Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Έρχεται το τέλος. (Tίτλος πιασάρικος και επικοινωνιακός)


…ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται για πολλά πράγματα στον ομφαλό της γης που καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι (λέγε με ATHENS 2004) με δανεικά τα τελευταία χρόνια της πλαστικοποιημένης γκλαμουροδανειομανίας.

Φυσικά δεν πουλάγανε όλοι οι νεοελλαδέζιοι μούρη με δανεικά. Όσοι ήταν εκτός του δικομματικού κλικο-σογο-ρουσφετo-συστήματος έκαναν το σκατό τους παξιμάδι ούτως ή άλλως. Η νέα κατάσταση απλά θα τους κάνει να σφιχτούν για περισσότερο σκατό για να λάβουν λιγότερο παξιμάδι. (Μείωση αναλογίας σκατού – παξιμαδίου στα 6/7 περίπου).

Οι κάπως πιο καλομαθημένοι, αλλά χωρίς σοβαρές καβάντζες (ακίνητα για σκότωμα π.χ.) θα νιώσουν κατά τι μεγαλύτερη δυσφορία. Αντίθετα, οι μεγάλες καβάντζες παντού και πάντα δεν χαμπαρίζανε Χριστό, Βούδα, Μωάμεθ και άλλους προφήτες, ανεξαρτήτως γεωγραφικής θέσης ή εποχής.

Μια χώρα που δεν παράγει αρκετά προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητος (έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου από την τριχόπτωση και το άγχος) δεν μπορεί να έχει κοινωνική πολιτική με γερά θεμέλια (όπως Σκανδιναβία, γουάου!).
Αν όντας ασθενής οικονομικά δανείζεσαι για να χώσεις ατάλαντα κομματόσκυλα στο δημόσιο για να κάνουν τους θυρωρούς στο νοσοκομείο π.χ. προς 1200€/μήνα επί 14 ετησίως θα συμβούν δύο τινά:

1. Κάποια στιγμή δεν θα σε δανείζει κανείς πια.
2. Δεν θα σου περισσεύουν χρήματα ούτως ή άλλως για να προσλάβεις νοσηλευτές –τριες που είναι απείρως χρησιμότεροι από τους θυρωρούς.

Δεν βαρέσετε, βλέπω μεταναστευτικό κύμα να φεύγει από την Ελλάδα για όπου να ‘ναι. Πέρα από τους Έλληνες, είτε με σοβαρές σπουδές είτε όχι, βλέπω να φεύγουν και όσοι αλλοδαποί είχαν νοικοκυρευτεί στον τόπο μας. Είτε θα γυρίσουν πίσω, είτε θα πάνε για Γερμανία, τις ΗΠΑ ή όπου αλλού δεν έχει ΔΝΤ.

Εν ολίγοις δεν τελείωσε ούτε η μεταπολίτευση, ούτε ο δικομματισμός, ούτε άλλες τέτοιες πίπες, τσιμβούκια και είδη καπνιστού εν γένει. Το Ελληνικό κράτος έχει τελειώσει και μάλλον δεμένο από το ΔΝΤ θα κάνει κάποιες πολύ σοβαρές παραχωρήσεις προς την Τουρκία, είτε στο Αιγαίο, είτε την Θράκη, είτε και τα δυο.
Λογικά εδώ θα είμαι και εδώ θα είστε, θα δούμε πώς θα πάει.

Εγώ τώρα περιμένω πότε θα γίνει η φάση αλά Μπουένος Άιρες στην Αθήνα, όπου ένα εκατομμύριο θείτσες με στυλιάρα θα ισοπεδώσουν το Μαξίμου, αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να το σκάσει με ελικόπτερο, σαν τον Αργεντίνο πρόεδρο το 2002.

Τι Δεκέμβρης του ’08 με τους μπαχαλάκηδες και σαχλαμάρες. Ένα εκατομμύριο θείτσες με στυλιάρια, αυτό είναι εξέγερση!

Βέβαια, κάθε άνθρωπος μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, σαν σύμπαν εκλαμβάνει το άμεσο περιβάλλον του και μόνο. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος.

Έτσι, ο μέσος Νεοελλαδέζιος μπορεί να ξέρει τα αρκετά για το ΔΝΤ ή τα λεφτά που έχει στην τσέπη του και ΟΛΑ για τις κυλόττες της Τζούλιας Αλεξανδράτου και το τατουάζ της Ακρόπολης που θα χτυπήσει ο Σισεύς στον κώλο του επ’ ευκαιρία του βαζελοδάβλ. Όμως ξέρει ελάχιστα για τις ΗΠΑ και το στρατιωτικό-οικονομικό κατεστημένο τους που ουσιαστικά μας κυβερνά.

Και από εκεί εκπορεύεται ο κίνδυνος εξάλειψης του είδους μας. Του τέλους.

Έκατσα σκεφτικός στον καναπέ ΙΚΕΑ, πίνοντας σαν γνήσιος πουρέητζερ ένα ICE-τίλιο σε ένα ποτήρι ΙΚΕΑ (Το τίλιο ΔΕΝ ήταν ΙΚΕΑ).

Σκέφτηκα τους Μάγιας και το ημερολόγιό τους που ίσα που χώραγε στον βράχο που το σκαλίσανε και που τελείωνε το 2012. Σκέφτηκα τι θα μπορούσε να συμβεί.

Αναστροφή των πόλων της γης; Να πέσει κανένας κομήτης τούρμπο στη γη; Να εμφανιστεί ένας ακατανίκητος ιός;

Τρίχες. Οι πιθανότητες είναι μικρές. Όμως… Τι θα γίνει το 2012 στις ΗΠΑ;

Ναι! Σωστά μαντέψατε, εκλογές! Και αν νομίζετε ότι οι ρέντνεκς θα ξαναφήσουν τον σκούρο, μωαμεθανό, κομμουνιστή Ομπάμα να ξαναβγεί, είστε γελασμένοι. Το εκκρεμές θα πάει στην άλλη άκρη του φάσματος, στην μοναδική, την θρυλική, το απόλυτα εγκεφαλικά νεκρό λαχανικό, την Σάρα Πέιλιν!

Αυτή η θρησκόληπτη μουρλέγκω θα προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο για να….έρθει η Δευτέρα Παρουσία! Και όπως είπε ο Αϊνστάιν «Δεν ξέρω πώς θα γίνει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, αλλά ο Δ’ θα γίνει με πέτρες».

Οπότε μην ανησυχείτε Συν-ΕΛ-ληνες. Μπορεί το Ελληνικό κράτος να τελείωσε, αλλά το 2012 θα βάλουμε το Ελληνικό λόμπι να ψηφίσει μαζικά Πέιλιν για να τους τελειώσουμε εμείς!

23 σχόλια:

  1. Και τουλάχιστον να ερχόνταν εδώ οι peronistas μετά τη φυγή με το ελικόπτερο, θα είχαμε κάποια ελπίδα. Αλλά ούτε καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ polse.
    Οι παραχωρήσεις δεν θα γίνουν μόνο από την μεριά της Τουρκίας, διαθέτουμε και άλλους όμορους γειτόνους.Πολύ θα το ήθελα να πάω κατά Ιταλία μεριά,αλλά μάλλον κατά Αλβανία θα καταλήξω.

    Κάνεις και συ κάτι σενάρια!!!
    Ακούς εκεί Σάρα...τσ τσ τσ..
    Μήπως πρέπει να αλλάξεις καναπέ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι οι θείτσες να κάνουν τη διαφορά. Αν και νομίζω ότι έχουν αποβλακωθεί πλήρως από το νεανικό δελτίο του Σταρ και τα τελεμάρκετινγκ. Χωρις να θέλω να σε τρομάξω, αν η Πέιλιν ήταν ελληνίς θα την ψήφιζαν με ρόμπες και στυλιάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρα-γουσταρω την καταληκτικη ιδεα!!!
    Θα αρχισω να την προπαγανδιζω!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό κείμενο. Βέβαια όταν λέμε δεν παράγουμε, πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν εξάγουμε και ότι τα έσοδα συνολικά δεν αυξάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ apos

    Tουλάχιστον να ερχόταν ο Mέσι στην AEK... :-D

    @ athinovio

    Kαι τσιγαρόχαρτα έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ tiktos

    Θα πάρω καναπέ από τα 120, για να αποκτήσω κληρονομικό χάρισμα σαν την Oλυμπία Kαντούνη.

    @ pastaflora

    Eίμαι σίγουρος. H Σάρα είναι το όνειρο κάθε θείτσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ πρκλς

    Nα πάμε στα Στέητς, να δουλέψουμε λάντζα στην Aστόρια να την ψηφίσουμε!

    @ ο δείμος του πολίτη

    Eυχαριστώ!

    Aκριβώς έτσι, δεν παράγουμε APKETA και ANTAΓΩNIΣTIKA προς εξαγωγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Polse, μήπως να φέρει μαζί και «Kun» Agüero - «El Pipita» Higuaín?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οικοδεσπότα, ως διάδοχος του νέγρου "παίζει" και ο ...Σβαρτσενέγρος! Η Σάρα καλύτερα να πιάσει δουλεια σε κανα στριπτηζάδικο. (Το βίτσιο μου εγω!...)

    Υγ 1: Το κορυφαίο προϊόν ΙΚΕΑ είναι μία μουστάρδα, που γράφει απόξω "Senap Grov".
    Υγ 2: Τα (μισθοδοτούμενα) κομματόσκυλα, που τριγυρνάνε στους διαδρόμους δημοσίων κτιρίων χωρις να κάνουνε τίποτε, ένας φιλαράκος τα αποκαλει "χειριστες στυλό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασα ν' αναφέρω πως στη Σουηδία είναι νόμιμη η ευθανασία! (Ιδου το λίνκιον: http://typhoon-typhoon.blogspot.com/2010/04/blog-post_27.html )

    Λες να μπουν τίποτις ιδέες σε μερικους-μερικους; Ελπίζω να ΜΗΝ διαβάζει το μπλόγκι σου ο ΓΑΠ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ apos

    Δώσε, δώσε ο,τι έχεις...

    @ εργδημεργ

    Mαυρόνεγρος! Συνωμοσία!

    H Grov Senap είναι για πολύ σκληρούς άνδρες!

    Όσο για την ευθανασία, έχεις δει την ταινία της δεκαετίας του '70 "Soylent Green";

    Eκεί έδιναν κίνητρα για ευθανασία και τα πτώματα τα έκαναν... τρόφιμα!

    Πόσο λες να απέχουμε από εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς νομίζω ότι έχεις σε πολλά δίκιο. Κι εγώ βλέπω κι άλλα να'ρχονται. Μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει ειπωθεί το περί απώλειας μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας, αν και προφανώς τεχνηέντως είχε αφεθεί στον αέρα μόνο το οικονομικό υποννούμενο του πράγματος.
    Κατά τα λοιπά, αν και όλα εδώ πληρώνονται, εκπλήσσομαι που υπάρχει ακόμη πολύς (μα πάμπολλυς) κόσμος που εξακολουθεί να ζει στην κοσμάρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Hades

    Το να ζει κανείς στην κοσμάρα του είναι ευκολότερο και σαφώς ανώδυνο.

    Τώρα που σφίγγουν τα πράγματα, έχουμε να δούμε νέους Κολοφώνες μαλακίας στις καναλάρες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΧΑΜΟΥΡΩ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΜΕ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ Η ΤΟΝ ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.
    Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ, ΑΛΛΑ Η ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ. ΚΙ ΕΞΑΛΛΟΥ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΦΕΡΕ. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σατανικό σου σχέδιο για εκλογή της αγάμητης είναι τόσο κακό και μοχθηρό που παίζει να βγει και πραγματικό! Μ'αρέσ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαιρετίκ!!!


    Και στο περιγραφικο και στο συμπερασματικό μέρος, αλλά κυρίως στην υπερultimate αντεπίθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ steven

    Καλά, αν είχε πάρει το ΚΚΕ την ομάδα από τον Ζήτα, εκεί να έβλεπες λαϊκή βάση!

    Όσο για το εκ Αλάσκας λαχανικό, στηρίζω τις ελπίδες μου στους θρυλικούς θαμώνες των tea parties που αντιτίθενται στο σχέδιο για το σύστημα υγείας του κομμουνιστή μωαμεθανού!

    @ ellinaki

    Το λαχανικό ασκεί μια άλφα γοητεία στην ψυχή των Αμερικανών του βαθέως, πολύ βαθέως Νότου...

    @ Zaphod

    Ω ευχαρισθώ! Οι λαντζιέρηδες μαζί με τους ρέδνεκς θα νικήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε εσείς δυτικά του ρίο πέκος βοηθάτε καλοί μου άνθρωποι εμάς ανατολικά του ρίο πέκος...διαθέτουμε και εθελοντικό λογαριασμό αρωγής ,το ενάμισι ευρώ που θα πληρώσετε δια την κατάθεση επιπλέον θα επιστραφεί εν ευθέτω χρόνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Φιλαλήθης

    Όλοι θα πάμε για λάντζα στην Αστόρια για να βάλουμε μπροστά το μεγάλο σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εξέγερση εδώ και τώρα, ή αυτοί ή εμείς - Διαδώστε το:

    Από την Τετάρτη κατάληψη του κέντρου της Αθήνας και όλων των μεγάλων πόλεων


    http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=110417278999703

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς Ανώνυμο: ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ. Α, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...