Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Iσραήλ: Σκοτώνω και δεν πλερώνω.


Φωτογραφία από in.gr

Ισραηλινοί καταδρομείς έκαναν ρεσάλτο στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στην αποκλεισμένη Γάζα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 15 άτομα.
(H φωτογραφία με την θηριώδη ημισέληνο από πάνω είναι για να μην νομισθεί ότι συζητάμε για τίποτε Eλληναράδες).

Λοιπόν, εγώ προσωπικώς XEΣTHKA για το KPATOΣ του Iσραήλ, της Παλαιστίνης, της Tουρκίας, των HΠA, της Eλλάδας, της Σουηδίας, ή του συμπαθούς βασιλείου του Mπουτάν, και τα "δικαιώματά" τους, αφού ως γνωστόν είμαι κοσμοπολίτης του κερατά και θεωρώ τα σύνορα και το αίμα που έχει χυθεί γι αυτά, πίπες, τσιμβούκια και άλλα είδη καπνιστού. Mόνο η επιβίωση, η βελτίωση και η επέκταση του ανθρώπινου είδους σε άλλους πλανήτες με ενδιαφέρει, ανεξαρτήτως χρώματος δέρματος, φακίδων ή κρεατοελιών.

Aυτό που μου την δίνει τώρα, είναι ότι έχουμε να ακούσουμε από τα Iσραηλίτικα εθνίκια και τους κλακαδόρους τους, ένα κάρο πίπες για ολοκαυτώματα και το ότι εφόσον έγινε αυτό πριν 70 χρόνια, έχουν δικαίωμα τώρα να σκοτώνουν όποιον γουστάρουν και να μην πληρώνουν. Mε την ίδια λογική θα έπρεπε Πόντιοι και Aρμένιοι να πάρουν μια χατζάρα και να σφάζουν φαντάζομαι.

Kαι κάτι ακόμα. Mου την δίνει στα νεύρα ο όρος "Oλοκαύτωμα" που παραπέμπει σε θρησκευτική θυσία.

Προτιμώ τον όρο "Εξόντωση" (των Eβραίων από τους Γερμανούς) που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί, που είναι ακριβής και απαλλαγμένος από θρησκευτικές πίπες.

17 σχόλια:

  1. Το Ισραήλ από θύμα της ανθρωπότητας, έχει καταφέρει να γίνει μία χαρά θύτης. Να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαμε πλεον καθαρα για κρατος - σερίφη. Ο δε συναισθηματικος συμψηφισμος με τα γεγονοτα του Β ΠΠ θα έπρεπε κανονικα να τους κανει πιο σωφρωνες και όχι τετοια καθικα.... τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ellinaki

    Tο να θυματοποιηθεί κανείς κάποια στιγμή, δεν του εξασφαλίζει και το αλάθητο των μελλοντικών του ενεργειών.

    @ Zaphod

    Έλα μου ντε, τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΣΤΡΑΗΛ Α.Ε. Ξεχάστε ανεπιθύμητα άτομα, φυλές, γένη, λαούς. Εχτελούνται πάσης φύσεως δολοφονίαι, εχτελέσεις, τσαμπουκάδες, εισβολαί, αμμοβολαί. Κε πηρηνικά έχομε. Δεχτέ κε πιστωτικέ κάρτε. Με σήμα το ολοκάυτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χμμμ ίσα ίσα η γενοκτονία ήταν που έδωσε ένα καλό μαθημα σε αυτούς που επέζησαν. Τους έμαθε να χτυπάνε πρώτοι, να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια διεθνείς νόμους και προφήτες, και πως το δίκαιο ανήκει πάντα στον νικητή, τους έμαθε να είναι αδίστακτοι! Και δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζουν την συνταγή με επιτυχία. Θυμάται κανείς τον βομβαρδισμό του πυρηνικού εργοστασίου στο Ιράκ το 1981 ή τον βομβαρδισμό το 2007 στόχου στην Συρία και τόσα άλλα. Και φυσικά όσο τέτοιες πρακτικές δεν τιμωρούνται από την "διεθνή κοινότητα" τόσο θα δικαιώνονται.
    Ποιός νοιάζεται άλλωστε για μερικές χιλιάδες που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε λάθος μέρος. Χάσαμε και την Ευρωβύζιον και έχουμε Μέγα εθνικόν πένθος.
    Ελεεινότερη θα έλεγα πως είναι η στάση της Κυπριακής κυβέρνησης που σιγοντάρει τους Ισρα(η)λίτες.
    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=2874&pos=6&cat_id=66

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Μαύρος Γάτος

    Έχω 8 πιστωτικές. Ποιο πακέτο εκκαθάρισης παίρνω;

    @ Ptomas

    Nα σου πω, παίζει και η κυνικοποίηση που αναφέρεις. Γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερώτηση:
    Πως γίνεται μετά το "ολοκαύτωμα" να υπερδιπλασιάζεται ο πληθυσμός τους και να στήνουν και τσαρδάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς, έχουν βαλθεί να κάνουν τον Αδόλφο εθνικό τους ήρωα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ, Καρολε... Αυτη τη φορα νομιζω οτι ξεσκεπαζεται λιγο αποτομα το πανηγυρι που ετοιμαζεται εδω και χρονια να στηθει στη περιοχη μας. Αμα δουμε ποιος θα επεμβει για να βαλει τα πραματα σε ταξη, θα μαθουμε περισσοτερα...
    Ελπιζω παντως, οι ομαδες κρουσης των άοπλων αμάχων να (δια)στρεψουν τη πορεια των γεγονοτων μια φορα ακομα. Τι να πεις πια...

    @Ptomas, διαφωνω. Θα επρεπε να θυμουνται οτι ο Αδολφος τα κακαρωσε ηττημενος -ή μηπως οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ σε όλα που αναφέρεις. Τα σύνορα είναι μόνο για να πουλιούνται μεγαλύτερες ποσότητες όπλων. Πάντως δεν είναι κακιά η ιδέα για τους Πόντιους και τους Αρμένιους. Διότι το Ισραήλ το παίρνει το αίμα του πίσω, οι άλλοι έχουν μείνει στα μνήματα. Και βασικά αν οι Γερμανοί δεν τους είχαν εξοντώσει, θα είχαν εξοντωθεί εκείνοι, κυρίως οικονομικα ( κάτι σαν σημερινό ΔΝΤ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ tiktos

    "Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται".

    Δημήτρης Σαραβάκος μετά από χαμένο πέναλτι στον αγώνα Ελλάδας - Μάλτας 4-0 για τα προκριματικά του Euro - 92.

    @ marianefeli

    Το περιστατικό με τους Εβραίους νεοναζί στο Ισραήλ το έχεις ακούσει;

    Μετά από αυτό όλα παίζουν...

    @ Rodia

    Ναι, φαίνεται το πρότζεκτ προχώρησε λίγο απότομα αυτή τη φορά και στράβωσε ο κόσμος...

    @ steven

    Έπαιξε βέβαια ρόλο και το γεγονός ότι οι σνομπαρίες καθηγητές της σχολής καλών τεχνών της Βιέννης δεν δέχτηκαν τον νεαρό Αδόλφο... Τι σου είναι αυτές οι περιστάσεις ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Rodia
    Ναι ο Αδόλφος τα κακάρωσε ηττημένος γιατί το παράκανε αλλά οι μιμητές του μάθανε και από τα λάθη του. Είναι οι καλύτεροι φίλοι (πελάτες-συνέταιροι) των ΗΠΑ. Κυρίως όμως έχουν διδαχτεί πως οι διεθνείς οργανισμοί δεν έχουν ισχύ και πως οι κανόνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα "δεσμεύουν" μόνο όσους υπογράφουν. Μην ξεχνάμε πως το Ισραήλ δεν υπέγραψε το άρθρο για την οικουμενικότητα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το αποδεικνύει έμπρακτα. Έμαθαν λοιπόν καλά το παιχνίδι να χτυπούν δυνατά και να φέρνουν τον κόσμο προ τετελεσμένων. Oι Γερμανοί είχαν καταλάβει την μισή Ευρώπη σχεδόν χωρίς να ανοίξει(Γερμανική) μύτη με τους λεονταρισμούς της διεθνούς κοινότητας και τον περίφημο "Phoney War". Ένας μύθος που δείχνει πως δραστηριοποιείται η διεθνής κοινότητα από τον James Thurber:
    http://www.unseelie.org/books/thurber.rabbits-who-caused-all-the-trouble
    Μόνο οι Άνθρωποι μπορούν να δείξουν πραγματική αλληλεγγύη ποτέ τα κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω πως είναι αφελές το να λέμε ότι υπάρχει η οποιαδήποτε σύνδεση ανάμεσα σε αυτά που κάνουν οι Ισραηλινοί σήμερα και αυτά που υπέστησαν οι Εβραίοι επί Ναζιστών.

    Το όλο πρόβλημα βρίσκεται, νομίζω, στη θρησκεία τους, η οποία είναι τρομακτικά εθνικιστική και μισαλλόδοξη. Σύμφωνα με τις ιερές τους γραφές, αυτοί είναι οι εκλεκτοί του θεού τους, ο θεός τους έχει υποσχεθεί τη γη πάνω σε μέρος της οποίας ίδρυσαν το 47 τη χώρα τους, (και την οποία έχουν ακόμα να κυριεύσουν πλήρως, εξ ου και οι διαρκώς επεκτεινόμενοι εποικισμοί,) ο θεός τους διέταξε να προβούν σε ολοσχερείς γενοκτονίες των γειτονικών τους λαών, ο θεός τους πήρε ακόμα και ο ίδιος μέρος σε αυτές τις φρικαλεότητες, κλπ.

    Αυτό είναι που μου τη δίνει στα νεύρα με το Ισραήλ, και όποιος λέει πως είναι μια όαση δυτικού κόσμου στην καρδιά του αραβικού κόσμου κάνει μεγάλο λάθος, γιατί πρόκειται για μια απροκάλυπτη θεοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαγόρα, ΠΙΠΕΡΙ!

    Δε σέβεσαι τη θρησκεία των καημένων των Εβραίων... Θα σε πουν ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φανταζομαι ότι εχεις ακουστα τον όρο self-hating jew. Κατα τους Ισραηλομανεις η μεγαλυτερη μαστιγα της Γης μαζι με τους αντισημιτες. Δεν θυμιζει μια χωρα στα Βαλκανια που θεωρει οτι ειναι το κεντρο της Γης και στεναζει σαν την Μαρθα Βουρτση για τα κακα που την τυχαινουν;

    ΥΓ1. Οποιος βρει την χωρα αυτη κερδιζει διακοπες στα μαγευτικα Σεπολια
    ΥΓ2. Λετε να υπάρχει το γονιδιο J οπως το γονιδιο ΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Διαγόρας ο Μήλιος

    Eάν κάποιος ενστερνίζεται ότι είναι ο περιούσιος λαός του σύμπαντος, τότε δημιουργούνται προβλήματα!

    @ DennisV

    Oι διακοπές στα μαγευτικά Σεπόλια είναι με ημιδιατροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nαι και με δωρεαν ξεναγηση στον σταθμο του μετρο του Αγιου Αντωνιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...