Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Μόνον οι ομοφυλόφιλοι κομμουνισταί δεν θέλουν τον βασιλέα... της Σουηδίας. (Hälsningar från konungariket Grekland)


Έγιναν λέει εις τας Σπέτσας (και ουχί εις τας Σέρρας ή τας Δράμας) οι γάμοι του δευτερότοκου υιού του τέως βασιλέα της Ελλάδος, μετά νεανίσκης έκπαγλου καλλονής και άμεμπτου ηθικής, αλλοδαπής όμως καταγωγής, πράγμα που πιθανόν να σπιλώσει τα εκ Σειρίου γονίδια των ΕΛ-λήνων ανάκτων.

Δεσμεύομαι ω αναγνώστα να αρωτήξω την άποψιν του ιστοριοδίφου – γενετιστού – εκδότου – τηλεοπτικού αστέρος και βουλευτού Αδώνιδος Γεωργιάδου, επί του θέματος.

Πλείστοι τηλεοπτικοί ιδιωτικοί δίαυλοι εξυπηρετώντας τα εθνικά συμφέροντα των ιδιοκτητών των, καθώς και την ελευθερίαν να έχεις τηλεοπτικό σταθμό εάν σκάσεις έναν σκασμό φράγκα και κάνεις ρεσάλτο - νταηλίκι σε κάποια δημόσια τηλεοπτική συχνότητα, ετίμησαν δεόντως το κοσμοϊστορικόν γεγονός.

Μάλιστα, εικάζεται ότι σε 732 έτη, αι εκπομαί του γεγονότος κινούμεναι με την ταχύτητα του φωτός, θα φτάσουν στο αστρικό σύστημα που κατοικείται από την ευφυήν ερπετοειδήν φυλήν των Μπ’ Μβουνάγκαρα, που εκτός από φανατικοί της εξωπλανητικής αρχαιολογίας, είναι και το πλησιέστερο στην γη μας νοήμων είδος με τεχνολογικό πολιτισμό.

Ερευνηταί του πανεπιστημίου του Μπέρκλεϋ επιχείρησαν να φτιάξουν ένα υπολογιστικό μοντέλο που θα μας έδινε από τώρα την αντίδραση των εξωγήινων ερπετόμορφων αρχαιολόγων στις εικόνες των τεωσπριγκηπικών γάμων, αλλά παρά τας άοκνους προσπάθειας των, η απάντηση του υπερυπολογιστού ήτο σταθερά «42».

Εικάζεται ότι ο υπερυπολογιστής «Deep Purple III» έχει καταληφθεί από το πνεύμα του αποθανόντος Βρετανού συγγραφέως Ντάγκλας Άνταμς. Τστστς, καλά να πάθει ο άθεος.

Anyway Βησιγοτθία - Βεατρίκη, τέτοια ήτο η σύγχυσις που μου επροκλήθη εκ της τηλεοπτικής καλύψεως, που υπέθεσα ότι η Ελλάς εξακολουθεί να είναι βασίλειον ή έστω βασιλευομένη δημοκρατία και ότι τα γεγονότα της Χούντας, της Κύπρου και του δημοψηφίσματος του 1974 απλά δεν συνέβησαν.

Φοβήθηκα προς στιγμήν μήπως τίποτα ερπετόμορφοι εξωγήινοι μου κάνουσι πλάκα μεταφέροντας με εις μίαν εναλλακτικήν πραγματικότηταν, αλλά μετά συνειδητοποίησα ορισμένα πράγματα της ψυχολογίας ημών των άτριχων χιμπατζήδων, που με έκαναν να προσγειωθώ εις πιο ρεαλιστικάς εξηγήσεις.

Και η πιο ρεαλστική εξήγηση είναι ότι αυτός ο οχετός που εκτοξεύθηκε από τους βόθρους με μορφή οθόνης LCD εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με το μπουκάλι σαμπάνιας που έβαλε η εθνική μας πορνοστάρ στο πράμα της, όλως τυχαίως όταν μπήκαμε υπό ιην επιτήρηση του δουνουτού.

Πρόκειται δηλαδή για μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού όσο το δυνατόν περισσότερων πληβείων και ότι κάτσει. Να δείτε που στο επόμενο πακέτο μέτρων, όπου θα καταργηθούν ο 11ος και 12ος μισθός για να πάρουμε την επόμενη δόση, η εθνική μας πορνοστάρ θα βάλει το ίδιο μπουκάλι από πίσω, με τον πάτο του μπουκαλιού πρώτα.

Γιατί όμως η πλειονότητα του κόσμου την βρίσκει με τα παντρολογήματα γαλαζοαίματων και άλλων διασημοτήτων και όχι με την επιστήμη, της τέχνες και άλλα τέτοια κουλτουριάρικα;

Για τον ίδιο λόγο που οι Σλαβομακεδόνες ερεθίζονται σεξουαλικώς με τον Αλέξανδρο και όχι με τον Αριστοτέλη και έχουν ψοφήσει στο εθνικιστικά παραληρηματικό ψωλιοτράβηγμα.

Για τον ίδιο λόγο που υπάρχει διψήφιο ποσοστό ανθρώπων στις ΗΠΑ (και όχι μόνο) που δεν γνωρίζει ότι η γη περιστρέφεται γύρω από την ήλιο.

As far as you know, does the earth revolve around the sun, or does the sun revolve around the earth?

1.Earth revolves around the sun 79%

2.Sun revolves around the earth 18%

3.No opinion 3%

(πηγή)

Ρησπέκτ ρε μαδαφούκα.

Εκπαίδευση για τα μπάζα, και πρόταξη του θυμικού αντί της λογικής. Υπάρχει Σωτηρία; Έστω ένας δίσκος τς Σωτηρίας Μπέλλου; Τι να σε πω ρε φίλε, τα είχα φτιάξει με μια Βιετναμέζα αστρολόγα κάποτε, αλλά με παράτησε για έναν Αφρικανό μεγαλέμπορο βακαλάου. Από τότε ούτε 7αρι στο ΠΡΟ – ΠΟ δεν μπορώ να πιάσω, αν και ποδοσφαιρόπληκτος.

Πρόσφατα διάβασα το ενδιαφέρον βιβλίο του Howard BloomGlobal Brain” που πραγματεύεται τους διάφορους κοινωνικούς μηχανισμούς τόσο στις ανθρώπινες κοινωνίες όσο και σε αυτές των άλλων ζώντων οργανισμών.

Στα αγελαία ζώα συμβαίνουν δύο τινά:

1. Υπάρχει η τάση των ατόμων να επιδιώκουν να είναι ομοιόμορφοι με το υπόλοιπο κοπάδι. Μάλιστα αυτή η τάση ενισχύεται από άτομα της ομάδας που ο συγγραφέας αποκαλεί conformity enforcers (επιβολείς ομοιομορφίας) που στόχο έχουν να εμποδίζουν τις παρεκκλίσεις από τις νόρμες συμπεριφοράς.

2. Τα άτομα που είναι χαμηλότερα στην ιεραρχία τείνουν να «μαϊμουδίζουν», να μιμούνται τις συμπεριφορές που προβάλλονται από τα ζώα που είναι υψηλότερα στην ιεραρχία.

Βέβαια, στις ομάδες υπάρχουν και οι diversity generators (δημιουργοι ποικιλιότητας) που ευθύνονται για την εξέλιξη τεχνολογική και κοινωνική του ανθρώπινου είδους και την μετάβασή του σε ολοένα υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά σε κάθε νέο επίπεδο αναλαμβάνουν οι επιβολείς ομοιομορφίας την προσαρμογή σε αυτό το νέο επίπεδο.

Όμως, αν υπάρχει στασιμότητα και δεν υπάρχει συνεχής δημιουργία διαφορετικότητας τελικά, υπάρχει θάνατος του κοπαδιού, της κοινωνικής ομάδας, ή του ζωικού είδους.

Τα πάντα ρει, δις εις τον αυτόν ποταμόν ουκ αν εμβαίης (Ηράκλειτος, τιτάνας της σκέψης) και σε όποιον δεν αρέσει να κατέβει από το τραίνο. Το σύμπαν είναι συνεχής μεταβολή, όσο και να μας την σπάει και να μας δημιουργεί ανασφάλεια.

Τι είναι λοιπόν η τηλεόραση και τα ΜΜΕ γενικότερα και τα βοθρολύματα που αυτά εκτοξεύουν σε κοινωνικό επίπεδο;

Conformity enforces είναι, ω σύντροφοι diversity generators.

Είναι ο μεγάλος γορίλας με το μεγάλο χαρέμι που οι υπόλοιποι γορίλες μαϊμουδίζουν ελπίζοντας να βρεθούν στην θέση του. (Που δεν θα βρεθούν).

Το τσόκαρο με το i-phone που πήρε με δανεικά ονειρεύεται βασιλικούς γάμους εις τας Σπέτσας.

Γρήγορα τον Αχόρταγο να μαζέψει τα βοθρολύματα.

Φοβερόν.

19 σχόλια:

 1. Αν δεν ήμουν η δίβα θα προσκυνούσα και θα φιλούσα την τσάκιση της βερμούδας σας.
  [Πώς θα γίνουν οι γάμοι στα Σέρρας σεβασμιότατε; Πόσες δίβες να χωρέσουμε πια εδώ;]

  {να σε ρωτήσω: να δηλώσω στο Linkedin πως ανήκω στα Conformity enforces να τους αφήσω κάγκελο;}

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ Πόλσεν,

  μιας και αρέσκεσαι σε θεωτηρικές ακροβασίες να θυμίσω και το κλασσικό πλέον βιβλίο του Χέρμπερτ Μαρκούζε "Ο Μονοδιάστατος άνρθωπος" που πραγματεύεται ακριβώς αυτό το θέμα. Τα ΜΜΕ από τον Γκέμπελς μέχρι σήμερα παίζουσι αυτόν τον ταπεινό ρόλο. Να μετατρέψουν τα πιθηκάκια σε προβατάκια. Ως πίθηκοι έχουμε ακόμη ελπίδας καινοτομίας και διαφωρισμού (το Ω είναι Βελτσικής προελεύσεως)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δε μου λες, τον τύπο που είχε στείλει ο Καίσαρας στους Γαλάτες να βάλει ρουφιανιές και να τους κάνει να φαγωθούν πως θα τον χαρακτήριζες?
  Conformity enforcer ή diversity generator?


  ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΠΟΤΕ ΠΟΙΜΝΙΟ
  ΠΑΝΤΑ ΛΥΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. επειδή εσύ έχεις φάει το παραμύθι της θολοκουλτούρας ότι η Γή περιστρέφεται γύρο από τον ήλιο και μάλιστα πως είναι και στρόγγυλη, ενώ όλοι ξέρουμε πως οι Θεοί την έκαναν επίπεδη για να μπορούν να βλέπουν από τον Όλυμπο τα πάντα με την μία, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και σκεπτόμενοι Αμερικάνοι που δεν μασάνε παραμύθια.

  Επίσης, που είσαι Φρειδερίκη να τους δείς που παντρεύονται φτωχές και όχι ευγενικής καταγωγής γυναίκες και μάλιστα παρουσία της πλέμπας των Σπετσών να χειροκροτεί και να βγάζει φωτογραφίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. γύρω από τον Ήλιο ήθελα να πω χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ diVa

  Έχετε δίκαιον. Δεν χωρούν άλλαι Δίβαι εις τας Σέρρας! :)

  [Να τους αφήσετε, να τους αφήσετε!]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ Γλαύκος (σε τσάκωσα παλιοεσπεραντίστα χε χε)

  Ο Βέλτσος είναι πιθηκάρα ναούμ και τον ακολουθούμε σαν πρόβατα για χάρη της πιθηκοσύνης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ mike rigo wolf

  Conformity enforcer του κερατά! Στόχος η Coformita Romana.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ mahler76

  Βρε οι ρεδνεκς καρασουρβάιβαλιστ την έχουν πιάσει την δουλειά.

  God, Gold and Gunzzzzz and run to the hills!!!

  Άσε, με τόσες στροφές που φέρνει η βασιλομήτωρ στον τάφο της, μπορούμε να λύσουμε το ενεργειακό πρόβλημα των Βαλκανίων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γάμοι εις τας Σπέτσας με βλαχοδήμαρχους, βατραχάνθρωπους και ψάρι αλά σπετσιώτα.
  Ή ο άλλος χοντρός και καραφλός πρίγκιπας του Καζινοκράτους του Μονακό.
  Αηδίες.
  Άντε να παντρευτεί επιτέλους η Madeleine να δούμε λίγη πχιότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Οι Αμερικάνοι είναι βλακένδιοι. Ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη σελήνης, γι' αυτό και η τελευταία φωτίζεται κάθε βράδυ διαφορετικά. Helloooo????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @ undantag

  Αμήν και πότε το κορίτσι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τελικώς μάθαμε εάν ο διάδοξ (εκ του διάδοχος) είναι εξαδάκτυλος; Διότι αν είναι, ποιος τον χέζει και τον Ηράκλειτο ναούμ, εδώ μιλάμε ότι θα πάρουμε τη μπόλη (σε κανά μισάωρο). Κόκκινη μηλιά, αχλαδιά και βερυκοκιά, τρέμετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ Hades

  Τρέμουν όλοι, τρέμουν όλοι!

  Τρέμει η γη, τρέμει η γη, όπου ο Κοκός πατεί!

  Ο Ηράκλειτος παίζει Δ' Εθνική, ή είναι στα τοπικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Νομίζω στα ντόπια είναι, τώρα που το λες...
  Αλλά μην υποβαθμίζουμε άλλο την κουβέντα με την μετριότητά του.

  Άκουσα βγάζει νέο βιβλίο ο γίξ (ήτοι γίγας) Λιάκουρας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Eγώ δεν πιστεύω οτι γίνονται περιστροφαί. Ο θεός είναι ο άνθρωπος που πέριξ αυτού γυρνούν τα πλανητάκια, που ως γνωστόν είναι κατώτερα δημιουργήματα. Αν όμως διαφωνείτε και πιστεύετε εις περιστροφάς, τότε σας διαβεβαιώ δια εξαιρετικάς που έλαβαν χώρα επι της αυθαιρέτου και παρανόμου εξέδρας εις τας Σπέτσας ( 443286 ευρώ περιστροφικόν πρόστιμον ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @ steven

  Αδελφέ, από την στιγμή που ο Δέλλας δεν μπορεί να στρίψει, καθε αγνός ΑΕΚτζης κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο αναφορικά με το φαινόμενο της περιστροφής!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...