Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Αίπσηλων®

Πραγματικά, η ανθρώπινη βλακεία μπορεί να είναι εκνευριστική, αλλά ενίοτε και διασκεδαστική. Τις 4 Δεκεμβρίου του 2007 είχα ανεβάσει υποτιτλισμένα στο YouTube τέσσερα κλιπ από το ρεπορτάζ (αρκετά εμπαθές) του Bo Holmström αναφορικά με την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα.

Στόχος φυσικά να δουν οι Έλληνες αναγνώστες του ιστολογίου, τι σερβίρεται κει παν’ για την κατάσταση δω’ κατ’.

Τις προάλλες έλαβα το παρακάτω σχόλιο στο πρώτο βίδεο από κάποιον Ανδρομέδιο ή Σειριανό πιθανώς, μάλλον γεννημένο το 1980.

Απολαύστε υπεύθυνα:

«EPSILON80
fuck of.take all the immigrants to sweeden Mr Human.Greece isnt toilet.We are an ancient nation.You have no history .take all the immigrants there to be one with you.»

Ξεκουράζω την κάσα μου. (I rest my case).

Το βίδεο ακολουθεί από κάτω. Η playlist με τα τέσσερα βίδεα εδώ.

10 σχόλια:

  1. Έλα μωρέ αδερφάκι μου τώρα. Πώς κάν'ς έτσ';

    Εγώ δεν είδα καμιά κακομεταχείριση. Στον καταυλισμό είχανε κότες (δηλαδή φαΐ), ένα ρεματάκι (δηλαδή νερό), και καλαμιές (δηλαδή φύση).

    Άσε που αν προσέξεις κάποιοι από αυτοί είχαν και ιστιοπλοϊκά στη μαρίνα.

    P.S. Δεν σχολιάζω το έποc του ΑΙ80!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου έχει πει κανείς ότι σταμάτησαν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων;
    Διότι εμείς έχουμε εις την κατοχή μας το πιστοποιητικό γνησιότητας ενδόξου παρελθόντος που το λεηλατήσαμε από ένα παλιό πολιτισμό που υποτίθεται ότι έχουμε σχέση με αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκουράζεις τη βαλίτσα σου εννοείς ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικώς θεωρώ ότι έχει δίκιο και οδύρεται ο άνθρωψ. Εξάλλου, μετανάστες είναι μόνο οι ρωσίδες, οι ουκρανίδες και οι σουηδέζες. Τους άλλους τι τους θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε διαφωνώ ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι χάλια αλλά βλέπω και μια φανερή εμπάθεια κατά της Ελλάδας από το Σουηδό δημοσιογράφο. Και επειδή τυγχάνει να ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί ο νεοναζισμός καλά κρατεί και στη Σουηδία. Πάντως είναι αλήθεια ότι η Σουηδία δεν είναι τόσο άνετη όσο παλιά. Απ' ότι μου είπαν κάποιο Σουηδοί στη Στοκχόλμη αυτό έγινε γιατί πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες γεννοβολάνε αβέρτα και ζούνε με τα επιδόματα. Δε χρειάστηκε να δουλέψουν. Να αναφέρουμε και το άλλο. Στη γεννέτειρα μου το Enkopig απαγορεύεται να πηγαίνουν μουσουλμάνες με τις μπούργκες γιατί εμγανίστηκαν πολλά περιστατικά κλοπών. Έραβαν μέσα τεράστιες τσέπες και άδειαζαν τα ράφια. Έτσι οι Σουηδοί έβαλαν φραγή στο συγκεκριμένο dress code. Αν γίνει αυτό στην Ελλάδα οι Σουηδοί θα μας κατηγορήσουν ως ρατσιστές ενώ τα δικά τους τα θάβουν. Είναι γεγονός ότι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι δε συμπαθούνε την Ελλάδα ανέκαθεν. Σε αυτό δε χωράει αμφιβολία. Δε λέω ότι δεν είμαστε τομάρια αλλά και οι υπόλοιποι δεν είναι καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ellinaki

    Νισάφι πια με την αχαριστία!

    @ tiktos

    Ξέχασες το πιστοποιητικό για το Ιχώρ μας. :-Ρ

    @ An-Lu

    Έσκασε πια με τόσα που κουβαλούσε!

    @ Hades

    Έλα ντε. Είναι κακoμούτσουνοι.

    @ hackaday

    Ο κυρ Μπούσε ηθελημένα το παρατραβά, φαίνεται ειδικά στο κλείσιμο του 4ου βίδεου. Από κει και πέρα σίγουρα και για τους Σουηδούς ισχύει το «τα δικά μας, δικά μας και τα δικά σας δικά μας». Από την στιγμή που οι Sverigedemokraterna παίρνουν μέχρι και 7% στις δημοσκοπήσεις, καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι τρέχει. Τώρα αναφορικά με τα επιδόματα και την εκμετάλλευση τους, άσε πονεμένη ιστορία. Μάλλον περισσότερο μοιάζει με προσπάθεια εξαγοράς ψήφων από τους nysvenskar από το (s) κατά βάση, παρά ότι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέει εις την άπταιστον ιγκλιτερική ο εψίλωνας "Η Ελλάς γαρ ου τουαλέτ εστί"... χμ, εγώ αν ήμουν εσύ θα του απαντούσα "Και τότε πως βρέθηκες εσύ εδώ, εψιλώνα λεβέντη;"


    Για σου πελσεμάνε!!! -)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ marianefeli

    Έχετε απόλυτον δίκαιον. Εμένα αυτό το "Mr Human" με έστειλε αδιάβαστο...

    Καλώς ήλθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχαχαχα! Που τους βρίσκεις αυτούς τους τύπους;
    Δεν έχετε ιστορία, άρα πάρτε εσείς τους πρόσφυγες!
    "Μα, άμα τους πάρουμε, πως θα αποκτήσουμε ιστορία και εμείς οι Σουηδοί;" Έτσι θα τον αποστόμωνα!

    (Μπατ, ιφ ουι τεηκ δεμ, χαου αρ ουι γκοουινγκ του ταηκ σομ χιστορυ ας σουήδισ;)

    Για το βίντεο: σύμφωνα με τον κανονισμό περί ασύλου, η Σουηδία είναι υποχρεωμένη να αποστέλλει πρόσφυγες στη χώρα πρώτης υποδοχής αφού μια μόνο αίτηση ασύλου νοείται εντός ΕΕ. Αλλά, και μόνο το ότι βρέθηκαν Άνθρωποι να πουν το αυτονόητο (ότι δεν πρέπει να επαναπροωθούνται πρόσφυγες στην Ελλάδα - μη ευρωπαϊκή χώρα), θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις όσους ΕΛληνες μπορούν ακόμα να σκεφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ undantag

    Προτείνω να γίνεται αποδοχή προσφύγων MONO από χώρες με ΠΛOYΣIA ιστορία (Kίνα, Iνδία). ΌXI στην πλέμπα. NAI στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...