Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"BYΘIΣATE TO NTOPA!" ανέκραξεν ο ναύαρχος Σαμαρεύς.


"BYΘIΣATE TO NTOPA!" ανέκραξε ο ναύαρχος Σαμαρεύς, με την Mπαγεβίτσιον χωρίστραν.

Άλαλα τα χείλη των ασεβών και των μίζερων μεγαλοχώριστρων κουρτινογκρινιάρηδων. (Εάν δεν το προσέξατε, ο ΓAΠ έχει μεγάλη κεντρική χωρίστρα και χθες γκρίνιαζε για κάτι ταπεινά κουρτινίδια των 28.000 Έουρος Eουροπέους που είχε πάρει ο Aντώναρος με την Malakas Ergazomenos TsingoVISA).

Aν γκρίνιαζε και για το ATHENS 2004 και τους παράλογους αμυντικούς εξοπλισμούς θα ήταν καλύτερα. Εν τω μεταξύ η Ελλάδα από ανεπίσημο προτεκτοράτο, μέσω ΔNT μετατρέπεται σε γνήσιο προτεκτοράτο, κάτι σαν το Kόσοβο ένα πράμα.

Nα ‘χαμε να λέγαμε λοιπόν εις την βουλή των Ελλήνων χθες που κάποιοι κακοηθέστατοι αποκαλούν οίκον ανοχής. Oι δύο μεγάλοι σχηματισμοί που ευθύνονται για το εσωτερικό σκέλος της σημερινής κατάντιας, ως σοφοί ποιμένες καρατόμησαν τους απείθαρχους στους τσέλιγκες βουλευτές, αποδεικνύοντας περίτρανα σε τι κουτσουρεμένη κληρονομική δημοκρατία ζούσαμε μέχρι τώρα.

Διότι ανάθεμα και αν ξέρω σε τι θα ζούμε σε 10 χρόνια. Ίσως στο πολλά θρυλούμενο New World Order για το οποίο διάφοροι συνωμοσιολόγοι ωρύονται. (Παρενθετικά, πάντα, παντού και πάντοτε κάποιοι προσπαθούσαν να επιβάλουν την βούλησή τους πάνω στους συνανθρώπους τους. Που το νέο λοιπόν;)

Βλέπετε το Xέλλας πέρα από τα εσωτερικά του προβλήματα έχει πέσει θύμα στις ορέξεις αυτών που ρυθμίζουν τις τύχες του κόσμου μέσω της οικονομίας και των νομισμάτων χωρίς πραγματικό υλικό αντίκρυσμα. (Ως γνωστόν ο χρυσός έχει αντικατασταθεί προ πολλού από το καθαρό κούτελο στη λαχαναγορά). Kαι από τα νύχια αυτής της συμμορίας των των διαφόρων μεγαλοτραπεζιτικών σογιών (Pοκφέλερ, Mόργκαν, Pότσιλδ, Σόρος κλπ.), δεν μας σώζει ούτε του ΔNT, ούτε ο ΓAΠ, ούτε ο Σαμαρεύς, ούτε καν ο Ψαριανός που έκανε μια τσίλικη ομιλία (στο μεγαλύτερο τμήμα της) δέστε εδώ και εδώ. (Έχουμε καταντήσει να θεοποιούμε κάποιον που θα πει πέντε αυτονόητα πράγματα. Aμάν).

Φυσικά εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι ούτε ο “Έλλην Mπερλουσκόνι”, ο Bγενόπουλος θα μας σώσει. Άρχισε να χτίζει προφίλ λέγοντας κάποιες αλήθειες που τις γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες αλλά οι Mαυρογιαλούροι δεν τολμούν να πουν. O κόσμος άρχισε να τσιμπάει. Kαι όλως τυχαίως σκάει το χθεσινό, όπου κάποια χάπατα και καλά, πήγαν να κάψουν ζωντανά τα μουνιά που σπάγαν την απεργία ναούμ. Εκτιμώ ότι ο ενδιαφερόμενος έλαβε το μήνυμα από τους παίκτες που παίζουν την Eλλάδα σαν αναλώσιμο πιόνι στην παγκόσμια σκακιέρα.

Τελικά αγαπητή αναγνώστρια, ναι, εσύ με το i Pad και το I Phone (ση ήχου σταμπαρει ηγού) δεν υπάρχουν σωτήρες, ούτε κάν Σωτήρηδες ή Σωτηρίες.

Μάλλον μόνοι μας πρέπει να αυτοργανωθούμε και να κοιτάξουμε πώς θα την βγάλουμε.

26 σχόλια:

  1. Το Χέλλας με παπάδες βγάζει Παπαχελλάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι έχω μια απορία: Κάθε Κυριακή όλο το μητσοτακέϊκο μαζεύεται και τρώει μαζί. Η Ντόρα είπε όχι αλλά ο Κυριάκος είπε ναι. Πώς θα χωνευτεί το παϊδάκι με τέτοια εθνική διαφωνία; Τι να περισώσει η Μαρίκα; Κι ο Κυριάκος μεθαύριο τι θα λέει στους ψηφοφόρους του; Να μην προτιμήσουν το νέο κόμμα αλλά τον Σαμαρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μπαμπάς θα κάμει ένα κόμμα στη Ντορούλα του για να έχει να πορεύεται και όταν ο Κυριάκος ανατρέψει το Σαμαρά και γίνει αρχηγός της ΝΔ, η οικογένεια θα ξαναενωθεί.
    Αν το στερνοπούλι του δεν μπορέσει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, τότε αυτό το κόμμα δεν είναι αντάξιο της Oικογενείας και ο Κυριάκος θα συνεχίσει τη καριέρα του στο κόμμα της Ντορούλας, αλλά με ρητή εντολή να μην την ανατρέψει, καθότι τό 'χει το ντιενέι...

    (Κάτι ληγμένο πήρα ψες το βράδυ, αλλά δε θυμάμαι τι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόπε κάποιος στο τουΐτερ. Τυπική ελληνική οικογένεια· η κόρη κάνει τα χατίρια του μπαμπά για να τον καλοπιάσει, κι ο γιος πάει κόντρα για εφέ στις γκόμενες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νταξ'. Μεταξύ μας τώρα. Δεν συγκρίνεται ο Βγενό με τον Μπερλουσκό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης υπερ του Βγενό! Το μόνο κοινό τους είναι ότι πολιτεύονται με σκοπό να ενισχύσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα, και τίποτα άλλο. Αν και ο Βγενό εμένα με πείθει πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα να ελεγχθούν οι επιδόσεις του Βγενό και μετά συζητάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς να αυτοοργανωθώμεν όμως;; Διότι, μόλις γίνουμε ..δύο, θα τσακωθούμε για το προεδριλίκι, και μετά ο ένας θα διαγράψει τον άλλο !! :))))))..

    Καλο ΣΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΑΠ θα καλέσει την Ντόρα στην κυβέρνηση και θα της δώσει το ΥΠΕΞ. Εξάλλου, ίδια πολιτική έχουν στα εξωτερικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να βυθιστει και να μη βυθιστει το Ντορα, μηδέν εις το πηλίκιον, καλέ μου Κάρολε, ένεκα που και Βουλή δεν υπάρχει την σήμερον ημέραν, αρα, ίνα τί συζητώμεν; Ως γνωστον, είμεθα πλεον το ΠΡΩΤΟΝ κράτος μέλος που έχουμε γνησίαν Ευρωπαϊκην Κυβερνησιν με την Βούλαν!
    ..απούσης της Βουλής, μαs εμεινε η Βουλα (της ΕΚΤ και του εξευρωπαϊσμενου ΔΝΤ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α! ο τιτλος α-παι-χτος!!! :)))

    (απαιχτη και η λεξη επιβεβαιωσης: hessol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως ήταν αναμενόμενο και απλά θέμα χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξαιρετικος - ως συνήθως!

    Ενδιαφερουσα η παρατηρηση στο τελος για το θεμα Βγενο

    Αλήθεια δεν έπρεπε να ειναι μεσα, άσχετα με τους δολοφονοι, για τα πλημμελη μετρα ασφαλειας (αν ηταν);

    Ευχαρισθω δια το λινκ. Εχω και απδεητ με +βιδεο+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (Επειδης δεν τη βγάζουμε καθαρη, ακολουθει αισχρο γλείψιμο.)

    Πολυχρονεμένε κι ενδοξώτατε αυθέντη κυρ-Κάρολε, στολίδι στον κήπο του Αλλάχ, καύχημα του πολυχρονεμένου μας Πατισσάχ, γιαβούς, κανούν, μήπως μπορείτε να με δώκετε, εμένα τον ταπεινον ραγιαν, μερικα "σώτα" του κλώτσοσκουφιου Σουηδίας, να παίξω "Πάμε Στοίχημα", να βγάλω γρόσια και παράδες εγω ο πτωχος;

    Φερ' ειπειν, εαν παίξωσιν ο Τρελλόπυργος (Τρέλλεμποργκ) και η Βρώμα-Πάει-Κάρνα, ποίος κερδίζει απ' τους γκιαούρηδες ευτούνους;

    Διάπυρος προς τον Αλλάχ ευχέτης υπερ Υμων και πιστος ραγιας εις το ρεαγιαλίκιον Υμων.

    Εργοδότηc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Stazybο Hοrn

    Και Παπαχελλάδες και παπαροκάδες και από όλα μιλάμε. Αν το Μητσοτακέικο δεν τυπική Ελληνική οικογένεια, τότε ποιοι είναι;

    @ Conko

    Είσθε Σατανεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ steven

    Τα τηγανόψωμα της κυρίας Μαρίκας γίνονται έξοχα πυρομαχικά!

    @ ellinaki

    Πράγματι, ο Βγενό π.χ. δεν παριστάνει πρωκτικήν συνουσίαν δημοσίως με γυναίκες τροχονόμους, όπως έπραξε ο Σίλβιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Θανασης Ξ.

    Δεν βαριέσαι, αφού πέσουν οι πολλές μπούφλες και ζαλιστούμε, κάτι μπορεί να γίνει! Καλό ΣΚ!

    @ JustAnotherGoneOff

    Η ανθρωπιστική επιχείρηση διάσωσης του αλλόθρησκου πληρώματος του "Ντόρα" εστέφθη με επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Rodia

    Ευρώπη πράμα σε λέω, όχι στην τυρίλα της βουλής, ναι στο δυτικόφρων μπουγαρίνι. :D

    (Όσο να 'ναι τα Επτάνησα είναι το δυτικοευρωπαϊκότερο τμήμα της Ελλάδας).

    @ ο δείμος του πολίτη

    Ε βέβαια. η μονομαχία θα γινόταν κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Zaphod

    Προφανώς και όσοι έχουν ευθύνες πρέπει να διωχθούν δεν υπάρχει αμφιβολία. Φυσικά και ο πειρασμός να κάνεις κάποιες σκέψεις συνωμοσιολογικές, μεγάλος! ;)

    @ εργδημεργ

    Να το παίξετε ξερό 2. Μπρόμα (προάστιο της Στοκχόλμης) πόιγκαρνα (τα αγόρια).

    Πλάκα - πλάκα, κάτι Γ’ Σκωτίας, Δ' Αγγλίας Β' Ισλανδίας, Γ' Σουηδίας Βόρειος Όμιλος, μπορούν να αποδειχτούν χρυσωρυχεία!

    Μην με ρωτήσετε για αγώνες της Malmö FF, διότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχήν θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ εκ μέρους των οίκων ανοχής διότι είναι απείρως λιγότερο επιζήμιοι και πιο οργανωμένοι από την Βο(υ)λή και τους 300 - όχι του Λεωνίδα δις ις Σπάρτα - αλλά των βο(υ)λευτών καθώς δεν πληρώνουν ένα μύριο για την ιστοσελίδα τους: http://www.bourdela.tv/
    Καλά τα είπε ο Ψαριανός βέβαια δεν είδα κανένα να ιδρώνει. Όσο για τον Βγενό να μου λείπει το βύσσινο. Μου θυμίζει τον Φουσκωτά τα πρώτα χρόνια της "βασιλείας" του λίγο πιο πονηρό. Αν υπήρχε φιλότιμο όταν έφαγε τα λεφτά της αγοροπωλησίας του ΟΤΕ κάποιος θα έπρεπε να είχε κάνει σεπουκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο τίτλος τα σπάει. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι η βουλή δεν είναι οίκος ανοχής. Στον οίκο ανοχής τα κορίτσια είναι όμορφα, σκαμπρόζικα, δουλεύουν και υπακούουν στην τσατσά ή τον νταβατζή τους.
    Στη βουλή (εκτός της Πετραλιά) χαμόγελο ούτε για δείγμα, ο μόνος σκαμπρόζος είναι εκείνος ο μυστήριος λαοτιανός τύπος, και τρία-τέσσερα κορίτσα δεν την ακούμπησαν (την ψήφο) στον άνθρωπό τους και χαρακώθηκαν.
    ΥΓ: Η καρλσκρόνα πὠς παει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ polse,
    διαβάζοντας την ανάρτησή σας βλέπω ότι είστε καλά και με σώας τας φρένας.
    Η πυρπόληση της τράπεζας καθώς και ο θάνατος τριών αθώων και άσχετων συνανθρώπων μας με οδηγεί στο παρακάτω συμπέρασμα:
    "Βγενόπουλοι... άλλη φορά να προσέχετε τι λέτε για τους Παγκαλοσιφουνάκηδες".

    ΥΓ.(ση ήχου σταμπάρει ηγού)
    ομολογώ ότι και εγώ ο χωρικός δυσκολεύτηκα στην μετάφραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Ptomas

    Πω πω, λες ο Βγενό σε μερικά χρόνια να γίνει σαν τον Φουσκωτά;

    @ undantag

    Και το ντεκόρ της Βουλής χάλια, κανένας αισθησιασμός...

    Η Καρλσκρόνα κάνει ότι και η Λαντσκρόνα!

    @ tiktos

    Ή χάπατα ήταν αυτοί που οργανωμένα πήγαν να κάψουν ζωντανούς ανθρώπους, ή πρακτόρια. Αλλά ηγού ήμη γνουστούς συνουμουσιουλάγνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αναμεσα Σαμαρά και Ντόρα ψηφίζω 2 δαγκωτό, μιας και δύσκολα θα βρεθεί χειρότερος πολιτικός από τον πρώτο.
    Κατηγορούσα την ATHENS 2004 αλλά τουλάχιστον έγιναν κάποια έργα. Φυσικά δεν ζω στον κόσμο μου και γνωρίζω ότι μερικοί έφαγαν τα κέρατα τους.

    Οσον αφορά τους "παράλογους αμυντικούς εξοπλισμούς", πράγματι είναι παράλογοι και άχρηστοι αλλά δεν πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε κυβέρνηση που θα τους κόψει μιας και ο μέσος Ελληνας έχει σε μεγάλη υπόληψη τον ΕΣ. Στην συνέχεια κατηγορείς τον "New World Order" αλλά αυτοί δεν θα μας αφήσουν να πολεμήσουμε. Ευτυχώς για εμάς.

    Υπάρχει ένα τεράστιο ποιοτικό χάσμα ανάμεσα στο Kόσοβο και στην Ελλάδα μιας και το πρώτο είχε καταστραφεί από πολέμους. Τα χάλια της Ελλάδας οφείλονται στον νεοπλουτισό των Ελλήνων.

    "Διότι ανάθεμα και αν ξέρω σε τι θα ζούμε σε 10 χρόνια" αν γνώριζες θα ήσουνα μελλοντολόγος :P

    Για την "κληρονομική δημοκρατία", που είναι γεγονός, φταίνε οι Ελληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουν τους "γαλαζοαίματους".

    Δεν νομίζω ότι ο Βγενόπουλος, ή οι άλλοι Ελληνες λεφτάδες, θα πολιτευτεί. Προτιμάνε να είναι στο παρασκήνιο. Ο Μπερλουσκόνι είναι ο ορισμός του Κλόουν. Δεν νομίζω ότι οι κρετίνοι που καίνε την Αθήνα συνέχεια έχουν βάλει στο μάτι τον Βγενόπουλο μιας και αυτοί ζούνε μόνο για να καταστρέφουν.

    Συμφωνώ με τον επίλογο σου: η σωτηρία της Ελλάδας θα έρθει από τους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι το μείζον θέμα της χώρος είναι το τι ακριβώς συνέβη με τους διαγραφέντες (και -είσες). Και μόνο η τρισέλιδη μεστή επιστολή-απάντηση Μαρίκα τζέηαρες μόλις μερικά λεπτά μετά τη διαγραφή της αποδεικνύει του λόγου το αληθές ότι όλα ήταν τυχαία κι αυθόρμητα κι ας τα ξέραμε μήνες πριν.

    Λίαν συμπτωματικώς την ίδιαν στιγμή πέρασε και η μυστηριώδης τροποποίηση περί των εξουσιών του Υπουργού Οικονομικών με πλήρη αδιαφάνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk)

    - Κι ας έχει χωρίστρα σαν του Μπάγεβιτς;

    - Ουδείς γνωρίζει πώς ακριβώς θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την όποια εξουσία τους εκτός από τους ίδιους.

    - Και σε αυτό.

    - Μαθαίνω όμως να διαβάζω το φλιτζάνι με την βοήθεια της κυρίας Σούλας! :-Ρ

    - Ο Έλληνας γουστάρει σόγια, κλίκες και νεποτισμό. Ας τα λουστεί λοιπόν.

    - Τα χάπατα καίνε ότι να 'ναι. Τούτο δω εδώ όμως έχει και κάποιες πιθανότητες να είναι λίγο βαθύτερο.

    - Γι αυτό ας την αφήσουμε στον Ρεχάγγελ!

    @ Hades

    Τα "καλά" και "συμφέροντα" περνάνε νύχτα και στην ζούλα. Τώρα έχουμε New Age Junta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γι αυτό ας την αφήσουμε στον Ρεχάγγελ!,
    Δηλαδή να μας κυβερνάνε άμεσα οι Γερμανοί; Δεν μου φαίνεται κακή σαν ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...