Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Εσχατολογικός Σαυροειδής Καζαμίας 2012. (Στο 'πα. Θα έχει σαύρες).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το παρόν ιστολόγιο με τα εξωφρενικά κονέ, θα παρουσιάσει την αληθινά αληθινή αλήθεια για το 2012, την χρονιά πριν το 2013.

Τι περιμένατε δηλαδής; Κραυγές για το «τέλος» του «κόσμου» που πρόβλεψαν αυτά τα μπάζα οι Μάγιας; Εκτός αν για εσάς (όπως και για το 75% των Ελλήνων) σαν κόσμος νοείται το 3άρι διαμέρισμα και το αυθαίρετο εξοχικό, οπότε πάσο. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τα χάσετε εντός του 2012.

Έτσι λοιπόν, ένα βράδυ που ο εγκέφαλός μου είχε γίνει πουρές από τις συνεχόμενες διαφημίσεις ειδών κινητής τηλεφωνίας, εμφανίστηκε μπροστά μου ο Νοστράδαμος με την μορφή του Nicolas Anasteau (Νίκου Αναστό, στην μητρική γλώσσα του Γάλλου).

Πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη (ο εγκέφαλος πουρές γαρ) είπεν ο Νοστράδαμος – Anasteau:

«Κάτσε στην θέσιν σου Λουκανικοπώλα, διότι θα σoυ αποκαλύψω την αληθινή αλήθεια και όχι την ψεύτικη αλήθεια, που δεν είναι αλήθεια αληθινά, διότι είναι ψεύτικη. Ο αγαπημένος λαός του Γιαχβέ που κατοικεί στον ομφαλό του σύμπαντος, οι Έλληνες δηλαδή, πρέπει να μάθουν τα μελλούμενα. Σκάσε και γράφε.»

«Μα τον Σουβλακέα, ω Nicolas, αυτό θα πράξω».



ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΓΕΝΑΡΗΣ

Πανικόβλητη με τα ελλείμματα που δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν με καμιά χριστοπαναγία, η κυβέρνηση του μέλους της τριμερούς επιτροπής Παπαδήμου, φορολογεί τα πάντα και απολύει άμεσα 100.000 δημόσιους υπαλλήλους. Το αφορολόγητο πέφτει στα 1200 Ευρώ και το όριο συνταξιοδότησης πάει στα 75 έτη. Η ανεργία φτάνει στο 35% και όλο και περισσότεροι την ψάχνουν για να φύγουν από τον ομφαλό του σύμπαντος, έστω για κάποια μασχάλη ας πούμε.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αυτά παθαίνουν όσοι φυλακίζουν Άγιους ανθρώπους όπως ο Εφραίμ».

ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Με το ΦΠΑ πλέον στο 30% οι Έλληνες μένουν πανί με πανί και στις λαϊκές αγορές γίνεται το σώσε με ανθρώπους που σκοτώνουν την οικοσκευή τους όσο – όσο μπας και μαζέψουν χρήματα για το παράβολο μετανάστευσης στο Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας. Ναι εκεί. Και αυτό διότι ο Πούτιν χαιρέκακα δήλωσε: «Ο μόνος τρόπος για να μετανοήσουν οι αμαρτωλοί που φυλακίζουν Αγίους όπως ο Εφραίμ, είναι να φάνε την ζωή τους στης Σιβηρίας τις στοές»,

ΓΔΑΡΜΕΝΟΣΚΑΛΠΗΣ ΜΑΡΤΗΣ

Μέσα στο γενικό μπάχαλο, ακόμα και η Σούπερ λίγδα αντιμετωπίζει προβλήματα. 14 ομάδες αδυνατούν να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές τους και ελλείψει εσόδων αποσύρονται από το πρωτάθλημα. Όχι όμως ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, και η ΑΕΚ του Αδαμίδη, που με την βοήθεια μένταλιστ, πείθει τους οφειλέτες της να περιμένουν τον «Οντότητα» που θα τα κάνει όλα τζετ. Το πρωτάθλημα διακόπτεται και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί σε μονό αγώνα στο Καραΐσκάκη, αφού ο Ολυμπιακός είχε περισσότερους βαθμούς την στιγμή της διακοπής.
Στις ΗΠΑ κλειδώνει το ζευγάρι Ρικ Πέρυ – Σάρα Πέη-λυν που θα αντιμετωπίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Τζο Μπάιντεν.
Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αυτά παθαίνουν όσοι θα φυλάκιζαν Άγιους ανθρώπους όπως ο Εφραίμ αν ήταν στο χέρι τους».

ΜΙΣΟΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΑΠΡΙΛΗΣ

Εκλογές! Φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς αδυνατεί να κλειδώσει την αυτοδυναμία, ειδικά σε μια βουλή που έχει μπουκάρει μέχρι και το «Άρμα Πολιτών». Με αυτά και με αυτά τελικά προκύπτει πολυκομματική κυβέρνηση... Παπαδήμου! Ο Αγαπημένος των παιδιών Μπουμπούκος γίνεται υπουργός παιδείας.
Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αυτά παθαίνουν όσοι φυλακίζουν Άγιους ανθρώπους όπως ο Εφραίμ».
Ναι, τον Εφραίμ τον έχουν ξεχάσει στον Κορυδαλλό, μέσα στο γενικό μπάχαλο.

ΠΙΑΣΜΑΝ ΜΑΗΣ

Ο «Οντότητας» προκύπτει ότι είναι ο πολιτικός πρόσφυγας και υιός ορθόδοξου ιερέως Μάκης Ψωμιάδης. Με την βοήθεια του ορθόδοξου πουτινιάρη Πούτιν, η ΑΕΚ κερδίζει τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη με 1-0 με γκολ του Μπερνς 35 μέτρα οφσάιδ και ανακηρύσσεται Σούπερ Λιγδιάρα 2012. Παρά τις πιέσεις της Γκαζπρομ του ορθόδοξου Πούτιν, η κυβέρνηση Παπαδήμου δίνει στη Τέξακο το δικαίωμα να ερευνήσει για φυσικό αέριο νοτίως της Κρήτης. Βρίσκει αέριο μεν, αλλά κατά την κατασκευή πλατφόρμας προκαλείται έκρηξη με αποτέλεσμα 166 νεκρούς.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αυτά παθαίνουν όσοι φυλακίζουν Άγιους ανθρώπους όπως ο Εφραίμ».

ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΗΣ ΙΟΥΝΗΣ

Ορθόδοξος θρίαμβος στο EURO 2012 με Ρωσία, Ελλάδα και Ουκρανία στην τετράδα. Η Ισπανία των αιρετικών καθολικών και της Ιεράς εξετάσεως ίσα που φτάνει στους «4». Στον τελικό η Ρωσία κερδίζει την Ελλάδα με 4-1.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αυτά παθαίνουν όσοι φυλακίζουν Άγιους ανθρώπους όπως ο Εφραίμ».

ΖΕΧΝΟΜΑΣΧΑΛΟΣ ΙΟΥΛΗΣ

Το μεγάλο ατύχημα στην πλατφόρμα άντλησης φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης εξαγριώνει σημαντική μερίδα Κρητικών που είναι έτοιμη να ζητήσει ανεξαρτησία με δημοψήφισμα. Όμως χάρη στις ενέργειες του προπονητή του ΟΦΗ Nicolas Anasteau αλλά και 150.000 ξενιτεμένων Κρητικών της Σιβηρίας, η νήσος παραμένει Ελληνική.

Ο Εφραίμ τελικά αθωώνεται και η μονή Βατοπαιδίου έχει να λαμβάνει αποζημίωση 700 εκ ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αυτά παθαίνουν όσοι φυλακίζουν Άγιους ανθρώπους όπως ο Εφραίμ».

ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ

Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει ξεπατώσει την παγκόσμια οικονομία και φυσικά τον παγκόσμιο τουρισμό. Όπερ και τον Ελληνικό τουρισμό τον πήρε ο διάολος και σκοτώνει μύγες. Μετά την κατάληψη της Συρίας από τις ΗΠΑ και την συμμαχία του Ιράν με Ρωσία και Κίνα, μία παγκόσμια σύρραξη φαίνεται πιθανή, αφού κάτι έξαλλοι Εβραίοι ζητάνε την κεφαλή Αχμαντινετζάντ επί πίνακι.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αν οι ΗΠΑ πειράξουν έστω μια τρίχα από τα γένια του Εφραίμ ή του Αχμαντινετζάντ θα τους γαμήσω».

ΜΠΛΟΥΡΕΗΦΟΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Ακόμα και με Μπουμπούκο υπουργό παιδείας, λεφτά για βιβλία δεν υπάρχουν, Άλλωστε με την Ιταλία στα πρόθυρα κατάρρευσης, το Ευρώ δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Αντί βιβλίων μοιράζονται στους μαθητές μπλου ρέη με την περιγραφή της μάχης του Μαραθώνα από τον Μπουμπούκο. Η συνεχής μετανάστευση, η κατάρρευση του συστήματος υγείας και η έξαρση των ληστειών μετά φόνου έχουν ρίξει τον πληθυσμό της Ελλάδας στα 7 εκατομμύρια, αλλά και πάλι τα ελλείμματα, ελλείμματα. Το αεροπλανοφόρο «Κουτούζωφ» καταπλέει στον Πειραιά και μοιράζει πιροσκί και μπορστ στους πειναλέους Έλληνες.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Αυτά παθαίνουν όσοι δεν ξέρουν από πιροσκί».

ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ

Η Ιταλία καταρρέει και διασπάται στα κρατίδια που υπήρχαν στην Ιταλική χερσόνησο πριν την ενοποίηση της χώρας κατά το διάστημα 1815-1871. Το Ευρώ είναι ιστορία. Οι Ευρωπαίοι επιστρέφουν στα εθνικά τους νομίσματα πλην Ελλάδας που υιοθετεί το Μπολίβαρ Βενεζουέλας, διότι ο Τσάβες υποσχέθηκε στον Παπαδήμο πετρέλαιο με πίστωση.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Πάτρια, σοσιαλίσμο υ Μπολίβαρ, μούτσος μπουρίτος πορ λα χέντε».

ΣΑΡΑΠΕΗΛΙΝΟΦΟΡΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ


Τις 2 Νοεμρίου σκάει το ηφαίστειο της Θήρας και η νήσος βυθίζεται 20 μέτρα κάτω από την στάθμη της θάλασσας. Μεγάλη τραγωδία μεν, αλλά χάρη στη απότομη αύξηση της τιμής των εναπομείναντων φιαλών με κρασί Σαντορίνης, η Ελλάς πληρώνει το εξωτερικό της χρέος. Στις ΗΠΑ ο Ρικ Πέρυ εκλέγεται πρόεδρος και η Σάρα Πέη-λυν αντιπρόεδρος. Ο Ρικ Πέρυ όμως πατάει μπανανόφλουδα και σπάει την κεφάλα του, με αποτέλεσμα η Σάρα να είναι η νέα προέδρος των ΗΠΑ.

Χαιρέκακα ο Πούτιν δηλώνει: «Σιγά την γκόμενα».

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ

Ένας στόλος από αστρόπλοια εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά κοντά στην Σελήνη. Τα αστρόπλοια είναι γεμάτα εξωγήινες σαύρες που σαν στόχο έχουν να μασήσουν τρυφερή ανθρώπινη σάρκα με κοκακόλα το ποτό του σαυρόμορφου Σατανά. Πανικός επικρατεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Όμως τότε σαν από μηχανής θεός ο Άγιος Εφραίμ παίρνει το βυζαντινό φωτόσπαθό του και το κουνά απειλητικά προς τον ουρανό. Αυτό δεν περνά απαρατήρητο από την αρχισαύρα που αναφωνεί: «Αμάν την πατήσαμε. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την απόκρυφη ορθόδοξη τεχνολογία». Όλα τα σαυροδιαστημόπλοια πέφτουν αυτοκτονικά στην Σελήνη και καταστρέφονται. Η ανθρωπότητα σώθηκε.
Ή μήπως όχι;

Χαιρέκακα η Σάρα Πέη-λυν δηλώνει: «Αυτήν την πατσαβούρα τον Πούτιν θα τον σκίσω»...

Άντε και του χρόνου!

15 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Υπουργέ Τριών Έργων Σαίκς:

    Καλήν μας Χρονιάν λοιπόν, που καθώς βλέπω μπαίνη με το δεξί πίσω πόδι της σαυροειδούς.Μιάν ακόμαν πρόβλεψις:

    Τα ανέκδοτα του Τζάκ Νόρρις αρχίζουν να αντικαθήσθατω από εκείνα του Εφραίμ κε ο Πούτιν μονολογή:

    "Αυτά παθαίνη όποιος τα βάζη με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη",
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από την Σάρα Πέηλιν υπάρχει και η Μισέλ Μπάκμαν? Bachmann? κάπως έτσι, του ιδίου εργοστασίου εδρεύοντος εν Βηματοφόρδιω (Stepford).
    Βοήθεια Μπολόν Γιόκτε και Κανάμε Μάντοκα, γιατί αλλιώς τη βάψαμε.

    Ευτυχαίσιον το νέον έτος Πεταλωτα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Dr.Φλάντζας

    Ο Λεωνίδας Γεωργιαδης είναι κρυφή δύναμις. Τρέμω την στιγμήν που θα πολιτευθεί.

    Καλήν μας χρονιάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ A certain crazed alien penguin

    Η Σάρα είναι απλά πάρα πολύ χαζή και γι αυτό όχι τόσο επικίνδυνη. Η Μπαχμαν είναι και ΚΑΚΙΑ και με αξιοπρεπή ευφυΐα όπερ και πάρα πολύ επικίνδυνη.

    Καλή χρονιά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τον Πούτιν με τις ατάκες του!
    Δηλαδή οι Μάγιας θα είχαν δίκιο στην τελική αλλά δεν είχαν προβλέψει τον Άγιο Εφραίμ που θα μας σώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιέρωσες πάλι. Εμένα πάντως μία εμπνευσμένη οντότητα με ενημέρωσε για πρωθυπουργό της Αλέκα, λόγω του χαμηλού ποσοστού του Σαμαρά και το μεγάλο του ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ+ΔΗΜ.ΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο επιστημονικώς απολύτως ορθός αυτός καζαμίας που ούτε η Πατέρα δεν θα μπορούσε να προβλέψει, έχει ένα λάθος στο σημείο που αναφέρει πως:
    Όμως τότε σαν από μηχανής θεός ο Άγιος Εφραίμ παίρνει το βυζαντινό φωτόσπαθό του και το κουνά απειλητικά προς τον ουρανό.
    Εδώ ολόκληρη θαυματουργή ζώνη έχει ο Εφραίμ και σε φωτόσπαθο από τον πόλεμο των άστρων θα χρησιμοποιούσε;
    Προφανές Γουάτσον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ, γράψατε ιστορίαν. Ελπίζω στο πίσω μέρος των bolivares που θα αποκτήσουμε να υπάρχει μικροτσίπ (μη φαγώσιμον), όπου οι ηγέται της Ν.Αμερικής θα εξιστορούν πώς νίκησαν την επάρατον (δεξιάν και νόσον).

    Κοντολογίς, από τον κουακέρο Παπαδήμο και τον Εφραίμ δεν γλιτώνουμε ούτε το 2012!

    Αχ Κούλα..
    Καλή σας Χρονιά! Αν όντως είχατε γενέθλια την 1η του μηνός, τα συγχαρητήριά μου. Και στη μητέρα σας που είχε τέτοιο χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Πρόεδρος Α.Π.Ι.

    Ε βέβαια βρε, δεν τον προέβλεψαν επειδής δεν ήτο ορθόδοξοι! Καλή χρονιά!

    @ ο δείμος του πολίτη

    Αλλά δεν θα δώσει υπουργεία στους άλλους, γιατί είναι ρεβιζιονιστές! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ αθεόφοβος

    Έχετε δίκιο. Ο Εφραίμ τύλιξε την Αγία Ζώνη και ΤΟΤΕ βγήκε ένα φωτόσπαθο καραγκαγκάν! Καλή χρονιά!

    @ apos

    Βρε, αυτοί οι κουακέροι είναι διαόλου κάλτσες! Έχουν και χαμηλή χοληστερίνη γιατί τρώνε μόνο νιφάδες βρώμης!

    Ευχαριστώ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βολικό είναι να έχει κανείς γενέθλια την 1η Ιανουαρίου! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι τεκνό μου. Αυτά παθαίνουν όποιοι τα βάζουν μαζί μου. Ορθοδοξία ή Θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή (κουτσουρεμένη διοτι...λήγει νωρίς!) χρονια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Μονάχος (στο κελί) Εφραίμ

    +Ευλόγησον+ Γέροντα!

    @ Zaphod

    Κακούργες σαύρες...

    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Respect στον πιο αξιόπιστο καζαμία του 2012 και τιμές στον προφήτη που τον συνέγραψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...