπτ, αλλά απαιτεί μεγάλο επίπεδο ωριμότητας από το ΣΥΝΟΛΟ του πληθυσμού (τρομακτικά δύσκολο), Άσε που ο άνθρωψ ως ζώον αγελαίον, θα βγάλει μετά από λίγο "αρχηγούς" της αγέλης, μα έτσι μα γιουβέτσι.

    @ DIONYSOS

    Πω πω, ξεφτιλίκι ρεσέ, ολόκληρος Εφραίμ και δεν μπόρεσε να του δώσει του Ρουσώ ένα σωστό σπίτι σαν αυτό της φωτογραφίας;

    Απαράδεκτον!

    Διόρθωσα σχετικώς στο ποστ. Αν ο κόμπος φτάσει στο χτένι (χρεωκοπία του κράτους), τότε θα καούν οι οικίσκοι τόσο του Ρουσώ όσο και της Ζαν ντ' Ανζελ.

    Ευχαριστώ για την διόρθωση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το σπίτι της φωτογραφίας ΔΕΝ ανήκει στους Αγγελόπουλους, είναι στο ίδιο τετράγωνο.
    Και στο λινκ του Διόνυσου λέει ότι κάποιος "φανταζεται" ότι μένει κάποιος με το όνομα Κάπγουελ (της γνωστής οικογενείας της γνωστής σαπουνόπερας "Αγία Βαρβάρα") ή Κάρινγκτον (της επίσης γνωστής οικογενείας της επίσης γνωστής σαπουνόπερας "Ντίναστι").
    Άρα το σπίτι είναι άγνωστο σε ποιον ανήκει. Μπορεί το άλλο με τις ελιές να είναι το 2ο από τα 3 φτωχικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Neropistolero

    Αν έχει "σταμπαριστεί" το πτωχικόν τσαρδάκιον σε ρεπορτάζ του "Θέματος" και της "Real News" (Όχι... της Ρεάλ Καμινίων ρε Χατζηνικολάου :-P) τότε θα υπάρχουν αξιόπιστες συντεταγμένες για να πάρουμε screenshot από το Google Earth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πελάτης μου απο το Τόκυο, επιθυμεί να ανταλλάξει για ένα μήνα το καλοκαίρι, την πολυκατοικία του στο Τόκυο,με την μονοκατοικία του κ.Ρουσσόπουλου..


    Κτηματομεσίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αδίκως καίνε και σπάνε.
    Και αυτοί την ίδια νοοτροπία έχουν.
    Αρρωστημένη νοοτροπία του βολέματος. Δε λένε τι θα χτίουν, απλά ζητούν δουλειές και λεφτά, χωρίς να λένε το πως θα γίνει αυτό. Αν τους πεις να σπυδάσουν , ή να μάθουν μία τέχνη, δε θα το κάνουν. Και με πρώτη ευκαιρία ο μπαπάς ή ο βουλευτής θα τους βολέψει. Δε φταίνε οι πολιτικοί. Φταίει η νοοτροπία μας. Όλου του λαού. Αυτό που δε μας αρέσει είναι ο εαυτός μας και ξεσπάμε στους άλλους... Τι να κάνουν οι πολιτικοί; Έτσι και τολμήσουν να κάνουν κάτι, θα ξεσηκωθεί ολόκληρος ο βολεμένος λαός και θα τους πνίξει.
    Οπότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Κτηματομεσίτης

    Δεδομένου του κόστους της γης στο Τόκιο θεωρώ ότι συμφέρει!

    @ suncitizen

    Μπα και οι πολιτικοί σαρξ εκ σαρκός των βολεψάκηδων είναι, οπότε ούτε καν θα σκεφτούν να κάνουν τίποτα.

    (Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, γι' αυτό βάζω και ποσόστωση 85% στους "ψηφοφόρους Κωλομπαρίδη" που διατρέχουν ΚΑΘΕΤΩΣ την ηλικιακή πυραμίδα δυστυχώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε παιδιά ποιανού είναι το σπίτι;
    Να το πάρω εγώ να τελειώνουμε;

    Διόνυσε, μήπως έχω δεί και πολλά για να μπορώ να τα ξεχωρίζω:):)
    Αλλά αφου το λες, εγώ σε πιστεύω.

    Κηπουρός μπορώ να γίνω εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κύριε Πολσεμάνογλου!

    Ντροπή σας σουηδοί...
    Μήν νομίζετε, επειδή ζώ στην δημοκρατική Ελλάδα, ότι δέν μαθαίνω τί συμβαίνει στήν σουηδία..
    Διαβάζω καθημερινά τα όσα συμβαίνουν σε σάς.. π.χ.:
    «81χρονος σουηδός δέν έχει δικαίωμα να ταφεί μαζύ με τίς δυό συζύγους του..»

    Άν είναι δυνατόν αυτό...
    Ρατσισμός πρώτου βαθμού..

    Τί ζητά ο Γέροντας λοιπόν;;
    Όταν πεθάνει να τόν θάψουν στόν ίδιο λάκο ,μαζύ με τίς δυό συζύγους του που απέκτησε στην μακροχρόνια ζωή του εκει στη σουηδία..
    (Μία εκ δεξιών και μία εξ ευωνύμων..)

    Τό Κύρκογκόρδςνέμντεν είπε ΟΧΙ, και η Λένστύρελσεν είπε επίσης ΟΧΙ.. (μόνο μιά γυναίκα έχει δικαίωμα να πάρει μαζύ του στη "χώρα τού τόποτα")

    Φί πώ ερ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ Σπίθας

    Εκεί κηπουρός πάει μόνο ο Νικοπολίδης! :-Ρ

    @ Ανώνυμος 22 Δεκέμβριος 2008 3:51 μμ

    Α, άκου να σε πω, δε θα το κάνουμε αμέρικαν μπαρ εδώ στο Χάλμστα, έχουμε ηθική εμείς ναουμ.

    Τι σάμπου (συμβίωσις ελευθέρα) και αηδίες και άλλα τέτοια αντίχριστα. Να το παντρευόταν το κορίτσι με πάστορα και κουμβάρο για να 'ναι όλα τζετ. (3000 σπεν μπαξίς στο πάστορα).

    Φααααν' όξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ Ανώνυμος 22 Δεκέμβριος 2008 3:51 μμ
    Διάβασα το λίνκ..

    Πολύ καλά του κάνανε του 81χρονου..
    Αυτός ο γέρος πολύ " νταρντάνος" φαίνεται. Και το Kyrkogårdsnämnden , και η Länssstyrelen πολύ φοβούνται ,πώς θα πάει και για τρίτη σύζυγο..

    Το νεκροταφείο δέν είναι παιδική χαρά..

    Svensk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ svensk

    Όχι μόνο θα παει για τρίτη, αλλά θα την στείλει και αυτήν νωρίτερα! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μην ζηλευετε γενικά τέτοια σπίτια, συνήθως το υπηρετικό προσωπικό τα χαίρεται.Και τα φαντάσματα που κουβαλάνε.... Πάντως του Ρουσσώ έχει και δενδρόσπιτο που τούτο δεν έχει, με εντυπωσίασε η εκστρατεία σπίλωσης ιδίως από τον κλάδο του, γιατί αυτή η προβοκάτσια προωθήθηκε μαζικά σε χιλιάδες email ειχε έρθει σε μένα από 2-3 γιατρούς, που σημαίνει πρακτικά ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑς.
    και να θυμάστε ότι ο Ρουσσώ μόνο κατά 3/10 χτύπησε τους νταβαντζήδες σύμφωνα με το πρόγραμμα ΝΔ στα 5 χρόνια δύναμής του, την ξεφτύλα μας.Ταχω γράψει σε άρθρο του Νοέμβρηεδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μα κύριε Πολιτσμανε μου,

    Γιατι τα βαλατε με το παλικάρι; (τον Τσιπρα εννοώ).

    Ένα ρημεϊκ του Μαυρογυαλούρου έκανε αλλα προσαρμοσμενο στην μεταμονδερνα εποχη μας. Δεν σε αρέσουν τα ρημέικ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εριστικός κι εγκάθετος ως συνήθως και κατά τα γνωστά. Ο σύντροφας Αλέξης ήτο τουναντίον μετριοπαχέστατος με τα 16 έτη. Διότι ως γνωστόν θα μπορούσε να έχει προτείνει το δικαίωμα ψήφου να αποκτούν τα βρέβη άμα τη γεννήση τους, μαζί με το προπατορικό αμάρτημα συν τα μερικές χιλιάδες ευρά εθνικό χρέος.
    Επιχειρήματα υπέρ της ψήφου από τον πρώτο μήνα ζωής:
    -κατά το παρελθόν τα βρέφη είχαν αναγκάσει ολάκερο Ηρώδη να τα κυνηγήσει
    -από το ίδιο γεγονός προκύπτει ότι ήταν εντόνως πολιτικοποιημένα (αντιβασιλικά γαρ)
    -θείο βρέφος συμμετείχε επί σειρά ετών στις διάφορες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (Λαλιώτης)
    -ο Κοσκωτάς μετέφερε τα δισ σε πάμπερς
    Γενικά τα βρέφη στην Ελλάδα έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά έως και για την διακυβέρνηση του τόπου, τουτέστιν ο σύντροφας Αλέξης επέδειξε μετριοθεια, σύνεση και πολιτικό σθένος, πέραν από τις μαλακίες με τις οποίες μας έχει φλομώσει άπαντες εδώ και μέρες δηλαδή, των οποίων η κορυφαία (που ήταν και επιπέδου φασιστικών καθεστώτων κιόλας) για περίπτωση που δεν άκουσες ήταν η εξής: "καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, ή έστω αν όχι όλες, κάποιες. Αν δεν το κάνει θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα στη δημοκρατική έξοδο" (εννοώντας εκλογές). Γελούν και τα μουστάκια του Χίτλερ. Να κάνουμε κι εμείς ένα κόμμα που να ζητάει τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας, την ελεύθερη διακίνηση ηρωϊνης και τις δημόσιες εκτελέσεις κάθε 12 του μηνός και να απαιτούμε να κάνει εκλογές η κυβέρνηση αν δεν τις δεχθεί...

    Επίσης, αναφορικά με τις οικογενειακές ψήφους που θίγεις, δεν μπορώ να σε καταλάβω: από την στιγμή που ο παπούς μου ψήφιζε Σκορδοπούτσογλου και το ίδιο πράτει και ο πατέρας μου, διατί να μην τονέ ψηφίσω κι εγώ; Οι μεγάλοι ξέρουν καλύτερα. Άρα ποιο το πρόβλημα; Αι απόψες σου, αγαπητέ polse, είναι ύποπτες και πιθανώς εθνικώς επικίνδυνες... Άσε που με το μισό-Βίκινγκ που αναφέρεις, σε βλέπω σύντομα να σε περιλαμβάνει το ΛΑΟΣ.. :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ Theoprovlitos

    Άμα υποσχόταν ποτάμια (με μέλι και γάλα όπως στον παράδεισο των μωαμεθανών :-Ρ) θα το έβλεπα αλλιώς... Πάντως έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα για να ωριμάσει πολιτικά...

    @ Hades

    Να 'μαστε καλά και το 2009 αδελφέ να ψηφίζουμε Σκορδοπούτσογλου και Κωλομπαρίδη!

    Πρέπει να σκεφτούμε τα αιτήματα που θα θέσει ο νέος μας πολιτικός σχηματισμός, ωστε άμα τα απορρίψει η κουφάλα η κυβέρνηση να τους αποκαλέσουμε ναζί, (εκτός από ανίκανους τεμπελχανάδες και λαμογιάρες που είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...