Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

21η Απριλίου. Η Ελλάς χρειάζεται ισχυρόν πηδαλιούχον!

44 έτη μετά το πραξικόπημα της junta militar της 21ης Απριλίου 1967, η Ελλάς εβρίσκεται εις καταστάσεις δυσκόλους και κρισίμους.

Το προτεκτοράτο της Ελλαδομαρκίας (Νοτίου Δανιμαρκίας) χρειάζεται ηγέτην με πυγμήν, αρχηγόν με σφρίγος, πηδαλιούχον με προοπτικήν, που θα την οδηγήσει εις τον Νιρβάναν των αγορών, ίνα ημπορέσει να επανακαταχρεωθεί μέχρι το ορόσημον των 5.000.000.000 ετών από σήμερον. Την στιγμήν δηλαδήν που ο Ήλιος ημών θα μετατραπεί εις γίγαν χρώματος ερυθρού, χλαπακιάζοντας τους εσωτερικούς πλανήτας του ηλιακού συστήματος μέχρι και την Γαίαν, την πατρίδαν του λαϊκού ηγέτου, αθλητού, καλλιτέχνου και διανοουμένου Πανίκος Ψωμιάδους.

Πιθανώς η Ελλαδομαρκία να τον διαθέτει ήδη τον καταλληλότερον πηδαλιούχον, διόλου απίθανον, διότι ουδείς προφήτης εις τον τόπον του.

Όπως και να έχει, το παρακάτω σκίτσον του Ιταλού σκιτσογράφου ALTAN δίδει επιγραμματικά, με πινελιές και άνευ πολλών φιοριτουρίδων τε και παπαρδέλων, το πρέπον προφιλ του σωστού ηγέτου.

(Κλικ δια μεγέθυνσιν)

6 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΕ, Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΠΗΔΑΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΕΥ ΠΕΣΑΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ steven

    Μη σου πω ότι δεν υπάρχει καν πλοίο "Ελλάς" διότι η Ελλάς είναι ιδέα. (Παίζει να υπάρχει κάποιο τρόλεϊ).

    Ευ Πεσάχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Ζορζ στο τιμόνι και διπλοβάρδιες από Πάγκαλο και Λουδοβίκο Ιζ' Παπακωνσταντίνου, δεν φοβούμαι τίποτις. Κάτω τα ξερά μας για να πέσουμε στην ξέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τιμόνι, το τιμόνι
    το κρατά ένα παγώνι.
    Για ουρά έχει βεντάλια
    και για πλοηγούς ρεμάλια.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Hades

    Το τρόλεϊ είναι Ρώσικο, δεν χαμπαριάζει μία. :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...