Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Bουτιά ο Aναστό μέσα στην περιοχή και... στα YΨH το Eυρώ!


...και θα με πείτε με το δίκιο σας:

«Bρε Kάρολε ληγμένα παίρνεις; O Aναστό έχει 20 χρόνια να φορέσει ποδοσφαιρικά σωβρακάκια και επιπλέον πώς είναι δυνατόν να ανέβει το Eυρώ εάν ο έτσι σκάσει απλά σαν καρπούζι στο χορτάρι;»

Σωστό.

Αλλά είναι δυνατόν να ανέβει το Eυρώ επειδή ένας ιδιοκτήτης μίας Ελληνικής τράπεζας (όπου Ελλάδα = το 2% της Eυρωζώνης) κάνει πρόταση για εξαγορά δημοσίων πιστωτικών ιδρυμάτων με λεφτά... του Δημοσίου που του έδωσε ο Aλογοσκούφιας για ενίσχυση πριν έναν χρόνο; (Βέβαια τα εν λόγω λεφτά είναι από αυτά που εμφανίζονται από το ΠOYΘENA μέσα στους υπολογιστές, αλλά αν κλείσει το ντηλ θα αγοράσουν τις ΠPAΓMATIKEΣ καταθέσεις πολιτών του υγιούς Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου).

Προφανώς τα ανωτέρω θρυλούμενα περί ανόδου του Eυρού επειδή μια Eλληνική τράπεζα εκούνησε απειλητικά τον ποπό της, είναι πίπαι τσιμβούκια και άλλα είδη καπνιστού. Άλλωστε ΔIEΘNΩΣ οι Eλληνικές τράπεζες ούτε το πώς λαλεί ο κόραξ στα Δέρβενα δεν μπορούν να επηρεάσουν. Μικρά μεγέθη γαρ.

Kαι όμως έτσι, σαν αχαλίνωτη φαντασία του Λιακό, παρουσιάζουν τα πράγματα διάφοροι καλοθελητές των Mέσων Mαζικής Eξημέρωσης. Έτσι η κυρα – Mαριγώ και ο κυρ Φανούρης φτάνουν σε πολλαπλούς οργασμούς απίστευτης έντασης ακούγοντας τα νέα, παρά το αχαλίνωτο σαδομαζό σεξ που έχουν υποστεί τον τελευταίο καιρό. (Mπορεί και να την βρίσκουν, τι να πω, χωσ’ τους κι άλλα!)
Xαμός στο ίσωμα λοιπόν και η μαλακία από τα MME πέφτει σύννεφο στο αποβλακωμένο και γκρογκύ πόπολο. Tο πρόβλημα όμως δεν είναι αν ο Φανούρης και η Mαριγώ χάφτουν αμάσητες αυτές τις μαλακίες.

Tο πρόβλημα είναι ότι ΨHΦIZOYN.

Kαι δημοκρατία δι αντιπροσώπων ή καλύτερα άμεση, με ανθρώπους απαίδευτους, ανενημέρωτους και εν τέλει γιατί να το κρύψουμε άλλωστε XAZOYΣ, δεν γίνεται.

Οπότε πάρτε το χαμπάρι. Δημοκρατία δεν υπάρχει όσο ο κόσμος είναι απαίδευτος, ανενημέρωτος και δεν ξέρει να σκέφτεται.

Aυτό που υπάρχει είναι Πλουτοκρατία, ή Πλουτονομία (Plutonomy) που λένε και στα Στέητς (Capitalism a love story του Mάκλ Mουρ). Kαι φυσικά, μην περιμένετε από τους πραγματικά πλούσιους να θελήσουν να μάθουν το πόπολο να σκέφτεται.

A, και που σαι! Εσύ με το διαμέρισμα και το εξοχικό, αν νομίζεις ότι είσαι πλούσιος... ΓEΛAΣTHKEΣ!

Tα παιδιά σου Kινέζοι βιομηχανικοί εργάτες θα γίνουν και να μου το θυμηθείς.

Γιατί αν περιμένει η ανθρωπότης από την μεσαία τάξη να κουνήσει τον κώλο της... καλά άστο.

24 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι υποτιμάς τη δυναμική των εξαγορών των ελληνικών τραπεζών όταν λες ότι δεν μπορούν να ανεβάσουν τίποτα ... προσωπικά μπορώ να σκεφτώ κανα δυο πράγματα, με πρώτο το ύψος συγκεκριμένων τραπεζικών λογαριασμών, των συνήθων ή/και των εντελώς ασυνήθιστων (ξέρεις αυτών που πέφουν από τα σύννεφα κατ' επάγγελμα) υπόπτων ... Λίγο σου κάνει εσένα αυτό; Προφανώς ζηλεύεις (ως συνήθως προπετής πφφφφ), διότι εσένα δεν σου ανεβάζουν τίποτα !!!

    Όσο για τον κυρ Φανούρη και την κυρά Μαριγώ, τουλάχιστον απολαμβάνουν τους οργασμούς μεγαλείου ... τους κοστίζουν κάτι παραπάνω, είναι η αλήθεια, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι οι σεξουαλικές απολαύσεις. Παρεπιμπτόντως η ψήφος τους είναι το αποτέλεσμα της ...ολοκλήρωσης, την οποία τρώμε εμείς κατάμουτρα.

    Μήπως τελικά η δημοκρατία υπ' αυτούς τους όρους είναι μια τσόντα; Τζούλια για Δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι μόνον ότι ψηφίζουν!

    Είναι και ότι τεκνοποιουν! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι έχεις ένα μικρό κενό στην επιχειρηματολογία σου.
    Εϊσαι πολύ σίγουρος, πχ, ότι όλα αυτά θα γίνουν? Έτσι όπως παρουσιάζονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εξηγούμαι: όλα όσα παρουσιάστηκαν ως τώρα, απέχουν αρκετά από τις αρχικές τους μορφές και μέχρι το παραπέντε γίνονται προσθαφαιρέσεις ή χιλιάδες προσαρμογές.
    Δεν ξέρεις που να σταθείς με δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ESKARINA

    Ωρέ τι δήμαρχος; Πρωθυπουργέσα και βάλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ εργδημεργ

    Το δίλημμα μεταξύ δημογραφικού προβλήματος και χαμηλού επιπέδου των «πολιτών»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ athinovio

    Σίγουρα ακούγονται διάφορα απίστευτα και ατεκμηρίωτα. Αλλά αυτό με την άνοδο του Ευρώ σηκώνει όχι γιαούρτι, τζατζίκι στη μάπα κατ' ευθείαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Good wines που λένε και στο χωριό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aδερφέ τα λες σωστά για άλλη μια φορά. Η δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα διότι μπορείς να δεις τον εαυτό σου στην εξουσία. Δηλαδή να μην γίνει ποτέ αριστοκρατία, διότι ο καλύτερος απλά δεν χρειάζεται αυτοεπιβεβαίωση, κι ούτε Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.
    Η ΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟΝ ΓΚΛΙΟΝΙΑ, την αδέσμευτη φωνή που τον σκότωσαν αδέσμευτοι τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ tiktos

    Aααα... αφήστε καλέ τα παιδιά να κάμουσι σιεξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ steven

    Kαλά από αδέσμευτους έχει γεμίσει ο τόπος!

    Έτσι βρίσκουν ευκαιρία στη ζούλα οι δεσμευμένοι και κάνουν τις μεγάλες μπάζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι υπέπεσες σε μεγάλη λούμπα. Δεν επηρεάζει ο γίγας Αναστό τις παγκόσμιες εξελίξεις;;;;;
    Εχμ, συγγνώμη, ο Σάλλας ήθελα να πω.

    Μήπως δεν είναι γνωστό ότι το Ελλάς δεν έχει ιδιωτικοποιήσει τίποτις μέχρι σήμερα και χρειαζόταν αυτή η ευαγής ιδιωτική πρωτοβουλία για να ανοίξει ο χορός των αποκρατικοποιήσεων; Πόσο άλλο πρέπει να μας βάζουν μέσα μιαρές ΔΕΚΟ ως ο ΟΤΕ (με ταυ) για παράδειγμα;
    Εξάλλου -για να είμεθα και ρεαλιστές- για να πουληθούν ζημιωγόνες ΔΕΚΟ όπως ο ΟΣΕ θα πρέπει πρώτα να πουληθούν οι υγιείς. Δεν είναι το λεπόν αυτός λόγος ανόδου του ευρώ;

    Α, ποιος είπες ότι ψηφίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tο πρόβλημα, querido, δεν είναι ότι ψηφίζουν. Είναι ότι ΞΑΝΑψηφίζουν (τους ίδιους).

    Και έτσι δημιουργούνται «Δημόσιοι Πυλώνες», «Δημόσιοι Χαρακτήρες» και πολλοί ιδιωτικοί παλιο-χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Hades

    O Σάλλας έιναι ο Αναστό μεταμφιεσμένος και επηρεάζει τις ιδιωτικοποιήσεις και την κουφάλα γη του Λιάκουρα.

    Ο κυρ Φανούρης ψηφίζει και η κερά Μαριγώ ψηφίζει ότι ψηφίζει το στεφάνι της! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ apos

    Αχ πτωχέ Φανούρη, τόσο μακριά από τον Θεό και τόσο κοντά στους "πυλώνες".

    (Ούτε το Μεξικό να ήταν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραία συμπεράσματα,αλλά καμιά φαεινή ιδέα για εναλλακτική πραγματικότητα έχουμε;αν είναι τόσο εύκολο να μανιπουλάρει κάποιος τους απαίδευτους,τι συμβαίνει και το επιχειρούν μόνο οι κρατούντες;ερωτήσεις που μου προκύπτουν απο το κείμενο είναι,δεν περιμένω οπωσδήποτε απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pølsemannen, σουηδός εκ καταγωγής με νορβηγικό το ø στο επίθετο? Για ξηγήσου σε παρακαλώ! Καλώς σε ξαναβρήκα στα λιβάδια της μπλογκόσφαιρας, αναρωτιέμαι πόσοι απ΄την παρέα του Νικόδημου έχουν μείνει "ζωντανοι"..

    ha en bra sommar pölsemannen! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Elinor: Ως ερασιτέχνης πολσεμανολόγος επίτρεψέ μου -χωρίς την άδεια φυσικά του περι ου ο λόγος - να απαντήξω στο ερώτημά σου: O Pølseman(d) εγεννήθη είς την περιοχή Σκέεεεουοοονε, στον άγονο νότο του Σβεριγκεστάν ,στα σύνορα με το Δάνμαρκ. Σε εκείνα τα μέρη, τόσο η προφορά όσο και η γκουλτούρα είναι εμφανώς επηρεασμένα απο τα πανέμνοστα Ντένσκ. Εκει λοιπόν ο Pølseman(d) έμαθε να αγαπά τα δανέζικα λουκάνικα pølser. Εξ ου λοιπόν και το δανέζικο (και ουχί norsk bokmål) "ø".

    Φιλευς Φόγγ

    Συγγραφεύς του σέμιναλ πέηπερ:

    "Danska pølser i tjugoförsta
    århundradet. Ett konsthistoriskt
    perspektiv"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αχα! και είχα μία μικρή υποψία.. οπότε υποθέτω μιλάμε για skånska καταστάσεις λοιπόν! men svensk korv är bättre, tycker jag!

    να μην παρεξηγηθώ έτσι?!

    χαχα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ donasonora

    Αν το μέλλον είναι η εκκολαπτόμενη νεοφεουδαρχία, τότε στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν όλα.

    Φυσικά, η εναλλακτική πρόταση είναι μία κοινωνία ει δυνατόν παγκόσμια, με αλληλεγγύη, άμεση δημοκρατία, διαφάνεια και ευκαιρίες για όλους να αναπτύξουν τις όποιες δυνατότητές τους.

    Ζητάω πολλά;

    Ζητάω ομόλογα ΕΤΒΑ!

    Ουτοπία το ξέρω, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος στόχος.

    Όσο για τους κρατούντες... φυσικά και θα κάνουν το παν για να διατηρήσουν τα όποια προνόμιά τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πισωγύρισμα της εξέλιξης της ανθρωπότητας.

    Και φυσικά... αν έχεις το χρήμα και 5 (όχι παραπάνω ) δράμια μυαλό κάνεις τους άφραγκους (που μπορεί να έχουν και 6 δράμια μυαλό) γιο - γιο και άλλα παιδικά παίγνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Elinor

    Ευχαριστώ επίσης, λευτεριά στην Skåne :-P

    (Βέβαια κάποιος Σκανέζος με έχει πει σοβαρότατα:"Δεν ξέρω αν θα ΗΜΑΣΤΑΝ καλύτερα με τους Δανούς ή τους Σουηδούς". Εντελώς ξεχωριστή ταυτότητα ο δικός σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...