Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Η προσφορά ημών στον όμιλο προβληματισμού του dorabak: “Εμπρός να γίνουμε Αβρούπα μπρε τζάνε μ’ με αντικόγυρα!”


Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, η γνωστή SMS σπάμερ dorabak εποίησεν «όμιλον προβληματισμού» όπου πλείστοι στροφαδόροι, μαγκιώροι και φακαδόροι διανοηταί – επιστήμοναι, θα προσφέρουν τον πνευματικό οβολό τους για την μετά ΓΑΠ εποχή.

Βέβαια, το Χέλλας μετά την de facto περαιτέρω προτεκταρατοποίησή του, δεν μπορεί να ομιλεί για Έλληνες ηγέτες του κράτους, αλλά εγώ λάρτζ σαν Έλλην και καρατσιφούτης σαν Σουηδός το προσπερνώ. Έτσι θεωρώ ότι καταλληλότερος εκπρόσωπος στο Χέλλας του υπερεθνικού τραπεζικού καρτέλ, (που έχει σοδομίσει ασύστολα όλους τους φορολογούμενους του κόσμου), όταν ο ΓΑΠ καεί like paper in fire (σάουντρακ από κάτ’) είναι ο Dušan Bajević (Душан Бајевић)!
Και σε καμιά περίπτωση το dorabak ή το Σαμαρά. Ανάλυση σε προσεχές ποστ.


Πάμε τώρα στον οβολό ημών στον όμιλο προβληματισμού.

Ήγγικεν πλέον η ώρα οι Έλληναι να γίνουσι τσιφούτηδαι όπως οι υπερβόρειοι ξάδελφοι αυτών, διότι πλέον οι κώλοι εσφίξουσι τόσον, που πλέον ούτε κυτταρίτιδαι ούτε ραγάδαι τους πιάνουσι, με τραγικά αποτελέσματα δια το ΑΕΠ ημών, που στηρίζεται ελάχιστα στην παραγωγή και περισσότερο εις παρόμοιας γκλαμουροειδείς τζιριτζάντζουλας αντιραγαδικάς.

Συνεπώς κρίνεται άκρως επιβεβλημένη η δημιουργία και προβολή σε εθνικό δίκτυο της εκπομπής «Αντικόγυρα» ή Σουηδιστί «Antikrundan» ή Βρετανιστί BBC «Antiques Roadshow».

Κάθε πικραμένος νεόπτωχος θα βγαίνει κουβαλώντας την γκλίτσα του προπάππου, την κασέλα της γιαγιάς και την θαλασσιά την βράκα του θείου Θρασύβουλα που κάνει τρίκι – τράκα και θα εκλιπαρεί τον εξπέρ παρουσιαστή (Φερεντίνος;) να κάνει εκτίμηση για το πόσα Έουροσεντ, ή έστω Μπολίβαρ Βενεζουέλας πιάνουν αυτές οι καρασαβούρ… εννοώ αντίκες.

Χαράς ευαγγέλια δια τον κύριο Μπάμπη, όταν μάθει ότι η θαλασσιά η βράκα μπορεί να πιάσει μέχρι και 20 Εούρος και 50 σέντς ή 63.344,30 Μπολίβαρ Βενεζουέλας σε παλιατζήδικο στο μαγευτικό Gävle.

Αβρούπα τζάνε μ’ και τι Αβρούπα μπε. Ίσβετς η πατρίς του ρουλεμάν. Τεφαρίκι πράμα.

Βέβαια δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στο Μουντιάλ που μόλις τελείωσε.

Η καλύτερη ομάδα το πήρε, δεν υπάρχει θέμα. Ο Ρόμπεν και η σημερινή Ολλανδία δεν έχουν τα κυβικά ούτε του Κρόιφ, ούτε του Φαν Μπάστεν ούτε του Γκούλιτ, ευχαριστημένοι πρέπει να είναι με την 2η θέση. Δεν άξιζαν να το σηκώσουν.

Ο Φορλάν ηγέτης και παιχτούρα με αρχίδια, πήρε την Ουρουγουάη από το χεράκι στους 4 και καλώς ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά.

Ραντεβού το 2014 στην Βραζιλία να είμαστε καλά και για να μην σας κοροϊδεύουν διάφορα χταπόδια, θα σας δώσω τα αποτελέσματα του μεγάλου και του μικρού τελικού, που θα ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ με αυτά του 1950.

Μικρός τελικός: Σουηδία – Ισπανία 3-1

Μεγάλος τελικός: Ουρουγουάη – Βραζιλία 2-1 με τον Φορλάν ηγέτη- παίχτη – προπονητή!

Και φυσικά το Χέλλας στην 8αδα με ηγέτη τον μικρό Μανωλά!

4 σχόλια:

  1. φιλε Καρολε παρτο αλλιως... θα πεσεις σε ξερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ "Δημήτριος ο Ταξιδευτής"

    Ωχ! Λες να μας γκαντεμιάσει το dorabak;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχόμεθα στην κουμπάρα του Μαρινάκη, καλή επιτυχία και είθε ο πατήρ της να πηγαίνει τακτικά στο τηγάνι και να εύχεται κι εκείνος την καλή τύχη. Μόνο έτσι η Ελλάς θα ξαναγίνει δαφνοστεφανωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...