Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κάντε βουντού για να μπουν οι μοβ πειρατές στο Riksdagen την Κυριακή 19/9.

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι επισκέπτες του ιστολογίου έχετε υπ' όψη σας την ύπαρξη του Σουηδικού Πειρατικού Κόμματος (Piratpartiet).

Βέβαια πέρα από τα ελεύθερη διαμοίραση αρχείων, που πιθανόν να θεωρείτε οι περισσότεροι ότι αποκλειστικά πρεσβεύει, έχει θέσεις για όλο το πλέγμα της ολοένα αυξανόμενης παρακολούθησης των απλών πολιτών από την τρέχουσα εξουσία σε διάφορες χώρες.

Παραδείγματα τέτοιων προσπαθειών είναι ο νόμος FRA στην Σουηδία (παρακολούθηση όλων των επικοινωνιών που διασχίζουν τα σύνορα της χώρας) ή η Ευρωπαϊκή πρόταση για την καταχώρηση και αποθήκευση όλων των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων (κληθέντες αριθμοί, αποστολές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) όλων των πολιτών.

Φυσικά, αυτές οι πρωτοβουλίες γίνονται στο όνομα της καταπολέμησης της εγκληματικότητας ή της τρομοκρατίας.

Όμως στόχος είναι η χειραγώγηση του ποιμνίου, όπως ήταν και ο στόχος κάθε εξουσίας διαχρονικά. Απλά, τώρα υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία για να φτάσουμε στην πραγματοποίηση των προβλέψεων διαφόρων δυστοπικών μυθιστορημάτων, όπως του Όργουελ ή του Φίλιπ Κ. Ντικ. (Αν ήμουν Αμερικάνος και με έλεγαν DICK στο επίθετο, θα το άλλαζα σε GARCIA ή θα έκανα χαρακίρι).

Όσο για τις ουτοπίες ξεχάστε τις. Υπάρχει λόγος που ονομάζονται ΟΥ-τοπίες. Life is a bitch, then you get married and then you die. (Τσάμικο δημώδες Απάτσικο από το Μιζούρι).

Αν γουστάρει κανείς και λίγο συνωμοσιολογία, θα μπορούσε να πει ότι σε ένα βαθμό το έγκλημα και η "τρομοκρατία" αφήνονται ανεξέλεγκτες για να γίνουν ευκολότερα αποδεκτά από τους αμνούς τα εξελιγμένα μέσα πλήρους παρακολούθησής τους.

Βέβαια το να μπει το Piratpartiet στην Σουηδική βουλή (Riksdag) στις εκλογές της Κυριακής 19/9 είναι πολύ δύσκολο ένεκα του ορίου εισόδου του 4%.

Το 7,1% των Ευρωεκλογών και ο ένας Ευρωβουλευτής δεν πρέπει να ξεγελούν, εδώ παίζεται Η ΚΟΥΤΑΛΑ. (Όπως στο Χέλλας γέα).

Αυτή την στιγμή ο συνασπισμός των 4 αστικών κομμάτων που κυβερνούν από το 2006 (Μετριοπαθείς, Λαϊκό Κόμμα - Φιλελεύθεροι, Κέντρο, Χριστιανοδημοκράτες) έχει ελαφρό προβάδισμα έναντι του ερυθροπράσινου συνασπισμού (Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι, Αριστερά).

Ρόλο ρυθμιστή αναμένεται να παίξουν τα κυριλέ και λιγότερο κιτς αδέλφια του Λάος οι Sverigedemokraterna που μπαίνουν στην βουλή για πρώτη φορά όντας στο 4,4%. Η φτώχεια και η αυξημένη εγκληματικότητα (πρωτίστως) και οι πολλές εισαγόμενες μαντίλες (δευτερευόντως) φέρνουν γκρίνια στους γηγενείς που νιώθουν ανασφάλεια. Πανευρωπαϊκό το φαινόμενο.

Δέστε το προεκλογικό βίντεο του κόμματος (Με Ελληνικούς υπότιτλους, διάρκεια 8:14) και κάντε βουντού να μπουν οι ιώδεις (ίσως και υπεριώδεις) πειρατές στην Σουηδική βουλή, να γίνει της κολάσεως! Και να μείνουν και οι Sverigedemokraterna με το καυλί στο χέρι, χωρίς ρυθμιστικό ρόλο και απομονωμένοι.

18 σχόλια:

  1. ΘΕΜΑ : ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ L P G .
    Η προώθηση της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 1010 MW με πρώτη ύλη υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG).
    Πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG λόγω επικινδυνότητας. Αναφέρουμε ότι το 1984 στο Σαν Χουάν του Μεξικού η έκρηξη σε δεξαμενή LPG προκάλεσε περισσότερους από 600 νεκρούς, 5.400 τραυματίες και ζημίες που υπερέβαιναν τα 31 εκατ. Δολλάρια Και αν κάποιοι ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από τότε βελτιώθηκε αναφέρουμε ότι το 2009 σε έκρηξη βαγονιού τραίνου που μετέφερε LPG στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκάλεσε 16 νεκρούς και περισσότερους από 30 τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε δεν λειτουργούν πουθενά στον κόσμο τέτοια εργοστάσια.Σύμφωνα με το υπάρχοντα σχεδιασμό το 70% της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα διοχετεύεται μέσω καλωδίων στην Ιταλία. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
    ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηδη κάμομεν δεήσεις στον Μέγα Σουβλακέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κάρολε, επειδή δεν έχω ψήφο να διαθέσω (Έλλην υπήκοος γαρ), τα ξόρκια μου είναι στη διάθεση σας!

    σοβαρό σχόλιο mode on : Παρατήρησα ότι χρησιμοποίησαν την ομοφυλοφιλία ως παράδειγμα σχηματισμού κοινωνικής ταυτότητας. Προφανώς, διότι έχουν ξεπεράσει τα όποια σύνδρομα συνεχίζουν να ταλανίζουν άλλες κοινωνίες... Για έλα όμως να το πεις αυτό στον ελληνάρα και θα είναι πρόθυμος να βάλει κοριό και στον κ... του! Είμαστε πολύυυυυ πίσω τελικά - σοβαρό σχόλιο mode off.

    Ξεπατικώνω βίντεο πάραυτα και αναμεταδίδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει λύση και για το πρόβλημα των παρακολουθήσεων. Να είναι ανοιχτές και προσβάσιμες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Για σκέψου να είναι διαθέσιμες σε όλους οι απόρρητες επικοινωνίες όλων των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της χώρας; Το ίδιο να ισχύει για τους τραπεζικούς λογαριασμούς και λοιπά οικονομικά στοιχεία! Αν θέλουν να έχουν προσβαση στις επικοινωνίες μας να έχουμε και εμείς στις δικές τους. Το ίδιο και οι 600 εγκατεστημένες κάμερες στους δρόμους της Αττικής:
    http://kameres.wordpress.com/katalogos/
    Να δούμε μετά τι έχει να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ESKARINA

    Kοριό στον κώλο;

    Έρχεται oσονούπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ptomas

    Kαι τότε ηκούσθη από το Mαξίμου, το βροντερόν και τρομακτικόν "Πριτς!" του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό βίδεον - λίγα λόγια και σταράτα.
    Και βουντού κάμνομε, και χορό της βροχής, και χορό της κοιλιάς, και εσπερινό μετ' αρτοκλασίας αν χρειασθεί.
    (Προσπάθησα να κάνω και προεκλογική εκστρατεία σε φίλους οπαδούς της sexy Θείας Μåna. Τζίφος, κάνουν σαν τς Πασόκοι πριν βγει ο Γιωργάκης - δίψα για εξουσία και για Σοσιαλησμός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα, εγώ πιστεύω ότι το κράτος είναι φίλος μας. Ακόμη κι αν θελήσει να μας παρακολουθήσει (που δεν το κάνει, αλλά εξετέζουμε τώρα το υποθετικό "αν θελήσει") θα το κάνει για το δικό μας καλό.
    Όσον αφορά αυτούς τους βρωμοΣουηδούς, μου φάνηκαν αρκετά άπλητοι για να είναι αξιόπιστοι στα λεγόμενά τους. Δεν ξέρω αν πρέπει να τους εμπιστευτούμε.

    Ούτως ή άλλως, οι Έλληνες πολιτικοί είναι άτεγκτοι και αξιόπιστοι, έντιμοι και εργατικοί. Δεν μας πούλησαν ποτέ στο παρελθόν για να το κάνουν τώρα. Άσε που μέσα στο σακούλι σιγά μη βάλουν αλεύρι. Απευθείας λεφτά θα βάλουν για να μην υπάρχουν υπόννοιες ότι το αλεύρι μπορεί να είναι λερωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και καλά εκεί με τις τηλεπικοινωνίες. Κάτι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι. Εδώ; Ποιός να ελέγξει τι; Και γιατί; Για να αλληλοκαρφωθούν; Δεν κινδυνεύει η Ελλάς.
    Τώρα δια τας εκλογάς, θα ήθελα να γίνω συνδρομητής του εν λόγω κόμματος για να πληροφορήσω τα δισέγγονα μου τι θα περάσουν στο μέλλον καθότι τέτοια χρονική διαφορά βλέπω μεταξύ Σουηδίας κι Ελλάδος. Αναμένω την ιστοσελίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΑ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!!Aι πιστοί ΠΑΣΤΑΦΑΡΙΑΝΙΣΤΕΣ της ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΜΑΚΑΡΟΝΟΤΕΡΑΤΟΣ προσεύχονται ομαδικά υπέρ της εισόδου των εν τσούρμω αδερφών εις βουλήν. Και όχι μόνο. Ο Γέροντας Παστίτσιος, ο 2ος μεγαλύτερος εν ζωή άγιος του Πασταφαριανισμού (ο πρώτος είναι ο Ρ.Χενδερσον ) , τελευταίος πειρατής εις Ευρώπην ,απέπλευσε προς Σουηδίαν εκ Αμβούργου ινά βοηθήσει εις προεκλογικήν εκστρατείαν μετά του ιερού του τσούρμου. Ο σκοπός κρίνεται ιερότερος από την σωτηρία της ιερής ημών ομαδάρας ( Σενκτ Πάουλι ) , αφού ο Γέροντας ασκεί και αυτού του είδους την πειρατείαν διατηρών την θερμοκρασιά εις ανεκτα επίπεδα. Και φυσικά , ακόμα σημαντικότερη από την σχεδιαζόμενη οικουμενική σύνοδο των πραγματικών θρησκειών ( ροζμονοκερισμός, πασταφαριανισμός και σουβλακισμός )η οποία αναβλήθηκε. Και εσύ ω λουκανικοπώλα, κάνε κλικ εις ψευδώνυμο να μάθεις δια τον πασταφαριανισμό εις Ελλάδα, όπως και τις σχέσεις με το Κόμμα των Πειρατών, και να αφήσεις την εις σουβλακέα πλάνην σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ undantag

    H κουτάλα γαρ εγγύc, αλλά η θεία Μåna δεν μπορεί να τα καταφέρει. Mόνο η θεια Margot μπορεί να σηκώσει το βαρύτιμο μπρίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Hades

    Άσε ρε φίλε, βρωμάνε οι μασχάλες τους, και από τον αφαλό τους βγάζουν κάτι μπαμπακάκια σκέτες αρκούδες!

    Kαμία σχέση με τους δικούς μας σαν τον Πανίκα, που έχει Άκουα Bέλβα και Oλντ Σπάις στην κωλότσεπη δια πάσαν νόσον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ steven

    Όντως η Eλλάς δεν χαμπαριάζει Xριστό όσο και αν προσπαθούν οι αυτόχθονες ιθαγενείς.

    Tι άλλο πρέπει να κάνουν πια οι καψεροί;

    Nα και το λινκ για τα δισέγγονα, αν υπάρχει ίντερνετ τότε με την σημερινή μορφή:
    http://www.piratpartiet.se/international

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ mike rigo wolf

    Eίναι γνωστόν τοις πάσι ότι MONON η αύξησις του παγκοσμίου πληθυσμού των πειρατών μπορεί να αποτρέψει την υπερθέρμανσιν του πλανήτου, αλλά καταγγελω από αυτό το μετερίζιον την καπηλείαν αυτής της ορθής διδασκαλίας, από τους Aιρετικούς του Πασαφαριανισμού.

    Eίσθε πεπλανημένοι από τον Σαλατανά και είθε ο Mέγας Σουβλακεύς να ραίνει τα εντόσθιά σας με κοψίδια και λυκίσκον ίνα μετανοήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. moderaterna και Reinfeldt είναι η λύση σωτηρίας. Πίνει και ήλιον στα μπαράκια ο πρόεδρος για να διασκεδάζει τους θαμώνες. Έτη φωτός μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Elinor

    Που να τον φτάσει ο Πανίκας με τη στολή του Zορό! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tώρα προέχει η νίκη εις τας εκλογάς. Τα των πραγματικών (επειδή βασίζονται εις λογικήν και επιστημονικάς αποδείξεις ) ινά συζητήσουμε εις Οικουμενικήν Σύνοδον αναπτύσοντας τα θεοΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα ημών. Σκοτειναί δυνάμεις με εμπόδιζαν ινά αναρτήσω εις σελίδα ημών το έμβλημα του ημέτερου κόματος ( http://www.facebook.com/pages/IPTAMENOU-MAKARONOTERATOS-AGIA-ELLADIKE-EKKLESIA-TOU-PASTAPHARIANISMOU/138371212842855?ref=ts ) . Επίτελους τα κατάφερα. Άμα τη επιστροφή του Γέροντος Παστίτσιου εκ Σουηδίας όπου βρείσκετε θα ξεκινήσει η ετοιμασία της συνόδου. Οι αποδείξεις ημών πάμπολες, με πιο πρόσφατη την εμφάνιση της αυτού Μακαρονοειδής Αγιότητας εις Γερμανία ( http://www.youtube.com/watch?v=vL7FcvEydqg ) που συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδος των Πασταφαριανιστών ( Σενκτ Πάουλι ) εις Μπουντεσλίγκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...