Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Οι Γεροντάδες της Ορθοδοξίας


ΣυνΕΛληνίδες, συνΕΛληνες και συνΕΛληνόπουλα.

Η πρώτη δόση των μέτρων, όχι για να βγει η χώρα από το τέλμα, αλλά για ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ είναι γεγονός.

Ήτοι, δεδομένης της σακατεμένης παραγωγικής βάσης της χώρας και του ότι για να ξελασπώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η Ελλάδα και να μπει μέσα ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΧΝΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΟΟΟΧΙ από ΔΑΝΕΙΚΑ, αλλά από πώληση ΕΠΙΠΛΕΟΝ προϊόντων και υπηρεσιών, πρέπει να περάσουν κάποια χρονάκια.

Αλλιώς, όσο και να περικόψεις τα έξοδα, άμα δεν έχεις έσοδα την έχεις κάτσει την βάρκα ούτως ή άλλως. Άρα από του χρόνου ή και νωρίτερα, ετοιμαστείτε για νέο πακέτο μέτρων για να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ δανεικά. Σιγά μη στρώσει η κατάσταση με μία δόση.

Φυσικά, δεδομένου του γεγονότος ότι εμείς οι ΕΛληνες είμεθα θρήσκοι και δείχνουμε ιδιαίτερο σέβας στους γεροντάδες της ορθοδοξίας μας, όπως τους ανωτέρω εικονιζόμενους γεροντο-ροκάδες, δεν θα ήτο ποτέ δυνατόν να ζητήσουμε από την εκκλησίαν μας να δώσει μισή γαζέτα έστω, ίνα ξελασπώσει ο αραμπεύς ημών.

Η αποστολή της εκκλησίας είναι να μας ξεματιάζει, όχι να μοιράζει οβολούς εδώθε και εκείθε. Πόσω δε, όταν είδα εις ένα εκ των ευ-λογίων της φιλτάτης η-ντίβης, την παρακάτω καβαλιστικήν παράστασιν πέραν του Ατλαντικού εκπορευόμενη, παρουσιάζουσα το χρέος και την αλληλεπίδρσιν των χρεών των χοίρων P.I.I.G.S. (Portugal, Italy, Ireland, Greece. Spain).


Όπως βλέπετε πρόκειται δια έργο του Εωσφόρου Σατανέως τον οποίον πολλοί κτίσται (masons) εκ Σκωτίας (Scotish rite) λέγεται ότι λατρεύουν. Άλλωστε η σχηματιζόμενη πεντάλφα στο κέντρο βγάζει μάτι δε βρίσκετε;

Σεβασμό στους γεροντάδες που θα μας ξεματιάξουν λοιπόν. Μη γίνει και κανένα αστείο και δικαιωθεί και ο τηλε-πωλητής βιβλίων αχαλίνωτης φαντασίας που μιλάει για κουφάλα γη, Σείριο, πουτινιές του Πούτιν, έρημο Τακλαμακάν και Αρλουμπίμ που θα βγουν από την κουφάλα γη να μας φάνε. Ευτυχώς λέει που τα έκλεισε εκεί μέσα λέει ο Χριστιανός Ορθόδοξος Μέγας Αλέξανδρος.

Και μια και μιλάμε για τηλεπωλητή βιβλίων αχαλίνωτης φαντασίας, εκδικάζεται μετά από δύο αναβολές και τρία χρόνια, η υπόθεση του Αντώνη Τσιπρόπουλου και του Blogme .gr τις 6-5-2010.

Πρόκειται για την απίστευτη περίπτωση να μηνυθεί άνθρωπος που είχε έναν συναθροιστή της Ελληνικής βλογόσφαιρας, όχι επειδή έκανε ο ίδιος ανελέητη σάτιρα στον τηλεβιβλιοπώλη, αλλά διότι… είχε λινκ προς το σατυρικό βλογ του οποίου τους ιδιοκτήτες ο θιγόμενος τηλεπερσόνας δεν μπορούσε να βρει!

Έτσι να βλέπουμε σε τι ντανταϊστική χώρα ζούμε. (Κλικ στην εικόνα για το σάιτ του Αντώνη Τσιπρόπουλου).


Ερώτηση κρίσεως: (Από αυτές στις οποίες οι ΈΛληνες μαθητές / σπουδαστές / φοιτητές συνήθως τα κάνουν μαντάρα).
Σε καιρούς οικονομικής κρίσης, ή πολέμων το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων αλλά και η τάση για συνωμοσιολογία αυξάνεται κατακόρυφα.
Όμως, τώρα τα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών αναμένεται να υποστούν σημαντικότατη μείωση.

Ερώτημα:

Θα αυξηθούν ή θα μειωθούν οι πωλήσεις συγγραμμάτων συνωμοσιολογίας μέχρι τον Απρίλιο του 2011 χρόνο επιβολής νέων μέτρων αυστηρότερης λιτότητας;
Αναπτύξτε τις απόψεις σας με σαφήνεια και σέβας προς τα θεία.
Διάρκεια εξέτασης 3 ώρες.

Καλή επιτυχία!

17 σχόλια:

  1. Βεβαίως και θα αυξηθούν καθώς επιτέλους οι Αίψηλων παρέα με το Ξανθό γένος θα μας τραβήξουν από την οικονομική κρίση πυροβολώντας με τα τζατζικοβόλα υπερόπλα των τους εκ του Σαχλαμαράν εχθρούς του ψειριακού έθνους ημών Έπειτα θα χρησιμοποιήσουν την Αρχαιοελληνορθόδοξη διαστρική τεχνολογία τους για να μετατρέψουν τις πέτρες (που όπως γνωρίζετε διαθέτουμε σε αφθονία) σε χρυσόν ώστε να καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια του οχτρού. Τέλος θα πάρουν στις κοσμοσφαίρες τους όλους τους πιστούς γνήσιους ΕΛ-ληνορθόδοξους με αρχηγούς τον Μπουμπούκο, τον Άμπυ (Καλαβρύτων) και τον Άνθυ (Θεσσαλονίκης) για το διαστρικό ταξίδι της επιστροφής στον πάτριο Ψείριο αφήνοντας την χώρα σε εμάς τους άπιστους βρομιάρηδες θολοκουλτουριάρηδες. Όλα αυτά βέβαια πρίν το 2012...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλυτερότερο θα ήταν να γίνει ένας διαγωνισμός ή διαγκωνισμός συνωμοσιολογικού δοκιμίου...Ίδου λοιπόν η πραγματική πρόκληση ....με σύνθημα:
    "Μη καταναλώνετε, μην αναπνέετε ..μόνον γράφετε. Είναι οικολογικό και αλαξίκρισο" ...άλλωστε και η Αποκάλυψη του Ιωάννη στα χρόνια της κρίσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας είχε γραφτεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βεβαιοτατα οι παπαδες θα κανουν πιενες! Ηδη αρχισαν οι αγιασμοι και τα ευχελαια στη γειτονια μου, παρατηρα και στη δικη σου να δεις. εικοσι ευρακια μοναχα εδωσε η διπλανη κυρια, αλλα η αποπανω ειναι πιο "πολιτικαλ κορεκτ" κι εσκασε πενηνταρικο.
    Καλα που το θυμισες να το ξαναβγαλω στην επιφανεια το δικαστηριο. Ο Προφητης ομιλει ακομη ή τα επουλησε ολα; Κατι ηξευρε, ως Προφητης βεβαιως, που εφωναζε να ξεπουλησει, σα να το εμυριζοταν πως θα μας τελειωναν τα μπικικινια, να'ναι καλα ο αθρωπος.

    ..αμα ερθεις στο μπλογκ μου, προσεξε τις 2-3 τελευταιες γραμμουλες και πε μου.. Πώς υπνωτίσαν ετσι το κοσμακη, μου λες;

    ..μου εκοπηκε και το πολυ χαμογελο λεμε.. φρικη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ptomas

    ΞανΦό ΓKένος ή Φάνατος! (Oρίντζιναλ Pούσικη προφορα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ΓΛΑΥΚΟΣ

    Σωστό. Όλοι στην Πάτμο!

    Eναλλακτικά όλοι στον Xότζα για μαθήματα γαϊδουρινής διαιτολογίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Rodia

    50 Έουρος Eουροπέους;

    A, πολύ λαρτζ η δικιά σας, θα έχει σίγουρα ρεζερβέ ανατομικό ανάκλιντρο στον Παράδεισο!
    (Aν είναι κρυπτομωαμεθανή θα έχει και 72 παρθένους)

    Kαλά δεν βλέπετε που ο Προφήτας εδώ και χρόνια είναι με το ίδιο σακάκι που δεν κουμπώνει πλέον;(Kαραμανλήδικο)

    Kάνει οικονομία εδώ και χρόοοοονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 500.000 ευχΕΛλαια να γίνουν, με 25 ευρά έκαστον κατά μέσο όρο να μη μας κάνει και 12,5 μύρια μαύρα-πίσα-κατράμι-σα-τα-ράσα; Να ένα αξιοπρεπές πλάνο για μια έκτακτη οικονομική βοήθεια προς την πτωχήν πλην τιμίαν τροφό του έθνους την οποία ανθέλληνες, απάτριδες και άθεοι, αλλά και σχισματικοί αιρετικοί τόσο κατατρέχουν.
    Και αντί να βάλει λίγο βάλσαμο στις πληγές Της, Αύτη αιρόμενη στο ύψος των περιστάσεων, θα δωρίσει και από το υστέρημά Της στους αναξιοπαθούντες συνΕΛληνες. Ακόμα και κανα μύριο ολόκληρο, ανάλογα πως θα Τη φωτίσει το Άγιον Πνεύμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαι διχασμένος φίλτατε. Από την μία σε καιρούς κρίσης οι ΕΛ πετριές αυξάνονται από την άλλη όμως οταν αρχίζει και σφίγγει το ζωνάρι επίμονα υπάρχει περίφτωσις να ξυπνήσει και κανας μουργος. Χλωμο μεν , αλλα όλα να τα περιμενει κανεις.

    Οι καιροι ειναι γκαστρωμενοι. Τρεχα γυρευε τι θα γεννησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τι έχουν να ακούσουν τα αυτάκια μας δεν περιγράφεται ... Πάντως όταν με ρωτούν αν ξέρω τι (τεράστιο) πλούτο διαθέτει η ΕΛλάδα, συγκατανεύω λέγοντας "Αστείρευτη ... μαλακία"
    (αν υπήρχαν μαλακοκίνητα οχήματα όλοι θα είχαμε 4λιτρα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To 2011 η Ελλάδα δεν θα έχει πλεον οικονομικό πρόβλημα γιατί θα έχει δικαιωθεί ο αγώνας της Αλέκας και θα έχουμε πάρει τα λεφτά πίσω από την πλουτοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μμμμμ... διακρίνω ένα ύποπτο κουβαρνταλίκι, πιθανώς υποκινούμενο από εβραιοσιωνιστικό (και τα δύο) δάκτυλο.
    Διότι από που κι ως που συμπεραίνεις ότι από του χρόνου μπορεί να έχουμε νέα μέτρα; Ξέχασες ότι ακόμη έχουμε 8 μήνες μπροστά (μαζί με τον τρέχοντα); Για κάτσε να έρθει πρώτα το φθινόπωρο...
    Επίσης, ποιος σε πλεροφόρησε ότι τα δανεικά είναι για φέτος; Για το προσεχές τρίμηνο είναι. Αν τους ικανοποιήσουμε θα δανειστούμε για το επόμενο τρίμηνο κλπ. Κι έτσι θα πάει όλη η τριετία, σπασμένη σε τρίμηνα.

    Αναφορικά με τα υπολοιπα μιαρά που αναφέρεις, κάτω τα χέρια από την αρχαιοελληνική ελληνορθοδοξία της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Μην σου πω και το άλλο: οι εικόνες που είναι όλοι οι άγιοι βλοσυροί και πετσί και κόκκαλο ήταν προφητικές για τα μέτρα λιτότητας που μας έχωσαν οπισθίως. Τι άλλη απόδειξη θέλεις επιτέλους;
    Και προπάντων, κάτω τα χέρια από τον τηλεπροφήτη. Ντάξει, μπορεί να χτύπησε το σαμάρι της γάτας για ν'ακούσει το σκυλί του γείτονα βαρόντας ως συνήθως εις τον γάμος του καραγκιόζη, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα πια...
    Διότι δεν πρέπει να λησμονείς ότι στους δύσ-κωλους καιρούς που θα περάσουμε, χρειαζόμαστε όλους εκείνους που μας φλομώνουν στην μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Conko

    Μη σου πω και μέχρι μισό μύριο και βάλε...

    @ Zaphod

    Φακελάκι στον μαιευτήρα δώσαμε; Γιατί αν δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ESKARINA

    Το άσχημο είναι ότι δεν την εκμεταλλευόμαστε κιόλας!

    @ αθεόφοβος

    Θα έχουν διαβρώσει οι κόρες της και το σύστημα από μέσα στα Στέητς ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Hades

    +Πιcτεύω+ ότι το πρώτο τρίμηνο θα τους ικανοποιήσουμε τόσο πολύ που θα προσπεράσουν τα άλλα τρία πριν μας ξαναελέγξουν!

    Να σου πω την αμαρτία μου, το παίζω κουλτουριάρης αλλά κρυφογουστάρω Λιακό και Ανίτα Πάνια... :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι.. τι λέγαμε; Φθινόπωρο σου έλεγα;
    Ήδη έσκασε το πρώτο καινούργιο, και με την αποκάλυψη ότι με συνεχή "νέα" θα βγαίνουν όλα τα τρίμηνα.
    Ούτε ώρα δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί από την ώρα που το είπα... :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ούτε θα αυξηθούν ούτε θα μειωθούν. Θα μείνουν στα ίδια, υψηλά, επίπεδα.

    Διότι για τους ΕΛ, η συνομωσιολογία είναι σαν τη φέτα, σαν το τσιγάρο, σαν την εφημερίδα με το ΝτιΒιΝτι της Τζούλιας, σαν εκπομπή με τη γυναίκα του Ευαγγελάτου.
    Θα κλέψουν, θα ληστέψουν, θα ζητιανέψουν, ενανάγκη θα δουλέψουν, στο Λιακό πάντος θα τα σκάσουν.
    Περνάω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Hades

    Γουάτ καν αει σέη; Γιου αρ μορ δαν αι μαν, γιου αρ αι σάηνη γκόλντεν γκαντ! :D

    @ undantag

    Kαλέ περνάτε με άριστα! Eίσθε γεννημένος Eλ-ολόγος φετολόγος! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...