Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ψηφίσατε Χριστίνην εις τας εκλογάς.


Πρόσφατα πολλοί κάτοικοι του Γιουνάν Μπεηλίκ, ή Γκιαούρ Τσιφλίκ αν προτιμάτε, εξέφρασαν την δυσφορίαν των δια το γεγονός ότι η πρόεδρος του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Χριστίνη Λαγάρδ, εξέφρασε άποψιν περί των εν Χελλένικ Ρηπάμπλικ εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. Είπεν δηλαδή, ότι θα πρέπει να προτιμηθούν κόμματα σοβαρά και ουχί λαϊκίστικα, που θα θέσουν σε θανάσιμο κίνδυνο τα συμφέροντα των δανειστών και υποψηφίων επιβητόρων της Ελλάδος.

(Κανονικά θα ήθελε διατήρηση του στάτους κβο μέχρι το 2020, οπότε και η Ελλάς θα έχει μεταβεί εις Βαλχάλλαν, όντας ηρωικώς αποβιώσασα, αλλά θέλησε όπως δείχνει και η χειρονομία της εις την αφίσαν, να κάμει δήλωσιν μετριοπαθήν).

Κυρίες, κύριοι. Ο Σύλλογος Ανησυχούντων Πολιτών «Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος», μπροστά στο διαφαινόμενο πολιτικόν αδιέξοδον, προτείνει την υποψηφιότηταν της Κας Λαγάρδ δια την πρωθυπουργίαν. Εάν κριθεί απαραίτητον μπορεί να αναζητηθούν και αι προφανείς ελληνικαί ρίζαι της, τις οποίες θεωρεί ότι έχει βρει ο διάσημος ερευνητής Νικόλαος Κιουτσουκχαλβατσίογλου. Παρανθετικά εικάζεται ότι το αληθές όνομα της κυρίας Λαγάρδ είναι Χριστίνη Λαγαρδουμπέα και η καταγωγή της είναι από την Μάνην.

Αλλά ας παρουσιάσουμε διατί ουδεμία τρέχουσα πολιτική δύναμις μπορεί να ανταποκριθεί εις τα συμφέροντα της Πατρίδος, τα οποία φυσικά ταυτίζονται με αυτά των δανειστών και επιβητόρων ημών.

«Αυτοδυναμία!» κραυγάζει ο κύριος Σαμαρεύς της ΝΔ εις όλους τους τόνους. Και όχι μόνον αυτόν, αλλά απειλεί με συνεχείς εκλογικάς αναμετρήσεις μέχρι να απηυδήσουν οι ραγιάδαι και να του δώσουν ένα ποσοστόν της τάξης του 40% δια άνετην αυτοδυναμίαν. Όμως η ΝΔ πάνω από 30% δεν πρόκειται να πάρει και προφανώς ούτε και την ποθούμενην αυτοδυναμίαν. Και φυσικά ούτε πρόκειται να αφήσουν οι επικυρίαρχοι της χώρας να ξαναγίνουν εκλογές, οπότε είναι προφανές ότι η ΝΔ δεν αποτελεί λύσιν.

«Αυτοδύμναμη Ελλάς!» κραυγάζει ο δεινός ρήτωρ Βενιζελεύς. Όμως το ζήτημα περί του μη αυτεξούσιου του Ελληνικού κράτους έχει λυθεί από το Σωτήριον Έτος 1828 από γεννήσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. Συγκεκριμένα, ο Λόρδος του Ναυαρχείου Νάιτζελ Βόθρινγκτον ΙΙΙ είπεν καθισμένος εις το γραφείον του και ενώ επεολειχείτο υπό μυώδους νέγρου ναύτου του Βασιλικού Ναυτικού:
«Ελλάς αληθώς ανεξάρτητος δεν δύναται να υπάρξει. Η θέση της είναι αυτή του προτεκτοράτου της Μεγάλης ημών Βρετανίας. Ούτε στρατόν χρειάζεται να έχει. Αρκεί μία λυσιτελής χωροφυλακή».
- «Μυλόρδε, νομίζω ότι εκσπερματώσατε» δήλωσε ο νέγρος ναύτης.
- «Μα τον Θεόν Κηθ, νομίζω ότι έχεις δίκαιον».
Άρα ούτε το ΠΑΣΟΚ αποτελεί λύσιν.

Προφανώς ούτε η πολυδιασπασμένη Aριστερά αποτελεί λύσιν και ας πιάσει συνασπισμένη το 40%. Το πρόβλημα της αριστεράς είναι η τρομερή ομοιότης της με τα ραδιενεργά στοιχεία. Διασπάται συνεχώς εις απλούστερας και ενίοτε αντιμαχόμενας οντότητας. Μάλιστα όσο μεγαλύτερη η εκλογική δύναμη της Αριστεράς και κοντινή η προοπτική της όποιας εξουσίας, έστω και δημαρχιακής, ο χρόνος ημιζωής των σχηματισμών μειώνεται δραστικά μέχρι του χρόνου –dt που οδηγεί εις φυσικά παράδοξα.
Άρα ούτε η Αριστερά είναι λύσις.

Έχομεν μετά τα κόμματα της φιλελεύθερης δεξιάς, αλλά και της καμένης «πατριωτικής» τοιαύτης. Όμως η μερίδα της εύνοιας της Παναγιάς που προοριζόταν δια την Ελλάδαν, καταναλώθηκε από τον Άγγελον Αναστασιάδην δια την σωτηρίαν του ΠΑΣ Ιωάννινα. Οπότε Καμένη Δεξιά γιόκ. Όσο για την ΔΗ.ΣΥ. και την ΦΙΣ που ευαγγελίζονται τον οικονομικόν φιλελευθερισμόν, δεν θα δουν προκοπή εις τα τιμημένα αυτά χώματα, διότι ο Έλλην μπορεί να ζήσει χωρίς πολλά πράγματα, αλλά ποτέ χωρίς μπαξίς και ρουσφέτι. Ο οικονομικός φιλελευθερισμός προορίζεται μόνον δια τους επιβήτοράς μας και ο κοινωνικός τοιαύτος δια τας αδελφάς του ελέους. Ο Έλλην είναι σκληρός άνδρας και δεν μπορεί να συντάσσεται με Βαλλιανάτους.
Άρα ούτε τα μικρά δεξιόστροφα κόμματα είναι λύσις.

Όσο για την λεγόμενην ακροδεξιάν, μιλάμε διά αστείαν ιστορίαν. Γελώσι οι ξανθομπάμπουραι ναζισταί του Βορρά μα τα καμώματά των, ακούγοντας Vikingarock και πίνοντας ζύθον.
Άρα ούτε τα ακροδεξιά κόμματα είναι λύσις.

Μία είναι λύσις δια το καλόν της Πατρίδος!

Χριστίνη Λαγάρδ.

Σύλλογος Ανησυχούντων Πολιτών «Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος».

20 σχόλια:

  1. ...αι πειραταί δέσποτα είναι της αρεσκείας σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως εξωχότατε, ο μέγιστος Λεβέντης δύναται να ηγηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΑνώνυμοςApr 10, 2012 06:49 AM

      Όχι, διότι πούλησεν στον Κουρήν το ηρωικόν κανάλιν 67 και το έκανε EXTRA.

      Διαγραφή
  3. την Κριστιν μην την κατηγοράς, αυτη σου δινει για να φας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οικοδεσπότα!

    Τί θέλει, άρα γε, να πει η (μουστακοαξύριστος) ποιήτρια Χριστίνη;

    "- Εμένα μου φτάνει τόσο μονάχα!", ή
    "- Νάαα, μιά μύξα πού 'βγαλα;"

    Έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ εργδημεργ

      Κάποιος κακοήθης στο φ/β έγραψε ότι δείχνει το μέγεθος που έχουν τα πέη του Σαμαρέως και του Βενιζελέως!

      Διαγραφή
  5. Ημείς οι γνήσιοι οπαδοί του μεγάλου ηγέτου της χώρας αειμνήστου Ανδρέα όστις δεν άφηνε ούτε θηλυκήν γάταν παραπονεμένη,διαφωνούμεν με την ανέραστον Χριστίνην και προτείνομεν δια την πρωθυπουργίαν τον γνωστόν καυλοπυρέσοντα ηγέτην Στρος Καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ αθεόφοβος

      Αχ το φάγανε οι κακούργες οι μάΒΒΒΒΒΒΒρες το παλικάρι...

      Διαγραφή
  6. Η αριστερά επιλέγει να μένει αντιπολίτευση. Η κα Παπαρήγα το δήλωσε: προτιμά μία αριστερή αντιπολίτευση από μία δεξιά (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε, είχε γίνει ο Βόθριγκτον ναύαρχος;; Μου'χε διαφύγει εντελώς. Τρομερό.

    Πάντως ως προς τα καταπληκτικά υπόλοιπα, οφείλω να προσθέσω την άποψή μου ότι δεν είναι δυναμόν να έρχεται η άπλυτος πλέμπα να διακινδυνεύει τα φράγκα των δανειστές. Αυτό έλειπε. Αν και θεωρώ ότι έριξες λίγο τον μέγιστο των μεγίστων Βασίλη Λεβέντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Αχ, δέχτηκα απειλές για εμπάργκο αμβούργιων και τσιζβούργιων από τους δανειστάς μας, εάν αναφερθώ στον πρόεδρο της Ενώσεως Κεντρώων, του κόμματος των ηρώων!

      Διαγραφή
  8. Δεν είναι κακή η πρότασις σου αδερφέ. Όσο πληρώνουμε σαν μαλάκες στα ΔΝΤ, τα ΕΚΤ και τα ΕΕ, μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν ή αλλοιώς να ηγηθούν πολιτικά. Το πρόβλημα μου είναι άλλο. Αν της δώσουμε την ηγεσία του προτεκτοράτου μας, πώς αυτή κατόπιν θα σώσει την Ιταλία και την Ισπανία; Θα είναι πρωθυπουργός όλου του νότου; Διότι με τον συλλογισμό σας οδηγείσθε σε παγκοσμιοποίηση με αφετηρία τας Ευρώπας, που στον συλλογισμό της δεν την έχει η Κίνα που θέλει σαν κίτρινος Σαμαράς ντε και καλά να κυβερνήσει.
    Όμως αφού όλοι εδώ μέσα είμεθα σε αδιέξοδον, why not ? Κι άλλωστε το ΔΝΤ είναι μια ασφάλεια στην επερχόμενη σύγκρουση και η Χριστίνη, μέχρι να την πιάσουν οτι το έκανε bdsm με Αφρικάνους και Χαβανέζες, δείχνει μια προοπτική σε σχέση με τον πελάτη του Πάγκαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ steven

      Κοίτα αδελφέ, είμεθα προτεκτοράτον, αλλά είμεθα και ομφαλός έτσι; Άρα ΜΟΝΟ με τον ομφαλό θα ασχοληθεί η Ιερά +Χριστίνη+.

      Τους άλλους ας τους πάρει ο γκαουλάιτερ Ράιχενμπαχ!

      Διαγραφή
  9. Συντασσόμεθα μετά του ομοϊδεατη αθεόφοβου!
    Αμα ειναι να δουνουτου που θα δουνουτου καλυτερα να εχουμε καποιον με τον οποιον εστω και καμακικώς συνεννοούμεθα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Zaphod

      Ναι, αλλά λέει κάτι μάΒΒΒΒΒΒΒρες τον κάνουν τουλούμι στο ξύλο! :-Ρ

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...