Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Συνταξιοδοτικό ταμείο ιστορικών εθνών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ο Νεοέλληνας εικάζεται ότι διαθέτει γαϊδουρινή υπομονή εάν είναι να περάσει το δικό του, ίσως και να είναι γάιδαρος, δεν ξέρω. Πάντως κατά τα σημάδια, αυτήν την φορά φαίνεται να του έκατσε το τζακ ποτ, αφού επιτέλους θα αναγνωρισθεί η προσφορά του στον παγκόσμιο πολιτισμό. Διότι βρε αδελφέ, εάν έχεις ένδοξους προγόνους δικαιούσαι κάποιου επαίνου, ακόμα και αν εσύ ο ίδιος είσαι μπάζο, έτσι δεν είναι;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Νέα Κίνα (Xinhua News Agency), η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στα πλαίσια της διαφαινόμενης πλανηταρχίας της, θα προχωρήσει στην δημιουργία ενός «Συνταξιοδοτικού Ταμείου Ιστορικών Εθνών». (人民 共和国 中国 ' 的国家 养老基金)

Στόχος του ταμείου αυτού θα είναι να αποδώσει φόρο τιμής σε έθνη που είναι απόγονοι ανθρώπων που θεμελίωσαν τον σύγχρονο πολιτισμό. Αυτός ο φόρος τιμής θα έχει την μορφή οικονομικού βοηθήματος χιλίων δολαρίων ΗΠΑ ($ 1000) μηνιαίως, σε κάθε μέλος έθνους με ένδοξους προγόνους. Π.χ. τετραμελής οικογένεια θα λαμβάνει $ 4000 μηνιαίως. Το βοήθημα δεν θα είναι σε μορφή μετρητών, αλλά σε ομόλογα του Δημοσίου των ΗΠΑ, από τα οποία έχουν γεμίσει οι Κινέζοι πουλώντας την σαβ... ε τα προϊόντα τους και πλέον δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά το 2012 από την Ελλάδα και την Αίγυπτο, η προσφορά των οποίων στον παγκόσμιο πολιτισμό είναι γνωστή και προφανής. Δικαιούχοι του επιδόματος ιστορικού έθνους για την περίπτωση της Ελλάδας π.χ. είναι μόνο όσοι είναι Έλληνες υπήκοοι, Ελληνικής καταγωγής τουλάχιστον από έναν γονέα και έχουν τόπο διαμονής την Ελλάδα. Όπερ μεθερμηνευόμενον, δεν δικαιούνται το επίδομα τα Ελληνικής καταγωγής και /η υπηκοότητας άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό, Ελληνικής καταγωγής άτομα που έχουν μόνον υπηκοότητα της αλλοδαπής καθώς και νατουραλιζέ Έλληνες όπως ο Ντούσαν «Βάτραχος» Μπάγεβιτς ή η Μιρέλα Μανιάνι η τέως ακοντίστρια.

Αλλά ας δούμε τι δήλωσε ο γ.γ. του Κινεζικού Υπουργείου Πολιτισμού Χουάνγκ Ξου Χούα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα:

“Μία νέα εποχή ανατέΡει για την ανΤρωπότητα. Κάτω από την επερχόμενη σοφή και μετρημένη πΡανηταρχία της Ραϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Τα αποδωΤει επιτέΡους η πρέπουσα τιμή στους ένδοξους προγόνους του κόσμου, που έστησαν τα ΤεμέΡια του σύγχρονου ποΡιτισμού, όπως προστάζει και η διδασκαΡία του Κουνγκ Φου Τσε (Κομφουκίου)”

Ακολούθησε ο ύμνος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας:



Αίσθηση προκάλεσαν τα νέα σε Ελλάδα και Αίγυπτο, αλλά οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση επί του θέματος. Πιθανώς τους έκατσε βαρύ το νέο και το ερώτημα που πλέον τους ταλανίζει είναι: «Και τώρα τι ρουσφέτια θα κάνουμε στους αυτόχθονες ιθαγενείς εμείς οι καψεροί;»

Ωστόσο, υπήρξε διαδραστικόν φήδμβακ (feedback) μέσω φέησμβουκ (facebook) από τον χειμαζόμενο Ελληνικό και Αιγυπτιακό λαουντζίκο.

«Μαλάκα μου, τώρα θα πάρω χόουμ σίνεμα, μπλου ρέη, άει παδ ΙΙΙ και συνδρομή στην νόβα» Δευκαλίων – Φανούρης Σκορδομπατσουλέας, πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο στην Ελασσόνα – Διανοούμενος.

«Επιτέλους θα πάρω όλα τα καλούδια στα γκέημζ του φέησμβουκ με εγγύηση του Αμερικανικού Δημοσίου Ινσαλλά!» Χαμπίμπ Ομάκ Μπεν Ομάκ. πλανόδιος πωλητής Άει Παδ με διδακτορικό στην αεροναυπηγική, φεησμπουκικός επαναστάτης.

Συνέλληνες, κουράγιο και μα τον άγιο, (μικρός νόμιζα ότι το «ματονάγιο» ήταν κάποιο γνώρισμα του χαρακτήρα σαν το κουράγιο) το 2012 είναι κοντά. Θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ και όλοι μας θα καθόμαστε να τα ξύνουμε και θα μας πληρώνουν από πάνω, επειδή έχουμε ένδοξους προγόνους.

Διότι τι να τους κάνεις τους ένδοξους προγόνους αν δεν μπορείς να κονομήσεις από αυτό, Α; Δεν γεννιόσουν Εσθονός καλύτερα, να είσαι και σαν ένας ψηλός ξανθός άγγελος;

---------

Άντε και του χρόνου. Την έμπνευση την πήρα από το πολύ καλό ποστ του περαστικού εδώ.

19 σχόλια:

  1. Αυτά τα θάουζεν ντόλαρς θα είναι σκέτα;
    Χωρίς ένα επιδοματάκι "έλλειψης τίτλου";
    τσ τσ τσ,αχάριστοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το ιδιοφυες
    Μία νέα εποχή ανατέΡει για την ανΤρωπότητα ...

    μου θυμισε τον κινεζο αξιωματουχο που επισκεπτεται την Ευρωπη και οι δημοσιογραφοι - θελοντας να μαθουν για την πολιτικη κατασταση στην Κινα - τον ρωτανε:
    How often do you have elections?

    Οποτε εκεινος τους απανταει:
    Evely molning !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσεχε διοτι μπορει να διωχθεις για....διασπορα ψευδων ειδησεων οπως ο εν Κρητη φαναρτζής!!

    Εγω δεν θελω αϊ παδ (βοηθεια σας), αλλά καινούργιο καναπέ! Να παω να παρω 1 σουπερλουξ που βρηκα που εχει και δωρο σετ απο τις καρεκλες-του-Τζόι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα έχεις βγάλει λεφτά όξω το δικαιούσαι ή το χάνεις;;,......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείται ότι τα χρήματα αυτά θα καταβάλλονται από χώρες χωρίς ιστορία ή με ελαχίστην τοιαύτην.. και οι κινέζοι κατέχουν τα μεσα και τα ομόλογα και και και για να το πετυχουν.. έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χάνω το επίδομα, ρε γαμώτο. Ας όψεται η αδελφή Χριστίνη...

    (να υποθέσω ότι το επίδομα θα φορολογείται?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, όλα κι όλα... το επίδομα πρέπει να το δικαιούνται μόνο οι έλληνες των οποίων και οι δύο γονείς είναι έλληνες ... δεν θέλουμε προσμείξεις στη φυλετική καθαρότητα μας! Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, κατά τα γνωστά. Επίσης, να χρησιμοποιηθεί και το ελληνόμετρο, διότι κυκλοφορούν πολλοί θολοκουλτουριάρηδες που μόνο ως έλληνες δεν συμπεριφέρονται κι ας έλκουν ελληνική καταγωγή και από τους δύο γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όχι ότι είναι και τελείως αναληθοφανές σενάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Υπ.τριών Εργων Σαικς:

    Πάνω που έλεγα να τα δώσω εγώ μιας κε μου βρίσκονται πρόχειρα, παρενέυη η Κιναν να χαλάση πάλι το φιλανθρωπικόν μου έργον! Αυτό γίνεται πάντα! Κάθε χρόνο ίδιαν μέραν! Ενα πράγμα έχω να τους πώ:

    Τσιν-τσόν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην τα πάρετε ω αδερφοί, μην τα πάρετε τα κίτρινα λεφτά τους!! Έχουν ραδιενέργεια, έχουν κίτρινο πυρετό και γρίπη του ζαμπόν. Έχουν ουρηθεί υπό Κινέζου χοίρου και έχουν κατασκευασθει σε φωλέα με ελενίτ. Είναι κατηραμένα, ου ου!! Μόνο ο Christ σώζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τόσα ομόλογα που αγόρασαν, κάτι πρέπει να κάνουν για να τα πουλήσουν... Θα μας τα δώσουν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ tiktos

    Αχ, είναι απαγγοραμένοι...

    @ Jolly Roger

    Έξοχον! ROR (LOL)

    @ Zaphod

    Έχω την στήριξη 1,3 δις Κινέζων. Ουδείς θα τολμήσει!

    @ Rodia

    Αμ' πως. Όλα εδώ πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ apos

    Μα φυσικά θα φορολογείται!

    @ ESKARINA

    Μη σου πω και μόνο όσοι έχουν και τους 8 προ - παππούδες - γιαγιάδες ΈΛ, ή έχουν το Ελληνοπρεπές επίθετο Καρατζαφέρης.

    @herrkstories

    Εκτιμώ ότι η πραγματικότητα θα ξεπεράσει την φαντασία!

    @ Περαστικός

    Ευχαριστώ! Είσασταν εξαιρετική πηγή έμπνευσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Dr.Φλάντζας

    Σονγκ Χονγκ. Τι άλλο να προσθέσει κανείς;

    @ Θανασης Ξ.

    Αρκεί να είσαι εσύ μέσα και όλα είναι ΟΚ!

    @ Maria

    Το λέει και η κυρία Λουκά. Όχι στον 6-66, τον 2-67 και τον 3-52.

    @ ο δείμος του πολίτη

    Η τέλεια ανακύκλωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άσχετον, αλλα σημαντικον:

    Οικοδεσπότα! Εαν το αντελήφθητε και Υμεις, ήρχισεν και το Σουηδικον πρωτάθλημα φουτέμπωλ, και το Νορβηγικον τε.

    Όθεν, και μιας και ήδη αι σκανδιναυϊκαι ομάδες (Τρέλλεμποργκ και λοιπαι) έδωκαν "δείγματα γραφης", αναμένωμεν απο Υμας διάφορα σώτα, να τα κονομήσωμεν, και να μην εκλιπαρώμεν τους Κινέζοι δια ραδιενεργον χαρτζηλίκιον (ως έγραψεν εδωνανάς παραπάνω γκόμενά τις).

    Ευπειθέστατος!

    Εργοδότης Δημοσίων Έργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καταγοητευμένος! Έτσι για να σκάσει η ανοργασμικιά Μέρκελε με τον τρίστουπα Σαρκοζίκανείςήναμηζεί! Άντε με το καλό να πάρουμε και κινζεικές φρεγάται, αλλά όχι από 'κείνες που βυθίζονται μετά το τέτταρτο ταξίδι!
    Ζήτω ο Έλληνν υποργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου!
    Ζήτω ο κινέζος υπουργός Οικονομικών Παπιαπεκίνου!
    Ζήτω ο Στρατός!
    Ζήτω ο Βύζαντας Μεγάρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ εργδημεργ

    Να ποντάρετε σε αυτήν την ομαδάρα και ποτέ στις νεοφώτιστες. Συνήθως πέφτουν αμέσως!

    @ Hades

    Πω ρε, λες να ανέβει ο Βύζαντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...