Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Το 'πε ο Ιερεύc: Ο Κολοκοτρώνης φταίει για την Άλωση!

Και πάνω που λες ότι έχεις φάει επί της μάπης αρκετό Γιανναρά που θλίβεται, συνθλίβεται, αλείβεται και καταθλίβεται με το νεοελληνικό κρατίδιο, (διότι πώς να το κάνουμε άλλη φάση να είσαι Φαναριώτης αξιωματούχος σε πόστο - κομπόστα σε μία Νεο-Οθωμανική αυτοκρατορία) βλέπεις το παρακάτω ανοσιούργημα από συγκέντρωση Γιαχβεδόπληκτων:.

Σημείωση: Ο Οθωμανολάγνος ρασοφόρος είναι καθηγητής(!) στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο (αυτό με σήμα τον Μητσάρα που ζέχνει Άκουα Βέλβα, ή Όλντ Σπάις δε θυμάμαι τώρα. Ο Αρίστος πήγε μπαξίς στους Σλαβομακεδόνες της ΦΥΡΟΜ άδοντας εις κοινήν Αιγυπτιακήν του 4αι. π.Χ.. την Μαντουβάλα).

Δέστε και φρίξτε με τον μασόνο Κολοκοτρώνη που παρέδωσε την Πόλη στους Τούρκους το 1821. Είμαι σίγουρος ότι οι ΗΠΑ με κάτι μασονάρες τύπου Ουάσιγκτον, Τζέφερσον και Φρανκλίνου έβαλαν τον δάκτυλον τους για να χάσουν οι Οθωμανόδουλοι δεσποτάδες τα προνόμιά τους. Αχ, τι καλά περνούσαμε με τον πολυχρονεμένο Σουλτάνο... είχαμε ακέραιη την πίστη μας και τον Μπίστη μας.

Απολαύστε υπεύθυνα:


Τα λόγια του σοφού γέροντος ανανέωσαν την πίστη μου στον αόρατο ροζ φτερωτό δράκο που ξερνά φωτιές και κατοικοεδρεύει στην πιλοτή.

Πλακώστε τον θρησκόληπτο στρατηγό που αμφισβητεί την εκ του Θεού εκπορευόμενη εξουσία του Σουλτάνου και αναφωνήστε μεθ' ημών:

Τι γκάβλα είναι να είσαι Τούρκος!

27 σχόλια:

  1. Κοίτα Κάρολε: τους κατανοώ τους παππούληδες, έχουν δίκαιον!! Κατά τη διάρκεια της πολυχρονεμένης ημών Οθωμανικής -δόξασοι κύριε, δόξασοι- αυτοκρατορίας, ένεκα του μαξι μαύρου ράσου των, ημπορούσαν να εκδηλωθώσιν συμφώνως προς τας σεξουαλικάς των προτιμήσεις ελευθέρως, να έχουσι ένα γιουσουφάκι βρε αδελφέ χωρίς να τους τη λέει ο καθείς...

    Ένα και δύο μη είπω, δίκαια τα έχουσιν, ας είμεθα υπήκοοι με κατανόησιν, ω αδερφέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι! Μια ζωή, μικρόψυχοι, τιποτένιοι, ποταποί, μίζεροι, σκυφτοί σε κάθε πασά, χαμένοι! Τι να την κάνουμε άλλωστε την ελευθερία και τη ζωή, όταν στον άλλο κόσμο θα έχουμε τις 750 γκόμενες και τα ποτάμια με το μέλι orthodoxy style;

    Έτσι λέγανε και τότε. "Ο Πασάς σας τα πήρε όλα, ο Θεός όμως θα σας δώσει τόσα και ακόμα περισσότερα εν παραδείσω". Μην αντιστέκεστε! Καρτεράτε και υπομείνατε το βούρδουλα του δυνάστη. Αυτή είναι η τιμωρία σας που σας έδωσε ο Θεός για να 'στε άπιστοι!Μόνο που αυτοί που τα 'λεγαν δε χάσανε τίποτα! Όλα τα προνόμια, οφίτσια, θέσεις, όλη αυτή η Βυζαντινοκρατία παρέμεινε άθικτη μέχρι σήμερα.
    Τόσο ραγιάδες και τόσο φιλότουρκοι, που κάνουν τους γκρίζους λύκους να αισθάνονται άβολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΓΚ.
    Τι σοι καθηγητής είναι το εν λόγω σίχαστρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί εκπλήσσεσαι μικρέ θολοκουλτουριάρη; Ο παπούλης είπε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.
    Ορίστε τι έλεγαν οι δικοί του λίγο πριν το 1821:

    «Αδελφοί... κλείσατε τα αυτία σας και μη δώσετε καμμίαν ακρόασιν εις ταύτας τας νεοφανείς ελπίδας της ελευθερίας... που είναι εναντίαι εις τα ρητά της θείας Γραφής και των αγίων Αποστόλων, οπού μας προστάζουν να υποτασσόμεθα εις τας υπερεχούσας αρχάς, όχι μόνον εις τα επιεικείς αλλά και τας σκολιάς, δια να έχωμεν θλίψιν εις αυτόν τον κόσμον και να παραστήσωμεν καθαράς τω Χριστώ τας αισθήσεις ημών...».

    Φέρε κάμερα σε μένα: ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ!

    Κάμερα σε μένα λέω: ΤΑ Ε-ΛΕ-ΓΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    Σηκωθείτε τώρα, από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, μπαούλα, ανάκλινδρα, μπαούλα και διαβάστε το παρακάτω λινκ:
    http://dimitrisdoctor2.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορώ να ψάλω?
    ΤΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩΝ
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝ

    Πρέπει να σας πω, ότι είμαι και μάντης. Θεολογία/Νεραιδολογία δεν διδάσκει ο +Γέροντας+ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορώ να Λιακοπουλίσω? Σε περίπτωση μελοντικής σύρραξης με κάποια ισλαμιστική εκκολαπτόμενη υπερδύναμη (π.χ Ιράν ) , αν κάτω από το τραπέζι υποσχεθούν προνόμια στην Εκκλησία, ποιους θα υποστηρίξει? Μήπως θα οργανώνει λαοσυνάξεις εναντίον των εν δυνάμει δυτικών συμμάχων και των μιαρών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αυτοί πρεσβεύουν με συνθήματα του τύπου "ΚΑΛΙΟ ΜΠΟΥΡΚΑ ΠΑΡΑ ΖΑΡΤΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ"? Επικαλούμε τον δαίμονα της Ελληνικής Μπλογκόσφαιρας, τον πανσοφολογιότατο εκ του ζΟΟΔΕ εκπορευομένου ινά διαφωτίσει εμέ τον πεπλανημένο φωταδιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Marianefeli

    Mες τη χλίδα ζούσαν οι καψεροί οι δεσποτάδες και έρχονται τώρα τα κομμούνια σαν τον Pήγα να τους φάνε τα εκ Θεού εκπορευόμενα πλούτη των...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Grigorios

    750 γκόμενες έχουμε εμείς; O Mωάμεθ δίνει μόνο 72! Φάτε την σκόνη μας Mεμέτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επι Τουρκοκρατίας, οι ιερεις μάζευαν και τους φόρους των ραγιάδων!

    Εξ ου και η έκφραση: "- Παπάς! Πιάσ' τ' @@ σ'!"

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Βρομιστεράκι

    Kαθηγητής Kοσμολογίας και εξελικτικής βιολογίας! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ doctor

    0046 2310 505050!!!! Πάρτε τώρα!!!

    Ξέρεις, ήλπιζα ότι αυτά είχαν θαφτεί εδώ και 150 χρόνια τουλάχιστον, δεδομένου του εθνικοπατριωτικού λίφτινγκ της εκκλησίας, αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ mike rigo wolf

    Mπούρκα και μάλιστα μαύρη, για να κρύβονται οι πατσές!

    (Tο μαύρο αδυνατίζει. Tα ράσα είναι μαύρα. Συμπτωματικόν;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ εργδημεργ

    Eμ, τώρα ήρθαν τα κομμούνια (που τα σκάνε στους τοκογλύφους του ΔNT) και μαζεύουν τους φόρους και αφήνουν την εκκλησία MAΣ να πεινάσει!

    Aίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο περισπούδαστος καθηκητής εκτός των άλλων είναι και αγράμματος!
    Αναφέρει ότι οι άγιοι πατέρες είπαν την φράση «Κρειττότερον εστίν ειδέναι εν μέση τη πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν λατινικήν».
    που δεν την θυμάται ούτε και αυτήν καλά, ενώ την είχε πει ο ο Λουκάς Νοταράς μέγας Δούξ, ουσιαστικά δηλαδή ο πρωθυπουργός την εποχή της Αλώσεως.
    Επίσης βέβαια δεν γνωρίζει ότι τελικά και αυτόν τον αποκεφάλισε ο Μωάμεθ μαζί με τους 2 γιούς του, αφού πρώτα τον είχε διορίσει διοικητή της Πόλης μετά την Άλωση.
    Η αιτία;
    Είχε γυαλίσει στο μάτι του μερακλή Μωάμεθ ο μικρότερος, και φαίνεται ο πιο μπάνικος γιός του ,και ο Νοταράς δεν δέχτηκε να τον στείλει στο χαρέμι για ένα οθωμανικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΄πε, το ΄πε ο παπατράγος, ότι τον αγκαλιάζει άλλος...

    Ο παπάς ο παχύς δεν χορταίνει με την φακή...

    Εκτός από αγράμματος είναι και αμόρφωτος,διότι για την άλωση της ΜΠόλης δεν ευθύνεται ο Κολοκοτρώνης αλλά η ...... ΑΕΚ.
    Ναι πολύ σωστά το διάβασες.
    Διότι βαρεθήκαμε να παίζουμε εις την ΜΠόλη, και καταστρώσαμε ένα σχεδιάκι (κερκόπορτα) προκειμένου να αγωνιζόμαστε εις την σούπερ λίγκα.
    Πρώτη η ΑΕΚ (η υπεύθυνη για την άλωση) έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο Γρανίτσα και έμεινε άστεγη.
    Αλλά όπως είπε και ο παπατράγος της Μπόλης, η ΑΕΚ είναι ιδέα.
    Μέγας υποστηρικτής του σχεδίου Γρανίτσα και ο GAP,αποφάσισε το γκρέμισμα του γηπέδου με την δικαιολογία ενός πιο σύγχρονου, και ότι για μερικά χρόνια θα παίζουμε σε γήπεδα του Μονάχου των Παρισίων και της Αμερικής.
    Εν ολίγοις, όταν διασφαλίζονται τα προνόμια των παπατράγων και των gapηδων,δεν πάνε οι άλλοι να κουρεύονται άστεγοι.
    Εξάλλου,δημοκρατία δεν έχουμε;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ An-Lu

    +Evlogisson+

    @ αθεόφοβος

    Γι αυτό μπούρκα για όλους.
    Και δεν μπερδευόμαστε με φακιολιά και σαγιονάρες και δε θα γυαλίζουν τα βλαστάρια μας στον κάθε Μεμέτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ tiktos

    H AEK με το νταμπλ που θα κάνει το 2012, θα ευθύνεται και για τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο, αφού η πορεία της θα προκαλέσει την εκλογή της Σάρας Πέη-λυν στην προεδρία των ΗΠΑ.

    Η Ελλάδα μέχρι να ξαναχτιστεί το γήπεδο (το 2412), θα παίζει στο Όσναμπρυκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα τοκογλυφικά μαγαζάκια των μουσάτων παραπαίουν. Τα έχουν χρειαστεί οι ταλιμπάν του κώλου που δεν έχουν ιδρώσει ποτέ στη ζωή τους, ούτε καν στο γαμήσι. Ακόμα κι εκεί, άλλος είναι ο εργάτης...

    Έθνος-θρησκεία-οικογένεια και ΠΑΠΑΡΙΕΣ στη νιοστή.

    Έτσι που τα έκαναν όλα πουτάνα οι κωλότραγοι και τα συνεταιράκια τους, ας τα λουστούν τώρα. Ας ονειρεύονται μακρυπούτσηδες σταυροφόρους να σφάζουν τους άθεους, τους αλλόθρησκους και τους "ειδωλολάτρες". Το μόνο που μπορούν να σφάξουν άφοβα είναι κανένα ανυπεράσπιστο αρνάκι για να σαβουρώσουν στις βρωμογιορτές τους. Ως προς τα υπόλοιπα οφείλουν να είναι προσεκτικοί γιατί τα κινέζικα καλτσόν που φοράνε σκίζονται εύκολα...

    +πισωγλέντηcον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εξαιρετικά ενδιαφέρον βίδεον και θα ρωτήσω για μια ακόμη φορά: μα που πας και τα βρίσκεις;;;

    Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο τράγος (εκ του αμνός, μην παρεξηγούμαι) είναι ιστορικά ενήμερος.
    Απόλυτα εναρμονισμένος με τις επιταγές του Γεννάδιου Σχολάριου, απόλυτα ταυτισμένος με τον αφορισμό των Φιλικών (και όχι μόνο) από τον Γρηγόριο, απόλυτα ενστερνηθείς των αξιών της ορθοδοξίας.

    Το περίεργον είναι ότι αντί να τα κρύβει ως κάνουν οι περισσότεροι εξ αυτών, βγήκε και τα είπε φόρα παρτίδα. Επίσης αναρωτιέμαι αν χειρότερος ήταν ο τράγος ή ο ταλιμπάν στα τελειώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Μαρκο Ντε Σαντ

    Iσχύς ημών η αμάθεια του λαού.

    +Σαβούρωσον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Hades

    A, το συγκεκριμένο εβρέθη στο φατσοβιβλίο.

    Πάντως έπαθα πλάκα. Tόσο φόρα παρτίδα πια; Θεωρώ ότι φταίει ο Γιανναράς με τα Bυζαντινο-οθωμανο-λαγνικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εδώ ρε σύ προσπαθούσαν να κάνουν τους επαναστήμένους έλληνες τότε (το 1828) μετά απο την απελευθέρωση της Στερεας κ της Πελλοπονήσου να επιστρέψουν στον σουλτανικό ζυγό.

    Το βιντεάκι εδω τα λέει όλα

    http://www.youtube.com/watch?v=HXfygaAwEfM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά τα λέει ο Ιερός Πατέρας. Που ακολουθήσαμε τους Φράγκους και γέμισαν οι τηλεοράσεις μας πούστηδες και οι δρόμοι μας γυναίκες με μίνια.

    Ζήτω το Οθωμανικό...ε οι Οθωμανοί ήθελα να πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ποστ σου υποκλάπηκε και επικολήθηκε μαζί με άλλα σε σεντόνι (Ν88) περί Θρησκευτικών/προσυλητισμού/πλύσης εγκεφάλου δια της τρομολαγνείας/καλιέργειας επικίνδυνων τοξικών μιμιδίων. Οι δυο προηγούμενες επικολήσεις αφορούν σε άλλο απαύγασμα σοφίας του ίδιου υπερεπιστήμονα. Ρίξε μια ματιά κάνοντας κλικ στο όνομα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...